XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ettõl még elindul MINDEN gépben és iXtreme fw alatt 1:1 másolatnak is látszik, de a korábbi fw-ek alatt detektálhato az eredetihez képest némi különbség. ergo bannolhatnak érte.
Forza.
?
Forza.
Persze az ember veri a tamtamot hogy átbasztam meg minden..
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ragnar360: célegyenesben vagy! sztem mostmár told végig, a hajós rész után én már egyben nyomtam le (igaz, easy-n)
Forza.
1 lehetõséged van: haverokkal közösen vegyétek meg és cserélgessétek, vagy add nekik kölcsön néha a boxot vagy vidd át hozzájuk sûrûbben.
Huszon-akárhány-ezret nem ér, controllerrel meg tényleg semmi értelme, a zenéket meg netrõl is le lehet szedni 😊
Tudom, azzal az igazi, és röhej controllerrel..dehát..megvenni meg nem fogom a játékkal együtt, az tuti.. 😄
Nehéz elkapni a gyors ritmusokat.
Mind1, csak gitárral érdemes, annyira nem poén kontrollerrel.
X360-on lehet-e gitár nélkül tolni a Guitar Hero 2-t? Csak mert PS2-n lehetett a controller, és még egész elviselhetõ és egyben kézreálló is volt (L1-2, R1-2 +1-2 gomb), nade boxon? 😄 Ott kicsit szerintem érdekes lenne a ravaszokkal, vagy nem is tudom...
Aki tudja, az homályosítson már fel legyen szíves! Köszi 😉
Pár napja nem azért kértelek, h ne spoilerezz, mert annyira ráérek. Komolyan ennyire sötét vagy?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Innen mennyi van még srácok ? ha nem olyan sok akkor még ma nekifogok , bár elõre félek milesz az uccso föellennél 😊
Mission: Sierra 117
Effect: co-op campaign-ban, ha meghalsz, akkor minden játékos az utolsó checkpoint-tól indul újra."
Ez a koponya nem tudjátok nekem mér nincs a helyén??
rögtön az elsõ video
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jó lesz akkor én biza nem várok addig :-)
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Próbálja már valaki?
Gabe18: thx... akkor most megint végig kell vinnem az utolso checkpoint-tol? 😄
morgomedve: nézegesd a menüpontokat.... 😉 a vezérlõk beallitasainál rálelsz majd.
Forza.
PSN: berghold
Mi lesz itt ünnepekkor...? 😊
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Milyen adapter kell a vezetéknélküli live kapcsolódáshoz a gyári vagy elég egy sima usb-s pc-s?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Játszik már valaki a fifa 08??És ha igen akkor milyen??
Kössz
hmm ...csak én vettem észre ,h Arbiter elsõ és utolsó mondata :"Were it so easy" 😛 marmint a jatek elején és végén 😛
"Egy update keretein belül új játékmódok váltak elérhetõvé a Blue Dragonban. Az új módozatok segítségével komolyabb kihívásokra számíthatunk - három variációban.
Sokan kritizálták a játékot amiatt, hogy túl könnyû, a remek harcrendszer pedig kihasználatlan marad a normál játékmódban, talán õk örülnek majd a most bekerült új játékmódokba, a Hard (a komolyabb kihívásra vágyóknak), az Plus Game (az újrakezdõknek) és az Impossible Game (50-es feletti csapatoknak) tovább növelheti a játék szavatosságát. A letöltés természetesen ingyenes."
Talán még is csak érdemes akkor megnézni?
arty : h akarsz coopolni ?😄DD nem azt mondtad ,h bannolt géped van , ehh 😊 ?
Kandur :ejnye-bejnye , nem értekelk , mindig mondod,h majd igy meg ugy jatszunk , meg feljösz ekkor akkor aztán még se semmi :S most meg még mas véleményére adsz 😊 szabad ilyet ?😄DD na mind1 te tod ,csak poénkodok
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Továbbra preorder -be: Mass Effect; Assassin Creed 😊
Leteszteljük az új netet, jön mint atom <#eplus2>#eplus2>