XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
mar jon a pgr4😄😄😄 se meg be se fejeztem a forza 2-t😞 meg sehol nem tartok.. igaz kurvara ruhellem ezt a 120 millio kocsi mindegyikkel menj vegig midnen palyan 120 szor es ket evig se viszed vegig..
athlon7
Mi a vélemény a PGR4-rõl, jó játék??

Csináltam egykét képet a PGR4-böl,hátha meghozom valakinek a kedvét hozzá 😊

egyépként a viz a kocsin meg a szélvédön nagyon komoly lett..

remélem nem baj hogy ide raktam öket..

Azt hogy lehet elindítani? Csak a friend listán lévõ arcokkal lehet?

rambuu
Huu az anyát, mekkora feeling a fifa08-ban ez az egyszemélyes játék mód, csak azt sajnálom hogy ligába, vagy kupába nem lehet játszani ugy, hanem csak egy sima meccset le birok ugy játszani és kész!

De azé amit elétemben elõször mondok, ez a FIFA most ténleg jó, ezzel az ujjítással pedig pláne.
Kiváncsi vok mit hoz erre a PES 2008, annál nekem csak az a hir ragadt meg hogy szakad a mez... <#szomoru1>

rambuu
Most ez mennyivel másabb mint a 3as? Me nekem az nem tetszett, az rajta volt a boxomon amikor megvettem, mármint a Demoja.
De ennek meg nincs hogy ki próbáljam.

CSOki444
helo!
két ledes a gépem a bal oladli kettö piros a jobb oldali kettö zöld!
lehet az az oka hogy a hátso gyári ventik közül az egyik nem pörög és a barna kébel el van vágva??

tejföl
Negyfos kooperativ modja van, szoval igen.

BAD Boys

REALista
Nem vágja valaki véletlenül hogy a Halo3 végigtolható e kooperatív módban mint a Gears of War?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Alwares
Hát akármilyen ocsmányak lettek ezek a képek, ez a játék még így is szép 😊
Holnap hazaérek a suliból már tolhatom is...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Na végre az úccsóval kell már csak leszámolni , de azt már áttesszuk holnapra 😛

arty mikor leszel? ^^

kill3r21
Klépek W810i vel tudtam cska uhhogy sorry a minöségért meg monitorrol!

kill3r21
tudtátok hogy ami release van az full magyar? vagyis van benne magyar nyelv is?
Nekem nemsokára lennt lesz😊<#integet2>
Mitakarsz már 3% körül jársz,látom😄

hál'istennekvégremár <#eplus2>

Bendy
hitachi vagy samsung olvasóhoz tud valaki fejet olcsón?

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Alwares
Na gyorsan fejezd be ezt a fullal szedést miattad nem tudok szedni rendesen <#gun><#buck>

mucsácsó
Blackcats teljesen zárt már régóta sajnos nincsen meghívás, regelni meg abszolúte nem lehet. TL szintén, bár perpill van meghívás. (nekem van 2 meghívóm, csak akkor valamit cserébe kérnék érte, ha lehetséges 😛 csak fogalmam sincs, hogy mit..)
Jöhetne a topic-jába is ha gondolod!
pgr4 topic

Én is PGR4-re vagyok rákattanva:-)
Innen mondjuk nekem fullon jön:Link

kill3r21
csináljak képeket a pgr4 böl? érdekel vkit? 😄
Alwares
Arra sem, oda is meghívó kell. Én nekem most van regem Bence007-nek köszönhetõen de van ilyen hülyeség hogy míg 0.5 alatt van az arányod az új torrenteket 48 óráig nem töltheted, eldobom az agyam. Pedig ez a PGR 4 már NAGYON kéne, hétvégére már összecsõdítettem a társaságot miatta hogy mekkorákat fogunk játszani...

Az engem is érdekelne!Sose jutottam még be arra az oldalra😞
Torrentleech-re meg regelni sem lehet?

Alwares
Hmm Blackcats-re van valakinek meghívója?

na mind1 lényegtelen , örülj 😊 a többit spoilerezem

arty help me 😊

akkor véletlenul olvasd el ezt : #27055
na pszt!

mucsácsó
Blackcatsrõl tuti 😄 945/547...ennyi seedertõl nem jönne fullal, akkor sehonnan sem 😄
Esetleg Torrentleech: 1024/594..
mucsácsó
Ragnar 360-nak én is akartam írni az elõbb, hogy szerintem nem én vagyok az elsõ, aki megszopja a négerlófaszt, mert elolvassa véletlen azt, amit õ írt. Ragnar, rakd már az eféle mondanivalódat két redvás spoiler tag közé, köszi..Vagy nem írsz ide, az a legegyszerûbb.. ölni tudnék néha a spoilerezés miatt..
Lizardman
de a Spoilerbe irás se esik nehezedre gondolom 😉

Lizardman
ez durva... Igaz, hogy a régebbi idökhöz képest eléggé leadtak a szinvonalbol, de ilyneröl még nem is hallottam 😮... Egyébként mindegy, van még elég futárszolgálat, pl ami még mostanában megy az a Royal... Legközelebb probáld öket 😊

chill man csill 😊
semmi spoiler nincs azokba amit irok , nem értem mi a baj , az ,h balra-jobbra mentem és ennyi ? játszál a játékkal és rájössz ,h semmi spoiler , tele van a jatek ilyen fel le balra jobbra utvonalakkal 😛

Lizardman
<#banplz><#taps>

Alwares
Hát ezt most nem értem...

TothLaci
Például az, amivel foglalkozik a média, beleértve az SG.hu-t is.
Alwares
Tudnátok valami olyan helyet mondani ahonnan értelmes sebességel le lehet szedni PGR4-et? Mert sehonnan se jön rendesen, csak max olyan 20-30 kb/s-el átlagban, persze néha felugrik de aztán le is megy...

insp
Nyissál már egy saját topikot "Ragnar360 SPOILER & ÖRÜLÖK, HOGY LUK VAN A SEGGEMEN" címmel és oda tedd ezeket, jó?

Megértjük mi, hogy nagyon örülsz annak, hogy minden gyorsan letöltesz és végigjátszol. Csak tudod, mi is szeretjük a játékban a meglepetéseket!

Tenkjú,

insp

<#ejnye1><#falbav>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

EmThor
Conan-ba hány órát lehet beletenni?

Köszi

Attila8805
Spoilert használj pls!
Sokan szóltak már.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
mondjuk én még GlS-el nem találkoztam.
De eddig ami futár hozzánk jött azzal nem volt semmi baj.
mondjuk az egyik szó nélkül bejött az udvarra.
Semmi gond nincs belõle de szerencséje volt hogy éppen a kenelbe volt a két kis Németjuhász kutyu<#vigyor1><#vigyor1>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

update 😄
arty , mond ,h a végénél vagyok már 😛
Levertem 2 szobrot 1ik nél betörtem a falat, ott volt a mentési kõ , jo megyek tovább , egy nagy terem elején vagyok kör alaku ring , azon kivul szakadék , szoborral megy a harc , majd jönnek szellemek , amerre pedig majd menni kell egy nagy ablak van ,kicsit elmosodott , pechemre azért nemvágom ,h milesz ott mert , ugrálni kell aztán 2xer leestem és ujra harcolni kellett , na köszi elég 😛 (ja és muszaly volt ezeket kinyirni mert addig nem zuhant le az a szikla amin át lehet ugrabugralni😄)

Bendy
Én futárral küldtem a gépet.A vinyó az ütésektõl el sem indul, az elõlap eltört, a ház szétpattant!

Éljen a futárszolgálat (GLS FUTÁR)!
Ma meg hoztak õk 1 csomagot és lebaszták az ajtó elé, át sem kellett venni. Bárki ellophatta volna. Ez is a GLS futár!

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Alwares
Hmm PS2-es akkor az drága, valamikor láttam már 5-6k-ért is... Csak nem tudom hol, lehet e-bay volt..

mucsácsó
Találtam egyet (valszeg te is ezt mondtad), de jah, "PS2 kompatibilis" a leírás szerint. Semmi mást nem írnak róla 😄 És 13k, új.
ahh ,de undorito ez a darkos ,barlangos rész ...érzem , nagyon a végefelé járhatok , kiszettem az utolsó rúnát is

mucsácsó
Nincsen meg nekem, de az autók sicher nem törnek.. (Budapest Game Show-n láttam meg toltam is kicsit😊) Nem rossz game, de nem én nem pazarlok rá dvd-t 😛
Alwares
Hát ha tudsz valahonnan olcsón szerezni akkor szólj már nekem is pls ;-) Egyébként láttam neten külön kapható gitárt, csak PS2-höz, de nem tudom hogy az is jó-e a boxoshoz, mert néztem tök ugyanolyan és ugyanúgy USB-s meg minden...

na most jöttem be ezen a csillagkapu szerüségen , innen mennyi még pls , gyorsan 😄

arty:azt mondod,hogy nem lett jó játék a PGR4?
Nemismerem a sorozatot,nem is láttam még 1 részét sem de állítólag ez a rész jól sikerült.
Autók törnek<#confused>
Szimuláció-ra hasonlít vagy inkább arcade játék?

Attila8805
Hát figy lehet hogy menet közben szakdtak fel a golyócskák.
Inkább futárral küldted volna.

akkor remélem már cska a föellen lesz , addig megprob. elvinni , de ma az már nem megy le sztem 😄