XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem töröl az meg semmit mivel fizikailag hozzásem érhet. Amit antisztatik magához vonz esetleg. Az meg annyi mint csók a döglött kigyónak! :)
ímegadtam a boxnak a felhasználonevet a jelszot látja a netet de mikor csatlakozni szeretnék ip failed hibát ir ki!
Az ip használatoto automatisan hagytam mi lehet a gond???
Me ez sztem jo kis cucc megtörli az olvasó felyet és nem lenne gond, me a MOHA-ra vissza térve nekem is volt vele gondom pl. hogy egy pálya elõtt mindig ki írta hogy piszkos a lemez.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ragnar: qs (erre ennyit tudok mondani)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Meg elég egyértelmû..ráadásul a Rockstar még anno 5 nyomós okot is felsorolt, hogy miért is nem jelenik meg az eredetileg tervezett napon a GTA 4, csak 2008 elsõ negyedévében (jan-ápr.)
"Ez a cikk megjelenésétõl számítva még 16 napot kell aludni a játék megjelenéséig!"
Ez most igaz vagy tényleg ilyen kancsók? <#kerdes>#kerdes>
Forza.
C4EVA iXTRM-HITACHI v1.2 Stealth
Media Stealth, Disc-Jitter,Xbox 360 backup firmware modification!
Features
-----------------
(v1.2) Extra verification performed on Stealth backups
(v1.1) Extra verification performed on Stealth backups
(v1.0) Defeats all current Xbox Live detection attempts
(v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 360 backups
(v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 1 backups
(v1.0) Boots all Xbox 360 originals
(v1.0) Boots all compatible Xbox 1 originals on Xbox 360
Use on Xbox Live at own risk
A Conan-ban, hogy lehet megölni azt a nagy elefántot ami a végén van? Kösz!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
van-e mára már olyan "biztonságos" firmware hitachi meghajtóra is mint ami anno samsungosra volt?
tehát amivel elvileg biztonságosan fel lehet menni a live!-ra?
köszi
AZ iXtreme flash-el lehet a netten is játszani a backup lemezekkel?
Melyik az a program amivel megtudom nézni hogy a backup iXtreme kompatibilis ?
Ha nem iXtreme kompatibilis a backup akkor van olyan program amivel azzá tudom tenni?
Melyik verziót érdemes feltenni az iXtreme flash-böl?
PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan
Ha netröl letod szedni pc-vel a demokat, aszem azt is kitudod irni és lejátsza a box.
Itt már biztos csinálta igy valaki.
az USA-ba tuttommal már lehet kapni , pc-n is lehet már nyomni streamen keresztul aki beszerezte , szal én usábol megvehettem , rendelhettem...
Érdeks :S na mind1 , én nem félek ,van 1 olyan érzésem ,h nem lesz bannhullám ,vmi azt sugalja ,h peter moore bácsinak köszönhettük a korábbit is :)))) legalább is részben lehet.
Mikor lesz a dash update?
Vagy esetleg van más modja a demok gépre rakására??
Olyan problémám lenne, hogy az xbox360-on az eredeti és a másolt progik is több kevesebb idõ után elég gyakran megfagynak. Pl: Halo 3 eredeti lemez hideg gépnél 3-5 perc játék után mindig megfagy, Airborne óránként egyszer, de van olyan progi, amelyikkel nincs gond.A gép nem jelez hibát.A gép hûtõmódositott és plusszhûtõs is. Mi lehet a gond?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
ip cim vizsgálatánál mindig hibát ir ki mi lehet a gond??
Másképp hogy tudnák játékdemot tenni rá??
pc vs. x360 hl2ep2-t nézte vki? különbség?
asszem pc-n tolom végig inkabb, egér+bill mégiscsak jobb :)
Forza.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
PSN: berghold
ki kéne próbálni, mert ha jó, akkor kell venni pl egy 4 GB-sat párezer forintért, és azzal meg van oldva a demo dolog :) Akinek van pendriveja, az próbálja már ki legyen oly szíves! :)
PSN: berghold
Sehogy sem lehet helyetesíteni a gyári Winyót mondjuk egy kûlsõ usb-s merevlemezzel vagy esetleg egy nagyobb flash drive-vel... demóletöltögetésre..meg ilyenek....?
Csak a gyári HDD jó hozzá?
Nincs valami ólcsobb megoldás? :D Kitalálhatnának valamit :D
Elõre is köszi az infót
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Hogy tudom a boxot összekötni a PC-vel?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
még ha lenne is se sokra mennék vele, mivel vinyóm sincs :D Na az a gáz :D
hát sry de az gáz :)
Baromi jó ez az Orange Box , bár még csak a portalt és a TF2-t toltam , utóbbi aláz :)))) remélem sok magyar összejön (bár a sok "lami" konzolos nem igazán ismerheti a TF-et :S sry a kifejezésért)
A portal is nagyon függövé tevõ :)) , baromi jó fejtörök és hát annira ellehet vele szórakozni ,h az már fáj :D ,viszont aki végigtolta az adhatna egy kis helpet spoilerbe , az uccso chapterbe vagyok az MI által vezérelt sz.gép ellen kell harcolni 6 perces time , nyomja ki a gázt , meg lõdöz egy robot rakétával,ha lejár az idõ akkor a mérgesgáz megöl.Azzal vna a gond, h gözöm sincs mit kell csinálni.(Maga a játék az utolso chapterég végig szórakoztató volt , az uccso nagyon vontatott és egyszeruen unszimpatikus.
Forza.