XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Media Center-t utólag ne telepíts, rakj fel egy XP Media Center Edition-t, lõdd össze a dobozzal és utána mehet a Transcoder.
Vagy rakj fel egy Vista Ultimate-et, de ahhoz más Transcoder kell.
Valszeg hülyeséget mondtam mp3-akkal kapcs, arra gondoltam, hogy ha beteszel egy audio CD-t, van olyan lehetõséged, hogy Rip CD. Ezzel felmásolja a számokat és játékok közben tudod a saját zenéidet hallgatni.
És hova kell teni ezt a progit vagy hova kell feltelepíteni?(Transcode 360) vagy ha felteszem nem nyirja ki a gépem?<#vigyor2>#vigyor2>
Kérlek segitsetek!
A Stranglehold pedig simán mûködik! Nem rossz játék, nekem tetszik, fõleg mivel szerettem John Woo eredeti filmjeit is, a Hard Boield pedig örök klasszikus... Bár a játékmenet elég egyszerû, de az aktív rombolódás szerintem nagyon hangulatossá teszi...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Elöre is kössz
Mondjuk úgy 8-tól?
Gamertag: TorryHUN
PSN: berghold
Érdeklödnék hogy nekem valahonnan mondták hogy egy sima xbox ra rálehet telepíteni vagy rakni valami javitást ami Xbox360 játékokat játszik le!?
Ez igaz vagy csak kamu volt?!
Elõre is köszi!
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Valaki megtudná mondani, hogy mikor jelenik meg a Medal Of Honor Airborne PAL-os verziója?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Szóval olyan játékot keresek, amit egy gépen lehet ketten nyomni mondjuk osztott képernyõn, mint pl a GOW-ot
Tudna ajánlani valaki valami ilyesmit?
Egyébként az XDVDMulleter nevû progival tudod ellenõrizni.
de itt megtudod nézni ,h mi az és mi nem http://www.abgx.net/filename/?ch=6
a sorok végén ott van
*prepatched w/ included security files*
Most akkor ez már megvan patchelve, vagy sem? Mert mellékelve van az iso mellé mindenféle szar, szerintem ezek a security fileok...
amuyg télleg szarabb az elit mint a premium mert sokan azt mondjuák pl a video chip vagy mifaszon szarabb??
ez igy igaz vagy baromság?
Gondolkodj már kicsit ! Ha az ms kiterjeszti a gart AZ XBOX KONZOLRA ,azon belul is a 3ledre , AKKOR NEM CSAK A CORE vagy a PREMIUMRA vagy az ELITE -re terjeszti ki ,hanem magára az XBOX360ra
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Release Date: Nov 5, 2007
@Gamespot
PSN: berghold
ugye?
.
Hát az a segédborda is csak megnyugtatásnak van benne. Itt tényleg csak a venti sebi felhuzás az egyetlen megoldás már amit igy hivatalosan tehetnének vele.
..aztán ,ha jönnek az uj 65nm-sok, állitolag jobb hûtéssel, akkor majd de kitudja, lehet,hogy akkor is kell majd vmi hûtésmod a cuccra??<#fejvakaras>#fejvakaras>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
...modjátok,ha nem igy van!
Volt akinek garis gépe többször bedöglött?<#confused>#confused>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-