XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Liszike, ilyen természetesen nem létezik, ahogy a Trabant sem tudja emulálni a Ferrari-t.
Mivel link beszúrást nekem még nem engedélyez a fórum, ezért írd be a gugliba, hogy "Transcoder 360 download" és az elsõ linken megtalálod.
Media Center-t utólag ne telepíts, rakj fel egy XP Media Center Edition-t, lõdd össze a dobozzal és utána mehet a Transcoder.
Vagy rakj fel egy Vista Ultimate-et, de ahhoz más Transcoder kell.
Stranglehold tényleg egész jó, maga a játékmenet annyira nem tetszik, de nagyon látványos, fõleg a megrendezett jelenetek.

Valszeg hülyeséget mondtam mp3-akkal kapcs, arra gondoltam, hogy ha beteszel egy audio CD-t, van olyan lehetõséged, hogy Rip CD. Ezzel felmásolja a számokat és játékok közben tudod a saját zenéidet hallgatni.

Hali!

És hova kell teni ezt a progit vagy hova kell feltelepíteni?(Transcode 360) vagy ha felteszem nem nyirja ki a gépem?<#vigyor2>
Kérlek segitsetek!
Alwares
Csak mond meg hogyan kérlek!
A Stranglehold pedig simán mûködik! Nem rossz játék, nekem tetszik, fõleg mivel szerettem John Woo eredeti filmjeit is, a Hard Boield pedig örök klasszikus... Bár a játékmenet elég egyszerû, de az aktív rombolódás szerintem nagyon hangulatossá teszi...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Igen lejátsza csak kell hozzá a "Transcode 360" nevü progi És akkor azt honnan tudom megszerezni meg a feltelepiteni????Hja és a media center az hogy müködik??😊
Elöre is kössz
7 órát akartam írni😄

Valakinek nincs kedve valamelyik online demo game-el nyomatni?
Mondjuk úgy 8-tól?
Gamertag: TorryHUN

xD, aha simán emulál egy 3 magos, csak órajelben 4,3 szor gyorsabb CPU-t és egy jóval jobb GPU-t, és simán viszi a 360-as játékokat 😛

PSN: berghold

Igen lejátsza csak kell hozzá a "Transcode 360" nevü progi

hali!

Érdeklödnék hogy nekem valahonnan mondták hogy egy sima xbox ra rálehet telepíteni vagy rakni valami javitást ami Xbox360 játékokat játszik le!?
Ez igaz vagy csak kamu volt?!
Elõre is köszi!
mediacenter lejtsza a divix és xvides filmeket???? http://xboxscene.com/ - on olvasható errõl valami, csak nem nagyon értem. valaki le tudná fordítani???

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Lizardman
hát gyerekek, most vittem végig a Timeshift demoját, éshát mikor vége lett, azt hittem, hogy elsírom magam, annyira belejöttem már a játékmenetbe 😊 Hihetetlenül mennyire jol megcsinálták ezt a játékot 😊 Idõ-lassítás/gyorsítás/megállítás hihetetlenül jo 😊 Erre is tuti vevö leszk, az fix 😊

Lizardman
hogyan? Mármint olyan megoldás érdekel (ha ilyen is van), hogy egy sima pendrive-rol hogyan lehet rá felmásolni mp3-akat... 😊

Kandurex
hát,..megjelent, kapható <#fejvakaras>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Örm
Hello!
Valaki megtudná mondani, hogy mikor jelenik meg a Medal Of Honor Airborne PAL-os verziója?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

redraven8
Érdekel valakit felhasználatlan core hoz kapott live account? Nemhiszem,hogy nagyon netezni fogok a gépen 😊

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Ewergo
PDZ
COD 3
Eragon
Lego Star Wars
Ultimate Aliance
.....

Bocs, az elõbb nem fogalmaztam egyértelmûen:
Szóval olyan játékot keresek, amit egy gépen lehet ketten nyomni mondjuk osztott képernyõn, mint pl a GOW-ot
Tudna ajánlani valaki valami ilyesmit?

Tehetsz rá mp3t.

Meg van csinálva, nem kell hozzáadni semmit.
Egyébként az XDVDMulleter nevû progival tudod ellenõrizni.

Alwares
Szerintem is simán elég a 20GB. Mivel nem vagyok régi Xboxos így eléggé meglepõdtem mikor láttam, hogy csak arra használhatom a winyót, hogy leszedem a demókat meg a videókat Live-ról. Hogy egy rohadt mp3-at nem tehetek rá az betett. Az elite nagy winyója egy baromság ha így vesszük, de végülis meglehet az összes demo egyszerre 😄

Lizardman
ha a véleményemet kérdezed nem éri meg 30 ezerért többet fizetni az elit-ért... egyszerüen én még azt a 20Gb-ot se hasznáálom ki, nemhogy a 120-at, ráadásul sajna még olyan játék nincsen, aminél pöccre pontosan ki lehet venni, hogy most HDTV bemenettel játszod, vagy VGA-val...

Alwares
Xbox-sky-rõl kevesebb mint egy éjszaka alatt lejött...

azért majd ird le ,h megy-e 😄 akkor elkezdem már szedni én is

Alwares
Köszi, már pörkölöm is!

hát ezt ugy értettem hogy ha venni kéne akkor melyiket a kettö közül mert sok helyen mondjuák pl x-media hogy az elite fos és a premium jobban megéri de ugyanott azt is mopndják hogy ez baromság és most jött el a pillanat hogy választanom kell és tanácstalan vagyok
Úgytudom ,h az stiltpeccses , regionfrees , meg minden
de itt megtudod nézni ,h mi az és mi nem http://www.abgx.net/filename/?ch=6
a sorok végén ott van

Alwares
Na megvan a Stranglehold. CCCLX-es verzió ami elvileg region free. De nem is ez a gond, nem szeretnék zsákbamacskát játszani ez van az nfo-ban:
*prepatched w/ included security files*
Most akkor ez már megvan patchelve, vagy sem? Mert mellékelve van az iso mellé mindenféle szar, szerintem ezek a security fileok...

Lizardman
az egész szar... az hogy mi szarabb, és mi nem, senkise tudja, csak találgatni lehet...

Alwares
Hát nekem a hûtõszekrényem, ami nincs messze a nappalitól, majdnem olyan hangos mint az xbox így nagyon nem zavar, hogy hangosabb...

ja csak gondoltam mivel ez ilyen limitált szar ki tudja.
amuyg télleg szarabb az elit mint a premium mert sokan azt mondjuák pl a video chip vagy mifaszon szarabb??
ez igy igaz vagy baromság?
Vedd úgy ,h ez mind karácsonyi ajándék magadnak<#idiota>

annyi ,de csak a RRODra
Gondolkodj már kicsit ! Ha az ms kiterjeszti a gart AZ XBOX KONZOLRA ,azon belul is a 3ledre , AKKOR NEM CSAK A CORE vagy a PREMIUMRA vagy az ELITE -re terjeszti ki ,hanem magára az XBOX360ra

Kandurex
uhh, pont amikor az assasin creed jön, 😞 minden pénzem elmegy gammákra 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Call of Duty 4: Modern Warfare (X360)
Release Date: Nov 5, 2007

@Gamespot

PSN: berghold

Ewergo
aug = okt. 😊

lehet hogy hülyén hangzik de valaki nyugtasson már meg hogy az elit-re is 3 év gari van😄
ugye?
Ewergo
A Teambox oldalon aug végére van irva de bizti csuszik. 1-2 hónap má nem téma...!
.
Hát az a segédborda is csak megnyugtatásnak van benne. Itt tényleg csak a venti sebi felhuzás az egyetlen megoldás már amit igy hivatalosan tehetnének vele.

Johnny23
hát sztem jelenleg a Box+vizhûtés a legtutibb (csak igy elég drága)

..aztán ,ha jönnek az uj 65nm-sok, állitolag jobb hûtéssel, akkor majd de kitudja, lehet,hogy akkor is kell majd vmi hûtésmod a cuccra??<#fejvakaras>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

enyém most 2 hónapos,12.06.-os gyártmány és még semmi hiba se,a legnagyobb melegbe sem. (kopp-kopp-kopp)
redraven8
Lehetséges...mondjuk én azt halottam,hogy kötelezõen kivan adva a szervízeknek,hogy emeljék a fordulatszámot a ventin...igaz lehet azt csak a maszekok csinálják <#fejvakaras>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

de

Lizardman
"és legalább kerül bele segédborda meg venti módosítás." Ha nem kerüle bele segédborda, akkor is mindegy lenne... Az nem oszt nem szoroz... Egyébként a ventillátor fordulatszámot nem emelik!

redraven8
Hát az lehet..mert énis halottam,hogy 2 havonta MS nél jár az alapgépe valakinek <#vigyor2> Amúgy az én gépem egy 2006-08-06 gyártási idõvel..és Hitachi dvd vel <#lookaround> Az elõzõ gép egy 09-08 as dátumú volt és egybõl 3 led hibát kapott.

Attila8805
Cod4 nem novemberre van bejelentve?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Johnny23
állitolag a M$ által javitott Box-ok egy idõ után ugynugy beszarnak,mert az a segédborda pikulát nemér.

...modjátok,ha nem igy van!
Volt akinek garis gépe többször bedöglött?<#confused>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

redraven8
Háát...én azért remélem ,hogy valamikor bekap egy háromledes hibát mer akkor ugye onnantól fogva 3 év gari a 3 ledre ezekután...és legalább kerül bele segédborda meg venti módosítás...ezeknek azért örülnék <#smile>

én PC-n probáltam az is ütös volt sztem... én örültem volna ha ugy kiadják...