XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nem jön be ez a sc-fi-s ökörség :DDD fõleg meg rpgbe nem :S

Kandurex
elég hent, viszont megnéztem pár videót a mass effect -rõh...hát elég masszívan ütni fog...pláne az 5 perces bemutató lenyûgözõ, amikor elintézék azt a böszme lépegetõszerûséget...fel is ugrott a játék a várt listámra :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HUNMarcus
Battlefield Bad Company : BBC

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Alwares
Itt van az emlegetett Army of Two-ról egy kis videó: Link

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

talán a szinek miatt, de ez nagyon valoooos:D

kb mindig eltolják, most asszem 2008 április körülre van kiirva

nem only co-op, vagyis de, de ha nem lesz kivel tolnod akkor elvileg "hiperultramegagiga ai" esz a segitségedre... amugy ejj, megyek kiüritem az ágytálat aolem, mert ez betett neki

Alwares
Hát nem csak only coop. Ha nincs kivel játszani asszem ebbe ígérték, hogy a hangoddal irányíthatod a társadat. Persze ez két kontrollerel egy gépen a jó, persze ott a live is... Ez egy igazi party gém lesz, nincs nagy felhajtása, de szerimtem annál nagyobb durranás lesz...

és kb. mikor jön ki ?

<#eljen><#crazya><#vigyor2>

Kandurex
hm itt van ez az army of two, ez tényleg csak only coop? csak azért kérdem, mert elég pofás játéknak ígérkezik...itt egy ingame kép: (katt rá)

Alwares
Hangulatilag mindenképpen drutális lesz! De úgy vettem észre technikai fronton is nagyon ott lesz, fõleg mivel PC-n négymagos procival demozták...

személyes kedvencem a max payne 2, mai napig ha unom magam disc be és már telepitem is... és persze akárhányszor nekiesek, még nem álltam fel elöle kijátszás nélkül:D el lehet képzelni, h simán több mint 30x nyomtam végig:D imádom:) az alan wake az kicsit más lesz, nem tudom menyire ismeritek a sztorit, ugy vettem le h a lényeg ez:
van alan wake, ö egy iro, aki mikor kedvesével együtt volt, olyan dolgokat álmodott, amiket megirt, és horror bestsellerek lettek... most h szakitott a csajával, elment kipihenni a dolgokat kb, de az álmok megelevenednek...
lehet sejteni, remedytöl mit fogunk kapni:D csunyán ütös lesz;)

hogy mit mondtál?????????????:DDDDDDDDDDDDDDD OMFG Max Payne alkotoi , szal Remedy XD , akkor az garantalt siker ;)
ja és hamár max payne khm khm .. :) szivesen látnék 360-ra akár egy portot belöle :) back to the house of pain this is the max payne :P 2001-be mekkorát ütött már ,meg persze a 2.rész is késöbb

TPS lesz:) Max Payne alkotoi... mi más lenne... nem véletlenül várom én sem:D (1000x és 1000x leirom ha kell h a MAX PAYNE az istencsászár játék:D nekem mind sztori, mind játékmenet tekintetében... és a grafika is über:D)

Na akkor az királyság lesz ,majd utánna nézek kicsit ...amugy anno fépl éve láttam rola 2 képet , nemtom hogy de a Fahrenheithoz azonositotta be a "kisagyam" :DDD . Fahrenheitot kb. 2 hete toltam végig pc-n , marha jó game, BRUTÁL SZTORI , stb. CSAK EGY GOND van az ilyenekkel , mégpedig az ,h magyaritás nélkul nem ér semmit , feltéve ha tucc angolul felsõ szinten ! Magyaritással játszottam ki a fahre..-et , utolag visszagondolva nem is lett volna értelme anélkul tolni.

Scotty99
FF-et még soha nem toltam, bár mindenki csak dícséri...de láttam írod a Fable-t, na annak is nagyot fog ütni a második része, Molyneux bácsi sok jót ígér...ha csak fele igaz lesz, már akkor is nagyon emlékezetes játékot kapunk.
Attila: ha érdekel a Star Wars világ, akkor talán beszerezhetnéd a Star Wars Knight of the Old Republic címû remekmûvet, és a magyaritások.hu-n találsz hozzá 100%-os magyaritást. Anno toltam magyaritással is, és nagyon jóra sikeredett.

PS3 ID: ghost_hun

Alwares
Én egy interaktív story központú trailernek tekintem, remélhetõleg tényleg jó lesz...

HUNMarcus
ma voltam a gyõri saturn-ban és leesett az állam...

CORE : 85e
PREMIUM : 99e
ELITE : 115e

ide nem jutott el az árcsökkentés...<#levele>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Alwares
Eléggé beletrafáltál, szerintem pont ahhoz hasonló. Te nem olvasod a blogomat ? :D

Attila8805
Ja kb.
Ilyen horroros kalandos akármi:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

"halottam" ,bocs megszokasbol nehe egy l-el irom :D pedig 2-vel haLLok :D

ez az Alan Wake , miféle lenne :) csakmert elég jokat halottam róla
véletlenul nem Fahrenheit (PC) -hoz hasonlo beütésü ?

hát én annyira nem rajongom a régebbi korokért, nekem már a bioshock féle 60-as év is elég:P tetszik meg minden, de eddig utoljára mikor inditottam mindig kifagyott... majd ujrarakom vagy nemtudom, de most nincs kedvem, meg jön le a moha is... az remélem jol fog menni mint a demo és akkor jokat játszok hétvégén:D

Kandurex
Én meg az ellentét, imádom a light rpg -t,..azaz a nem túl hardcore, hanem még játszható, kissé arcade kategória, ilyen valóban a kotor, az oblivion,..fable...szal jöhet :)

jaj, amit még nagyon, az FF,..csak hát ugye abbóla blue dragon van, ami úgy egybként hangulatilag és grafikailag ott van a toppon, csak hát ugye a játék menet..:(

Attila8805
Én se vok nagy rpg-s.
Nem lenne gáz velük csak általában azokban sok angol szöveg van.
De ha mondjuk full magyarul jönne ki akkor lehet beszerezném.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Scotty99
Oblivionban én is sokáig készítettem a karakterem, ott kicsit szeélyre lehetett szabni a karaktert :D
KotOR2-t viszont imádtam, bár azt csak egyszer játszottam végig. Az elsõ részét háromszor :D A Mass Effect a storyn kívül azért lesz még érdekes, mert eddig RPG-ben soha nem látott technikát használ, a karakterek szinte lemásznak a tévérõl/monitorról, annyira élethûek, valamint a játékmenet is teljesen új lesz.
A másik nagyon várt game pedig az Assasin's Creed...egy kicsit Prince of Persia, egy csipetnyi Hitman, és sok-sok akció, látványos grafika, magávalragadó kor. Az is nagyon bejövõs lesz :D

Alwares
Ízlés kérdése. Nekem ez a kedvenc játék stílusom, csak kevés az ilyen játék! Én még a Bioshockot is RPG-sen játszom, mondjuk azt lehet is...

majd játszhatjátok helsyettem is, engem nem érdekelnek ált. az RPG-ki, kiprobálom öket, elöször ha elkezdem akkor az a baj h már a karikészitésnél elakadok benne, mert vagy orákig szütykölödtem az oblivionban is:D de nem az én stilusom, probáltam kotor2-öt is meg midnent, de hosszu távon nekem nem jött be, elment töle vmiért a kedvem és nem folytattam...

:D veszel nekem is ha kiáltozok?

Scotty99
Valahogy én is így voltam, akkor még nem volt boxom :D
De messze van még az a november 23... :(
De nem baj, lesz addig még pár játék, amivel el lehet ütni az idõt :D

Alwares
Nekem a könyv megvan pdf-ben, de hát így nem lehet könyvet olvasni... Különben is, annyira nem vagyok perfekt angolos, hogy ilyen könyveket olvassak... Azt pedig én is nagyon remélem, hogy nem halasztják el. Emlékszem mikor megnéztem az elsõ videót, egybõl felkiáltottam, "na most jött el az hogy veszünk Xbox 360-at" - Vettünk is, csak egy jó másfél évvel késõbb, azaz nemrég :D

Scotty99
Mass Effecttel én is így vagyok. Nagyon várom már! Kíváncsi vagyok erre az új arcmozgásra, az ígéretek szerint még azt is meglátjuk egy lény arcán, ha épp hazudni próbál. Bár lehet nem ártana elõbb a könyvet elolvasni róla, ami egy bevezetõ a történetbe és a világba.
Az a lényeg, hogy jöjjön minél hamarabb <#wink>

Alwares
Ne nézd a videókat és akkor nem lesznek plusz elvárásaid. Én is így csináltam a Bioshock esetében és ááá de jó is az! Míg nem volt boxom, csak írtam a listát, hogy mi fog kelleni. Még egy pálya van hátra ebbõl a bio-ból, megyek is kijátszom :)

nekem ez kell:P fullra szeretem az összes látványos megyeklövök puff robban váááá tipusu FPS-t, TPS-t, akármit:D destructioooon vááá:D kár h ha még nem lesz boxom akkor max nézhetem rola a videokat emrt a gépemen nem hinném h menne...:S

Alwares
Mass Effectet akarok!!! Nagy RPG-sként nagyon nagy elvárásaim vannak a játékkal kapcsolatban, az elsõ E3-as bemutatása óta vegetálok és csak várok rá, a nagy Õ! :D Biztos nem véletlen, hogy minden kiállításon nyer mindent...
Egyébként ez a Stranglehold egyre jobban tetszik, a játékmenet tényleg nem nagy szám, de amikor bekapcsolod a második pályán kapott képességet, és csak mész elõre lõssz, robban minden és ááááá! Nagyon király. Persze megunható, ilyenkor hagyni kell egy kis idõre, aztán mikor egy kis akciózáshoz van kedvünk akkor uccu neki!
Na de mi ez az új update? Most akkor le tud majd játszani divxet a x360 is? Ez is streamos lesz vagy mi?

Lizardman
egyébként nem tudni valamit a The Bigs megjelenéséröl? :'( Europában a release date: Unleashed ... Nemtom miért nem adják ki PAL-ban, szerintem nagyon jo lett, multkor néztem havero psp-jén :(...

Kandurex
Fallout következõ részérõl már nem is beszélve :))

Lizardman
természetesen erediteben nekem se érné meg annyira, de igy 500Ft-ot megér :) ... Egyébként amiket irtál most játékokat én is nagyon várom öket, föleg az Alan Wake-et, az nagyon fog ütni...

Kandurex
másképp mondom, futok, lövök, futok, lövök,..hát úgy kb. ennyi, ennél azért több kell...serious sam powwa :p

egyébként pofás, meg hangulatos, de kétlem, h beruházok rá, majd esetleg amikor bagó áron adják..

Várom tovább: Assassin Creed, Alan Wake, SW. The Force Unleashed, Alone in the Dark, Fable 2 stb. meg ilyen totál "noname" játékokat <#zavart1>

Lizardman
nemtudom, szerintem nagyon jo... Sok ujaat ugyse tudnak már mutatni a játékok, de ez kifejezetten tetszik :)

Kandurex
illetve inkább az, h x+1 -ik játék, láttunk már ilyet sokat...

Örm
Én csak NTSC-st láttam még belõle.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Kandurex
nézegettem én is, de nekem nem jött be annyira :(

Ewergo
Én má rájöttem hogy a Stranglehold játékmenetét PS szellemben optimalizálták....azért furi xbox-on.

én nem a transcode 360 ról beszéltem hanem egy új update-rõl ami lehetõvéteszi h ne keljen transcode 360 hoz hasonló progit felrakni....szal maga a box tudja a divx/xvidet lejátszani

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

köszi akkor maradok a premium-nál
ha monitorra gondoölsz, akkor sztem ugysanugy mitn a simát, egy VGA kábel segitségével, amit persze nem adnak hozzá, lehet venni pár ezresért

ja és még annyit hogy az elitet ugyebár nemis lehet minothoz csatlakoztatni?
kösz az infot akkor nem is veszek de maugy most mennyi igaz abbol hogy mondjuk sokkal szarabb dolgok vannak benne mint az elitbe?
ja és ha mondjuk én annyir asügér vagyok hogy még azt se tudom megcsinálni hogy ráteszem az xboxra az xbmc- ( asszem ez a neve anak a media rendszernek ammivel el lehet jáccani avit meg divx-et ha nem akkor boccs) akkro mit csináljak, mert ugy láttam hogy azt nem simán csk teélpiteni kell?