XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wadarr
microcosmos: kurvara szeretem az ilyen rosszindulatu embereket, de ha kicsit jobban utanaolvastal volna a dolgoknak rajohettel volna, hogy csak 2 bolton keresztul megy a beszereles. Nyilvan ok is kernek reszesedest es nyilvan szamlakepesek ugyebar. A masik resze, hogy nem vagyok karitativ szervezet, es azt hiszem kiraktam mar par hasznos infot az asztalra mint pld a hutesmod rajzat is amit mostmar barhol beszerelnek.

XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698

HUNMarcus
vasárnap este bekapcsolom a boxot, 3 piros led fogad, ma szétszedem ujrazsirozom a procikat (gpu vízhütés, eddig nem volt 3led) elváltozás nem volt sehol, elindítom megy....
de a cpu nagyon forro, és megfagy a gép.... valamikor már az xbox feliratnál... ez tulmelegedés vagy más hiba???

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Wadarr
Erdekes....

XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698

Adi
uberkonzol.hu hajrá én is ott vettem

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

james69holden
nem

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

HUNMarcus
cod 4 csak multi lesz??

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Alwares
USA-ban már tényleg kijött az Orange Box 9-én? Mert akkor bizony megyek TF2-õzni!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

én tudok 5k-ért

Alwares
Na kipróbáltam a NBA Live 08-at is. Szerintem nem lett rossz. Mivel világ életemben az EA-s NBA-vel játszottam így nem is fogok áttérni 2k-ra. Szerintem rengeteget fejlõdött a játék a 07-06 óta...

arty
ugy, h a fifa07 image készültekor normális, 1:1 másolatot készitettek az eredetirõl, nem pedig pecselt-hekkelt szutykot (nagy átlag)

a legegyszerübb, ha benyomod schtrom-ba, xboxdvdbackup creatorba vagy xdvdmulleterbe és lecsekkolod, mit mondanak rá ...

kapcsolodó hir, h kijött egy uj Kreon FW a samsung sh-d162c/163a drájvokhoz! ez a drive megeszi az x360 gyári korongjait, egyszerûen készithetõ vele tökéletes, 1:1 image - bõvebben:KLIKK - letöltés: KLIKK

Forza.

http://www.pixmania.com/hu/hu/575653/art/samsung/syncmaster-223bw-5-ms-21.html#

szerintetek ezt érdemes megvenni válaszokat köszönöm

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Alwares
Én úgy csináltam hogy elinditottam a játékot az egyik joy-al és be voltam jelentkezve. Aztán mikor elindult a játék és a menüben voltam, bekapcsoltuk a másik joy-t is és utána a középsõ gombal az új joy-al bejelentkezel egy másik profilba és már lehet is tolni. Jó játékot!

Hogy lehet a Pgr4-el két joyal játszani?

Nemtom, hogy átlettél-e baszva, de azon gondolkoztál, hogy egy firmware és a fifa07 patcheltsége között nem feltétlenül van összefüggés?

PSN: berghold

Hu ebbol nagyjabol sokat lehet kihamozni.Szoval csak hogy tisztazzuk,a legjobb ha megnezed,hogy az irott dvd milyen patch-el/vedelemmel van ellatva,ebbol mar lehet kovetkeztetni.
Ha a fifa-n iXtreme-s vedelem van rajta es a gamma elindul,akkor valoszinu,hogy jo firmware van a gepeden.
Ha nincs rajta iXtreme a dvd-n es elindul a gamma az rossz hir,mivel valoszinu,hogy a gepben akkor nem az iXtreme flash van.
A Mulleter megmondja hogy milyen patch van a gamman.
Ebbol mar le lehet szurni,hogy mi ujsag a geppel.

Egy gyors kerdes mert majdnem szetb@sz az ideg. Ha a boxon az 1,2 akarmilyen netes falsh van ami elmeletileg mukodik az ugye csak a megpatchelt jatekokakat viszi, mast nem enged elinditani mi?? Ugyanis elmeletileg az van rajata megis megy a fifa 07 amikor ez a flash meg nem is letezett meg minden. Most en tudom rosszul vagy atlettem b@szva??
Istencsászár
6 ezer körül

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

TothLaci
Amit tegnap este mondtam a kapcsolási dologról, az abszolút hülyeség. Teljesen más eredmények jöttek ki. Szóval inkább nem kisérletezek tovább :)
Sziasztok,keresek Live 3 honapos elofizut EU-sat.Mennyi penzmag mostansag?

Ewergo
A Gears egyáltalán nem rövid csak annak tünik sokaknak mivelhogy nagyon tetszik valami, akármilyen hosszú, a végén rövidnek és hamar befejezettnek tünik mert "hamar" elszállt a kellemes idötöltés. Ha van nehezebb fokozat, azon vidd végig. Mindjárt hosszabb lesz a gém. :)
Amugy a legvégén a fönök kinyirása, hacsak nem akadt be programhibábol és ezért elsöre kinyiffantottad, biztos elvoltál vele te is pár órát. Ugy hogy lehetett tudni hogy itt a vége.

Hát igen.

Én a GTA IV -tõl félek elõre , már nem azért , mert ,h rövid lenne :D
Azt kevesen tudják még rólam ,h hardcore gta gamer vok :)) mind 100%-os kijatszas , meg persze mind origi :)
Egyébként is , ez lesz a következõ blockbuster :P (amit még én sem tudtam ,és véletlen olvastam egy hir kapcsán , múltkor ,h a gta san andreasbol adtak el legtöbbet anno még elsö napokban UK ban , de lehet mashol is:D link)

A Gears of war játékról kérdeznék. Meglepõdtem amikor a vonatos jelenet után vége volt a játéknak. Nem volt ez a játék túl rövid? Nekem nagyon annak tûnt. Elszomorodtam, pedig még szivesen maradtam volna a játék hatása alatt. Olyan kevés manapság az igazán jónak mondható videojáték, hogy amikor egy a kezembe kerül, azt kívánom, bár csak ne lenne soha vége, vagy pedig amikor vége van, máris jöhetne a folytatás. Szerintem ezzel minden konzolos így van, aki szívbõl játszik.
A legjobbakat mindenkinek!

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

arty
ezt nem tudtam :(((

Forza.

Mi lehet a hátránya annak ha Flashelve volt a gépem? A srác akitõl mindig is beszereztem a konzoljaimat, õ mondta hogy az újonnan Flashelt Xbox360-nál már gond nélkül kedvünkre szórakozhatunk a Live-on. Igaz a korábbi flash-eléseknél ezt kihangsúlyozva nem ajánlotta. Hol lehet ezt megrendelni? Igazándiból én Szlovákiából írok, és nem tudok kitõl segítséget kérni ezen a téren. Kösz Tommy Lee!

1 ilyet megrendelsz:"Xbox Live Gold Card - 12 Months - for Xbox 360"
Szélessávu internettel + használod X-en.Úgy kb ennyi:)
Ja,ha kis is akarod használni ezt az idõtartamot akkor nem árt Flash nélküli géppel nekiindulni:-)

★ 汤姆 李

Hogy lehet hozzájutni az 1éves goldhoz ? És milyen internet kell hozzá hogy gond nélkül mûködjenek a dolgok? KÖSZI !

nem.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Na megérte korán felkelni :) , megvan az 1 éves gold :) yuppi:D

szerk.: meglehet azt csinálni ,h az ideiglenes profilt "befagyasztani" ,h ne teljen az 1 hónapos gold arról fölöslegesen ?

Lizardman
nem igazán mindet, pl Flatout-ban nem lehet :(

deep
Mindet lehet, és elég jó most a Sega Rally Revo, meg a PGR4.
Reggelt!
Melyik autós játékokat lehet osztott képernyõn játszani, és melyik most a legjobb arcade kategóriában??
Elõre is köszi a helpet!!

Emberek aki tud segítsen! Kellene nekem a Burnout Revenege és a Dead or Alive 4 -hez azok a fileok amivel IXtreme compatibilisé lehetne tenni.
Please help.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Nem mindegyik gép "döglik" be.Amelyik nem gyártási hiba áldozata:)az jól szuperál.Még szekrényben is mivel a duplaventillátoros gépek jól tartják a hõmérsékletet.Még a 12 órát is bírja,np.Viszont,hogy meddig az tényleg kérdéses.
Nekem is be van építve igaz elõl nyitott a hely de semmi gondom.

TothLaci
Nos asszem már közel járok a megoldáshoz, vagy nagyon távol.
Az elsõ vezeték a föld.
Második vezeték lehet a 12V
Harmadik a tápvezérlés.
És negyedik a ventilátornak a 12V.

Szóval a kapcsolásban biztos lenni kell egy timer IC-nek. Amikor letelik a 4 perc, az IC az áramkört gyorsan megszakítja a ventilátornak, és megszakítja (szintén az áramkört) a tápvezérlõnek. Így a táp készenléti üzemmódba kapcsol. Hehe, ügyes :)
Mivel PC-re be sincs jelentve, azért igen kicsi az esélye, hogy a konzolos verziók elõtt, mostanában jelenjen meg...

PSN: berghold

MoLc
GTA4, ugye nem mostanában jön ki pc-re?

ha kideríted a kapcsolási rajzot, vagy hogy, hogy is kéne ezt összeforrasztgatni megoszthatnád velem(velünk), mert én is inkább magam csinálnám, mert maga az elektronika, meg a vezetékek kb 1K vagy annyi se...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Bendy
Ezzel csak az a baj, hogy a PC drive amirõl beszélünk az komplett gépekben található meg. Külön nem árulják. Képtelenség szerezni...kivéve azt a 3-4dbot amit ebay-en árulnak. Bár már nincs messze, hogy teljesen feltörjék a konzolt, így már nem lesz szükség flashelgetésre. Folyamatosan jönnek a hírek a kernel módosításról

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

TothLaci
Overcool Mod
Szerintem az elsõ vezeték lenne a föld, a második a +12V, a harmadik a tápvezérlés, és az utolsó a ventilátor +12V.
VAGY (ami szakembereknél nincs!)
Az elsõ vezeték a tápvezérlõ, a második a föld, a harmadik +12V, és negyedik ventilátor +12V.

Nem tudom eldönteni, melyik-melyik, hiszen van két ellenállás, ami szemmel láthatóan két pontot a (középsõ vezetékeket) hidalja, azért gondolom, hogy a második föld, vagy még azért is, mert egy elem jel fel van oda rajzolva.
Vélemény ezzel kapcsolatban? Wadarrt meg sem merem kérdezni, hiszen sóher vagyok, nem szeretek pénzt költeni ilyenekre.
arty
majd minden uj gepben ez a meghajto van/lesz :) oriasi szerzodes kotott veluk az MS, millio darabokat fognak leszallitani a 360-hoz.

ebben az a jo, h ugyan ez a drive letezik rendes PC-be valo dvdromkent is, igy ha elromlik a 360ad, a cpu kulcsot atrakod egy ilyen 3-4 ezer forintos drivebe, hackelt FW-vel egyutt es mehet tovabb a menet :)

Forza.

Alwares
Huh hát gyerekek ez az Orange Box nagyon odbasz! Portál rohadt ötletes és még a felújított source engine-el szép is. A többi játékra is ugyan ez vonatkozik, szerintem egész szépek lettek, ahhoz képest, hogy eddig rühheltem a source engine-t. Nem vagyok HL fan, sõt eddig utáltam mint a xart, de most bizony ki fogom pörgetni az alapot is és az EP1-2-õt is. Nagyon komoly lett az EP2, ha ráirnák hogy HL3 azon se csodálkoznék. A TF2 is nagyon jó lesz, fõleg ha majd megjelenik, addig én nem merek felmenni...

Bendy
Megérte az a 4ezer. Nekem 1 vinyóm bánta a GLS-nél...az nem 4eft.
Egyébként Posta is összetöri ha nem fizetsz. Tudod a kis köcsög azt mondja: nincs rajta a törésbiztosítás? Hát akkor b@sszuk földhöz hehe. Nem kell õket félteni.
Haver postás, msélte régebben, hogy ilyen "levelezõlapos matricabeküldözgetéses nyereményjátékos idõben" kaparták le a matricákat és õk küldték aztán be....

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

TothLaci
Mindenesetre az igaz, hogy ha a ventilátorok leállnak, a hõ nem tud kimenni a dobozból, és az alaplap jobban deformálódhat. Abban én sem vagyok biztos, hogy minden gép így lesz 3 piros ledes, de közbejátszhat ez is. Csak azt nem értem, hogy eddig miért nem jutott az eszébe? Kicsit pénzszagú dolog ez.
Az árát sokallom, de 4k-t kifizettem volna, ha válaszolna a levelemre. Nah mind1. Lehet, hogy amit feltett képet a overcool modról, megnézem, melyik vezeték micsoda, aztán megpróbálok kiépíteni egy hasonló kapcsolást timer IC-vel. Az a helyzett, hogy nem mindent értek, csak sejtem mi micsoda.
Lizardman
természetesen nem kapok vissza semmit, dehát ennyit nekem megér, hisz ha bármi baja lesz, akkor szo nélkül ki kell fizetniük a pénzt, amit rákötöttem...

Oks , ja hát igy boxnál az megéri ,de gondolom , nem kapsz abbol a 4k-bol vissza , ha nem történik gond , azt ök szépen benyelik , mint borravalót :D

Na végre a logo-m elérte a végleges változatát

Ragnar 360 FOR PRESIDENT AKA NIKO BELLIC with shotgun
version : 1.0

szerk.: késõbb még lehet lesz peccselve :D
=)

:-) Overcool mod haha a sok madár megint belerakatja a gépébe, az 5 forintos vackot ami szart sem ér. Ez jó nagy lehúzás megint. Vajon számlát is ad a találmányáról? :-)

Lizardman
4000Ft volt összesen (csomagküldés+értékbiztosítás)... De megérte...

hol is volt ez , mi is volt ez ?:D

xbox szétszedéshez hányas torx kulcs kell? THX

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

CSOCSO
volt talalkozo a Scion markakereskedesnel es ott van egy xbox360.. nahmarmost.. a gep egesz nap be volt kapcsolva.. akarmikor bemegyek oda a gep be van kapcsolva.. nemtom hanyadig gepet toljak de nemhiszem el hogy nem doglik meg hetente a gep.. ugyanis az xbox be van zarva egy fa szekrenybe.. nem uvegajtok meg ilyenek hanem egy vastag fa szekreny.. mikor ki akartam cserelni a graw2-t pgr3 ra ugy pofanvagott a meleg mikor kinyitottam a szekrenyt mintha otthon a sutot nyitottam volna ki.. meg eletemben nem tapasztaltam ilyen kiaramlo meleget egy szekrenybol... hihetetlen hogy az a gep meg megy.. egy xbox360...

mondjuk lehet azert megy mert a gep nem szobahomersekletre hul ki mikor leallitjak hanem a bent levo homersekletre.. ami lehet talan 40-45 fok is..:)