XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lizardman
de lool. Bár ha kicsit alkudott volna vele a testvéred, akkor talán a bekötési pénzt is el lehetett volna "játszani" 😄

A heten vegre, kemeny 2.5 honap utan bekototte a Fibernet a KITT csomagjat. Na, a faszi aki csinalta, bement a szobamba mert ugye a modem, meg minden szar itt "gyulik" ossze. Az ocsem volt csak itthon, es hat megdobbent a szerelo mert szembenezett egy MasterChief sisakkal... <#mf2> Meg jopar plussel a sarokban de az mar egy masik tortenet. <#idiota> Rogton feltette a kerdest hogy nem jatszhatna-e (!) a HALO 3-al egy kicsit... Persze ocsem nyilvan nem engedte. De a faszi most akar meg PS2-t venni. Szoval a masik oldalon van. Igy nincs HALO neki. <#violent><#vigyor><#gun><#vigyor1>
A konzolodhoz jol jonne egy HALO sisak, jol mutatna mellette. 😊
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Lizardman
ha már megvetted, akkor tökmindegy nem?

Törölt felhasználó
Sziasztok.Most cseréltem le a tv-met és a konzolomat egy Microsoft Halo 3 Limited Edition Xbox 360 és egy Panasonic TH-42PV70P tv-re.Érdekelne hogy errõl a tipusú konzolról van e vkinek tapasztalata v. némi infója.Köszi.
KILLER2
Azt nem tudtam, hogy bármilyen jó. Mondjuk nálam ez sosem merült fel. MS wirless bizgentyûjénél még akkor is jobban jár az ember, ha vesz egy wireless routert. Na jó, azért mégse.

Töltsük le az internetet!

Nem probléma a vezeték, mert a régi classic xbox is azzal csatlakozik a routerhez - csak ha a notebook, a wii és a ds is wireless, miért ne legyen az x360 is az. Közben nyomoztam kicsit a neten - elvileg bármilyen szabványos USB Wireless Bridge jó, csak az MS ajánlja a sajátját...

Powned by Phazon...

KILLER2
Ez így van. Még jó, hogy nekem pont jó helyen van és 1-2 mérer bezetékkel meg is volt oldva, mert bannoltak.
Amúgy nekem ma szart be végleg a 360am. Ha minden igaz 6osszorra villog szép pirosan 3 helyen is. Úgy döntöttem, hogy nem teszek több kísérletet visszahozni ezt a szart. Tök jó, mert az alaplapi DVD vezérlõje a rossz, ami javíthatatlan. Az elmúlt 2 hónapban egy lemezt 10 percnél nem olvasott és egyszer hozzámvágott 1 ledet (persze nem szó szerint xD). Öröm volt ez a gép. Jövõre jön az új alaplap.

Töltsük le az internetet!

Ahhoz, hogy az Xbox 360 -at vezeték nélkül a wireless routeremhez csatlakoztassam a Live, a Media Center és a Net miatt, tényleg kénytelen vagyok megvenni ezt a Microsoft Wireless Bridge nevezetû méregdrága eszközt? (10 rongy, min, ráadásul fekete kell az Elite miatt)

Hiszen a PS3, de még a Wii is tartalmaz wi-fi adaptert.

Powned by Phazon...

Virtua a fighter 5 kiprobálva hát , elég primitív , ha ezt verekedõsnek lehet nevezni :S a kombók elég furcsák , csak nyomni kell a gombokat szinte összevissza , nem gondoltam volna ,h ennyire arcade.
Liz(ardman) tanácsára leszettem a DOA4-et huh hát ez elég kemény 😄 nagyon tetszenek benne ezek a lengén öltözött lányok😄 , meg ez elég kemény is , alig birtam megverni a gépet elõször 😊 , van hangulata...lehet beszerzem.

Mindenesetre egyik se ér a Mortal Kombat közelébe 😊Anno mk5 ,mk6 és a shaolin monks-ot is végigtoltam , nameg persze a sok fél/egész napos partyk és ott lehetett IGAZÁN VEREKEDNI.Aki komolyabban játszott velük az tudja miröl beszélek , aki meg nem az nem 😄 Kiváncsian várom a next-gen részt , ha jön

Unreal Tournament 3 (saját screenshot) :
Lizardman
hát szerintem már épp itt az ideje egy olyan grafikai szintet megütõ (vagy neadjisten még jobb is) játéknak a piacon, mint a gow... Ráadásul ennek a története is valahol jobban izgatja majd az emberfek fantáziáját 😊

Ewergo
Látom már válaszoltak neked.
Én ""sajnos"" nem vagyok tapasztalt led témába, mert hogy kb. 8 hónap alatt mióta megvan, még nem volt piros ledem. Frankón húz a verda. 😊 Igaz, kis modolással de ezt csak az én megnyugtatásom miatt kellett.

.

Ugy látom hogy az Assassin's Creed kezd veszélyes lenni a "verhetetlen" Gears of war grafikájára. Csak nem csillaghullás lesz?! <#wow2>

arty
te mit adtál az xboxos modder közösségnek?

senki nem allitotta, h wadarr csodaszert árul... de a meghibásodások esélyét csökkentheti a sokféle megoldása. vagy szted ugyan olyna arányban halnak meg a hûtésmoddolt gépek, mint a simák? vagy a vizhutesesek? vagy az overcool modosak? pontosan milyen stat alapján mondod, h ezek a modositások kamuk és lehuzás?

látom, irigy vádaskodás az megy, egyetlen érvet nem sikerült irni, csak fröcsögsz ... miért? ujra 3ledes lett a boxod amit megjavitott wadarr? vagy miért csinálod? netán MS bérenc vagy h tilos leirni, h mekkora egy szarkupac az x360 hardvere? ezzel a fanbojokon kivül mindenki egyetért... te oda sorolod magad? fizet neked az MS h védd õket? 😄

Forza.

ha garis, MS ugyfelszolgalat, ha nem, akkor Wadarr. Ennel okosabbat sajnos nem lehet erre mondani. A regebbi gepeknek rossz a konstrukcioja (remelem, az ujabbak mar birni fogjak a strapat), hutheted, adhatsz neki helyet stb, ha tonkre akar menni, akkor tonkre fog. Ha pedig ez bekovetkezik, akkor a fenti ket lehetoseg van.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

james69holden
ajánlom figyelmedbe ezt

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Attila8805
Addig jáccok vele míg müxik mert van hozzá játék😄
és ha tönkremegy?Mi lesz akkor te jó ég?
Ms ingyen cseréli.
Ennyi!
Kérem kapcsolja ki.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ráadásul : Azt olvastam mindenütt hogy a gép felmelegedésétõl keletkezik a hiba. Érdekes módon mindkét alkalommal a felkapcsolásakor szarott be, és ráadásul mindkét alkalommal a champions league 2006/2007 játék volt a gépben. A gépemnek nagy szabad helye van, tehát még azt se lehet mondani hogy ez lett volna a gond. Vélemény ???

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Igazad van öreg. A fõellenséggel hosszasan megbajlódtam. Sõt akkor jött elõ a 3Led probléma, tehát lefagyott a gépem. 3hétig tartott amígy sikerült megcsináltatnom. Sajnos hiába áramtalanítottam 1 napra, lefagyott. Pontosan 3napja kaptam a kezembe. Elsõ dolgom volt végig vinni a Gears of wart. Mivel kaptam segítséget 1órán belül sikerült. Erre ma reggelre, mikor beakartam kapcsolni a masinát, meglepetésemre megint 3LED hiba. Hogyan lehetséges ez ???? Várom a segítségedet és a többiek segítségét. Köszönöm.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Istencsászár
DOA-t érdemes végigtolni én 2 hete megtettem😊, nagyon jó, azért elvárható h ez szebb mivel az durván 2 éve jelent meg...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nem azt mondom hogy add el. csak hogy hogy nem kell álandóan azt nyomni.
mert hogyha sokáig nyomod biztos hogy egyszer szétmegy. mert nem bírja ahõt wazze

Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!

Köszi pepi, felnyitottad a szemem!!

Sracok, nem kell valakinek egy PAL-os meg egy japan 360? Adok hozzajuk kabe 30 eredeti jatekot is! Vigyetek lecci, azt olvastam pepi linkjen, hogy meghibasodik!

pepi, hadd nyissam mar en is fel a tiedet. Az "olvassatok" az ket s, mert felszolito mod.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Alwares
Hát jó ez a Virtua Fighter, de szerintem a DOA-ban több extra kombó van. Viszont ez szebb és hát nem tudom, egyikel se játszottam valami sokat, a teljes verzióra lehet ránézek azért majd....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Kandurex
ki kényszerít rá, h X-et vegyél? hagyjuk már ezeket a keresztes hadjáratokat, ...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Akkor ne vegyél, amugy fél éves hír de mind1.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ezért nm vennék egy Xbox 360 at

http://www.hwsw.hu/hirek/33751/xbox_360_meghibasodas_rrod_garancia_microsoft_sony_playstation_3.html

OLVASÁTOK EL FELNYÍLIK A SZEMETEK<#nezze><#nezze><#nezze>

Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!

rambuu
Szerintetek ez jo Router a boxhoz, hogy Live-ra kössem?
Kábel netem van!
TP-Link

Lizardman
jo hogy mondod, pont ma jött vissza box , már zuzom is lefele 😊

na erre én is gyorsan rácuppanok 😄DD biztos cool , sõt a ps3as verziohoz képest ebbe elég komoly multis cuccost igértek 😊

Ewergo
Egy DOA 4-el összehasonlitást majd kérünk!

Alwares
Nem de bizos jó lesz 😄

mucsácsó
Dejó 😊
Játszottál már vele?
Alwares
Virtua Fighter 5 demó a Marketplace-en! Aki verekedni akar szedje, csak szedje 😛

Wadarrt nem bántani!!!<#ejnye1>
Próbál segíteni a mi kis nyomorult helyzetünkön.Tesztelget,fejlesztget, újítgat.Mindezt a mi kis 360-as itthoni közösségünk érdekében.Az hogy ebbõl bevétele is származik? Neki sem adják ingyen a tejet a CBA-ban.

sziasztok
van itt esetleg valaki aki rendelkezik flesselt boxal és székesfehérváron lakik ha van az dobhatna 1 privit eõre is köszönöm

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Egy megoldás van. Origivel játszani és akkor él a 3 éves gari 😊 (vagy a moddolatlan mellé venni egy flashelt, moddolt core-t, a rend kedvéért) Ígyis-úgyis tökmindegy, hogy mi van a gép belsejében, vízzel is ugyanúgy behalhat (bár az esélye minimális, de már így is megtörtént), a 3 éves garival viszont gond nélkül hozzák-viszik a masinát - idõvel pedig már az újabb fejlesztésû, megbízhatóbb cuccokat pakolják bele a szervízben. Az x360 a világ valaha készült legótvarabb, legsilányabb és legmegbízhatatlanabb konzolja - el kell fogadni, kész. A gépet úgysem a minõsége, hanem a játékfelhozata adja el, az pedig napról napra ütõsebb.

Powned by Phazon...

TothLaci
Hiába szenvedtem? 😄
Pedig már majdnem kész... 😄
Igy van.
Amúgy sem mondta senki hogy Microcosmos,vagy akárki rohanjon akármit is beszereltetni.Mindenki el tudja dönteni neki mi a jó,és mi kell.Ha neki nem kell semmi,hát akkor bizzon benne hogy abban a kb 50%-ban lesz a gépe ami sok idõt kibír bármiféle extra nélkül.Én is igy voltam majd egy évig,aztán vége lett.
Viszont csodát meg szerintem felesleges Wadarr-tól vagy bárkitõl is várni.Egy alapjaiban elrontott konstrukciót utólag ilyen "külsõsként" egyenesbe hozni nem hinném hogy könnyû lenne.A hûtésmodal,gépjavitásokal éppen elég embernek segitett õ már.
És a megváltó ötlet a világ más pontjairól sem igen érkezik,gondolom ha lenne napokon belül attól lennének hangossak a Xbox-os fórumok.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Vagy alkatresznek eladod 😞

Szerintem, nem kell csesztetni senkit, aki meg próbál új dolgokat kitalálni és meg oldani egy nem egyszerû problémát. Ingyen nem dolgozik senki. Meg aztán, ha valakinek ilyen baja van, az örömmel kifizet egy kis pénzt, csak hogy mûködjön a 80e-ft os konzolja. Mert ugye vagy meg próbálod meg javíttatni egy ügyes emberrel a flashelt gépedet, vagy kidobod. Errõl ennyit szerintem.
Wadarr
Hja... és míg el nem felejtem. Mivel az overcoolra nemigazán van olyan mennyiségü érdeklõdõ mint vártuk, a kapcsolást felrakom az oldalra, de elõször az xbox scenere, ezzel is növelve "rosszhírem". 😉

XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698

Wadarr
Nem hiszem, hogy van értelme vitatkozni veled mivel nem vagy tisztában a statisztikai adatok mellett sokminden mással sem, így nem is kezdek bele. Másrészt kell a negatív kritika is néha, köszönjük.

XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698

morgomedve
dl dvd-t veszel(duplarétegû), clone cd, imgburn stb progival kiírod és már játszhatsz is.Nagyjából...
Tudtommal vinyoról nem lehet játszani

morgomedve
vízhûtéses volt a géped?
úgy látszik akkor is ugyanúgy behal.
az enyémben semmiféle mod nincs, nem is hiszek bennük
amúgy szerintem megadta magát a boxod sajnos

urbijoe
akkor jobb ha külön vinyon van a game?
ahhoz kell progi hogy a box lássa a másik vinyon az images file-okat?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

morgomedve
sehogy<#vigyor4>

urbijoe
amelyik játék 6 giga azt hogy irjátok ki sima DVD-re?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Bendy
Microcosmos:
Baromságaidat intézzed inkább privátban, nem azért járunk ide, hogy a nyomoronc gyerekkori sérüléseidet végigolvassuk

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

ne viccelj már, ennyire azért ne nézzél már hülyének minden xbox rajongót. az oldalad semmi másról nem szól ,csak kizárólag arról ,hogy hogyan húzd le a magyar xbox-os közönséget. kitalálsz mindenféle hütésbaromságot ,fenhangon hirdeted a "találmányaidat" ,ráadásul kitalálod ,hogy levédeted :-). ráveszed az embereket ,hogy vágják ki a gép hátulját, mart az a "tuti". az oldalad semmi másrol nem szól ,csak az ms fikázásáról ,hogy mekkora szar csinált. kizárólag negatív kritika. ilyezgeted a játékosokat ,hogy jön a 3 ledes mumus ,ha nem szereltetnek be veled valami találmányodat. persze elfelejted megemlíteni ,hogy akkor is beszarnak a gépek ,ha nálad járnak. kiváncsi vagyok a következõ oriási "találmányodra" barátom. és arra is kiváncsi vagyok meddig eszi a jónép a baromságaidat.