XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Medal_of_Honor_Airborne_PAL_XBOX360-PREDoMiNANT

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ja ezt a be-kikapcsolásnál 5-10 percig járatást alkalmazom én is mióta a 3 ledes javitásból visszahoztam.Ki tudja valóban ér-e valamit,de nem kerül semmibe,és hátha.Eddig (lekopogom kopp-kopp-kopp <#vigyor4> ) nincs gond...

Ewergo
Asszem két ballábbal keltem. Bio meg a Strangle csalodás után Várom a nem üzleti MOHA-t! 😊
A jo öreg Moha-ban meg Cod sorozatban még nem csalodtam.

Lizardman
Egy JÓTANÁCS AZOKNAK, AKIKNEK "UNREADABLE DISC" FELIRAT MÁR JELENTKEZETT!

Ez egy saját tapasztalat, a negativ véleményeket magatokban tartani, köszi 😊!

Szoval most vizhütés van ugye a gépemben, és eddig még egyszer se találkoztam ezzel a felirattal, meg fagyással se (amik régebben azért elég gyakran elöfordultak, föleg az olvashatatlan lemez felirat). Ám tegnap este bekapcsoltam a gépet, és az elözö kikapcsolásnál benne hagytam a lemezt, mondom minek kivenni (itt jegyezném meg, hogy miután avisszaérkezett a box, azota mindig kiszedem a lemezt kikapcsolás eött, nemtudom miért, talán reflex, de most elfelejtettem). És miután betöltõdött a dashboard, elinditom a lemezt, és mikor bejönne a játék menüje, hoppá "unreadable disc" .. nah mondom anyád, leokéztam, mondom várok egy kicsit dashboradon, aztán urja elinditom. A következö elinditásnál meg a logoknál kifagyott, de szerencsére nem teljesen (mondjuk ezt is a viznek köszönhetem szerintem), mert fagyás után kikaptam a lemezt, és akkor visszaugrott a box menüjébe, mondom hál isten... Kicsit megtörölgettem a lemezt (bár tökmindegy volt, egy dara kosz se volt rajta), visszateszem, és utána pöpecül elindult minden! Ha valaki még nem értené, vagy nem hinné el, ma reggel is megcsináltam megint, (benthagytam a dvdbe a lemezt, stb...), és ugyanez volt! utána rá 1 orával kikapcsolás elött kivettem a lemezt ugy kapcsoltam ki, és most mikor bekapcsoltam, és pár perc után betettem a lemezt, megint hibátlanul futott!
Nekem ez elég volt ahhoz, hogy rájöjjek, a DVD nem szeret indulásnál lemezt felpörgetni!
Igy tanácsolom mindenkinek, akinek bekapcsolás után a benthagyott lemeze nem inult el (akár fagyás, akár olvashatatlan lemez felirattal) az tegye meg a fentebb leirt dolgot, hisz semmibe se telik kivenni a lemezt kikapcsolás elött!
JAh és még egy dolog! Még azt tudnám tanácsolni (szintén tapasztalatbol), hogy játék után hagyjátok 5-10 percig futtatni a gépet a dashboardon, higgyétek el megéri!

Kb ennyi lenne amit én tapasztaltam, észrevételeket szivesen fogadok, esetleg mást is 😊

eladó új,fóliás Moto Gp 07 (2db) 12000ft
új,fóliás Viva Pinata 7000ft

Attila8805
Igen csak ha neten is akar jáccani akkor sajnos veszteséges a core csomag megvétele sõt nem is csak akkor mert ugyebár mentést is kell vhova tenni.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ok köszi
Ewergo
A core csomagban lévö gép ugyan az mint a premium. Nem tom mé idegenkednek töle?!
Csak a dobozban van több vagy kevesebb cucc melette.
A helyes megszólitásuk: Core csomagolás, Premium csomagolás.

lehet

helló!!Lenne egy kérdésem az xbox 360-core pack-hos géphez lehet használni a vezeték nélküli kart???Várom a privát-ot!!Elõre is köszi
arty
ok, vegyél... csak ne az MM-ben, mert ott k*rva drága

Forza.

Lizardman
Ezer köszi, soha nem jöttem volna rá, hogy az oszlopokat kell szétlöni! Köszi mégegyszer! 😊

ajánlom a le32r72b én ilyet vettem Samsung 82" és szuper 5000:1 kontraszt.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Remélem lesz olyan jó a netes része mint a 3-nak.

Nem,de én is várom már rohadtul.

Szinte ajándék 😊

jaszy
"2.hogy megy eza flashelés ezt valaki le írná pontosan? "

<#vigyor2><#nevetes1>

james69holden
"X360 Prenium Pack

Most Csak: 89.990.-"

ez ám a kedvezõ ár...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Unreal Turnament 3 képek.

A www.consolecorner.hu-nál kedvezõ árak vannak!
skyman14
1.hol éri meg xbox360-at venni?hol a legolcsóbb?
2.hogy megy eza flashelés ezt valaki le írná pontosan?

Örm
Hello!
Tudja valaki, hogy mikor jelenik meg a PAL-os Medal Of Honor Airborne?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Miután lecsúsztál a 2. kötélen, vhogy bal oldalt kell menni.
Ott lesz egy kis stég, körülötted alacsony a víz szintje.
A vízbõl kiálló oszlopokat kell ketté lõni és megnyílik az út.

Adi
Ez a PGR4 Engem is érdekel nagyon. Biztos brutál lesz!😉

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

arty
közben lett HDTVm (samsung LE32R82), hááát ... szép nagyon a box képe komponensen (majd VGA-n is megnézem), de az AA nagyon hiányzik ... sokkal jobban mint CRT-n vagy TFT monitoron. (nagyobb pixelek, 720p @ 1366x768 átméretezés)

én amugy a PGR4-et várom, remélem abban kevesebb cone challenge lesz és autos játék lévén nem állandoan szlalomozos baromságokkal kell az idõt mulatni 😊

(árkád MM-ben van logitech (nem FF, csak rezgõ) kormány, 12k az x360-hoz -> ennyit TALÁN már megér)

Forza.

Kandurex
Nem tudom...mán nyitom a topikot neki...hypeoljuk egy kicsit 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alwares
Hmm az enyéim szerint is... De hol marad a hype egy ilyen játéknál?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Kandurex
Ez év végén jön, legalább is Hardwired infó szerint.

Alwares
Az jó lesz! De még sokára jön, sajna - mondanám, de nem mondom mert lesz itt rpg amivel elleszek...

Kandurex
újabb gyöngyszem várományost pakoltam fel a megnézendõ listámra: Lost Odyssey <#eljen>

nah, 60-ért sztem se lene rossz, majd még átgondolom emg megbeszélem szülökkel és ha midnen ok akkor lesz vmi (sajna nem dönthetek egyedül, habár én kerestem a rávalot...)

nem lenne rossz😄

Alwares
Na az se egy rossz ötlet, de HD-tv is kéne mellé 😄
Egyébként ma voltam MM-ben, egész jó Samsung TV-ket láttam 120-150 között. Nagyjából hasonlóan szép képük voltm, csak a méretük különbözött. Volt rajtuk HDMI is. Majd ha lesz pénzem bizotos ilyet veszek...

Kandurex
Szerintem várja meg míg a csávó fizet, h elviszi tõle :p

Alwares
Szerintem várd meg míg lemegy 15-20k-ra 😄

jah amugy 70-re tartotta, aztán azt mondta h 65nél kevesebb az tutira nem, most már 60 mert nagyon kell😄 lehet lesz még 55 isXD

vettem😄 hát megnézem elötte egyértelmü h menyire rugdosták össze, meg a csupi nem szar-e bele😄

Alwares
Mond meg neki, hogy várjá vazze vagy nem lesz zsé...

Kandurex
azé csak óvatosan,...az ilyen flashelt, no garis, jó áron, gyanús lehet...ki tudja milyen ROD közeli állapotban van :/

hát nem vacilálhatok sokat, a srácnak egyetem miatt kell a zs... viszont pont várnom kellene most még:S nem tudom mi lesz...

skyman14
lenne pár kérdésem
1.hol éri meg xbox360-at venni?hol a legolcsóbb?
2.hogy megy eza flashelés ezt valaki le írná pontosan?

Kandurex
annyiért nagyon megéri...

én is elakarok akadni benne!😄 lehet tudok egy premiumot 60-ért, sztetek megéri? nem vmi régi asszem, falshelt egyedül, 2 másolt gaméval pluszba...

Alwares
Az ilyen címektõl mindig megilyedek:
Xbox Live Bans and you
Cod4 bétával tolom én is, ráadásul flashelt géppel európában, mikor csak usában lehetne... Azért remélem nem lesz ebbõl bann...

Lizardman
Csak az a gond, hogy már vagy fél orája futkosok fel és alá...😮 ... Nemtudom egyszerüen...

Alwares
Jah igen én egy helyen nem vettem észre egy kidõlt oszlopot amin fel lehetett futni...

Hát igen az ott elég kusza rész.Most pontossan nem tudom mi a megoldás.Arra figyelj hogy néhány gyengébb deszkafalat szét tudsz löni simán ami esetleg a továbbjutáshoz vezet.Vagy ha pl futsz egy ilyen pallón amire látványból fel lehet ugrani és fut-csúszik rajta magától,akkor ott néha el lehet ugrani oldalra,igy látszólag elérhetetlen háztetõkre és helyekre is fel lehet ugrani.

Alwares
Hátnemtom, azok elég kusza pályák. Mászkálj még egy kicsit aztán majd megtalálod, ott én is majdnem elakadtam...

Lizardman
Bakker, elakadtam Stranglehold-ban (akármilyen nehéz is elakadni egyesek szerint, én most elakadtam 😊 ). Szoval ott vagyok, hogy a játékban elöször megjelnö 2 hosszu kötélen lecsusztam, és amikor a másodikon is lecsuszok, akkor egy kis félsziget micsodára érkezek, ahonnan egyszerüen nem tudok továbbmenni... Remélem tudjátok ez melyik rész... Ha mégse, akkor még annyit modanék, hogy itt voltak a "droglaborok" (mivel a droglabor=drog asztalka 😄) megsemmisítés... Szoval ez a kikötöi pálya fele lehet, ahol én most elakadtam... Pls HELP!

Samballah
HEE??!!

PsnID: YOULUPUKKI

Nem kell írót vegyek!Firmware frissítést csináltam ami unlock-olt valamit és írja a lemezeket Notim😊
Most lesz mit neki<#smile>