XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A jo öreg Moha-ban meg Cod sorozatban még nem csalodtam.
Ez egy saját tapasztalat, a negativ véleményeket magatokban tartani, köszi 😊!
Szoval most vizhütés van ugye a gépemben, és eddig még egyszer se találkoztam ezzel a felirattal, meg fagyással se (amik régebben azért elég gyakran elöfordultak, föleg az olvashatatlan lemez felirat). Ám tegnap este bekapcsoltam a gépet, és az elözö kikapcsolásnál benne hagytam a lemezt, mondom minek kivenni (itt jegyezném meg, hogy miután avisszaérkezett a box, azota mindig kiszedem a lemezt kikapcsolás eött, nemtudom miért, talán reflex, de most elfelejtettem). És miután betöltõdött a dashboard, elinditom a lemezt, és mikor bejönne a játék menüje, hoppá "unreadable disc" .. nah mondom anyád, leokéztam, mondom várok egy kicsit dashboradon, aztán urja elinditom. A következö elinditásnál meg a logoknál kifagyott, de szerencsére nem teljesen (mondjuk ezt is a viznek köszönhetem szerintem), mert fagyás után kikaptam a lemezt, és akkor visszaugrott a box menüjébe, mondom hál isten... Kicsit megtörölgettem a lemezt (bár tökmindegy volt, egy dara kosz se volt rajta), visszateszem, és utána pöpecül elindult minden! Ha valaki még nem értené, vagy nem hinné el, ma reggel is megcsináltam megint, (benthagytam a dvdbe a lemezt, stb...), és ugyanez volt! utána rá 1 orával kikapcsolás elött kivettem a lemezt ugy kapcsoltam ki, és most mikor bekapcsoltam, és pár perc után betettem a lemezt, megint hibátlanul futott!
Nekem ez elég volt ahhoz, hogy rájöjjek, a DVD nem szeret indulásnál lemezt felpörgetni!
Igy tanácsolom mindenkinek, akinek bekapcsolás után a benthagyott lemeze nem inult el (akár fagyás, akár olvashatatlan lemez felirattal) az tegye meg a fentebb leirt dolgot, hisz semmibe se telik kivenni a lemezt kikapcsolás elött!
JAh és még egy dolog! Még azt tudnám tanácsolni (szintén tapasztalatbol), hogy játék után hagyjátok 5-10 percig futtatni a gépet a dashboardon, higgyétek el megéri!
Kb ennyi lenne amit én tapasztaltam, észrevételeket szivesen fogadok, esetleg mást is 😊
új,fóliás Viva Pinata 7000ft
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Csak a dobozban van több vagy kevesebb cucc melette.
A helyes megszólitásuk: Core csomagolás, Premium csomagolás.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
<#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1>
Most Csak: 89.990.-"
ez ám a kedvezõ ár...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
2.hogy megy eza flashelés ezt valaki le írná pontosan?
Tudja valaki, hogy mikor jelenik meg a PAL-os Medal Of Honor Airborne?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Ott lesz egy kis stég, körülötted alacsony a víz szintje.
A vízbõl kiálló oszlopokat kell ketté lõni és megnyílik az út.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
én amugy a PGR4-et várom, remélem abban kevesebb cone challenge lesz és autos játék lévén nem állandoan szlalomozos baromságokkal kell az idõt mulatni 😊
(árkád MM-ben van logitech (nem FF, csak rezgõ) kormány, 12k az x360-hoz -> ennyit TALÁN már megér)
Forza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Egyébként ma voltam MM-ben, egész jó Samsung TV-ket láttam 120-150 között. Nagyjából hasonlóan szép képük voltm, csak a méretük különbözött. Volt rajtuk HDMI is. Majd ha lesz pénzem bizotos ilyet veszek...
1.hol éri meg xbox360-at venni?hol a legolcsóbb?
2.hogy megy eza flashelés ezt valaki le írná pontosan?
Xbox Live Bans and you
Cod4 bétával tolom én is, ráadásul flashelt géppel európában, mikor csak usában lehetne... Azért remélem nem lesz ebbõl bann...
Most lesz mit neki<#smile>#smile>