XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: berghold
Akkor a többire nincs ár<#conf>#conf>
Na mind1 lehet nekem is aludni kellene😊
arty:Ezért van a fórum miért lenne baj?Van olvasnivaló😊
10k is megéri a winyoért
aki itt forumozik szted a ps3-at jobb vételnek tartja?
(bocs mindenkitõl, h ráültem a topikra 4 posttal 😊 régen aludnom kellene ...)
Forza.
Egyébként az ár jó érte de én nem venném + egyiket sem😞
Forza.
a tévéden sztem a gaming modot kapcsold ki, (asszem nagyon hasonlo tévénk van, neked samu le32R84 ugye? nekem 82) sharpness-t egekbe, szinhõmérsékletet normalra, digital NR OFF, movie mode OFF, black level low, dyn contrast high, power saving AUTO .... legalábbis nekem még igy is majdnem kiégette a napos szobában a szemem a tulzó kép, picit agressziv a samu 😞 😊
a beszámolok alapján asszem nem foglalkozok MOH-al... ugy látszik lassan minden, ami EA = szar
Forza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Philips dl lemez-t vettem ma , asszem hitachi-s a box , NEC 3540A a dvd irom , szépen faszaul megirta CloneCD-vel 40 perc alatt kb ...
erre most mit csináljak ??? 😞((
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Vettem egy vezetékes irányítót és az autómatikusan kinevezte magát elsõdlegesnek lehet ezen változtatni?
GYERTEK FEL 😄DD
modnjuk még bekell allittani a tv-t mert mar szabalyosan faj a szemem :SSSSSS
a herzet hol tudom ? ja a tv-n jatekuzemmod van
help!
Bontatlan csomagban a bolti ár [email protected]
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
pontosan mibe is nem ajánlatos a boxot kötni mármint a konnektroba menne , szal no eloszto , csak a konnektor is 2 es szal alul fölül van bemenete 😊 most lehet ez is gond akkor nem ?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nektek is sz*r a gamer356?
Beszámoló hamarosan ! Most összeszerelek
PS3 ID: marcogi zsírkutya
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.