XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oh értem köszi..

arty
de fog. csak MS -elvileg- képes detektálni, h nem 1:1 másolat, ha a dvd olvaso FW-je nem iXTreme, hanem régebbi

ettõl még elindul MINDEN gépben és iXtreme fw alatt 1:1 másolatnak is látszik, de a korábbi fw-ek alatt detektálhato az eredetihez képest némi különbség. ergo bannolhatnak érte.

Forza.

bocs full hülye vagyok ehez de akkor most ez mit jelent.. nemfog menni
?

arty
pgr4 ccclx-el vigyázzon, aki nem ixtreme fw-vel nyomja, mivel nem full stealthos 😞 (a korábban általam leirt átalakitással 1:1 másolattá tehetõ és akkor xtreme 5.x fw alatt is stealthos lesz)

Forza.

Miért a 4 led az mi? Egyépként aztmondta minden rendbe van ilyen kábelekkel meg vinyoval.. Viszont én azt nem értem,hogy mennyi az esélye annak ,hogy pont ott meg már rossz..
Persze az ember veri a tamtamot hogy átbasztam meg minden..

Kandurex
nézze meg, hogy nem 4 led, az a 3 led, ellenõrízze a winyót, kábeleket,..ha minden ok, akkor gáz van :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hi.lenne egy kérdésem abiben kikérném a tanácsotokat.. Eladtam a boxom utánvéttel minden fasza oda is ért,csak épp hiv a csávo hogy bese tudja kapcsolni mert 3 ledes..ilyenkor mi a fa..z van? Nemtudom állitolag a postán nem sérült a doboz viszont nálam semmi baja nem volt..

arty
motorok szvsz elég bánácskák lettek... azt hittem legalább egy motogp szintet megüt, az is full árkád ugyis, de sajnos ez még annál is könnyebb. basszus, a speed kingben c64en többet estem 😞 nemtom mekkorát kell ütközni, h elessen ...

Ragnar360: célegyenesben vagy! sztem mostmár told végig, a hajós rész után én már egyben nyomtam le (igaz, easy-n)

Forza.

Én is kihagytam.
1 lehetõséged van: haverokkal közösen vegyétek meg és cserélgessétek, vagy add nekik kölcsön néha a boxot vagy vidd át hozzájuk sûrûbben.
Huszon-akárhány-ezret nem ér, controllerrel meg tényleg semmi értelme, a zenéket meg netrõl is le lehet szedni 😊

mucsácsó
Bakker..csak nemtom honnan szerezzek gitárt 😄 Kéne valahonnan használtan..már nézelõdtem jópárszor, de nem jártam sok sikerrel..
Tudom, azzal az igazi, és röhej controllerrel..dehát..megvenni meg nem fogom a játékkal együtt, az tuti.. 😄
Lehet, de nem túl kényelmes, fõleg, ha egyszerre egy gombot és ravaszt kell behúzni.
Nehéz elkapni a gyors ritmusokat.
Mind1, csak gitárral érdemes, annyira nem poén kontrollerrel.

mucsácsó
Lenne egy hülye kérdésem 😊
X360-on lehet-e gitár nélkül tolni a Guitar Hero 2-t? Csak mert PS2-n lehetett a controller, és még egész elviselhetõ és egyben kézreálló is volt (L1-2, R1-2 +1-2 gomb), nade boxon? 😄 Ott kicsit szerintem érdekes lenne a ravaszokkal, vagy nem is tudom...
Aki tudja, az homályosítson már fel legyen szíves! Köszi 😉
Ragnar, kérlek, ne csak a fõellenségeket, a teljes sztorit is írd már le.

Pár napja nem azért kértelek, h ne spoilerezz, mert annyira ráérek. Komolyan ennyire sötét vagy?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudna esetleg vki segíteni boxos ftpben vagy warezben, fizetõs is megfelel ha lehet 0day , priviben várom válaszotokat, elõre is köszönöm.

na arty most csaptam le a nagydarab fickót ujra , hát eddig ez volt a legkeményebb , szó szerint megizzattam 😊 persze a polip se volt azért piskota a végefelé
Innen mennyi van még srácok ? ha nem olyan sok akkor még ma nekifogok , bár elõre félek milesz az uccso föellennél 😊

Adi
"read more Iron
Mission: Sierra 117
Effect: co-op campaign-ban, ha meghalsz, akkor minden játékos az utolsó checkpoint-tól indul újra."
Ez a koponya nem tudjátok nekem mér nincs a helyén??
rögtön az elsõ video

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Én nem érteni Magyart<#idiota>

Igen, az a magyar feliratos😊
Na és ez?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Project_Gotham_Racing_4_XBOX360-CCCLX

Ha jó lesz akkor én biza nem várok addig :-)

ja😊
okt 12 jelenik meg európába!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

PGR4?
Próbálja már valaki?

arty
split screen-ben 😊

Gabe18: thx... akkor most megint végig kell vinnem az utolso checkpoint-tol? 😄

morgomedve: nézegesd a menüpontokat.... 😉 a vezérlõk beallitasainál rálelsz majd.

Forza.

A kézikönyvben...

PSN: berghold

morgomedve
a fifában hol tudom megnézni hogy melyik gomb mire való?

Ez jó választás?Itt a legolcsóbb😊
Link

Megtehették volna azt is,hogy cserélnek benne olvasófejet vagy bármi mást és ráfoghatnák arra,hogy az volt a gond vele.

Kis érdekesség:Ismerõsöm közben felküldte a gépét azzal a hibával,hogy kerreg a meghajtó a box-ban és lefagynak-kilépnek a játékok.Aztmondták az volt az oka,hogy koszos a gép(dvd meghajtó+a gép belül).Ennyi,kitisztították és no problémo:-)

Ewergo
Nem sámli...majdnem minden héten látok uj progit megjelenni. (nem hivatalosat) 😊
Mi lesz itt ünnepekkor...? 😊

Jó a logód 😄

JCSR ODIN
Jóvanmá vmikor játszani is kell. <#vigyor5>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

JCSR ODIN: néha megnézhetnéd a pm -eidet!! meg msnre se árt néha felmenni 😄

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Örm
Hello!
Milyen adapter kell a vezetéknélküli live kapcsolódáshoz a gyári vagy elég egy sima usb-s pc-s?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Én meg NBA 08-azni, szóval mindent bele kollégák! <#taps><#vigyor1>

Alwares
Aztán jó kis seed-et kérünk hozzá! Holnap már szeretnék PGR4-ezni 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Fél órán belül az oldalunkon lesz <#eplus2>

Röfikapitány
osztályozd a játékokat! cimû forum-ba

és azt holtudom megnézni?😊
Röfikapitány
Én nyomtam irtam a játék értékelésekbe róla!

Hello!
Játszik már valaki a fifa 08??És ha igen akkor milyen??
Kössz
Röfikapitány
xbox-sky on is fenn van tényleg ebben a pillbe tették fel kár hogy ott nincs megfelelõ feltöltésem áááá

lol , 5 percert jatszottam a demoval , elég is volt , nem a stilussal volt a gond , nem mintha legjobban abba lennék jártas

jaja , azutan meg van még egy 40 mp -s legendary extra is bár nem sok mindent árul el (nekem)
hmm ...csak én vettem észre ,h Arbiter elsõ és utolsó mondata :"Were it so easy" 😛 marmint a jatek elején és végén 😛

Röfikapitány
Szia hol van fennt ez nem találom sehol!

Kandurex
Nézétek csak!!

"Egy update keretein belül új játékmódok váltak elérhetõvé a Blue Dragonban. Az új módozatok segítségével komolyabb kihívásokra számíthatunk - három variációban.

Sokan kritizálták a játékot amiatt, hogy túl könnyû, a remek harcrendszer pedig kihasználatlan marad a normál játékmódban, talán õk örülnek majd a most bekerült új játékmódokba, a Hard (a komolyabb kihívásra vágyóknak), az Plus Game (az újrakezdõknek) és az Impossible Game (50-es feletti csapatoknak) tovább növelheti a játék szavatosságát. A letöltés természetesen ingyenes."

Talán még is csak érdemes akkor megnézni?

Sephi : haha 😊

arty : h akarsz coopolni ?😄DD nem azt mondtad ,h bannolt géped van , ehh 😊 ?

Kandur :ejnye-bejnye , nem értekelk , mindig mondod,h majd igy meg ugy jatszunk , meg feljösz ekkor akkor aztán még se semmi :S most meg még mas véleményére adsz 😊 szabad ilyet ?😄DD na mind1 te tod ,csak poénkodok

Ne nyomd el a készitõk listát,és akkor az után kapsz még egy bejátszást Normal fokozaton is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kandurex
hm, én meg úgy döntöttem, részben Csocso fikahadjárata, részben egyéb kritikák miatt, h "must buy" -ból belépett "karácsonyi-használt-meglepi" kategóriába nálam a Halo 3... :/

Továbbra preorder -be: Mass Effect; Assassin Creed 😊

Project_Gotham_Racing_4_XBOX360-CCCLX

Leteszteljük az új netet, jön mint atom <#eplus2>

arty
jah, ha a játék végén nincs az a beles pálya, akkor asszem 10/10, igy sajnos csak 10/8 - nagyon tetszett!(eddigi halokba beleuntam a végük felé) ha lesz rá partner, coopban is végigtolom.

Forza.