XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közeledik a Virtua Fighter 5. És a COD 4 is jövö hónapra van kiirva. Ünnepekig biztos megjön.
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Csak hát valoban ez a buzis FF stilusu számolgatós hud-ot teleirkálos japós stilus...! 😞
Eternal Sonata. Hat en oszinten meg mindig nem terek magamhoz hogy mennyire szep ennek a jateknek a vilaga. Meg a szreplok ruhai is verig vannak kidolgozva. A zene meg valami felelmetesen hozza illik a kornyezthez. Csak a harcrendszerrel van bajom de aszem tul fogom elni.
Ha ez nem kap 9+ akkor nem tudom mi. Mar csak a vizual/audio miatt is.
(nem , ez nem warez)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
itt megtudod venni
Amúgy nekem is van XCM-em, add on fan, meg high speed air coolerem is. Kurva jó.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Hát ma is elég hideg csüt.-re ébredtünk,nade nekem még elkell caflatnom ujbol a dokihoz , kicsit meghosszabitani a táppénzt 😄DD , majd re.
CSOCSO:ez tényleg durva 😄 , kicsit vicces is a dolog , kb. hirtelen ahhoz rudnám hasonlitani , mint mikor egy tv-re rávan kötve az antenna és ha ugy mozog vki a szobábba , árnyékolja a jelet v vmi 😄 és igy egyböl rosszabb lesz a kép.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PSN: berghold
Végre itthon a tengerrõl, de most meg indul a suli-"buli".
Na épp néztem ma hogy került fel azé egy-két szép dolog, a Stranglehold meg a Stuntman az ami érdekel engem.
Meg a MOHA Demot is le cibálom. Az érdekel még hogy valaki ki próbálta-e a Timshift Demot? Hogy ugyan aze mint ami volt régebben PC-re is?!
lehet hogy sokaknak a tap miatt van rrod?????? marmint azonkivul hogy ezentul ajanlatos a tapot is es a dugot is atnezni mielott visszakuldod az ms hez vagy akarhova.. talan egymasik tutira mukodo xbox tapot is meg kene lesni a rrod os geppel. hatha tenyleg a tap baszott ve.. de kitudja
PS3 ID: marcogi zsírkutya
PS3 ID: marcogi zsírkutya
ezekszerint meglett az a fránya cigi ?😊)))
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Bár ez a Bio.... elég kusza sztem!Hogy lehet azt elérni benne hogy ne csak 2 speckó tulajdonságunk legyen hanem több?(fagyasztás égetés tárgyak elmozdítása stb erre gondoilok)
Köszi!
Medal of Honor Airborne-XBOX360-USA-DAGGER.rar ez regia free?
vagy ez Medal.of.Honor.Airborne. NTSC.XBOX360-APATHY.iso
vagy egyik se? elörre is köszi!
Mikor kilistáztattam a postjait ennek a csákónak akkor nem jelenitette mag az aláirását 😊 , de mivel észrevettem ,h a topic amibe irt föoldalon is kinnt , na mondom megnézem ott, hátha és ott már látta maz aláirását ami ez a kis fejtörõ 😄 annyira megörültem (ez benne a szép 😄 ) na most következett a neheze 😄 félig-meddig letuttam forditani , de a lényegét nem , na milegyen milegyen 😄 hoppácska , webforditas.hu- , hamarabb is eszembe juthatott volna 😄
Mindenesetre , igymár megkaptam ezt a szöveget
Én karcsú és magas vagyok,
Sok kívánatosnak és megnyerõnek talál engem.
Megérintenek engem és adok egy hamis jó érzést.
Amint ragyogásban fénylek,
De csak egyszer azután soha többé.
Sokért, amiért nekem meg kell halnom.
Mi vagyok én?
Még közelebb kerültem ,hurrá 😄 (jöttek-mentek az ötletek : villanykörte,fény,lámpa stb..😄 áá shit , nemjó 😄)
Rávezetés! 😊 (kommentekbe irta vki ,olvasom-olvasom , áá miageci omfg😄)
büdös füstel égõ papirba csomagolt nikotin ***** neve
aztán mikor leesett ... OMFGGGGG ROFLLLLLL ,LOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL
örömbódottá 😄
Magasnak nem mondanám.
De ne gondolkozz nagyon hosszú dologban.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Kérdésem az lenne: h ha megfleshelem ixtreme-re a hitachi 78-mat és azután ügye felmegyek a livera és kiderül mondjuk, h bannolva vok, akkor az után egyértelmüen szeretném sima Xtremere tenni. Na már most. Az Xtremet nem toolbox 4bõl kell csinálni nem v. rosszul tudom?? Azt, h kell végig csinálnom? Van "C4EVA_XTRM-HITACHI_v2_4_Stealth.rar" -om.
Másik: tudtok ez a PCI-s kártya helyett mást ajánlani, mert ennek a cégnek már csak vmi express csatisuk van és az én régi nf7 alaplapomhoz sztem nem lesz jó. 😄 Vmi hasonlo áron kénne pci sata-s kártya amivel tudok flashelni!
Many find me desirable and appealing.
They touch me and I give a false good feeling.
Once I shine in splendor,
But only once and then no more.
For many I am "to die for".
What am I?
keresd meg azt a német nevû csókát akit az egyik elözöben az 1ik asztalon lévõ papir hátoldalán láttál 😄
lekell buktatni a kémet a forumon 😄
Marha nagy poén votl az egész én ugy kerestem ,h mivel kulon user-re nem lehet searchölni , hanem Member list-be kerestem ki 10 perc alatt , van vagy 20 ezer felhasznalo 😄 , abc sorrendbe aztán ugy kicsit ügyeskedve meglett 😄 "G" betüvel kezdödik asszem a neve.
Ezek után a poén az volt ,h ugye megnézem a profilját , ott van ugye ,h mikor regisztrált ,hozzászolasainak a száma , meg egy link ami kilistázza az összes hozzászolasat ( 8db assz33m 😄 ) . Igenám , meg is néztem az összeset 😊 , emlitett egy bizonyos "London paper"-t na beirom a london-t á a shit nem fogadja el , pedig a moha honlapján azt irta ,h lokalizáljuk a "spy" - kém - helyét ... nézem nézem , hoppácska , egyik hozzászolása a "vmi kérdezz a producertol" c. totyik 😄 . A dolog elõpzménye ,h ez a topic kinnt van a forumföoldalon ahova a moha honlapjarol a link behozott , és mielött eszembeötlött ,h az ürgét kell keresni , nézegettem én a témákat , csak akkor még semmi érdekset nem találtam benne 😄
A többi poént nem lövöm le majd csak akkor ha megfejtetted 😄 HA ... , bár még tuti kell help XD
by Ragnar
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Tv-n nyomom, sima 82-es képcsöves Sony.
Nah mindegy. Melyik az a game amivel a legtöbben nyomnak live-on magyarok?
A flasheléstöl tönkre mehet a video kártya???
Nagyon jó dolog, örülök, hogy vettem.
Egyelõre csak egy game van, Forza2 de a demokkal még elvagyok, GoW már érkezik, Graw 2 multi demo nagyon bejött, szóval lehet arra is beruházok.
Jah igen, egy valami nagyon zavart. Darkness demo eléggé sok helyen belassul! R6 Vegas-nál is tapasztaltam. Ez demo hiba, vagy a fullban is jelen van?
Másik, Bioshock meg Stranglehold demo elérhetõ lesz valaha is? Inkább Bio érdekelne, nem tudom megvegyem-e.
itt.. hívd fel és kérdezd..