XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ewergo
Szerintem egy "futószalagos" fps. De jau!

Közeledik a Virtua Fighter 5. És a COD 4 is jövö hónapra van kiirva. Ünnepekig biztos megjön.

Ewergo
Én már fél éve tesztelem a szerkezetet...vissza is tettem 12 voltrol normál sebességre a hátso ventit. Ha a dög forroságban semmi baja nem vót, akkor ezután pláne nem lesz.

Lizardman
Valaki nézte már a Timeshift demo-t? Szerintem állati jora sikeredett... Mondjuk én pc-n nem játszottam vele, nemtom mihez hasonlitani, de itt nagyn jo...

redraven8
Noh...én már 5 napja tesztelem a core x360 at 2X4 óra játékkal mindennap..de még semmi..se 3 led se egyébb hiba. 1 hónap után romlik majd el? <#vigyor> Az átlag xbox360 életkor hûtésmód meg minden nélkül 2 hónap.

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

köszi. remélem is hogy jó,és hûvösen tartja,mert aránylag nem annyira drága és ahogy néztem nem is olyan hangos viszont hatásos. beszerelést a linkelt boltban megoldják nekem szted?
Ewergo
Most néztem a képeket rola... ari !
Csak hát valoban ez a buzis FF stilusu számolgatós hud-ot teleirkálos japós stilus...! 😞

Sephi
Na.

Eternal Sonata. Hat en oszinten meg mindig nem terek magamhoz hogy mennyire szep ennek a jateknek a vilaga. Meg a szreplok ruhai is verig vannak kidolgozva. A zene meg valami felelmetesen hozza illik a kornyezthez. Csak a harcrendszerrel van bajom de aszem tul fogom elni.

Ha ez nem kap 9+ akkor nem tudom mi. Mar csak a vizual/audio miatt is.

(nem , ez nem warez)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Adi
Alul X360 tunnig
itt megtudod venni
Amúgy nekem is van XCM-em, add on fan, meg high speed air coolerem is. Kurva jó.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

hali! azt légyszi meg tudod nekem mondani hogy azt a bizonyos xcm hûtés hol,vag yhogy kell beszerelni? én is olyat szeretnék
Shan
Jó reggelt!
Hát ma is elég hideg csüt.-re ébredtünk,nade nekem még elkell caflatnom ujbol a dokihoz , kicsit meghosszabitani a táppénzt 😄DD , majd re.

CSOCSO:ez tényleg durva 😄 , kicsit vicces is a dolog , kb. hirtelen ahhoz rudnám hasonlitani , mint mikor egy tv-re rávan kötve az antenna és ha ugy mozog vki a szobábba , árnyékolja a jelet v vmi 😄 és igy egyböl rosszabb lesz a kép.

Alwares
Ha arra gondolsz, hogy több lehessen egyszerre. Azt úgy tudod megoldani, hogy veszel plasmid slotot a pálya végén található autómatánál, nemtom mi a neve de annál lehet adamot költeni. Ha meg akarsz más képességet, hát az venni csak úgy nem lehet, majd találsz útközben...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

jaaa😄

TimeShift nem ugyanaz mint a régi.Azért késett idáig mert újratákolták az egészet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Original xbox játékok, az E az emulációra utal (de ha megnézed mik vannak ott, akkor elég trivi)

PSN: berghold

rambuu
Hali all!!
Végre itthon a tengerrõl, de most meg indul a suli-"buli".

Na épp néztem ma hogy került fel azé egy-két szép dolog, a Stranglehold meg a Stuntman az ami érdekel engem.
Meg a MOHA Demot is le cibálom. Az érdekel még hogy valaki ki próbálta-e a Timshift Demot? Hogy ugyan aze mint ami volt régebben PC-re is?!

CSOCSO
mondjak egy kurvaerdekes dolgot?? a szinte zsir uj .. kb 1 honapos xbox360.. amelyikben alol hatul xcm hutes van ma piros ledest kapott... de nem egyszeruen.. gyonyoruen mukodott, amig be nem masztam a tv moge hogy meglessek vmit es az xbox kikapcsolt. legalabbis elment a hang.. mire az xboxra neztem es ott tundokolt a harom piros ledecske.. egybol kerestem a japan kardom hogy beledoljek, mikor meglattam hogy a tapon elalszik a narancssarga feny es vegleg kikapcsolt a gep......... ja amugy a gep kb 3 perccel elotte lett bekapcsolva csak a menuben voltam................ azelott meg tegnap volt bekapcsolva a gep.. mindegy.... gondoltam meglesem a dugojat a tapnak mert kialudt a lampa rajta.. visszadugtam a dugod.. meg is jott a zold feny a tapon es az xbox is bekapcsolt piros led nelkul.. nah erre mondjon vki valamit.............
lehet hogy sokaknak a tap miatt van rrod?????? marmint azonkivul hogy ezentul ajanlatos a tapot is es a dugot is atnezni mielott visszakuldod az ms hez vagy akarhova.. talan egymasik tutira mukodo xbox tapot is meg kene lesni a rrod os geppel. hatha tenyleg a tap baszott ve.. de kitudja
HUNMarcus
XBOX-SKY TRACKER-en az xbox360e alatt milyen játékok vannak? mit fed az az "E" betû???

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Seth
Gatherer's Garden automatáknál tudsz új slot-okat venni, ADAM a fizetõeszköz

PSN ID.: Beegabor

HUNMarcus
valaki lééci dobjon egy linket ahol a régiók szabadságokat lehet megnézni a játékoknál, valaki átalakította a technikai segítséget...

szivesen 😄
ezekszerint meglett az a fránya cigi ?😊)))

Adi
Én flashelve vok csak a nagy ban hullám hallatán nem mentem fel a livera csak frissitetem a dashboardot.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Röfikapitány
ok!Akkor még pár nap gondolom!Addig marad a Stonglehold meg a bioshock.
Bár ez a Bio.... elég kusza sztem!Hogy lehet azt elérni benne hogy ne csak 2 speckó tulajdonságunk legyen hanem több?(fagyasztás égetés tárgyak elmozdítása stb erre gondoilok)
Köszi!

hát nem találtam vonla ki az tuti... de se baj, és köszi😄

Röfikapitány
Azóta megtudtam , sajna ezek még nem regio free!

HUNMarcus
egyik sem<#shakehead>

Röfikapitány
Heló!
Medal of Honor Airborne-XBOX360-USA-DAGGER.rar ez regia free?
vagy ez Medal.of.Honor.Airborne. NTSC.XBOX360-APATHY.iso
vagy egyik se? elörre is köszi!

Na szal folytatom 😄

Mikor kilistáztattam a postjait ennek a csákónak akkor nem jelenitette mag az aláirását 😊 , de mivel észrevettem ,h a topic amibe irt föoldalon is kinnt , na mondom megnézem ott, hátha és ott már látta maz aláirását ami ez a kis fejtörõ 😄 annyira megörültem (ez benne a szép 😄 ) na most következett a neheze 😄 félig-meddig letuttam forditani , de a lényegét nem , na milegyen milegyen 😄 hoppácska , webforditas.hu- , hamarabb is eszembe juthatott volna 😄
Mindenesetre , igymár megkaptam ezt a szöveget
Én karcsú és magas vagyok,
Sok kívánatosnak és megnyerõnek talál engem.
Megérintenek engem és adok egy hamis jó érzést.
Amint ragyogásban fénylek,
De csak egyszer azután soha többé.
Sokért, amiért nekem meg kell halnom.
Mi vagyok én?

Még közelebb kerültem ,hurrá 😄 (jöttek-mentek az ötletek : villanykörte,fény,lámpa stb..😄 áá shit , nemjó 😄)

Rávezetés! 😊 (kommentekbe irta vki ,olvasom-olvasom , áá miageci omfg😄)
büdös füstel égõ papirba csomagolt nikotin ***** neve

aztán mikor leesett ... OMFGGGGG ROFLLLLLL ,LOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL
örömbódottá 😄

nem megy, mééég segitséget😛

szoval hosszu, meg is csillan, meg is érintik.. meg gondolom azért köze van a missionhoz😛

Attila8805
Az inkább vékony és hosszú.
Magasnak nem mondanám.
De ne gondolkozz nagyon hosszú dologban.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Alwares
Hát a banntól nem kell félni. Öcsém két hete csak liveon játszik, és semmi sincsen... De hallotam már olyanokról akik mindig is flashelve játszottak online...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

nem birom kitalálni wezen agyalok...😛

Adi
Flash-es kérdések:
Kérdésem az lenne: h ha megfleshelem ixtreme-re a hitachi 78-mat és azután ügye felmegyek a livera és kiderül mondjuk, h bannolva vok, akkor az után egyértelmüen szeretném sima Xtremere tenni. Na már most. Az Xtremet nem toolbox 4bõl kell csinálni nem v. rosszul tudom?? Azt, h kell végig csinálnom? Van "C4EVA_XTRM-HITACHI_v2_4_Stealth.rar" -om.

Másik: tudtok ez a PCI-s kártya helyett mást ajánlani, mert ennek a cégnek már csak vmi express csatisuk van és az én régi nf7 alaplapomhoz sztem nem lesz jó. 😄 Vmi hasonlo áron kénne pci sata-s kártya amivel tudok flashelni!

leforditottam, de nemtudom mi az, ami: vékony és magas, kivánatos és megnyerö, ami egyszer megcsillan a fényben, aztán sohat többé csak egyszer, és az utolso sort annyira nem tudom értelmesen leforditani...😛 de gondolkodom mi lehet😛

I am slim and tall,
Many find me desirable and appealing.
They touch me and I give a false good feeling.
Once I shine in splendor,
But only once and then no more.
For many I am "to die for".
What am I?

na az a legjobb rész 😄DD
keresd meg azt a német nevû csókát akit az egyik elözöben az 1ik asztalon lévõ papir hátoldalán láttál 😄
lekell buktatni a kémet a forumon 😄

Marha nagy poén votl az egész én ugy kerestem ,h mivel kulon user-re nem lehet searchölni , hanem Member list-be kerestem ki 10 perc alatt , van vagy 20 ezer felhasznalo 😄 , abc sorrendbe aztán ugy kicsit ügyeskedve meglett 😄 "G" betüvel kezdödik asszem a neve.
Ezek után a poén az volt ,h ugye megnézem a profilját , ott van ugye ,h mikor regisztrált ,hozzászolasainak a száma , meg egy link ami kilistázza az összes hozzászolasat ( 8db assz33m 😄 ) . Igenám , meg is néztem az összeset 😊 , emlitett egy bizonyos "London paper"-t na beirom a london-t á a shit nem fogadja el , pedig a moha honlapján azt irta ,h lokalizáljuk a "spy" - kém - helyét ... nézem nézem , hoppácska , egyik hozzászolása a "vmi kérdezz a producertol" c. totyik 😄 . A dolog elõpzménye ,h ez a topic kinnt van a forumföoldalon ahova a moha honlapjarol a link behozott , és mielött eszembeötlött ,h az ürgét kell keresni , nézegettem én a témákat , csak akkor még semmi érdekset nem találtam benne 😄

A többi poént nem lövöm le majd csak akkor ha megfejtetted 😄 HA ... , bár még tuti kell help XD

by Ragnar

a belassulás a marichuánás cigi utohatása

ok, cask kérdeztem h mivel nyomod😛 Ragnar360, segits mert az utolsonál fogalmam sincs mit csináljak a forumon, nem tudom kit és hol keressek...

redraven8
Ezt mindenki nézze meg ...eldöltem a székbõl a fellökõs jelenetnél <#nyes>

reklám 😊

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Mi az istenrõl beszélsz?😄
Tv-n nyomom, sima 82-es képcsöves Sony.

Lizardman
A teljes SOSE lassul be! Most nyomom folyamatosan a R6Vegast, és még egyser se lassult be, viszont demonál többször is tapsztaltam, sajna ez van, viszont ez tényleg ne vegye kedved, mert a tljesnél nem fog... (redraven: pls mondj már egy csomo játékot, mainél belassult nálad a gép! Nekem jelen pillanatban 15 van, de egyiknél se éreztem még semmit!)

milyen képmegjelenitöt használsz hozzá?😛

Háde nem ezé vettem boxot😄
Nah mindegy. Melyik az a game amivel a legtöbben nyomnak live-on magyarok?

redraven8
Nekemis van egy csomó teljes játékom ami pár efektnél meg eseménynél belassul....nem szaggat ugyan...de elég erõteljesen belassul 😊 Szóval no para...ez ilyen.

Hali!
A flasheléstöl tönkre mehet a video kártya???
Megvan a boxom!
Nagyon jó dolog, örülök, hogy vettem.
Egyelõre csak egy game van, Forza2 de a demokkal még elvagyok, GoW már érkezik, Graw 2 multi demo nagyon bejött, szóval lehet arra is beruházok.
Jah igen, egy valami nagyon zavart. Darkness demo eléggé sok helyen belassul! R6 Vegas-nál is tapasztaltam. Ez demo hiba, vagy a fullban is jelen van?
Másik, Bioshock meg Stranglehold demo elérhetõ lesz valaha is? Inkább Bio érdekelne, nem tudom megvegyem-e.

redraven8
Köszi...de éppenséggel ez a törzs helyem, és ami ottvan az baromira nemjó mert olasz nyelvû <#szomoru1>Azzal nemtok mitkezdeni..még a némettel is többre mennék..de angol kéne.

Adi

pc killer
én a 3.nál tartok és túl sok az info a továbbjutáshoz.De dolgozom rajta.<#vigyor3>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD