XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.12. 21:10:30
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Adversus solem ne loquitor
Annak tudatában hogy nincs X1ed és nem is játszol rajta, tényleg csak látsz valamit, ami nem tudom mi. Hülyeséget ne terjesszük.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
GTA5 stabil 30 fps.
FPS értékét a programozók állítják be. Semmi köze a hardwerhez.
Pentium 1es PCn és PS1en is volt 60 fps és volt 30 fps, és volt 10 fps is. 10-20 évvel ezelőtt is és 10-20 év múlva is lesz.
Mindegyik konzolra igaz, 60-nál még megértem, de a 30-nál mi a faszomat szoktak művelni? 😄
Mindegy, nyugi, te jól kérdezted, nem azon nevetünk. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
2. 😄
3. KELL
4. Sok játék 50-60GB, ha így veszed kevés az 500GB. Ha tudsz várni nemsokára jönnek az 1TB-os modellek. De USB3-as vinyóval bármikor tudod bővíteni 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Bocs de 😄DDDDDDDDD
- most akkor folyamatos netkapcsolat kell hozzá vagy sem?
- a multiplatform címek sokszor fps droppolnak vagy tartják a stabil 30/60fps-t?
- ha felmásolok a hdd-re egy lemezes játékot, akkor utána már nem kell hozzá a lemez ha el akarom indítani?
- ez az 500gb tárhely elég, mert azt hallottam, hogy minden hónapban több gigás frissítések jönnek meg ilyenek!??
Kb. Ennyi 😄
A mostani áldozatom napi cirka 30-40000 GS-t nyitot 1 héten keresztül minden nap!!!Kértem szépen,hogy ezt fejezze be,mert kicsit se irritáló a dolog!!szerinte kussoljak,mert semmi közöm nincs hozzá és ezt nem tilos csinálni...3 hétig minden nap szépen ment rá a report be linkelve az online acsik offline kinyitása.Majd jött ms supportol email,hogy kivizsgálták a dolgot és jogos volt a jelentés.Kapott 2 hét bannt és letöröltek neki az összes 360 as acsit(-237000 GS)A listában ott vannak neki a játékok,de mind 0 gs.A legszebb az hogy így elkezdték vizsgálni a friends listáját és más is megkapta ugyan ezt akiknél ugyan ezt tapasztalták...<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.07.12. 12:14:32
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az első:
Megvan neked digitálisan a játék: Nem kell mást tenned, mint One-on a telepíthető játékok listájából letölteni, majd játszani vele.
A második:
Lemezen van meg a játék: Beteszed Xbox 360-as játékot a One-be, a gép letölti live-ról a megfelelő fájlokat (vagyis a teljes játékot), és játszol. Ebben az esetben kötelezően kell a lemez is, amint kiveszed már nem játszható a játék.
Jelenleg csak preview tagoknak érhető el a szolgáltatás, és csak ezek a játékok játszhatóak One-on:
Kompatibilis játékok listája
Év végén közel 100 játék kerül még a listába (hogy mik azt pontosan nem tudni), onnantól lesz a hétköznapi userek részére is elérhető a dolog.
My streams: https://beam.pro/oriic
"Feleslegesen kár magunkat szopatni" ... Totti, az utóbbi hetekben nem ismerek rád, talán a klíma, talán a sok off teszi, de régebben nem beszéltél végletekben testvér. <#nevetes1>#nevetes1> Én nem "magunkat" szeretném szopatni, ez nem egy kötelező dolog lenne, de még én is - aki csak Apple cuccot használ és Xbox-ot - úgy gondolom, hogy elvárható.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
kellett vennem egy hordozható WDPassUltra vinyót, gondoltam akkor majd csinálok az ~500G -ből 270G partíció körül az xboxnak és a maradék meg filmekhez, miegymáshoz bőségesen elég nekem. Viszont azt olvasom, hogy a partícionálás még nem igazán megoldott, mert a BOX fogja és beleszarik az egészbe és újraformázza a teljes lemezt (?) <#fejvakaras>#fejvakaras>
Megoldható ez valahogy, előre készítek 2 partíciót vagy utólag shrinkelem a BOX partíciót inkább és teszek mellé egy újat? Tapasztalat?
(azért kérdezem, mert egyelőre nem tudok próbálkozni, a laptopom még szintén nem ready ...)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mindkettő kötelező vétel!
Uncsihoz képest annyi hogy itt a gameplay alapján szerintem a környezettel sporoltak picit talán.
Meg oks nem lesz olyan animáció valszeg itt, de ez is odabasz ha a kategóriában a többi tps-t nézem, ez a 2 cím a legdurvább, persze amíg nem jön a QB. 😄
Rise of the Tomb Raider: a kulisszák mögött
Kb 1 év és énis válogathatok már. 😊
Tetszik hogy a mozikat kikerülve még is csak jönnek a Halo filmek. Akár élőszereplős akár animáció.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.10. 21:22:47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.07.10. 14:11:21
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Más:
Tölthető a World of Tanks.
Zavarodott:
Azt én is, takarításkor ki szoktam nyomni az elosztót. 😄
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2015.07.10. 12:35:14