176883
banner
  • n000rbi
    Life is Strange Complete Season - 1995Ft
  • Selminar
    Advanced warfare gold 8700ft

Taken King 14600

Megint van par akció plusz holnap lesznek a díjátadó miatt.
  • darkSectorxxx #164820
    :)
  • Moby
    Kinek mi.
  • darkSectorxxx #164818
    Pontosan mindegyik még máig jó.
  • Totti5
    Ez a veszély nálam nem állt fenn- Összeszedhető dolgok 80-85%át megcsináltam, összes tomb megvan, összes side misszió. Minden szegletét végigszaglásztam, mindenhova elmentem, felmentem. Nyilván nem lett 100%, de nem sok maradt ki. A 3 nagy nyitott terepen nagyon sokat időztem. Összes NPCvel beszéltem, kihallgattam őket. Összes tűznél minden gondolatot végighallattam, mert tök jók voltak. Vadászgattam is, az is poén volt ebben. Ahol lehetett ott lopakodtam. 1 híján minden fegyver alkatrész meglett, a 3 kedvenc kimaxolva. 3 skill treeből 1 kimaxolva, a másik kettőben maradt összesen 4 unlockolatlan.

Már ma tolnám az Uncsi 4et. Imádom ezt a műfajt ebben a formában.
  • darkSectorxxx #164816
    Tégedis.

Mivel Reboot féleség lesz nekünk is fog újat tartogatni szerintem, nem egyazegyben. :)
  • Macccy
    Na EZ speciel kell nekemis, hiába csak egy újrakiadás!
  • darkSectorxxx #164814
    "Resident Evil 2 - teljes remake készül, nem csak egy újrakeverés

A Capcom marketingese tisztázta a dolgokat, és olyan hírt hozott, aminek csak örülhetünk.
    Mit szeretnél karácsonyra? 12 steames játékot, egy extra dobozos PC-s játékot vagy hardvert, és még GameStar előfizetést is? Most ez egyben lehet a tiéd!

Még augusztusban hivatalossá vált, hogy érkezik a Resident Evil 2 remaster. A Capcom ma nagy örömmel tudatta a világgal, hogy most aztán teljes mértékben a rajongók kedvében fogjak járni. Mint kiderült kicsit félreértettük a dolgot: nem remasterelésről van szó.

Stuart Turner, a Capcom vezető marketingese egy Twitter üzenetben tisztázta a dolgokat, miszerint a Resident Evil 2 újrakiadása nem egy egyszerű remaster lesz, hanem teljes, az alapoktól felépített remake. A horror rajongók már dörzsölhetik a tenyerüket, mert ez azt jelenti, hogy új motor, új irányítás, és egy új fényben tündöklő klasszikus köszön majd ránk."

Pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order.......
  • darkSectorxxx #164813
    Na jó, azok nem rókabőrök. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.03. 13:30:35
  • Moby
    Egy kompetitív multiban nincs két egyforma pikoszekundum. Ott maximum az egész műfajtól lehet irtózni.
  • ppista
    Az lehet, de attól még, ahogy írtad, rókabőr a köbön.
  • Moby
    Legalább nem valami idiótákra méretezett szkript ellen tolom. Mondjuk a Bfront inkább a témája miatt érdekes, úgyegyébként egyrakásszar.
  • ppista
    Mind a kettő, egy totál ismeretlen műfaj, legelső darabjai. Maguk a megtestesült innováció!
  • Sonnerzon
    Sziasztok!

Online multihoz keresek pajtikat(SW, Gta, Titanfall) vegyetek fel bátran a nevem Sonnerzon.
  • Moby
    Battlefronttal, meg BF4-el. Mostépp.
  • darkSectorxxx #164806
    Még azzal sem, akkor minek neked gép?
    Mivel szoktál játszani ami nem rókabőr? :)
  • Moby
    Most nézem, 10.17 óta nem indítottam el. Szal tényleg nem. Majd egyszer biztos fogom.
  • Moby
    Látod a a profilom.

/Nem. De nem is ezért. Abban a műfajban a rókabőr kifejezés nem igazán értelmezhető. Vagy az egész műfajra.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.03. 11:21:52
  • darkSectorxxx #164803
    Na ezaz, de a Forza 6-al játszol? :D
  • Moby
    Sehogy. Nem játszom már rókabőrökkel, mer untatnak. Szerinted mennyire érdekel a soron következő uncharted, vagy darksouls? Na pont ennyire.
  • darkSectorxxx #164801
    Hát ok de azt hittem legalább 1x végigmész.

És ha csak techno-ban több? De a mai játékok is erről szólnak.
    Akkogy hogy leszel képes játszani a többivel? :)
  • Moby
    >Ennyire elment a kedved?

Meg se jött :D Nincs vele semmi különösebb bajom, látványban, teknóban fasza, csak ezt én már toltam, és ahhoz képest nem sikerül semmit hozzátennie, így megaztán nem is köt le. De ezt má leírtam korábban.
  • darkSectorxxx #164799
    Olcsóságok
  • darkSectorxxx #164798
    Ennyire elment a kedved? Én meg azért vártam mert nem akarok beleugrálni, inkább téli szünetben.

Előtte bb-zek, uncharted, meg ugye gyors a geow ultin kéne végigmenni.
  • Moby
    Asse tudom mikor indítottam el utoljára.
    Sem azt, mikor fogom újra. Túl sok kedvem nincs hozzá.
  • n000rbi
    Aki szingapúri állampolgár, az tovább tárazhat.

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.12.02. 23:11:58
  • Golyo69
    Nekem is nagyon tetszik, bár még csak pár napja játszok vele és nem is nagyon volt idom de szép lett és érdekes!
    Jöhetne még sok ilyen játék :)
  • Totti5
    11 bit's civilian-based war sim This War of Mine is coming to PS4 and Xbox One on 29th January as This War of Mine: The Little Ones, publisher Deep Silver has announced.

• darkSectorxxx #164793
  • TDC Geronimo
    Jó volt, szép volt, de nekem összességében a 2013as reboot jobban tetszett.
  • Totti5
    Rise of the Tomb Raider

Hosszú, tartalmas, sokrétű, változatos, gyönyörű! volt.

Minden kritériumot kimaxoltak, ami ebben a formulában volt.

Saját goty top 3ban nagyon erősen benne van.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.02. 20:55:55
  • darkSectorxxx #164790
    Elnézést, akkor nem digitálisan nézhettem ezekszerint.
  • darkSectorxxx #164789
    Hu dögöljek meg még néztem mikorbeszéltem Moby-val hogy majd megkapja tőlem ha a géphez kapok, és néztem hogy 9990.
    De hogy melyik üzletben már nem tudom, nem biztos hogy marketplacán volt.
  • n000rbi
    Az valami lázálom lehetett, mert úgy van, ahogy Totti írja, ez sose volt drágább :) Sőt, múlt heti BF akcióban még olcsóbb is volt. (már bánom, hogy nem húztam be, a Kameo érdekelne)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.12.02. 20:15:53
  • darkSectorxxx #164787
    Akkor mire emlékeztem hogy 9990?
  • Totti5
    Megjelenés napjától 5.990 forint.
  • Zozo76
    a youtube feltoltest meg nem is probaltam, de mondom az upload studio-ban levo feltoltesi lehetoseg mukodik, gond nelkul felnyomta az upload-ra es az onedrive-ra. a kepekkel van a gond mert a share menupont-nal (ami az "uj" startgomb-ra jon elo) mindig ez a nyomorult hibauzenet jon elo.
  • davidka003
    Évek óta ingyen posta van Zavvin Magyarországra.
    Ezt el is bírja adni.
    Max 2-3k-t adnék érte esetleg ha még nem játszottál a nagyobb címekkel. De a legrégebbi címek nem érnek egy forintot se.
  • darkSectorxxx #164783
    Az hogy nálad minden szép és jó az nem jelent semmit :)