XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ragnar360, Alwares és én most hagytuk abba a GoW Vesust. Nagyon jó volt. Holnapra toborozhatnánk akár 8 embert innen a fórumról. A gamertag-em az aláírásba megtaláljátok, ha valaki akar csatlakozni vegyen fel.

MOH nekem bejött, az elsõ küldetés alapján...

PSN: berghold

Lehet elnéztem😊a winch.-re írta a 10e.ft-ot?
Akkor a többire nincs ár<#conf>
Na mind1 lehet nekem is aludni kellene😊

arty:Ezért van a fórum miért lenne baj?Van olvasnivaló😊

arty
sztem megéri a core a két kis kézigépért
10k is megéri a winyoért
aki itt forumozik szted a ps3-at jobb vételnek tartja?

(bocs mindenkitõl, h ráültem a topikra 4 posttal 😊 régen aludnom kellene ...)

Forza.

arty
a kábel apa, a monitorodon a dsub(vga) aljzat anya... mi a problémád?

Forza.

100eft-ot akartál írni + 120gb-os hdd-t nem?
Egyébként az ár jó érte de én nem venném + egyiket sem😞

arty
sokaknak van, jó TV - vagy most konkrétan mit mondjunk? 😊 (sztem konzolra LCD, de gondolom nem csak arra veszed)

Forza.

arty
philips dl kuka, elõször is.

a tévéden sztem a gaming modot kapcsold ki, (asszem nagyon hasonlo tévénk van, neked samu le32R84 ugye? nekem 82) sharpness-t egekbe, szinhõmérsékletet normalra, digital NR OFF, movie mode OFF, black level low, dyn contrast high, power saving AUTO .... legalábbis nekem még igy is majdnem kiégette a napos szobában a szemem a tulzó kép, picit agressziv a samu 😞 😊

a beszámolok alapján asszem nem foglalkozok MOH-al... ugy látszik lassan minden, ami EA = szar

Forza.

Szerintetek,megér eg psp-és egy ds-egy xbox 360 core-t,ami flashelt?????meg egy 20 gb-os winyó,10000FT-t???meg szerintetek melyik jobb a ps 3,vagy az xbox 360????Üdv
Kandurex
akár meg is veheted a játékot, már 12k körül vehetõ

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

na kiirtam a BioShock-ot , berakom a lemezt , olvas olvas , bejön a logo minden , menü , kivalasztom , new game , nehézség kiválaszt ..töltené be a pályát erre kidobja olvashatatlan lemez , tisztitsa meg , inditsa ujra a konzolt :SSSSSSSSSSS SHIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTT
Philips dl lemez-t vettem ma , asszem hitachi-s a box , NEC 3540A a dvd irom , szépen faszaul megirta CloneCD-vel 40 perc alatt kb ...
erre most mit csináljak ??? 😞((

EmThor
valami adatbázis hiba?! de nem az elsõ alkalom, remélem hamar helyrejön...

Nem.

Attila8805
Müxik valakinek a gamer365.hu?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Ilyen gyakran váltogatod a tvket?😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Törölt felhasználó
Sziasztok.A jövöhéten veszek egy TV-t a 32"BRAVA-m helyett és érdekelne,hogy esetleg van e ilyen mér vkinek.Panasonic
Sziasztok!

Vettem egy vezetékes irányítót és az autómatikusan kinevezte magát elsõdlegesnek lehet ezen változtatni?
sztem azért nem rossz ám😊

teddymac
igen jól látod !! Ezért lesz sz@r a játék 😞

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

na come on , gyertek 😊))

köszönöm és még hátra van egy élménybeszamolo<#crazya><#wink>

NA egy par embertkét mar fel is vettem live-ra 😄
GYERTEK FEL 😄DD

modnjuk még bekell allittani a tv-t mert mar szabalyosan faj a szemem :SSSSSS

a herzet hol tudom ? ja a tv-n jatekuzemmod van
help!

Scotty99
Grat a boxhoz, csak meglett végre 😄

PS3 ID: ghost_hun

Röfikapitány
végre van pal-os Medal_of_Honor_Airborne_PAL_XBOX360-PREDoMiNANT

Microsoft xbox 360 wireless networking adapter eladó!16eft
Bontatlan csomagban a bolti ár [email protected]
Alwares
Na akkor majd cop-ozhatnánk multiba ha van kedved, én most ezt tolom, mert a Bioshockot már kipörgettem... Egyre jobban megszeretem ezt a játékot, eleinte nagyon idegesített a fedezékrendszere, de már kezdem megszokni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

skyman14
ki ért naon az xbox360hoz?
elkéne vele beszélgetnem msn-en

Arról nem is beszélve,hogy néha olyan érzésem mintha csak engem lönének,a társaimat nem.Kidugom a fejem a fedezék mögül és mindenki engem vett célba!LOL!
vettél egy uj xboxot? nem volt eddig? vagy mi van:_D

ja meg egy marhagyors kérdés 😊
pontosan mibe is nem ajánlatos a boxot kötni mármint a konnektroba menne , szal no eloszto , csak a konnektor is 2 es szal alul fölül van bemenete 😊 most lehet ez is gond akkor nem ?

huh vazze még csak most fog következni a lényeg , de a nehezén mar tul vok 😄D ugye a router a masik szobaba van és furni kellett , h átférjen a patch kabel dugoja 😄DD , hh mennyi killodás volt😄

Kandurex
Gondolom az X -et dugja össze :pp

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tuladjonképpen ö msot mit szerel?😛

jajaXD nem értem például h miért olyan nyomingerek a társaim h ha bemegyek vhova (pölö bunker) és az ajtobol kihajolva lövök akkor ök miért akarnak elöbb bejutni mint én és ezzel engem feltartaniXD meg 2 méterröl is bénáznak, nem tudnak lelöni két MG42-vel egy német fickot én közben egyedül kipucolom a bunkert😄

Sephi
Ovatosan szereld! Az egy kincs! Kabeleket ugy probald rakni hogy tamassza valami oket hogy ne logjanak csak ugy ki mert az sem jo neki.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jah szerintem is szar!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zsoltika 007
A pc-s is bugos 😉

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

s73
Ja, nekem is az.

Attila8805
Bocs 365

Attila8805
Egy kérdés.
Nektek is sz*r a gamer356?

NA EMBEREK !!!! 😊)) hazaértem pestrõl , durván rázós volt az utazás , böven megér egy mini blogot 😄 A lényeg ,h megvan a drágaság 😊 +GoW
Beszámoló hamarosan ! Most összeszerelek

de ennek a képekröl ugy tünik mintha pont olyan vége lene mint a monitornakXD

HUNMarcus
VGA átalakító kábellel

PS3 ID: marcogi zsírkutya

mondja el vki olyan akinek monitorra van kötve h hogyan csinálta😛

Én tegnao óta nyomom az AIRBORNE-t,a pc-s verziónál szebb de tele van bug-al!
HUNMarcus
torrentleech-en még 8 óra várakozás <#schmoll2> de utána jönni fog<#nyes>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Akkor venni kell hozzá átalakitót,párszáz forint.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ömm, ne nézzetek hülyének, de az xoboxt a vga kábellel hogyan kötöm a monitorra? merthogy a boxos vga kábel vége tök ugyanolyannak látszik mint a monitoré (mármint h mindegyik bemenet és nem kimenet ugy értem)

morgomedve
Hát ez az

Lizardman
azért ez lol, hogy magyar oldalon már kint van, külföldin meg még nincs 😄 (se xboxsky, se blackcats) 😊 ....