176877

-
Zozo76 #164776 meg mindig xbox dvr:
game dvr-ben ramegyek a kepre vagy videora majd share menupont:
"Try again later. Sorry, we can't share this right now. It might be taking longer than usual to upload, or there might be a temporary problem with our service."
videot fel tudok tolteni az mukodik az upload studio-bol az onedrive-ra, viszont a kepeket jelenleg csak az xboxdvr oldalon erem csak el... -
Zozo76 #164775 megint szar az sg? latom hogy novekszik a szamlalo de az iment beirt dolgot nem latom. szar a mobilfelulet... :( -
Nincs megközelítőleg sem elég jó Ciri modell. Nagyon gyenge mind, akiket láttam. -
Túl őszinte. :) -
Ja ilyen olcsó már live-on? Fasza. -
-pityu- #164769 Köszönöm a segítségeket, van még mit tanulnom...(életem első konzolja, megérte, idáig csak álom volt).
Egyébként a Skype az XO-ról lenyűgöző, a 360-as ismerősöm a webkameráján használta, de ő is csak kamillázott hogy én miről nyomom. Erre ő megkérdezte hogy az ő 360-ról is tudna Skype-olni ??? (gondolom nála is a live/ appoknál van)
A játékokra visszatérve nekem valamiért a castlestormot sem engedte ott is csak szgépről láttam, "change pay options" felirat, de én nem szeretném a kártya adataimat megadni, inkább paypass-t --) ezért is váltottam régiót, Mo-ról is csak bankkártyát lehet. de mindegy, tudok venni ilyen gold kártyát, sok helyen. -
Most viszont megkaptam az JC3 előrendelőknek járó JC2 kódot és azt se engedi beírni...Most akarok utána nézni hogy vajon miért nem....
Ja és ez a JC 3 meg unhatatlan!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.12.02. 07:46:16 -
nem nem csak őszinte....
-
nem nagyon nem jó....magyaron 5990 ft....ez meg 13 font az 13x460=5980(font banki eladás ár) és akkor ebbe nincs benn a számlák közti váltás zavvi felé!Tehát biztos hogy drágábbra jössz ki....ja + a szállítás...mert hát ugye(FREE UK Delivery) -
Igen ha a te profilod is be van jelentkezve a 360as boxon.Nyugodtan lehet mert nem zavar be az x1 es bejelentkezésedben.Lehet ugyan az a profil bejelentkezve egyszerre a 2 különböző(x1,360) boxon.2 egyformán viszont NEM...
Castlestormot viszont pont tudtad volna szedni itthon is egyből...Most a dungeon siege 3 volt csak az amihez a külföld segítség kellett előtte dirt 3 is simán jöt...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.12.02. 06:38:35 -
Asszondod jó vétel? :D
Rare Replay -
-pityu- #164763 Köszönöm a válaszokat, mégis csak van 1 ismerősöm külföldön akinek van 360, már tölti is a castlestormot. Erre viszont az a kérdésem hogy ő is tudja használni majd az én profilommal letöltött játékokat???
-
De kis utálatos vagy. :D -
-
De mielőtt pánikolsz, lehet napokig, hetekig(?) nem kapsz kódot, nem küldik egyből. Annyi, hogy december 31. előtt indítsd el az újat minimum, jácc vele, a kódokat meg majd küldik. -
Nekem nem kell megmagyarázd, pontosan ezt mondtam én is, co-op gáma! De az eredetiben nem akadt be az A.i. egyszerre tolom a kettőt, ez zicher! ;) -
TheHUNgunner #164758 Ertem koszi a segitseget :) -
Külön kódok. Ami magyar volt anno 360on az magyar a BCben is!
GeoW 2őt tettem fel, kínai lemezről. Az magyar. -
TheHUNgunner #164756 Es akkor gondolom egybol tolthetjuk is. Meg az lenne a kerdedem hogy az uccso ketresz az ugye magyar volt ha jol tudom. Ezek gondolom igy ebben a kiadasban mar nem magyarnyelvuek. -
-
X1en kaptam meg, üzeneteknél vannak a kódok. Sőt nem is kell beírogatni, csak rá kell nyomni. -
TheHUNgunner #164753 Sziasztok ki az aki beszerezte a gow ultimate editiont? Illetve akinek meg van. Az mar megkapta a kodot a jatekok utan? Es ha megkapta, akkor milyen formaba? A microsoft fiokos emailre vagy esetleg mar a dobozban benne volt a kod? Beszeretnem szerezni enis mivel ez a sorozat kimaradt az eletembol. Csak elotte ezt szerettem volna tisztazni. Elore is koszi! :) -
AI az 1ben is gyatra volt. Abban nem igen nyúltak bele. Co opban kell tolni, problém solved. -
barmi #164751 Köszi az infót ! Vettem is gyorsan mindegyikből egyet. Spóroltam 25 sindodót ami forintban olyan 5k környéke.
-
Watchdogs után félek, hogy tényleg x360 as szint lesz grafikailag. -
destiny 2.0 ubi féle szerverekkel meg matchmakingel. instant skip elején. -
Talán még nem írtam be ide:
Tom Clancy's The Division első élmények
PlayIT-en fél órát tudtam a játékkal játszani, konkrétan ez két környi bemutatót jelentett. Sokat nem írok róla, mert a napokban lesz egy külön élménybeszámoló cikk róla, szóval csak röviden:
3 csapat játszott az elkerített részen, fényképezni, videózni, hangot felvenni nem lehetett. Az E3-as buildel toltuk, videók alapján ne ítélkezzetek, élőben a játék kb a kurrens gen egyik legszebb játéka. (mások szerint X360-s szint, szóval ez csak az én véleményem :D) Na szóval 9-en voltunk, 3 csapat, két fiatal srácot kaptam magam mellék, egyiküknek most volt kontroller először a kezében. :D Egy Dark Zone részletet toltunk le, a feladat annyi volt, hogy el kellett jutni a kivonási pontra de az úton ellenfelek is voltak, valamint az extraction pontot a másik két csapatnak is el kellett érnie. Minden rendben ment, kicsit lemaradtunk, de végül eljutottunk a pontra, ahol kb 10 perc után sikerült a megszerzett toxikus mintát feltennem a megszerzett cuccot a helikopterre, és máris nyertünk. Élmény volt, de tényleg, de a játékról elmondható, hogy mindenképp csapatjáték lesz, mert ez nem sima TDM, nagyon oda kell figyelni mindenre. Ha kérdés van szívesen válaszolok, a béta decemberben indul karácsony előtt, márciusban megjelenés) Nagyon jó játék lesz.
szerk:
Időközben a tegnapi napon sikerült kipróbálnom az egyjátékos módot, vagyis inkább a cooperatív küldetéseket. (alfa tesztelő lettem, de sokat nem beszélhetek róla) Itt talán még jobban kiül az hogy kell a team a játékhoz, mert bár van a küldetéseknél matchmaking, normális haverokkal élmény lesz játszani. A cucc egyébként full RPG, szóval headsot esetén sincs azonnali halál az elején, mindennek van értéke, DPS, DMG, armor, skilpontok, minden hasonló apróság stb, minden ami egy RPG-hez kell, csak modern köntösben. Már most imádom. Ubisoft, szóval kicsit parázok tőle, nem is a graf miatt, hanem inkább amiatt hogy tegnap is vagy 100 disconnect volt a 4 óra alatt. :D
December 9-től 14-ig lesz még majd alfa teszt, arról majd írhatok néhány sort, a béta xbox-on karácsony előtt indul. :) -
eje75 #164747 Ejj.... :( köszi... akkor megy Pc-re...mint a SW BF, RS6, meg a COD BO... -
Nem. -
eje75 #164745 Köszi, hogy szóltál!!! Be kellene húzni a JC3-at...van itt valaki, aki tolja? Jól fut One-on? -

-
A lemezes játékoknál a lemez megléte szükséges mindenkor törlés után újra kéri majd a lemezt....
Nem kell hogy az ismerősnek legyen külföldön xbox elég ha van pc vagy bár mi ami net képes és ott belép a www.cbox.com-on a TE profiloddal és rányom a letöltésre.Itthon te utána már le tudod tölteni a boxra.
Vagy Letudod tölteni itthon HA VPN el meghazudod az IP címedet amúgy meg viszont nem,ha region lock van a játékon...
Mindig mindenkor hozzáíródik a gold tagság bár hol vagy 6 éve vagyok gold tag folyamatosan mindig ott vettem a goldot ahol a legolcsóbb volt és mindig éppen ott írtam be ahol kedvem volt.Csak a gold kártya legyen region free -
Újra akciós a giftcard szngapúrban.
Tárazzatok. -
-pityu- #164741 Hali átraktam a régiót Angliába, a 14 napos próba gold elment (pedig volt még pár nap). A kérdésem még annyi hogy, van egy 3 hónapos goldom amit még nem aktiváltam, de nemtudom hogy jóváírja-e és hogy a 360-as játékokat le bírom-e szedni Xo-ra az angol régióból?
(Nekem sajnos ismerőseimnek nincs külföldön xbox.)
+ azt nem tudom hogy, ha lemezről telepítek gémet és azt letörlöm akkor a live- ről telepíthetek? vagy csak a letöltötteket lehet bármikor telepíteni, egy véletlen/ direkt törlés után?
Előre is kösz. -
A gyerekek szívják a vérem a fifával, hogy kellene nekik olyat pörgetni mert az oviban (!!!) és a suliban a csoporttársak is pörgetik és hát jó lenne. Mivel vér nem folyik benne, így akár kaphatnak is Fifát, viszont nem értem, hogy 360ra miért a 2014es a legolcsóbb, miért drágább a 13as is (15-16 miért drágább az megvan :) ). Szóval van vmi orbitális ótvarság a 14el, vagy az is teljesen jó, hogy kicsit szenvedjenek vele? :) Kösz!
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.12.01. 10:45:57 -
Ha nem is, akkor figyelgetni kell, elég gyakran van ilyen áron (sőt én még 8 ezerért vettem pár hónapja) -
Remélem kitart az akció még egy hétig. Teljes áron már nem éri meg. -
Én többször vettem innen paypallal, működik. -
Találtam GLOBAL régiósat, és ugyan azt írja. Feltételezem el vannak tévedve és azt hiszik hogy a GLOBAL régiós csak a kis zászlókkal jelölt országokban használható.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vélemény, ötlet? -
Region lock-ról jut eszembe, hogy Xbox Live Goldot mindegy milyet veszek? Tudnék venni USA régiósat G2A-n de azt mondják nem tudom beaktiválni Magyarországon. Nekem a 360 profilom magyar, viszont X1-nél ez már elvileg nem számít, legalábbis játékok terén. Eddig mindig region free-t vettem szerintem szóval nem tudom hogy a többi jó lehet-e.