176882

-
Wii-t, és azért, mert azzal túlleszel életed legnagyobb rábaszásán
-
Wii. Mert aki ilyet tud kérdezni az megérdemli, hogy Wii-t vegyen. -
Attól függ mi számít hogy egész nap lóbálda konzolt egy nem valami jó grafikájú játékoknál vagy inkább szép grafika jó játékok? -
tréj #44585 Szerintetek mit érdemesem venni nintendo wii-t vagy xbox360-at és miért? -
4megásom van -
Annyiban lehet laggolás ha szar neted van. Meg a hostos szar játékoknál ott tökmindegy, hogy milyen netje van az embernek... -
mathexx #44582 Hát online jáccani jó móka ha alapból szereted az ilyet..laggolás meg ált nincs legalábbis amikkel én jáccok ott nem szokott lenni.
Két kontrolleres játékra én egyből valami foci játékot ajánlék annak ellenére hogy nem szeretm a focit:P -
Hali mindenki!
-mennyire jó multiban jáccani?? ugyértem nincs LAGgolás ?
-tudnátok jó 2játékos játékokat ajánlani (ami 2 kontrolleres egymás ellen/egymással)
..köszi -
Ha megsül, akkor hívod az MS Supportot, kicserélik ingyen, talán kapsz jobb hűtést, és nem kell rettegned. Azért van, hogy játsz vele. -
Halljátok ilyen nyári melegben érdemes játszani a kicsikével???!Mert elég meleg idő van nem sül be a gép is?
féltem azé'
-
honnan pl. ?
(privi jöhet) -
Köszönöm, erre voltam kíváncsi!
Am meg azért vettem 15ért, mert annyi volt, mit kézbe tudtam venni.
Jaah, és csak azért nm vettem ilyen teszvesz meg mittomén honlapon,mert ott folyószámlára kell utalni pénzt, és majd 24-48 órán belül küldték volna a kódot. ÉS 5ből 5öt helyen találtam így. És sztem nm sokan vennék így. Amúgy meg gamestore, meg hasonló konzol oldalakon ugyanúgy 15, + a posta költség. Az meg más kérdés h mért nm liveon reggeltem... Talán azért mert fősulis vagyok, így még nm dolgozom, tehát nincs folyoszámlál. Anyáméknak meg talán OTP-s és sztem azt nem tudnék választani... :S de lehet rosszul tom... na mind1. Guardian Hero neked meg köszi. -
Nem vész el a kód, csak nem fogadja el. -
Ennyire nem lehettek már gyagyások... 4en leírták hogy
US + US = lájv
US + UK !!!NEM!!! = lájv
UK + UK = lájv
UK + US !!!NEM!!! = lájv
nics miről beszélni... -
értem, de akkor EU-s akkor megpróbálnám USA-shoz, akkor elvész a kód? -
USA acc-hoz USA kód kell, UK acc-hoz UK kód kell!
És egy kis észrevétel: 16e Ft-ért 2 darab kártyát tudnál venni, szal ez a 15-16k nagyon, nagyon drága. Nem tudom kitől akarod venni, de hidd el találsz sokkal olcsóbban is, itt belföldön. Külföldről rendelve meg akár még olcsóbban. -
15-ért? Én ebay-en vettem aszem 8-ért 12+1 hónaposat.. -
Őőőő... na vettem egy 12 hónapos kódot. 16ért volt, de mondtam csak 15öm van most , majd jöv héten visszanézek. Asszonnya, várjál várjál, megnézem a gépen h ...." nem értettem mit mond. A végén azt mondja, rendben, elviheted.Na mondom remek. Amíg pakolászik, megkérdem: USA-vagy EU-s acchoz jó? Mert úgy tudom nem mindegy." Erre ő: "Hmmm. Énszerintem mind1."
Akkor mind1, gondoltam magamban. Néztem, olvastam, azt látom h francia meg német nyelven van írva a dologról. Heeejjj, mondom ezt most ha választani lehet, EU-sra reggelhetem. Na és itt jön a kérdés! VAlaki megtudja nekem mondani, h igaza van-e az eladónak,és ha mondjuk regisztrálom az USA-s accomat vele, és mondjuk EU-s lenne, akkor nm vész el ugye?MErt akkor csinálnék EU-sat, kényttelen lennék,de viszont megpróbálnám USA-val. Mert nem akarok teljesen új profilt... NEm részletezem miért (úgyis tudjátok)... Várom a választ!:) -
Freedy #44570 az av kábelnek azt a részét fesíted szét, amit bedugsz a box-ba. és akkor már mindent értelemszerűen bedugsz oda, ahova kell. -
gericooper #44569 de melyi kcsatlakozó dobozát kell, és mit dugok be a helyére ,,,,aj geci nekem ez igy nem vilgáos , mert most van elösször xbox-om, csak megakarom oldani ezt , az egészet, -
Freedy #44568 Ha szétfeszítetted a csatlakozó kis dobozát, akkor betudod dugni a az eredeti helyére, mert így már nem zavarja a HDMI kábel, hogy nincs rajta a kis doboz. -
gericooper #44567 HDMI-DVI-al is megoldható, de ezekben az esetekben egy kicsit macerásabb a hang megoldása. Vagy gyári MS HDMI kábelt veszünk, (ami felesleges, mert drága) amihez jár audio kábel, amin van stereo RCA kimenet, és optikai vagy pedig a komponens/kompozit/vga/rgb kábelünket szétfeszítjük egy csavarhúzóval, és bedugjuk a helyére.
Ezt forditsátok le nekem magyarra, mert ez nekem bonyolult , mit dugjunk a helyére ? -
gericooper #44566 pft
csak kértem segítséget -
ez nem chat. moderáld már maga plz -
gericooper #44563 és hangot , hogy lehet csinálni hozzá,
-
mind a két megoldás alkalmazható a megfelelő átalakítóval, de ajánlott a HDMI-DVI
-
2 napja semmi máson nemtud lovagolni csak hogy bannolják vagy nem és ezt kombinálja... -
terminator39 #44560 nem kell ide bann -
gericooper #44559 kérlek írjatok valamit -
Mi volt? Reklám, warez, politika, vagy még rosszabb? Ban kell, szóljál időben! -
terminator39 #44557 bár elég nehéz és kell hozzá egy nem bannos gép is szal neki se állok :D:D -
gericooper #44556 Vga vagy DVI--ra szeretném átalakítani HDMI-t , hogy pc monitorra tudjam kötni , van e valakinek tapasztalata a képminőségről , ill , hogy lehet hangot .. nah röviden enniy , help :D 
-
fejezd már be, nincs kedvem utánad takarítani állandóan -
Módosított gép = akármikor BAN lehetősége
Ennyire nehéz felfogni? -
Bármikor bannolhatnak. Fenn vagy a "fekete listájukon", így bármikor kidobhatnak, csak idő kérdése. -
deka82 #44551 Hali.Azt kérdezném tőletek hogy van a Smackdown vs Raw game,és hogy Youtube-on lehet látni hogy Robocop,Terminator, meg ilyen szereplők vannak .Ezek a karakterek benne vannak alapban a játékban?És ha igen akkor melyik részben? -
hűha, az első rész is ilyen? Mert akkor beszerzem :-) -
Ragnar360 #44548 GEARS OF WAR 2 MULTI, - EDITED ACTION GAMEPLAY!!! MUST SEE!
Ez a Dzsírsz baszki, LEGJOBB! -
-
ebben a generációban már nemhiszem hogy lesz...