XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
1.08 sámánizmus tölthető. Cirka 7 GB. Ha gonosz akarok lenni akkor... de nem leszek. Majd ha lesz kedvem megnézem, de még nincs.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Rare kollekció.

Nyilván a pixelhalmokkal semmi gond nincs. Vállalhatalanok, de vannak 😊 persze a Killer gold és környéki címek már jóságosak.

Ami érdekes lehet az a

Banjo-Kazooie ( XBLA remaster cím volt, 16:9 720p, 30 frém )

Tökéletesen ugyan az.

Kameo

Szintén ugyan olyan 720p 30 fps. Nincs lassulás, vagy akármi. Ez nagyon rendben van így.

Majd tovább nézegetem az X360 címeket. Full 360 UI, teljes emulálás vicces így X1en. Nosztalgia 😊

TDC Geronimo
Ők sose mutatnak ilyen showkon semmit

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
R* mutatott valamit az E3 és GCn? hiányérzetem van, mert mintha valami RDR be lett volna lebegtetve anno.

darkSectorxxx
Lemaradtál a nap poénjáról. 😄

/twitch
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.07. 19:43:48

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Hát izé...szerintem azt az időm töltsd másba 😄 Nem fog belőle bemenni semmi (ha egyáltalán van bármi benne, aminek be kéne menni). Csak a WTF fog maradni, abból viszont van tonnaszám 😄

Adversus solem ne loquitor

Totti5

Büntet rendesen :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

n000rbi
Wicseregynyóc coming later today. (meglátjuk most tényleg, vagy EU-ban megint csak egy héttel később 😄)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
MGS V

PS4: 1080p/60fps
Xbox One: 900p/60fps

900ra feltornászták boxra. Ez már elfogadható. 1080ra a 720 után szerintem reálisan senki nem számított

Igen, viszont ebben a limitált csomagban még a füles is más lesz mint eddig :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

orichalcos
Alsó lesz a Limitált csomagban, a felső külön vásárolható meg. Felső nekem jobban tetszik.

MGS fanoknak:

Részletek az OST-ből.

My streams: https://beam.pro/oriic

<#finom> <#eljen>

Macccy
Köszi, neki fogok állni, de pont ez (is) a bajom, hogy JAPÁN meg hogy tolják a wtf-eket mert a rizsben nincs elég kreatin hogy valami értelmeset kreatívkodjanak! De .... szuuusszááá .... megpróbálom, hátha. 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos
Nem akarok válaszolni, nézd végig az összeset. Bonyolult a sztori eléggé, de pont ezért jó. Plusz senki ne felejtse el, hogy ez bizony egy JAPÁN játék, abból is az elborultabb, szóval vannak benne WTF momentumok, meg részek.

Rage47
köszi
most vagyok a 2. videónál, nagyon bonyolult a sztori, szerintem már túl sok is kicsit néhol
Big Boss végülis gonosz, akivel a mostani részben leszünk? 😮
Totti5
Nagyon baba ( meg az is hogy a 70%a teljesen új lesz😊 )

Totti5
Nincs azzal gond. Perfektül ki lehetett kapcsolni, eltüntetni a Unityben. Remélhetőleg itt is. Amúgy is bűn eltakarni bármit akármivel. Középső gomba lenyomásával volt előhozhazó ha kellett a térkép, más meg minek?!

Totti5
LÁL

Ótvar ToniHók 5 grafra reagált a cég. Ótvarra rátoltak pár hét alatt gyorsan egy cellsédet, amitől szerintük sokkal szebb lett.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.06. 22:22:39

darkSectorxxx
Nagyon szeretem ahogy elemzik a játékokat, azok az utalások ...😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

orichalcos
Ha tényleg érdekel a dolog, akkor összeszedtem neked az Otherworld-ös bemutatókat. (srácnak van egy stílusa, de kibírható)

Retroworld: Metal Gear Solid sorozat

Kb, 2.5 órányi videó, de a Ground Zeroes már nincs benne.

orichalcos
Több mint 10 évnyi játéktörténelem, drámai sztori amiben több a wtf mint egy szitában. 😄 Az összes játékot kellene ismerned, hogy élvezhető legyen, de az több száz órába tellene. Tudok esetleg adni magyar szövegkönyvet az első 4 játékból de attól max a sztorit ismered meg.

Ajánlom megnézésre az Otherworld-os összefoglalókat. Az se pár perc, de legalább valami alapot ad.

Seth
Metal Gear Solid 1-gyel kellene kezdened 😄 Ez már az 5. ÖTÖDIK 😄 Talán a 3. rész, a Snake Eater volt az ami önállóan is élvezhető a MGS-sel még nem találkozóknak, lévén előzmény, új főszereplővel (aki szerintem jobb karakter mint Solid Snake) A Phantom Pain-hez a 3. rész és a Peace Walker ismerete létfontosságú ,ha a sztoriban képben akarsz lenni.
Pl. Az 2015 E3 trailer legvégén a Les Enfants Terrible kifejezéskor a szőr felállt a hátamon, akik nem ismerik a szériát,azok meg csak néznek bután 😊

PSN ID.: Beegabor

Macccy
Gondolom elmondhatatlan mennyire jó ez a MGS de azért megpróbálná valaki mégis elmondani, miért jó ez a japó kommandó-tamagocsi szimulátor ?

Nagyon szép a legtöbb részletében, már a GZ is, de élményben semmi de semmit nem érzek amitől ez olyan jó lenne, X360-on például annak idején a Splinter Cell - Blacklist sokkal jobb volt nekem, ráadásul prev-gen létére még szép is tudott lenni.
Ez most a japósága miatt annyira kusza nekem, se füle se farka sztori, szóval nemtudom ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos
Totti5
Gyönyörű az új ac. Tömeg lesz de nincs forradalom. Remélem mechanikában is finomodik a Lopakodás jobb AI. Az új eszközök nagyon tetszenek a kor ipar meg állat. Graf ugyan olyan vagy szebb lesz

orichalcos
Istenem de király lesz.

TDC Geronimo
Hülyén is nézett volna ki akkora tömeg london utcáin

Logo nélkül wtf. Meg se ismertelek először :y
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.06. 00:36:18

TDC Geronimo

Ubi meg az UI designerek... Rugnám picsán mindet. Még pakolhatnának ki pár dolgot, hogy még többet takarjanak ki

Moby
Én a visszavételből annyit látok, hogy nincs az az állandó, kényszeres tömegjelenet. De a prezentáció minősége továbbra is kiüti a monitort. A mechanikával kapcsolatban nincsenek illúzióim, de érdekel. Igen.

Seth
Solid,Solidus, meg Liquid Snake, mindegyikük Big Boss klónja, jóhogy hasonlóak

Kongy
Ez a tipikus japó baromság, hogy legyen 2 külön karakter egy játékban, akiknek más a neve de ugyanúgy néznek ki. Ellőtték Big Boss-al, meg Solid Snake-kel is, meg anno Dante meg Nero a DMC-ben ugye.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Rage47
köszi
a részek számozása is érdekes már, hasonlít a Devil May Cry-hoz 😄, csak itt 2x bonyolultabb, kb. lehetetlen teljesen végigkövetni, ha nem játszottál minden résszel
Seth
Volt "The Boss" is, a mentora,akit meg kellett ölnünk a 3. részben(Nem mellesleg egy hölgyeményről van szó, amolyan GI Jane). Ennek örömére tüntettek ki minket Big Boss-szá, ez amolyan rang,mint pl kapitány.

TDC Geronimo
Itt láthatóan visszavettek. Mondjuk inkább ez, mint a 20 fps

De leginkább új AC már ilyen formában semmiképp

Rage47
Kimaradt sajnos, és már nem fogom pótolni. Reméltem, hogy úgy csinálják meg, hogy mivel multiplatform, érthető lesz mindenki számára.

Pfuj, komolyan egy kilökődő repeszdarabbal a fejében akciózik, és a végén meg kiesik, vagy mi 😄
Már az a név, hogy Big Boss, is "érdekes", kicsit gagyi (?).
De amúgy nagyon hangulatos, kidolgozott.
Moby
Nyugi, igazi infantilis japócucc. Hordóbafosással, fingósviccekkel, stbstb. Biztos fasza benne a tartalom, ha valami európai csapat csinálná agyfaszementesen még érdekelne is.

Seth
Ha az eddigi részek kimaradtak, nem csodálom, ha katyvasznak tűnik 😄
A szarv egy repeszdarab valamiből,talán mikor lezuhantak a helivel a GZ végén. Egyre lökődik ki, ezért változó a mérete

Rage47
én nem tudom, várom-e
tetszik a játékmenet, de a sztori nagyon katyvasz, és tipikus beteg japó elemek is vannak, pl. néha szarva van a főhősnek, amit nem értek 😄
Moby
Én sem day1 veszem. De megveszem, mert érdekel. Ha semmi más nincs benne csak a graf, akkor az. Az viszont eléggé.

Kongy
Unity brutálisan nézett ki, és kb itt ki is merült minden 😄 Igazából az iOS játékokkal tudnék párhuzamot vonni ebben, legalábbis néhány játéknál. Van egy gyönyörű grafikája, de valahogy nem bírod játszani annyira primitív, monoton, ezerszer látott szar. Nyilván nem minden mobiljáték ilyen, de nagyon sok van közülük, ami ezen a szinten van. Az AC-val is csak ez a bajom. Kipróbálnám én, a grafika miatt, de hogy én erre pénzt költsek, még akkor is ha közösen vesszük... hát.. nem szívesen adok a Ubisoft zsebébe pénzt többet.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Hááát pedig ha a unity elmebetegül nézett ki, akkor ez maga az őrület magja 😄
De ezt úgy érzem már egyedül veszem 😉

Kongy
Még arra sem veszem a fáradtságot, hogy rákattintsak a play gombra😄

Totti5

TDC Geronimo

Totti5
Remélem lesz df videó is. Nyalogatnám már a saját TVmen.

Nekemse,meg úgy semmi se amit eddig mutattak belőle😞
Totti5
Mámmámíja!

Képi világ, kor, karakterek, 'modern" ipari teknók, badass főkari! <#finom>

darkSectorxxx
Szar generáció, nyomi konzolok, mégnyomibb x1. Ja és pc-n halott minden.
Ennyit érdemes tudni manapság egy gamer-nek.

Totti5
- A főhős Lincoln Clay, egy veterán a vietnami háborúból
- A helyszín New Orleans, a 60-as évek vége, 70-es évek eleje
- Nem lesz kooperatív játéklehetőség
- A társaid csak bizonyos küldetések során segítenek
- Jóval "fókuszáltabb", mint a GTA V nyitott világa
- Lesznek mellékküldetések
- A döntéseid (pl. hagysz-e elfutni egy besúgót) hatással vannak a világra
- Meghódíthatod az egyes kerületeket, egy-egy társadat csatolhatod hozzájuk
- Vezetés közben is lesz lehetőség lövöldözni
- Az életerőcsík három szeletből áll, az egyes csíkok regenerálódnak
- Lesz lopakodás és leterítés is