XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már hiányoltam. 😛
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Triss mellékszál : Now Or Never
Mennyire kell gyűlölni a játékot és a fejlesztőket hogy ezt valaki egyszerűen skippelje amikor segítséget kér Triss?!!! hosszú volt, változatos, összetett és a vége meg 😊 kivi leszek mi lesz ebből, hogy így döntöttem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ám nem az a vicces hogy lebegett egy láda a levegőben, hanem az hogy rá tudtam ülni 😊)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
PS4-es Batman bundlinál a Batman szimbólum a gépen, Tomb Raider-nél meg a csákány stb.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.14. 08:45:13
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Várjuk ki a végét! Picit még odébb van November 10., addig még bármi megtörténhet.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.14. 08:32:21
Akárcsak a Sony. Ez miért baj?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.14. 07:21:23
Nagyon jól hangzik, hogy Xbox 360 játékokat pörgethetünk Xbox One-on, de az biztos, hogy nem lesz könnyű dolga a Microsoftnak.
Phil Spencer, a Microsoft Xbox divíziójának vezetője Twitteren válaszolt pár kérdésre a Xbox One visszafelé kompatibilitásával kapcsolatban.
Az idei E3-on robbant a hír, miszerint a Microsoftnak valahogyan sikerült megoldani a visszafelé kompatibilitást az Xbox One esetében, így a jövőben csodás új konzolunkon is játszhatunk majd az Xbox 360-as címekkel. A Preview tagok azóta már vadul tesztelik az új funkciót, Phil Spencer pedig most az új technológiában rejlő lehetőségekről és kihívásokról írt pár sort Twitteren.
Elárulta, hogy szeretnének minden first-party Xbox 360-as címet elérhetővé tenni jelenlegi generáción is, de ez koránt sem egyszerű feladat, és itt nem csak a technikai nehézségekre kell gondolni. Az akadályokat a Forza részek esetében például a játékban megjelenő zenék és logók licencei jelenthetik. További fejtörést okoz majd a mentett állások átemelése előző generációról, illetve a DLC-k kezelése is. Megjegyezte, hogy elsődleges céljaik között szerepel a teljes Fable trilógia elérhetővé varázsolása is, ami valljuk meg, remek hír. "
😄DD
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.13. 22:32:11
OFF!
Ma voltam vizsgálaton konkrétan,ha eddig nem volt bajom most lett ettől az egész szemét fekélyes rendszertől!<#falbav>#falbav>
"To make any of these platforms will be three options:
The first is that the attendees a photo taken with the console of your choice and upload to your Twitter and Instagram with paragraph #XboxSweepstakes.
The second is to enroll in section Sweepstake SDCC Collectible Console Xbox 360 and Xbox One.
The third through Xbox account on Twitter, fans will have the opportunity to participate."
My streams: https://beam.pro/oriic
Jelentkeznem kellene,hogy márpedig Én szeretném levámoltatni teszem azt a 4 kamerás lakás riasztót vagy mit kellene tenni..Szólni,hogy cseréljék ki az izzókat,mert szarul világítanak??<#vigyor0>#vigyor0>
Ezért írtam,hogy akkor Én nagyon szerencsés vagyok...És engem csak ez érdekel az,hogy kivel mi történik eddig is hidegen hagyott.Ha valakinek megfelel úgy ahogy ő csinálja és vámot fizet az tegye...<#kacsint>#kacsint>
Kell valami bejelentés az augusztusi GamesCom-ra is! <#circling>#circling>

Átvilágítják és színesben látják hogy mi van a csomagban.
Nekem is 150 rendelésből minden átjött de én max 2-3 ezer Ft-okért szoktam rendelni.
Ismerősnek viszont megvámolták a kis hd kameráját, 2 tabletet pedig külön külön jött meg egy telefont.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Főleg a tabletre, telóra utaznak de bármi fennakadhat.
Nyilván szerencse kérdése is a dolog.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ja és külföldi rendelésnél senki se magányszemély.
SOHA 1x se ment be vámra semmim...
Ezek ugye csak a vissza igazolt vásárlások tehát lényegesen többnél járok.Sőt van olyan ahol ugyan attól az eladótól 5-10 terméket rendeltem és akkor is csak egy feedbacket kaptam...Annyi,hogy ha tudom azt hogy magas az érték lebeszélem velük írjanak rá lényegesen kevesebbet meg hogy,gif,toy,accesories,stb,stb...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tetszenek a syndicate gameplay videók 😄DD
Akkor 45 ha ajándékozási szerződést is írtok. Ilyet egyik külföldi sem fog neked írni.
De hivatalosan 6000 Ft felett ÁFÁ-t kell fizetni. Nagyon sok terméket meg is fognak és fizetni kell az ÁFÁ-t. 27%.
Ezek csináltak egy jó 2.5D lopakodós platformert! Sokrétű, működik, a lehetőségeket adagolja folyamatosam, a látvány vagyis az ábrázolás igencsak kellemes.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ez tényleg nem ide tartozik, csak a tisztánlátás végett, kb. 10.000Ft alatt nincs vám. Múlt héten a 60 dolcsis cuccomra ~6.000Ft vámot +3100Ft vám kezelési költséget kellett fizetnem 😉
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.07.12. 23:02:08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hírizöprúf
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.12. 22:35:20
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.07.12. 22:16:16
Már sokkal jobban szeretem a nokiát mint az LG-t.Lassan átveszi az elsődleges telefon szerepét és nem csak játékra használom...
Más. Fossátörtem a nexus5-öm. Kallódott egy lumia635 a szekrény mélyén, előkotortam, amíg kitalálom a következő telefonom Hamá win10 láz van, meg a múltkor írtam róla (azóta is az van a notimon, állandóban) gondoltam feltolom erre is. Atyúristen mekkora kibebaszott gigafoscunami ez te jóóóó isten 😮 1 nap után üvöltve tettem a 8.1 rá (ami szintén egy határ szar, de az nem érint, csak most átmenetileg). Kicsit elkezdtem aggódni a box miatt 😊 Remélem arra jobb lesz. A microsoft meg hagyja már ezt a mobilos dolgot, mer olyan segghülyék hozzá, hogy az kabaré.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.12. 21:10:30