176908
banner
  • bexinho
    értem, de akkor EU-s akkor megpróbálnám USA-shoz, akkor elvész a kód?
  • PoisonChihuahua
    USA acc-hoz USA kód kell, UK acc-hoz UK kód kell!

És egy kis észrevétel: 16e Ft-ért 2 darab kártyát tudnál venni, szal ez a 15-16k nagyon, nagyon drága. Nem tudom kitől akarod venni, de hidd el találsz sokkal olcsóbban is, itt belföldön. Külföldről rendelve meg akár még olcsóbban.
  • Evogordon
    15-ért? Én ebay-en vettem aszem 8-ért 12+1 hónaposat..
  • bexinho
    Őőőő... na vettem egy 12 hónapos kódot. 16ért volt, de mondtam csak 15öm van most , majd jöv héten visszanézek. Asszonnya, várjál várjál, megnézem a gépen h ...." nem értettem mit mond. A végén azt mondja, rendben, elviheted.Na mondom remek. Amíg pakolászik, megkérdem: USA-vagy EU-s acchoz jó? Mert úgy tudom nem mindegy." Erre ő: "Hmmm. Énszerintem mind1."
    Akkor mind1, gondoltam magamban. Néztem, olvastam, azt látom h francia meg német nyelven van írva a dologról. Heeejjj, mondom ezt most ha választani lehet, EU-sra reggelhetem. Na és itt jön a kérdés! VAlaki megtudja nekem mondani, h igaza van-e az eladónak,és ha mondjuk regisztrálom az USA-s accomat vele, és mondjuk EU-s lenne, akkor nm vész el ugye?MErt akkor csinálnék EU-sat, kényttelen lennék,de viszont megpróbálnám USA-val. Mert nem akarok teljesen új profilt... NEm részletezem miért (úgyis tudjátok)... Várom a választ!:)
  • Freedy
    az av kábelnek azt a részét fesíted szét, amit bedugsz a box-ba. és akkor már mindent értelemszerűen bedugsz oda, ahova kell.
  • gericooper
    de melyi kcsatlakozó dobozát kell, és mit dugok be a helyére ,,,,aj geci nekem ez igy nem vilgáos , mert most van elösször xbox-om, csak megakarom oldani ezt , az egészet,
  • Freedy
    Ha szétfeszítetted a csatlakozó kis dobozát, akkor betudod dugni a az eredeti helyére, mert így már nem zavarja a HDMI kábel, hogy nincs rajta a kis doboz.
  • gericooper
    HDMI-DVI-al is megoldható, de ezekben az esetekben egy kicsit macerásabb a hang megoldása. Vagy gyári MS HDMI kábelt veszünk, (ami felesleges, mert drága) amihez jár audio kábel, amin van stereo RCA kimenet, és optikai vagy pedig a komponens/kompozit/vga/rgb kábelünket szétfeszítjük egy csavarhúzóval, és bedugjuk a helyére.
    Ezt forditsátok le nekem magyarra, mert ez nekem bonyolult , mit dugjunk a helyére ?
  • gericooper
    pft
    csak kértem segítséget
  • arty
    ez nem chat. moderáld már maga plz
  • gericooper
    és hangot , hogy lehet csinálni hozzá,
  • Istencsászár
    mind a két megoldás alkalmazható a megfelelő átalakítóval, de ajánlott a HDMI-DVI

• Istencsászár
    2 napja semmi máson nemtud lovagolni csak hogy bannolják vagy nem és ezt kombinálja...
  • terminator39
    nem kell ide bann
  • gericooper
    kérlek írjatok valamit
  • Sir Quno Jedi
    Mi volt? Reklám, warez, politika, vagy még rosszabb? Ban kell, szóljál időben!
  • terminator39
    bár elég nehéz és kell hozzá egy nem bannos gép is szal neki se állok :D:D
  • gericooper
    Vga vagy DVI--ra szeretném átalakítani HDMI-t , hogy pc monitorra tudjam kötni , van e valakinek tapasztalata a képminőségről , ill , hogy lehet hangot .. nah röviden enniy , help :D
  • Istencsászár
    fejezd már be, nincs kedvem utánad takarítani állandóan
  • deep
    Módosított gép = akármikor BAN lehetősége
    Ennyire nehéz felfogni?
  • Scotty99
    Bármikor bannolhatnak. Fenn vagy a "fekete listájukon", így bármikor kidobhatnak, csak idő kérdése.
  • deka82
    Hali.Azt kérdezném tőletek hogy van a Smackdown vs Raw game,és hogy Youtube-on lehet látni hogy Robocop,Terminator, meg ilyen szereplők vannak .Ezek a karakterek benne vannak alapban a játékban?És ha igen akkor melyik részben?
  • trogerzsiger
    hűha, az első rész is ilyen? Mert akkor beszerzem :-)
  • Ragnar360
    GEARS OF WAR 2 MULTI, - EDITED ACTION GAMEPLAY!!! MUST SEE!

Ez a Dzsírsz baszki, LEGJOBB!
  • Johnny23
  • Istencsászár
    ebben a generációban már nemhiszem hogy lesz...
  • Johnny23
    oksa köszi

...arról tud valaki vmit,hogy MAGYAR LIVE mikortól lesz?
  • arty
    szted van itt belsős MS ember, aki ezt BIZTOSRA meg tudja neked mondani?

ha kifleselted, számits rá, h kivágnak, ennyi. ha nem kapsz bant, akkor meg örülj neki és kész
  • Istencsászár
    1, rámész hogy letöltés ( vagy miután fizettél érte ) és letőlti ami azonnal ott látható lesz a játékban... semmit nem kell telepíteni, 1 gombnyomás az egész.

2, szintén semmit nemkell csinálnod, mert magától lefrissíti, és ujraindítja a játékot, ez fél perc max

3, ahol jó pénzért találsz:)

4, szintén ahol jó pénzért találsz... vannak MS pontok melyeket konzol boltokban meglehet venni, vagy neten, de majd valaki megmondja hol mert én még nemvettem

5, nemtudom:)
  • Johnny23
    Hali!

XBOX LIVE-al kapcsolatos kérdések:

-a játék-addon -okat a HDD-re tölti le a gép, és ha avval a játékkal jáccik az ember,akkor azt érzékeli,hogy van ADDon?? vagyis nem kell telepitgetni semmi? Ezeket külön kell feltenni, vagyis nem szedi le automatikosan?

-amikor kijön egy frissités egy játékhoz,akkor azt automatice frissiti,amikor berakom a játékot?

-hol érdemes 1éves goldkártyát venni?

-a fizetős tartalmakhoz szükséges pontokat honnan lehet begyűjteni??

-a HD minőségű filmek (csak 4-5 GB?) csak angol nyelven vannak? Vki próbált letölteni ilyet? érdemes?

..köszi a válaszokat
  • arty
    eddig sem számitott SEMMIT, h silver vagy gold: a másolt játékért bannolnak!
  • DanielT
    Igen. Leszarják, hogy nem multizol.
  • bexinho
    előfordulhat, hiszen használod a rendszert. Bár véleményem szerint igen kicsi rá az esélyed,mert mégse a multi részt veszed igénybe:S:D
  • terminator39
    hi all, hogyha nekem flashelt gépem van és Liveon csak demókat és videókat töltök le akkor is kibannolhatnak Liveról ??
  • trogerzsiger
    Én ott vettem egy hónapos goldot. Hozzá kell adni egy bankkártyát adatait, és a címedet. A cím tök mindegy.
  • arty
    ?
  • Alwares
    A Gamer365-ös cikkeket inkább a Gamer365-ön:

http://gamepod.hu/cikk/szerepjatek_korkep_xbox_360/page_1.html
  • arty
    lehet ide inkább illik:

jRPG felhozatal - x360 / 2008

http://gamepod.hu/cikk/szerepjatek_korkep_xbox_360/page_1.html
  • Istencsászár
    Pedig állítólag az első pár cseptör könnnyű, aztán nehezedik a dolog, én a 3. végén vagyok most...
  • Ragnar360
    És ami még felteszi a pontot az kib. i-re az a, Profil, pontosabban a Game History...

Tegnap jött 1-2 haver, régi X-es gameket hoztak, MK, stb. hogy nézzük már meg...Felhívom egyik kedves barátom, hogy ugye nem rakja bele a profilba azokat a szájbakurt X-es gémeket, a válasz term. nem volt.
    A szopás csak az, hogy a játékokat nem tudtuk megnézni pedig 1000%, h kompatibilisek a 360-al (még updatelt is vmit) de persze belerakta a profilba a 2 játékot, viszont azt csak én látom, tehát ha más rámnyom akkor ő nem látja...kérdezem én mi értelme ennek ?

AZ HOGY KURVÁRA IDEGESÍT !!!!! ott van basszus a játéklistámon, Fable Lost Chapt 0 of 0 achievements, a játéknak nincs képe, ahelyett egy fehér Xbox szimbolumot biggyesztett oda -.-

Most az lesz, hogy írok a tetves Microsoftnak egy levelet, vagy nemtom, de megmondom neki, hogy töröljék a profilomból az általam megnevezett játékokat, vonják le az acsikat is, bánomis én, de igy baromira idegesít...sok szar 40, 60, stb. pontos gecik