XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lizardman
30 ezerbe fájt a vizhûtés, mindennel együtt, nagyon precizen, beépitve a boxba (mármint a fö egység az kivül van:) ). De még egy is megérte a pénzét, mert azota nincs fagyás, idegesség(hogy mikor fagy le, avagy mikor lesz RROD), és persze a box is rendesen megkönnyebült, mert érezhetõen jobban futnak a game-k, ugyanis nincs az a nagy hö a dvd meghajtonal , ráadásul a ramokra is lett téve hütöborda, szal minden pöpec :)... Nem at mondom, hogy ez egy 100%-os biztositás a RROD ellen, de nagyon, nagyon sokat javit az esélyeken, ráadásul én most kezdtem el betartani a játékok után 5-10 perc a dashbordon futtatást, éshát tényleg meglepö, használ! Azaz 5 pecig még járatom a dashboardon a gépet játék után, és a ventillátorok (a box ventillátorai) már HIDEG (ne minusz fokokra gondoljatok :), hanem ilyen 15-20°C-os levegöt fuj ki, ami a kéznnek már hideg...) Jah szoval ezvan ... :)

OH YEAAHHHH !!!! atta isten:)) megvan a fizu megvan igen ezaz :))) hálistennek nem hétfön
Holnap irány Pest !!! pwnd ownnz :)))

Alwares
Ugyan annyiba...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Johnny23
kiváncsi leszek a HDMIs Premiumok mennyibe fognak fájni<#fejvakaras>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Alwares
Meg karácsonyig annyi jó game jön, hogy azt a pár hónap lemaradást is nehéz lesz behozni :D

Johnny23
..figyu a viz menniybe fájt neked?
..magad szerelted?

Lizardman
drágábbak nem lettek! Bár igazábol lehet, de nem a nagy multikban kell ilyet venni, hanem a konzolbolokban, ott mindig stabilak az árak, persze az akcio-t leszámitva :)

Johnny23
ok de ez vhogy nem érzékelhetõ itt,sõt a Premiumok sztem drágábbak lettek, az ELITE meg amióta bennt van 110k körül ment

Lizardman
Bocs, hogy ezt mondom, de már EZERSZER kérdezték itt, és biztos vagyok bent, hogy TE IS! Egyébként NEM! nem lesz árcsökkenés, és ha hivatalosan lesz is, Magyarországon akkorse lesz! Egyébként karácsony elött nem érdemes venni, akkor már inkább most, mert karácsonykor midenki felpumpálja az árakat, hogy minél több nyeresége legyen!

Johnny23
sztetek várható árcsökkenés,mind Premium,mind ELITE -ben karácsonyig?

vagyis érdemes még várni picit?(<#wow3>)

Samballah
na ja. végülis a bioshock bizonyitott mint elsõ igazi next gen game :) a többi is jó lesz remelem (csak gyorsabban máár):P

PsnID: YOULUPUKKI

Lizardman
szerintem nagyon jo játék, nagyon élvezem, de a fedezékbe vonulásra még nem jöttem rá... Köszi a tanácsokat, majd kiprobálom :)

fozelek => nemtom, ugy emlékszem azt is nyomogattam, de ugylátszik mégse... :S

Sephi
Az epp olyan lesz mint a HL2 vagy a Doom3. Mind harangozzak es agyon dicserik oszt... vagy nagyon jo lesz vagy nagyon szar.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Samballah
hi! alan wake várók tudják h. mit várnak? én minden infót elolvastam megnéztem alan wake rol, nekem ugy tünik kicsit ez mar nem is játék. inkabb amolyan túlélõshow rengeteg sötéttel (amit mindenki tud mire használnak a designerek, fejlesztõk, a grafika stb. miatt) és macerás, minden apróságra tulasagosan odafigyelõs sokat agyalós, folytonos feszültséget fenntartó cucc, lehet a jatekot varó népek több mint fele fogja az elsõ 10 min. utan hagyni a pics@ba...

PsnID: YOULUPUKKI

Ewergo
LT lesz az csak benyomva kell tartani és akkor fekve marad.
Csak el ne aludjon vigyázz! Amugy télleg szartsem ér. Ps3-sok majd meg õrülnek érte.

HUNMarcus
PGR4
várjuk okt.2-át <#smile>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Törölt felhasználó
nézd meg hogy a kis füzetében mit írnak!
Törölt felhasználó
adj egyet! :P
LB-t akartál írni, nem? az Left Bumper falnál fedezékbe húzódok, asztalnál meg felrúgja az asztalotot.
Alwares
Nem az LT-t kell megnyomni hanem az LT-t asszem... De semmit sem ér az egész, menni kell azt lõni meg ölni...

Alwares
Adok egy másolt MotoGP 07-et :D

Lizardman
Pls valaki mondja már meg nekem, aki játszott/játszik a Stranglehold-al, hogy hogy a jo francba kell fedezékbe vonulni? Itt irja nekem, hogy Press LT to take cover, de nekem, akárhol vagyok (fal mögött, asztal mögött stb...), az LT megnyomásával csak vetödik. Pl amikor a falnál vagyok, akkor elrugaszkodik a faltol... Valaki esetleg rájött már? Az pls ossza meg velem, mert igy ez nem jo, hogy nem tudok fedezékbe vonulni, amikor vagy 30-an jönnek rám :(

Törölt felhasználó
Call of Juarez eladó vagy inkább cserélném!
tökéletes állapotban van...
(ja és eredeti)
Ewergo
És,....! Inkább játék közben vidáman haljon meg mint halálra tanulja magát!

De akkor éhenhalsz egyetemen.

PSN: berghold

tejföl
Csak vicc volt reszemrol. <#wink>

BAD Boys

OFF
otp-sek közül megjött már vkinek a fizu?
/

HUNMarcus
megint csak igazad van, rendelni fogok egy usa-boxot és flash-elem meg arra is vízhûtést rakok el ne szálljon, és akkor elöbb tudok játszani minden gémmel...(vagy akkor már vegyem meg eredetiben a játékokat<#confused> ?) sehogysem gazdaságos <#taps>

tejföl
NTSC verzio fentvan, csak egy USA gep kell hozza.<#vigyor5>

BAD Boys

HUNMarcus
ott a pont<#taps>... Bioshock-ot többen végigvitték már, mielött megjelent volna...ez igy igazságos h most a warezolók várnak, dehát akkor is!!<#vigyor1>

tejföl
Most kivetelesen nem a warezolok jatszanak hamarabb.

BAD Boys

HUNMarcus
ja az egyetemen meg koplaljak mi???

Kandurex
12k -ért láttam legutóbb Airborne -t...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

vedd meg origibe :D

Scotty99
Na ez az, már ideje lenne, ha megkapnánk <#vigyor2>

PS3 ID: ghost_hun

HUNMarcus
a francba mit szórakoznak már az Airborne-el???? a sárgák meg bush már régen végigvitte<#falbav>

Jó reggelt!<#wink>

A 360 nem képes önállóan lejátszani (diVx) filmeket, csak ha egy PC streameli neki azt (Vagy a Live-ról töltöd le). Sajna ma a 360 hackelése még közel sem tart ott, mint ahová a Classix XBOX eljutott az évek során.

Többek között emiatt sincs nagy jelentõsége itt európában az Elite 120GB-os HDD-jének. Ez csak az USA-ban letölthetõ rengeteg (HD) video esetében számít hasznosnak.

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Ugye nem mondod, hogy ezt elhitted?

Ha ez igaz lenne, mi értelme lenne egy ennyi gonddal járó géppel szarakodni a felhasználóknak és az M$ -nek is?

Kamu a javából ez az információ!

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Attila8805
Azé mert az egyik bolt vhogy hamarabb beszerezte de ahogy én hallottam az Ea már nyomoz az ügyben.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Azt nem tudom,a Gamefaqs az IGN és a Eurogamer is 7.-ére tette az EU/UK megjelenést.

Amúgy ahogy néztem átlag 70-80% közé pontozták,ugyhogy talán tûrhetõ lehet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bendy
Azt nem vágom, hogy akkor itthon miért lehet már napok óta kapni? Sõt már másolatok is vannak belõle közkézen

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Mi a rendesen coop, ha nem az? xD

PSN: berghold

Scotty99
ImgBurn-el javasolt írni. És be kell állítani a layerbreaknek 1913760-at.

PS3 ID: ghost_hun

Közben használtam a keresõt;-)
+van rá a válasz.

Alcohol progival lehet írni Xb.-ra játékot?Próbálta már valaki?

Ahh, thx. Hétvégére pont jó lesz.

7.-én,holnap jelenik meg a 360-as verzió Europában.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ilyet se láttam még: Medal of Honor: Airborne PAL release még nem jött. Ennek ellenére van: USA, JAPAN verzió. Ja és kijött PC-re is, töréssel együtt. Ezt most valamiért nem értem. PAL nem érdekel semmi teamet jelenleg? Vagy van valami akadály? Még nem jelent meg európában? <#hehe>

hát ez nagyon üt ...kérdés ,h csak ugy lesz coop ,h pl 2 en a gép ellen v pedig rendsen is lesz ?