176873
banner
  • Istencsászár
    Minek gold? megjelenéskor kellett volna vadászni utána, most már boltba annyiért kapsz amennyi, vagy használtan veszel egyet.
  • DarkSector
    Szorrí...de ez nem igaz.
    Igen vannak álszentek.
    DE!

Én például nem tagadom, hogy pc-re warezolok.
    De x-re minden gémszem eredeti.

Viszont attól függetlenül, hogy engem nem zavar, hogy más mit kezd az életével, vagyishogy warezol-e vagy sem...NE AKARJON SENKI SE OLYAN DUMÁVAL JÖNNI, HOGY: " VAN A FLASHELT XBOXOM MELLETT EGY NEM FLESHELT"

Mert ez rosszabb mintha azt mondanád, hogy te warezolsz azt kész.
    Sőtt pláne, hogy ez ugyanaz, mivel attól független, hogy veszel 2 eredeti-t, utána 8-at leszedsz, amivel károsítod a fejlesztőket, hoszzútávon meg magadat illetve a társainkat is.

ÉS LÉGYSZÍVES LEGKÖZELEBB NE ÁLTALÁNOSÍTS A WAREZZAL.
    NEM MINDENKI ÁLSZENT, AHOGY TE GONDOLOD.
    EZ MINDÖSSZE A KÖRNYEZETEDBŐL KIINDULVA ÁLLÍTHATOD, DE NEM E TOPICNAK LEGTÖBB TAGJÁRA.

Ennyit kérek csak.
    Előre is THX.
    További jó játékot...
  • EasyLife
    én meg eközben végigjátszom otthon és utánna elviszem barátnőmet 14e ből moziba és vacsizni :))) (valóságos élmény + barátnőmnek is tetszene ne múgy mint egy játék) :D
  • EasyLife
    sztem egyértelmű hogy nagyobb ezen a fórumon azoknak az aránya akiknek nem flashelt a boxa! Mivel fele annyi játékuk van amivel játszhatnának így marad fórum és a warezosok lecseszése amiért néha beírják hogy úúúúh de fasza ez az új mittudom én mondok egy példát GOW3 ami még nem jött ki hivatalosan :)) (mielőtt bele kötnétek ez csa kegy hülye példa volt)
  • mateus33
    Jó is lenne ha így működne a dolog...
  • PoisonChihuahua
    Azért mérget ne vegyél rá, ment már tönkre vízhűtés is, ráadásul valakié itt a fórumon...
  • PoisonChihuahua
    Én meg itt spórolok, hogy vegyek egy kib@szott Bad Company GOLD-ot, mert ugye minden bolt 14000Ft-tól adja...
    Már megjelenés óta meg akarom venni ezt a játékot, gondoltam legalább karácsonyra veszek magamnak egy bontatlant, valszeg ebből is használt vétel lesz. Utána meg ott a LIVE GOLD ami még plusz egy tizes. :((((
  • tom235
    "de rakatnak bele 20 ezrekékért minden szart, de ha végleg meghal már veszi is az újat "

20 ezerért már kapni bele vízhűtést is, ami után tuti hogy többet már nem kell új 360-at venni, legfeljebb új meghajtót ha elkopik a fej.
  • Istencsászár
    Hidd el ez így működik a legöbb esetben, mert mindenre van pénz ( pówer pécére, 2 xboxra ami 4szer elromlik, de rakatnak bele 20 ezrekékért minden szart, de ha végleg meghal már veszi is az újat és már flesselteti is ki 20 ezrekért ). Pénz csak játékokra nincs... sajnos ez a helyzet.
  • PoisonChihuahua
    "Az itt locsogók 100%-nak(így nekem is) van fleshelt box-a, viszont van mellette egy nem flashelt tiszta is"

2db 360 egyszerre??? Bárcsak úgy lenne! Szerinted ha valaki warezol akkor költ flash-re, meg KETTŐ boxra. Ez valószínüleg csak a Te fejedben létezik amivek próbálod azt megmagyarázni, hogy az itt jelenlévők hogyan játszanak LIVE-on és warezolnak egyszerre. Na persze...
  • Istencsászár
    Onnantól hogy te irányítod az már a végjáték.
  • DarkSector
    STAR=START
  • PoisonChihuahua
    Szeretem amikor a sok nagytudású, aki havonta max 1 db komment erejéig jön ide, így ismer itt mindenkit... O_O
  • DarkSector
    System Settings
    és keress AUTO STAR-ot, asszem így van írva...és válaszd ki a Dashboard-ot.
  • raven87
    Az itt "locsogók" 100%-nak nincs flashelt boxa.
    Ugyanúgy nekem sincs.
    ---

A GOW2-ben a Kerntaur-ral való bohóckodás után mennyi van még hátra?
  • Istencsászár
    Azt hogy neked igen az nem jelenti azt hogy mindenki más, szóval a nyomorodat ne húzd rá a többiekre és ezzel próbálod igazolni a warezolásodat.
  • detoxic
    Hülye kérdés....A villamosnak is van kereke,mégsem megy a betonon....Azaz mehet,de ott akkor már gáz van :D
  • Tujm
    oké, szóval meglehet csinálni, csak tróger módszer :) köszi a kielégítő választ :)
    ha van valakinek olcsó xboxba való vinyója az írjon rám plz :)
  • Balynt
    Na végre megjött a gow2 a sendit.com-ról, hát nem kapkodták el. De végülis örülök, jobb később, mint soha.:)
  • Gundark1234
    Nem warez. Nem kell beszarni. Az itt locsogók 100%-nak(így nekem is) van fleshelt box-a, viszont van mellette egy nem flashelt tiszta is. Jómagam most szerzek be szintén egy vadiúj elite-et. Szal mindenki álszent amikor azt írja hogy "fujj fujj warez" meg "igyjártál hogy bannolnak ha flashelsz" meg stb. Mert tapasztalatból beszélnek, viszont ugye a káröröm a legszebb öröm(magyaroknál meg pláne). Hogy a kérdésedre is válaszoljak: NEM lehet csakúgy mindenféle HDD-t rákötni a box-ra(illetve lehet de csak max mp3 meg filmlejátszás céljából). Van lehetőség arra hogy bizonyos márkájú,elsősorban notebook-ba vagy laptop-ba való HDD-ket(ugye kb 120GB KELL lennie), egy spéci xbox-os firmware-al frissítve majd spéci partícionálóval felosztva, használni lehessen. De ez már erősen buheramátrix kategóra, szal tudnod kell hogy mit is csinálsz. Szóval inkább gyűjts össze egy kis pénzt és vedd meg a jövő évben azt a 60 vagy 120GB-os eredeti xbox hdd-t. A játékok meg úgysem szaladnak el, azért mert nincs nagy vinyód.
  • Bale123
    és ha veszek egy nem ms os merevlemezt azt hova kell bekötni?
  • FZoleee
    mármint az elején felpörgeti a lemezt :)
  • FZoleee
    hdd-ről olvassa, a dvd csak amolyan "ellenőrzés"
  • Soldiers
    még 1 kérdés ha feltettem egy játékot hdd-re és ha beteszem a dvd és az automatikus indul el akkor a hdd-ről olvassa a cuccokat mert nem pörög a meghajtó?
  • Soldiers
    és ott a disc-re kell állítani?
  • Tujm
    nem tom warez-e nem warez-e ha igen akkor ezer sry!!
    szóval olyat nem lehet hogy van egy nem xbox360hoz való hdd-m és azt kötöm valahogy az xboxhoz? szóval csak annyi a gond hogy nincs most 15-20 ezre, 60 gigás xbox360hoz való hdd-re. szal ha valaki tud ilyesmiről akkor plz privibe vagy ide is jó a válasz persze ha nem warez :P
    ha ezt is nagy warezolásnak nézitek akkor ezer sryy !!!!
  • Istencsászár
    Másolás, felsselés, warez, lopás és minden egyéb szavak amik értelmesen kivehetően warezra való utalásokat tartalmaznak azonnal törlődnek, legyen az írva mikró bötükkel, spojlerbe, láthatlan szinekkel stb...

Egyedül a demok letöltésére és kiírásra vonatkozó hszek megengedettek ebben a témában.
  • Bale123
    de bármilyen fajtát tehát nem kell microsoftosnak lennie ugye?
  • Ragnar360
    max 1 terra
  • Bale123
    Bármilyen vincsit belehet rakni a boxba?
  • akyyy
    nekem igy volt, ha bent volt egy lemez, akkor általába a játék boritója volt ott, meg hogy PLAY.
  • DanielT
    Asszem startup.
  • Soldiers
    mert feltettem egy gamet hdd-re és én onnan akarom futatni de amikor beteszem a lemezt elindul magától és lusta vok mindíg kilépni
  • Soldiers
    és azon belül
  • DanielT
    Dehogynem. System settings.
  • DanielT
    Egy ban is könnyen intézhető, még egy ilyen szöveg.
  • Soldiers
    skacok oat nem lehet hogy ne induljon el automatikusan a játék??
  • Fido4life
    lol kitöröltétek a kommentem ? :D
  • terminator39
    köszi a segítséget:D kihúztam a routerből azt a kábelt ami a modemből jött ki bedugtam a boxba és a test connectnél az internetre sem tud rákapcsolódni:S azt írja hogy: Can't obtain an IP address from your router or modem. ha a routerbe visszadugom akkor a networkre rámegy az internetre is de a livenál elakad, ha van még valami megoldás akkor szóljatok pls az eddigi válaszokat is köszi
  • DarkSector
    Nem tuom mitől lehet, de nekem egy fura dolog történt a menüben, és fingom sincs miért.

a MY XBOX-nál a feltelepített Dead Space-t ha beteszem lemezt, akkor eddig egy zöld felületen volt a "Play Dead Space" felirat.
    Most viszont egy Kép van helyette!!!

Fekete háttérrel, a faxi szemből és mögötte 3 monsterral!
    Ez valami újdonság???
    Tán grafikussan tudja jelezni, hogy milyen játéklemez van a meghajtóban?????