XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyépként a viz a kocsin meg a szélvédön nagyon komoly lett..
remélem nem baj hogy ide raktam öket..
De azé amit elétemben elõször mondok, ez a FIFA most ténleg jó, ezzel az ujjítással pedig pláne.
Kiváncsi vok mit hoz erre a PES 2008, annál nekem csak az a hir ragadt meg hogy szakad a mez... <#szomoru1>#szomoru1>
De ennek meg nincs hogy ki próbáljam.
két ledes a gépem a bal oladli kettö piros a jobb oldali kettö zöld!
lehet az az oka hogy a hátso gyári ventik közül az egyik nem pörög és a barna kébel el van vágva??
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Holnap hazaérek a suliból már tolhatom is...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
arty mikor leszel? ^^
Mitakarsz már 3% körül jársz,látom😄
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
pgr4 topic
Torrentleech-re meg regelni sem lehet?
arty help me 😊
na pszt!
Esetleg Torrentleech: 1024/594..
semmi spoiler nincs azokba amit irok , nem értem mi a baj , az ,h balra-jobbra mentem és ennyi ? játszál a játékkal és rájössz ,h semmi spoiler , tele van a jatek ilyen fel le balra jobbra utvonalakkal 😛
Megértjük mi, hogy nagyon örülsz annak, hogy minden gyorsan letöltesz és végigjátszol. Csak tudod, mi is szeretjük a játékban a meglepetéseket!
Tenkjú,
insp
<#ejnye1>#ejnye1><#falbav>#falbav>
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Sokan szóltak már.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
De eddig ami futár hozzánk jött azzal nem volt semmi baj.
mondjuk az egyik szó nélkül bejött az udvarra.
Semmi gond nincs belõle de szerencséje volt hogy éppen a kenelbe volt a két kis Németjuhász kutyu<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
arty , mond ,h a végénél vagyok már 😛
Levertem 2 szobrot 1ik nél betörtem a falat, ott volt a mentési kõ , jo megyek tovább , egy nagy terem elején vagyok kör alaku ring , azon kivul szakadék , szoborral megy a harc , majd jönnek szellemek , amerre pedig majd menni kell egy nagy ablak van ,kicsit elmosodott , pechemre azért nemvágom ,h milesz ott mert , ugrálni kell aztán 2xer leestem és ujra harcolni kellett , na köszi elég 😛 (ja és muszaly volt ezeket kinyirni mert addig nem zuhant le az a szikla amin át lehet ugrabugralni😄)
Éljen a futárszolgálat (GLS FUTÁR)!
Ma meg hoztak õk 1 csomagot és lebaszták az ajtó elé, át sem kellett venni. Bárki ellophatta volna. Ez is a GLS futár!
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Nemismerem a sorozatot,nem is láttam még 1 részét sem de állítólag ez a rész jól sikerült.
Autók törnek<#confused>#confused>
Szimuláció-ra hasonlít vagy inkább arcade játék?
Inkább futárral küldted volna.