XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Poén az egész, semmi több.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
Mocskosul akarom már tolni!!! Kell a dara, a cső a sok openwörld után és közben....... Teljesen új élmény lesz. Annyi rémlik az elsőből hogy valami vonatok közt kellett menni sötétbe és esett az eső. Kb addig is vihettem el anno.

Totti5
Nem értetted a szöveget?

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

n000rbi
Nem ismerem a GoW-ot, így rosszat se mondok róla, de ez a faszi és a bárgyú szövege kicsapta a biztosítékot így estére.

TDC Geronimo
Nekem ehhez a GoW szériához már nem lenne gyomrom. Régen még toltam a 2. meg 3. részt, de most már bottal se

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Atyaég...

Totti5
Ennyi 😊)))) Kiváló értékeléseket kap.

Rendben, köszi, beírom oda
Botond
Ide tudod beírni, hogy mik és mennyiért.
Nem baj, akkor is eladóak😊
Harlekin
Igen
Mármint lehet használni a 360-as jatekokat one-on?
Rage47
pedig jók lesznek azok még one-ra 😊
Sziasztok! Van 34 db eredeti, használt játékom xbox360-ra, amit eladnék. Akit érdekel írjon, itt az email címem: [email protected]
Utoljára szerkesztette: LaMartin, 2015.08.23. 14:08:34
Totti5
Agyrém ami megint megy. Multkori gameplaynál az volt a baj hogy miért dara, most az a baj miért nem űberdúrva lopakodós játék, ahol mi az már hogy az enemy nem hallja meg azt hogy lara talpba alatt nyikorog a fa, meg ha Lara ugrik akkor azt miért nem hallják meg.

Sosejósemmi.

Rage47
na leírtad amit akartam kb 😊
Totti5

Totti5
Fos.

Mér nem ilyen?

orichalcos

The Norberto
Ilyenkor az szokott lenni a baj hogy össze van keveredve a 2 kontroller. Zárd be a játékot, jelentkezz be a másik kontrollerrel a másik accountba. A te kontrollereden nyomj home gombot hogy visszaugorjon a te dashboardodra. Indítsd el a játékot a te accountoddal és azzal nyomj a start képernyőn A-t. Utánna elvileg jó lesz.
Totti5
Az már elavult. Minium ezt várom yamaucsiéktól. Élethű 9.6os sebességgel és bolygóra való leszállás cselendzsel.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.21. 10:48:56

Moby
Sehol egy holdkomp 😞((

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Megint bejelentettek autókat.

Tovább bővül a versenypályara épített autók listája. ( remek irány, hogy nem bevásárlókocsikkal tömik tele )

Totti5
Nincs játék és minden Xbox ex megy PCre is. Minek Xboxot venni.

Macccy
Naés? 😄
ORI -t is végigrecskáztam, folyt le a csillárról is, annyira jó volt. Denagyon kellenek ezek a gamék, ahhhh ... Sok AAA -nak osztályozott címet lesöpörnek nálam <#eljen>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos
Még nem. Augusztus 25-től kapjuk csak meg, én most az Ultimate Editionnel játszok.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2015.08.20. 21:00:59

Totti5
Gears 1 origi kompatibilitás megy?

orichalcos
Tudom, haver próbálta a játékot Gamescomon meg E3-on is. 😄 Vadállat lesz, de annyi ragequittel, hogy arra szó nincs. 😄

Gears of War: Ultimate Edition rohadt jó lett. ÉS szép.

Moby
Ó, pedig lesz itt ragequit bőőőven 😄

Adversus solem ne loquitor

orichalcos
Esköszöm, indie játékot én még ennyire nem vártam.

TDC Geronimo
Cuphead animator shares hand-drawn animations

wow...

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.20. 19:50:36

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Totti5
Witcher 3 kicsit bővebben, bár már mindent elmondtam...

+ story, karakterek, fordulatok
+ mellékküldetések egy része ( van raklap grind és ismétlődés ebben is persze )
+ poénok vs komolyságok kellemes aránya ( sírva röhögős jelenetek, helyeztek, párbeszédek vs drámák )
+ szövegírók, és a magyarra fordítók AAA++++ munkája ( 1-2 helyesírási baki becsúszott, de TOP munka )
+ színészek munkája, mocaposok munkája
+ zeneszerzők munkája, kúrus, zenekar csodálatos játéka
+ világ felépítse, helyszínek változatossága
+ harc mint gameplay elem nekem nagyon bejött, egyátalán nem volt RPG feeling, hanem H&S szerű dolog, bár annak meg még mindig bénácska ( és bár kevés a képesség nem vált unalmassá )

- hulladék optimalizálás
- látás károsodás garantált a sok koncentrálástól hogy eltudja olvasni az ember a 30 centire PC monitorra belőtt karakterméreteket... ( ezeknek a nyomiknak annyi jött le az egészből ami miatt sírt a nép, hogy 8as helyett 10esre növelték az ITEM képernyő kiírásait LOOOOOOOOL )
- iránnyítási gondok pl hajóba beszállás, kiszállás, a hajóban vagy hajón történő csata a repkedő kurvák ellen horrorisztikusan szar volt és nem működött
- ugrálás suta
- ló és az emelkedők két külön univerzum
- átvezetőknél össze vissza töltögetés, elhomályosodó képváltások gyakran agyoncsapták a pillanatot
- használhatatlanul akadó ITEM menü
- volt quest beragadás, volt végtelen töltés, volt hogy kivágott dashbordra
- túlfejlődés vs NPC szintje köszönő viszonyban sincs, nevetségesen könnyűek voltak a BOSSok, rossz balansz
- másra nem tudok gondolni mint DLCbe kivágott ending ( rutin az van benne ), mert jó pár dolog és FŐ karakter totál kimaradt, ez így nekem félkész...

A művészi és tartalmi értékekért mindenkép díjazni kell, ők kiváló melót végeztek. Minden más nyögvenyelősre sikeredett és ezen javítani sem akartak, csak a bullshit és a kummantás megy a mai napig.

Tömni fogom a zsebüket, a DLCket megveszem, de ha nem lesz érdemi előrelépés a fent említettekben akkor tovább fogja rombolni a CDP a játék megítélését a szememben ( ami kit érdekel, ugye, tömöm én a zsebüket rendesen, a többi meg úgy sem számít ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.19. 20:08:03

cenobite
Nagyon köszönöm!

gamertag: kenobita

Totti5
360 nem megy.

Az Xbox Live állapota
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.19. 18:37:08

cenobite
Üdv! Live megy most Nektek? Mert nekem nem tud csatlakozni. (Box360)

gamertag: kenobita

Totti5
Megnéztem a Mad Max-et

Nem akarom a játékot, Nem akarom a játékot, Nem akarom a játékot, Nem akarom a játékot, Nem akarom a játékot, Nem akarom a játékot.

DE.

Jöhetne már !!!444 <#buck>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

orichalcos
Na mindjárt lejön Gears of War Ultimate Edition, lássuk milyen lett. Alap sorozatot nem játszottam úgyse.

Totti5
Tegnap nekiálltam a Lara Croft and the Temple of Osiris-nek.

Játszhatatlan.

Irányítás fapados, nem azt csinálja amit akarok, elvileg platformingolni kell, de képtelenség pontosan ugrani. Animáció gyatra ami hozzátesz még egy jó adaggal az egészhez és a frém 30 vagy mennyi, de azt érzi az ember végig hogy nem annyi. Teljes mértékben élvezhetetlen az egész.

Totti5
Forza Motorsport 6 Mods

Röviden a Halo koponyákhoz hasonló rendszer. Ha aktiválod akkor több xp gyün ki a nyúlból, de nehezebb lesz a vezetés és a körülmények. Viszont vannak szerecsenfiú pakkok is amik ellenkezőleg, segítenek.

Nyilván ha akarod használod, ha nem akkor nem.

Totti5

Macccy
árat, forrást nem tudok, de ha szerzel EU 220-230 tápot, akkor természetesen tökéletes lesz, hiszen a power output minden esetben ugyanaz, az xbox nem tér el régiónként

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Köszönöm

Totti5
Így van. GOLD kell hozzá persze.

Üdv!

Hogy tiszta víz legyen számomra a pohárban:

EA Access -t egész évre kifizetem, vagy akár csak 1 hónapra, és ennek fejében játszhatok a battlefield 4-el (multiban). Nem kell megvásárolnom a játékot lemezes vagy digitális formában.

Jól értelmezem?

Totti5

aha és ha beszerzek egy eus psu.t azzal akkor menni fog biztonságossan. Mennyi lehet az ára egy ilyennek?