XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

van alan wake, ö egy iro, aki mikor kedvesével együtt volt, olyan dolgokat álmodott, amiket megirt, és horror bestsellerek lettek... most h szakitott a csajával, elment kipihenni a dolgokat kb, de az álmok megelevenednek...
lehet sejteni, remedytöl mit fogunk kapni:D csunyán ütös lesz;)
ja és hamár max payne khm khm .. :) szivesen látnék 360-ra akár egy portot belöle :) back to the house of pain this is the max payne :P 2001-be mekkorát ütött már ,meg persze a 2.rész is késöbb
Attila: ha érdekel a Star Wars világ, akkor talán beszerezhetnéd a Star Wars Knight of the Old Republic címû remekmûvet, és a magyaritások.hu-n találsz hozzá 100%-os magyaritást. Anno toltam magyaritással is, és nagyon jóra sikeredett.
PS3 ID: ghost_hun
CORE : 85e
PREMIUM : 99e
ELITE : 115e
ide nem jutott el az árcsökkentés...<#levele>#levele>
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Ilyen horroros kalandos akármi:D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
véletlenul nem Fahrenheit (PC) -hoz hasonlo beütésü ?
jaj, amit még nagyon, az FF,..csak hát ugye abbóla blue dragon van, ami úgy egybként hangulatilag és grafikailag ott van a toppon, csak hát ugye a játék menet..:(
Nem lenne gáz velük csak általában azokban sok angol szöveg van.
De ha mondjuk full magyarul jönne ki akkor lehet beszerezném.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
KotOR2-t viszont imádtam, bár azt csak egyszer játszottam végig. Az elsõ részét háromszor :D A Mass Effect a storyn kívül azért lesz még érdekes, mert eddig RPG-ben soha nem látott technikát használ, a karakterek szinte lemásznak a tévérõl/monitorról, annyira élethûek, valamint a játékmenet is teljesen új lesz.
A másik nagyon várt game pedig az Assasin's Creed...egy kicsit Prince of Persia, egy csipetnyi Hitman, és sok-sok akció, látványos grafika, magávalragadó kor. Az is nagyon bejövõs lesz :D
De messze van még az a november 23... :(
De nem baj, lesz addig még pár játék, amivel el lehet ütni az idõt :D
Az a lényeg, hogy jöjjön minél hamarabb <#wink>#wink>
Egyébként ez a Stranglehold egyre jobban tetszik, a játékmenet tényleg nem nagy szám, de amikor bekapcsolod a második pályán kapott képességet, és csak mész elõre lõssz, robban minden és ááááá! Nagyon király. Persze megunható, ilyenkor hagyni kell egy kis idõre, aztán mikor egy kis akciózáshoz van kedvünk akkor uccu neki!
Na de mi ez az új update? Most akkor le tud majd játszani divxet a x360 is? Ez is streamos lesz vagy mi?
egyébként pofás, meg hangulatos, de kétlem, h beruházok rá, majd esetleg amikor bagó áron adják..
Várom tovább: Assassin Creed, Alan Wake, SW. The Force Unleashed, Alone in the Dark, Fable 2 stb. meg ilyen totál "noname" játékokat <#zavart1>#zavart1>
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
ja és ha mondjuk én annyir asügér vagyok hogy még azt se tudom megcsinálni hogy ráteszem az xboxra az xbmc- ( asszem ez a neve anak a media rendszernek ammivel el lehet jáccani avit meg divx-et ha nem akkor boccs) akkro mit csináljak, mert ugy láttam hogy azt nem simán csk teélpiteni kell?