XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Powned by Phazon...
Amúgy nekem ma szart be végleg a 360am. Ha minden igaz 6osszorra villog szép pirosan 3 helyen is. Úgy döntöttem, hogy nem teszek több kísérletet visszahozni ezt a szart. Tök jó, mert az alaplapi DVD vezérlõje a rossz, ami javíthatatlan. Az elmúlt 2 hónapban egy lemezt 10 percnél nem olvasott és egyszer hozzámvágott 1 ledet (persze nem szó szerint xD). Öröm volt ez a gép. Jövõre jön az új alaplap.
Töltsük le az internetet!
Hiszen a PS3, de még a Wii is tartalmaz wi-fi adaptert.
Powned by Phazon...
Liz(ardman) tanácsára leszettem a DOA4-et huh hát ez elég kemény 😄 nagyon tetszenek benne ezek a lengén öltözött lányok😄 , meg ez elég kemény is , alig birtam megverni a gépet elõször 😊 , van hangulata...lehet beszerzem.
Mindenesetre egyik se ér a Mortal Kombat közelébe 😊Anno mk5 ,mk6 és a shaolin monks-ot is végigtoltam , nameg persze a sok fél/egész napos partyk és ott lehetett IGAZÁN VEREKEDNI.Aki komolyabban játszott velük az tudja miröl beszélek , aki meg nem az nem 😄 Kiváncsian várom a next-gen részt , ha jön
Én ""sajnos"" nem vagyok tapasztalt led témába, mert hogy kb. 8 hónap alatt mióta megvan, még nem volt piros ledem. Frankón húz a verda. 😊 Igaz, kis modolással de ezt csak az én megnyugtatásom miatt kellett.
.
Ugy látom hogy az Assassin's Creed kezd veszélyes lenni a "verhetetlen" Gears of war grafikájára. Csak nem csillaghullás lesz?! <#wow2>#wow2>
senki nem allitotta, h wadarr csodaszert árul... de a meghibásodások esélyét csökkentheti a sokféle megoldása. vagy szted ugyan olyna arányban halnak meg a hûtésmoddolt gépek, mint a simák? vagy a vizhutesesek? vagy az overcool modosak? pontosan milyen stat alapján mondod, h ezek a modositások kamuk és lehuzás?
látom, irigy vádaskodás az megy, egyetlen érvet nem sikerült irni, csak fröcsögsz ... miért? ujra 3ledes lett a boxod amit megjavitott wadarr? vagy miért csinálod? netán MS bérenc vagy h tilos leirni, h mekkora egy szarkupac az x360 hardvere? ezzel a fanbojokon kivül mindenki egyetért... te oda sorolod magad? fizet neked az MS h védd õket? 😄
Forza.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
és ha tönkremegy?Mi lesz akkor te jó ég?
Ms ingyen cseréli.
Ennyi!
Kérem kapcsolja ki.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mert hogyha sokáig nyomod biztos hogy egyszer szétmegy. mert nem bírja ahõt wazze
Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!
Sracok, nem kell valakinek egy PAL-os meg egy japan 360? Adok hozzajuk kabe 30 eredeti jatekot is! Vigyetek lecci, azt olvastam pepi linkjen, hogy meghibasodik!
pepi, hadd nyissam mar en is fel a tiedet. Az "olvassatok" az ket s, mert felszolito mod.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://www.hwsw.hu/hirek/33751/xbox_360_meghibasodas_rrod_garancia_microsoft_sony_playstation_3.html
OLVASÁTOK EL FELNYÍLIK A SZEMETEK<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Próbál segíteni a mi kis nyomorult helyzetünkön.Tesztelget,fejlesztget, újítgat.Mindezt a mi kis 360-as itthoni közösségünk érdekében.Az hogy ebbõl bevétele is származik? Neki sem adják ingyen a tejet a CBA-ban.
van itt esetleg valaki aki rendelkezik flesselt boxal és székesfehérváron lakik ha van az dobhatna 1 privit eõre is köszönöm
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Powned by Phazon...
Amúgy sem mondta senki hogy Microcosmos,vagy akárki rohanjon akármit is beszereltetni.Mindenki el tudja dönteni neki mi a jó,és mi kell.Ha neki nem kell semmi,hát akkor bizzon benne hogy abban a kb 50%-ban lesz a gépe ami sok idõt kibír bármiféle extra nélkül.Én is igy voltam majd egy évig,aztán vége lett.
Viszont csodát meg szerintem felesleges Wadarr-tól vagy bárkitõl is várni.Egy alapjaiban elrontott konstrukciót utólag ilyen "külsõsként" egyenesbe hozni nem hinném hogy könnyû lenne.A hûtésmodal,gépjavitásokal éppen elég embernek segitett õ már.
És a megváltó ötlet a világ más pontjairól sem igen érkezik,gondolom ha lenne napokon belül attól lennének hangossak a Xbox-os fórumok.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698
XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698
Tudtommal vinyoról nem lehet játszani
úgy látszik akkor is ugyanúgy behal.
az enyémben semmiféle mod nincs, nem is hiszek bennük
amúgy szerintem megadta magát a boxod sajnos
ahhoz kell progi hogy a box lássa a másik vinyon az images file-okat?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Baromságaidat intézzed inkább privátban, nem azért járunk ide, hogy a nyomoronc gyerekkori sérüléseidet végigolvassuk
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)