XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bekapcsolom a boxot, játszok és bármikor ár tudok nézni a TV-re, akár snap-in, akár teljes képernyő. Mivel nincs PIP a TV-ben, nem olyan egyszerű átváltani rá (persze nem is egy ördöngösség azt elismerem). Játék megállítása egyszerű, ráadásul mivel tovább fut a háttérben játékállás se veszik el. Én így szívesen használnám, ha már egyszer van ilyen bemenet.
A beszélgetésbe azért folytam bele, mert kb mintha azt mondtam volna: "Tojást akarok sütni a boxon, de a béna mérnökök leszabályozták a hőmérsékletet." 😄 😄 Számomra teljesen logikus az amit írok, de hát mondjuk szerencsére két ember nem egyforma, mert akkor tök unalmas lenne az élet 😉
Azért az szerintem nem áll messze a valóságtól, hogy ha működne a dolog, akkor kb 90%-ban használatban lenne a TV-IN bemenet (itt a fórumon is)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.08.29. 22:22:24
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ez akkor lenne kibaszott nagy királyság, ha nem kellene kinect hozzá, hanem ismerné a HDMI-CEC-t.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Na de most viccen kívül mi benne a jó???Próbálom végig gondolni értelmesen,de semmi érdemi dolgot nem látok benne.
A magam példáját veszem alapul:
Box bekapcsolt állapotba van játszok...
Megunom a játékot és kikapcsolom a boxot....
Működne a HDMI-passtrough ha lenne....
Na de a boxom értelem szerűen arra van állítva,hogy kikapcsolja a tv-t ha kikapcsolom....(mert ez kibaszott nagy királyság,hogy egy gombnyomással le tudhatom a játék végét és mehetek a dolgomra)
Tehát kereshetem elő a tv távirányítót és kapcsolhatom vissza a tv-t.
Pont mintha bele se lenne vezetve a hdmi a boxba...
Mert hát ha már tv-n baszakodok hót mind 1 melyik hdmire váltok...
És tegyük fel ...Benne vagy 1 baszott nagy játékba nincs mentésed,de kezdődik a sorozatod miként oldod meg???Kikapcsolod a boxot bukó a mentésed,hogy tv-t nézhess!?
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.29. 21:32:21
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Harlekin #161909: "telibe szarom azt,ha valaki értetlen"
Azért én szerintem normálisabb hangnemben írogattam, attól hogy beszélgetünk még nem kell elszállni 😉 Attól hogy én használnám nem tudom miért kell kiakadni. Hivatalos fórumban sokan jelezték M$-nak (tehát nem csak az én igényem ez) De azt válaszolták nem változtatnak rajta (szerintem nem is tudnának)
Jöjjön már a Forza 6 😄 jah, remélem már jön az új DASH is hónap elején (preview programban)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.08.29. 20:28:33
Remélem ezek kifacsarják az UE4 tökét is, dinamikusság terén. Értenek hozzá na.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.29. 19:09:48
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
Namost igazából akár hülyék akár nem*, ők a platform vásárlói. Őket kellene kiszolgálni.
/a citált "microsoft vegye meg a capcomot" sem egy légből kapott marhaság, ami bevonzotta a hülyéket egy vote-ra, hanem egy kb 1 éve több helyen felreppent pletykára nyilvánította ki vele a közösség a támogatását. A pleytka végül hoaxnak bizonyult, de ált. nem zörög a haraszt, és nem lennék meglepve, ha folytak volna ilyen irányú tárgyalások a háttérben. Ez ugye egybeesett (és vélhetően generátra volt) avval, amikor a capcom részvényesek megszavazták a felvásárlási védelem feloldását.
Trine 3 fejlesztői kamera elé álltak, a sok fröcsögés, rugdosás után amit kaptak a 3. rész miatt. Megalázva, sárba tiporva mindazt amivel dolgoztak sokat, meghunyázkodva és pitizve a negatív antihypot terjesztő hordáknak.
Még ha igénytelen lenne a Tirne 3. De nem az. Még ha optimalizálatlan lenne. De nem az. Még ha rossz lenne játszani. De nem az. Még ha rondább lenne mint eddig. De hát csodálatos mint mindig.
Tény hogy a formula már 3.5ödjére nem üt akkorát mint az 1-2 és a kettőhöz képest nincs nagy ugrás. Az is tény hogy a 2D platformer 3D térben helyezése rontja a pontosságot és bosszantú tud lenni a tér "nem magától" értetődő érzékelése ( lásd Maria 3D World ), de mégis kis újítás amitől nem copy paste.
Mi mocskot kaphattak ezek mindenhol, ha ilyenre kényszerültek...
Annyit fognak elérni,hogy a következő "karcsúsított" x1 en már maximum nem lesz hdmi in... és részükről probléma letudva...<#kacsint>#kacsint>
Mert van agy a koponyámban 😊 De az mindegy, hogy mit gondolok én. A uservoice egy mintavétel. Az alapján ez a többségi kívánalom.
De persze nekem tonképp majdnemmindegy.
Viszont Ms erről már nyilatkozott és közölte,hogy nem erre találták ki és pont.<#kacsint>#kacsint>
Ha nem érint azaz nem is használod miért hiszed,hogy faszul működik?
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.08.29. 12:56:26
/dobtam rá én is egyet, bár nem érint, de nem szeretem ha valami faszul működik.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.29. 12:45:01
De amúgy meg pont telibe szarom azt,ha valaki értetlen...Írjatok MSnek,hogy szerintetek ez így van ahogy Ti gondoljátok majd max ők is leírják azt amit Én és még ráadásnak pontosan ugyan így ki is röhögnek benneteket,hogy egy ennyire logikus ésszerű általuk kitalált dolgot képtelenek vagytok felfogni.<#nevetes1>#nevetes1>
Na de komolyan írjatok nekik és tegyétek ide ki a válaszukat!<#kacsint>#kacsint>
Kíváncsi vagyok MS is úgy gondolta ahogy Ti vagy úgy ahogy Én.De nyilván nem úgy ahogy Ti,mert akkor úgy működne.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Akkor az "is" nem kell a leírásba és mindenki boldog... q😉
Most is ezt mondom mit eddig végig első hsz óta !!!
Ott az általad berakott szövegrészben az értelmezhető forrás! "akkor az Xbox One KONZOLROL IS kezelheti a tévés tartalmakat.
Tehát a KONZOLRÓL és ezt meg elég érdekesen oldod majd meg KIKAPCSOLT állapotban!!!
Tehát a gyártó szerint rohadtul nem arra találták ki mint amire TE szeretnéd használni.Azaz egy 5 forintos hdmi toldónak!
Nem a mire dolgon volt eddig se a hangsúly hanem a hogyan és miként amit képtelen vagy értelmezni pedig mint a példa mutatja Totti tudja és még ezen az egy általa hozott dolgon kívül is számtalan opció létezik ami re kitalálták azt ami miatt bekapcsolva kell lennie.
Ne is kezdjél vele semmit...Éppen elég az,hogy 5 hsz után ami az ÉN mondandómat támasztja alá és a konzol is csak azt teszi amit kell azaz a hdmi in csak on módban működik se vagy képes felfogni,hogy miért!<#kacsint>#kacsint>
Engedd el azt a dolgot fogd fel úgy,hogy direkt kibasztak veled!<#vigyor0>#vigyor0>
Settings - Preferences - Allow broadcasts and Game DVR uploads
Az uploadot tudtommal nem lehet kikapcsolni. Bizonyos jeleneteket magatol is felvesz. De miert zavar ez?
<#hawaii>#hawaii>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Az biztos hogy kapjabe mindenki, mert a Gears DLC kódkártyáról simán el lett hagyva a kinect beolvasós BR kód....... köszönöm.
Van nekünk fasza Xbox One verzió.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ezt írtad: "hogy ezt szándékosan NEM erre találták ki!!!!!!!"
A gyártó szerint erre találták ki:
"A beltéri egység csatlakoztatása a konzolhoz
Megjegyzés Ha nem rendelkezik kábeltévével vagy műholdas vétellel, akkor hagyja ki ezt a szakaszt.
Ha csatlakoztatja a kábeltévé vagy műholdas vétel szolgáltatójától kapott beltéri egységet a konzolhoz, akkor az Xbox One konzolról is kezelheti a tévés tartalmakat. Ezt a következő módon teheti meg:
Húzza ki a tévéből a HDMI-kábelt, amellyel a beltéri egysége a tévéhez csatlakozik.
Csatlakoztassa a kábelt a konzol HDMI IN portjához."
Ezt szeretném én, AMIRE KITALÁLTÁK! HIDD EL! De mivel 10% játk és 90% TV nézés, azért a 90%-ban NEM FOG FELESLEGESEN bekapcsolva lenni az XO. Ha ez a megvalósítás szerinted logikus (hogy bekapcsolva kell lenni állandóan az XO-nal), akkor ezzel nem tudok mit kezdeni! 😞
If you pre-ordered Mortal Kombat X for PS3 or Xbox 360, please go to the retail location where you pre-ordered the game and you will receive a full refund. "
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.28. 22:38:57
Új kiegészítővel együtt ( ez PCre sincs még ). Gyerek túlélő kontentel.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
http://news.xbox.com/~/media/images/media%20assets/xbox%20one%20games/forza%20motorsport%206/20150827%20-%20forza%20motorsport%206%20gone%20gold%20announcement/fm6_car_graphic_esrb-01.jpgUtoljára szerkesztette: Bogdogege, 2015.08.28. 21:41:17
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
My streams: https://beam.pro/oriic
Modell!!
Cutscane
Ezt nem lehet megunni.
Még mindig nem.
Random object.
Égbolt, háttér!!! Egészen monumentális hatást ad az egészenk.
Mimika, animáció, kidolgozás remek!
Gameplay közbeni modell, rázúmolva.
Fények!