XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Itt egy remek indok arra, hogy visszatérj a tavaly ősszel megjelent The Evil Within-hez: a konzolos verziók legutóbbi frissítése lehetővé teszi a sokak számára zavaró fekete sávok kikapcsolását."
Ezt se toltam még le ( 1.5 órám lehet benne ). Így már jóság lesz. Faszé kellett a fekete csík eleve???!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ami ez alatt van max 300 fokos izék.
A többi meg 100tól indul.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csak nem jött be neki :D
Amúgy ahogy egyre többet mondjátok egyre érdekesebb nekem ez a Cronus bigyó, na nem is annyira az fps géming miatt, hanem mint érdekesség. Nagyon állat!
Ui: amúgy most itthon vagyok battacitybe és itt lóg a headset, akkor bezsákolom ezt is aztán legalább ha GTA-m nincs is, de tudok veletek végre chatelni ;)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Vagy legalább szakadj el a vallásodtól,hogy TE nem olvasol vissza semmit csak az éppen aktuális megnyilvánulással teszed magad szamárrá.
Le írom neked,hogy most mibe gabalyodtál bele tudom,hogy felesleges,de megteszem...
Indult a dolog az egér bille...
Jött ezek supportja a cronusmax álltalam ecsetelve
indult a veszekedés szokás szerint.
Majd jött gduck az usb hubbal...
Jöt Macccy nekem szegezett kérdéssel és ugye ÉN a cronus maxről beszéltem(Harlekin! Ahhoz még mindig kell plusz PC? Vagy megy már anélkül? Mármint billentyű/egérhez?
Erre jöttél te és szokás szerint csináltál a 2 ből egyet,tudom,hogy számodra nehéz külön kezelni a dolgokat és meg is van az eredménye! ISMÉT!
És akkor még mielőtt elkezdenéd magyarázni,hogy ez miért történt!
Elsődlegesen azért ,mert ilyen vagy ennyit tudsz!
Másod sorban ezt az egészet össze se lehetett keverni,ha értelmesen elolvasnál mindent vagy legalább értelmesen ésszerűen értelmeznél valamit is!
Semmi gond megszoktuk!<#vigyor0>#vigyor0>
Tudom,hogy most ebből se értettél semmit,de ezt is megszoktuk!<#nevetes1>#nevetes1>
Mert kialakításra azt hinné az ember csak x1-hez illik. :D
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Batman közban HU accountal játszható, mi US accountal majd reggel 6-tól tolhatjuk sajnos. :(
My streams: https://beam.pro/oriic
Amúgy azt hittem elsőre ez olyasmi, mint a CronusMax.
Harlekin! Ahhoz még mindig kell plusz PC? Vagy megy már anélkül? Mármint billentyű/egérhez?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
UI: szerelési útmutató KATT IDE!
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.06.22. 21:56:58
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
@Bethblog
Fallout 4 is 1080p & 30fps on Xbox One and PS4. Resolution and FPS are not limited in any way on the PC.
Neked meg az Évi 2 játékban nem oszt nem szoroz a megléte...<#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.06.22. 18:11:54
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
KATT IDE!

Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.06.22. 09:30:46
Nem fér bele a ballance-ba?
Érdekes más multi játékba meg igen? De persze ők tudják, ők a programozók.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.21. 21:10:26
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
W3 szerencséje, hogy a szétcincálás ellenére és a CDP önpusztító PR hadjáratának ellenére az csúnya gonosz Ubisoftal szemben egy "kis" kiadó, el lett nekik nézve, hama elfelejtve.
Én még emlékszek arra a fikára a Activision Destiny és Ubisoft WD esetében, amikor megjelenéskor is habzó szájjal azt ordították a gémerek, hogy hát de a hype miatt adnak el annyit. Eltelt 2 hónap és még mindig a hype miatt. Eltelt 4 hónap, 6, 8, 1 év és még mindig a hype miatt. Máig a hype adja el ezeket, még véletlen sem azért mert jó és élvezetes címek. W3-nál ugye nem volt semmi hype keltés, sem reklám ( hogy a picsbe nem, akkor hype keltés és PR volt körülötte mint ha egy GTA jelent volna meg ). S emiatt is fogy kiválóan és fog egész évben, és jövőre is, no meg mert élvezetes és jó játék.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.21. 19:34:22
My streams: https://beam.pro/oriic
Akármennyire jó játék lesz megint arról fog szólni az egész hogy 2 éve hogy nézett ki és hogy néz ki az 1.0. Lehet ez akármennyire jó játék, akármilyen tartalommal, semmi másról nem lesz szó ( most sincs ), csak a grafika. Ugyan az mint a Watch Dogs esetében, ugyan az mint a Witcher 3 esetében.
A Ubisoft Massive egy olyan feature-t törölt a Tom Clancy's The Divisionből, ami a játék legelső trailerében még egészen jól nézett ki, mára azonban rájött a csapat, hogy a végleges játékba nem érdemes beépíteni."
<#idiota>#idiota>
Cronusmax magyarországon
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.06.21. 13:39:39
Konkrétan azzal az eszközzel akár milyen eszközt csatlakoztathatsz nem CSAK egeret.Akár a nagyon drága kormányodat is,ha nem támogatott,vagy a konkurencia controllerét.
Egér miatt is csak azért megy a sírás,mert így a sok suta fakezű kontrolleres bénának legalább van mire fogni a bénaságát ennyi nem több.Pedig csak szimplán el kéne fogadnia,hogy béna az fpshez.Mint ahogy Én is tisztában vagyok a verekedős játékokban a tudásommal és a másik által elönyszerzés miatti arcade sticckel.Pontosan ezért nem is megyek multizni.Ennyi....<#kacsint>#kacsint>
Amúgy is Ti nem jöttök soha semmibe segíteni egyedül szenvedtem végig a PVZ-t,egyedül szenvedtem végig sunsetet mint ahogy a titan-t is,most is egyedül szenvedek 1 full coopo-s játékba a pay daybe.Tehát nekem neeee.....<#kacsint>#kacsint><#vigyor0>#vigyor0>
GT: Halboy
Mire mondtad, hogy tolhatnánk? Palántákkal? Nem vettem meg, a headset is még batta citybe van valahol, ... :(
Viszont amint lesz olcsóbb GTA5 azt megveszem és heistelünk má mer azt kurvára bírtam régi 360-on is!