XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ismerõs az érzés, bár a DMC-ben kárpótol a frankó akció és harc. Ellenben soha nem tudnék semmilyen rpg-vel játszani, rosszul vagyok ha meglátom azokat a nõnek kinézõ fickókat, a nagy bociszemeikkel. 😊

Ewergo
szájonárá! <#worship>

Scotty99
Azért vannak emberek, akiknek ez jön be...nagyon is. Pl. nekem <#idiota>

PS3 ID: ghost_hun

Ewergo
Most látom hogy ez a DMC 4 lesz xbox-on is.
Ezek a sima képü buzis fickó szereplök irritálnak. Tipikus japó holmi. Repülö szuper manusok, kék fényefekt, 8 méteres kard, ugrándozo "cserebogarak" madártávlatból, rángatozó ideggörcs a bal lábamban.

Nehogy már ilyen apróságon fennakadj.Jó lett szerintem pes'08!
X360-on természetesen.
Igaz nekem foci szimulátor N1.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sziasztok, nagy proplémám van vettem üres DL DVD-t és gondoltam kiirok egy játékot, de nem sikerült kettönek irás végén lett hibája (a dvd lezárásánál) ezt csinálta IMGburn meg Nero kettõt megirt a gép rendesen (egyiket IMGBurn a másikat CloneCD) betettem a konzolba és kiirta hogy "This disc is unreadable". Nemtudom mi lehet a probléma és már kezd idegesíteni hogy nem sikerül meg nem is olcsó mulatság a lemez sem. Elolvastam a technikai segítségnél hogy kell beálltani a progit (IMGBurn) meg ilyesmi és ugy csináltam mindent. Ha valaki tud segítsen.
Mé' várjátok ennyire azt a PES-t?Elég ratyi az a sáv a demóba amit gyepnek neveznek.+ a sok bug http://www.youtube.com/watch?v=oryUF-dKafM

LordAndrew
Engem is érdekelne <#vigyor3>

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Alwares
Jah elvileg ma jön ki, de hát netre ki tudja mikor kerül fel....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sziasztok!
Mit kell tudni errõl a flash-rõl? Mit jelent ez árban és mennyire bonyolult ez megcsinálni? Vagy esetleg csináltatni kell? 😊 Légyszi azt ne írjátok... hogy olvassak vissza. Köszi!

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Kandurex
😊) pont én fogok reklámozni <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

itt is kiírhattad volna

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Kandurex
privát

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shan
Lehet hülye vagyok, de megvettem a princeofpersia live arcade-os változatát, hát mitmonnyak....IGGENJÓÓÓÓ! Ugyanaz a játék, mint 15 éve PC-n, csak grafikailag, hangilag felturbózva. Na ilyen játékokat is gyárthatnának, nem csak a 3d-s csillivilli irányíthatatlan sz@rokat.
teddymac
Valaki tudna ajánlani egy optikai bemenettel megáldott 5.1 hangszórót pc.-hez 😊 ne legyen nagyon drága a kicsike 😊 ,kösz

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Hát nem mindegy?Flasheltesd,legfeljebb az update-ig lehúzod a netrõl. De szerintem senki se tudja biztossan hogy csak az update alkalmával figyelnek arra hogy mivel játszol,ha utánna felmész lehet ugyanakkora veszélyben leszel.Itt inkább az a kérdés hogy egyáltalán vállalod-e a kockázatát hogy bann lesz megint.Ha igen akkor csináltasd,ha nem akkor viszont ne csináltasd egyáltalán.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A 40 gigás már ~90 körül kapható. Bár jelenleg -sajnos- ez is sok nekem.

Ewergo
Szerinted?

Pes'08 lesz ma vajon?
Alwares állítása szerint igen.

PS3-at én is vennék de annyiba kerül mint 1 nagyképernyõs lcd tv.Így hát inkább...

Szomorú, pedig már kezdtem hinni, hogy lesz 360-ra valami igazán jó kis platform játék. Nem is értem, miért nem képesek egy R&C szerûséget fejleszteni rá, vinnél mint a cukrot.
Ha lenne rá lóvém, csak a Ratchet-ért vennék egy PS3-at. De nincs. <#falbav>

© Agreal
tegnap 15:36 | válasz erre | #27736

szerintetek érdemes mostanában kiflasheltetni a 360-am így az õszi dashboard frissítés köszübén?
eddigi pár hónapban eredeti játékokkal játszottam (elõzõleg is ki lettem bannolva)de reájöttem hogy nekem ez túl költséges mert simán bukok a cserékkel 4-5000ft-okat és ez sok.....fõleg így a nagy játékdömping elõtt
viszont a frissítés elõtt nem tudom hogy megcsináltassam-e
szerintetek?
morgomedve
Köszi a válaszokat
Akkor azt hiszem a Crash megspórolt egy dl lemezt<#vigyor4>

Sephi
Crash egy csodtomeg lett. Senki sem szamitott erre az ures jatekmentre... talan neha a atvezetok mentik meg... de amugy kin.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tejföl
A Crasht tenyleg kar volt kiadni igy. Nagyon jo jatek volt PS1-re talan az egyik legjobb platform. De ha osszehasonlitom a Ratchet es a Crash demot, sirva kell fakadnom. Ez a grafika meg PS2-on elmenne, bar, ha belegondolok tudnek kapasbol nehany cimet ami szerintem alazza, aztan a kamerakezeles ami katasztrofa, hat nem tudom mi a pozitiv benne. Ellenben az uj Ratchet az nagy kiralysag lesz. Az Insomniac-os fiuk elott le a kalappal. Minden resz remek lett, ezenkivul meg ott a Resistance is. Milyen szep lenne, ha boxra is fejlesztenenek.

BAD Boys

mucsácsó
Akkor kezdem érteni, hogy miért ért el ilyen szar eredményt el a teszteken.
Júj, meg van ez a Looney Tunes: Acme Arsenal, ami szintén katasztrofálisra sikeredett...persze nem volt hozzáfûzve semmiféle elvárás - viszont: 1UP review: 1/10
Nah azért ez már vérciki tényleg, közelébe se merészkedjetek a játéknak! 😊
Csocsó, szerintem az eddigieket is törölhetnéd, nem tudom, mit képzel magáról ez az RT gyerek, hogy leférgez meg gerinctelennek nevezi, aki nem tölt fel illegális tartalmat, másokat meg kasztráltatna.
Engem pl zavar és felháborít, hogy egy akárki sértegetheti a többieket, akik tényleg semmi okot nem adtak rá, nem személyeskedtek, pusztán csak más volt a véleményük, mint az övé.
Szerintem büntipontot is érdemelne.

morgomedve: nagyon béna az új crash, egy óvodás-alsõ tagozatos ellene vele, aranyos meg minden. De sajnos ennyi, semmi kihívás, hülye dolgokat kell gyûjtögetni, értelmetlen. 4-5 pályát csináltam meg, nem is értem, miért. Egy jó platform-játékra számítottam :S

Jujj de off:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kellene 1 iwiw meghívó.Nagyon fontos

On,thx ;-)

"fasz aztvezeto filmek".Ez mi ez?<#buck>

CSOCSO
nekem egyiuk kedvenc jatekom.. nekem nagyon bejon.. fasz aztvezeto filmek. a jatekmenet is kircsi.. imadom gyilkolni a nagy szornyeket.... nagy robotok is vannak benne azt is kulon imadom.. de nem olyan elbaszott jatek mint egyes mecha jatekok.. csak csipetnyi mecha-sag van bennes ez tokeletes.. a sztori is tetszett foleg a vege
sziasztok! abban kérném a segítségeteket hogy a live minden hónapban vonja a kártyámról a havi pénzt de én már nem akarom fizetni. hogy kell lemondani? köszi a helpeket.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Alwares
Köszönet érte. Már nagyon untam ezt az arány-háborút. Persze ha valaki megtalál valami jó realse-t a neten azért szóljon ;-)
Lost Planet pedig tényleg nem rossz, de nekem annyira nem is jön be, talán majd télen beszerezem, úgy feelingesebb játszani 😄

CSOCSO
OFF: jo jatek ez a lost planet
ON:

hasznaljatok newsbin azt a legjobb...

hahahahaa.. nah ez mostmar szanalom szal innentol ami warezos azt torolni fogom!!!
Az miért lehet ,h a tv-nek a képernyöének a sarkainal néha vilagosabb , (olyan mintha a poros lenne amugy ) a kép?

mucsácsó
Hát sajna eléggé lehúzták az eddigi reviewk-ban.. =/
6-7/10... szóval van jobb game is tõle.. 😞
(de legalább annyi jó van a dologban, hogy nem kell kiírnom ;P 😄)
RT köszi a választ, akkor nem próbálkozom tovább.
morgomedve
jó játék az új Crash?
Crash Of The Titans

Játszik valaki vele?

Tudom ,h gépen is lehet , de én ugy hallottam (nem nevezném meg az illetöt) ,h routerral meg lehet oldani v ,hogy csak azzal , na mind1 . De gondolom , ha gépen csinálnám meg akkor ,h kellene a boxot netre kapcsoltatni (box+pc+modem és router kilöve , vagy hogy ? :SSS) Oh shit.

arty
tejföl, olcsi2: tudom hol a helyem a warezolással a létrán, de nem tudom szo nélkül hagyni a legalja aránycsalos férgeket sem. bõven nem egy kategoria ...

mivel tisztában vagyok annak a dolognak a morális oldalával amit én teszek, igy az annak szóló kritikát is magamra veszem, elfogadom. ha vki anyázná a warezolokat én biztos nem szolnék vissza. eleve nem is engedém itt a forumon sem a warez-t, de ez ellen max. az sg.hu tehetne ... 😞 vagy egy aktivabb moderátor.

Varga998: hitachik-ra nincs olyan flash, ami viszi az egyrétegü másolatokat (én legalábbis nemtok rola), szal ez lesz a gondod akkor

ragnar360: routerben nem tudsz proxy-t allitani, azt max a gépedre tucc telepiteni és esetleg a gépeden keresztül menni netre a boxoddal ... bizts van aki meg tudná oldani, én sajnos nem tudok ebben segiteni.

Forza.

huh basszus kellett nekem szorakozni , nem 1xeru dolog , még 1-2 nagy fejes se tutta pontosan de volt egy sejtésem , cska nem jött be, elszállt az egész net és hiába állitottam vissza mindent ugy ahogy volt még se volt net :SSS errefel mondom addig kikapcsolom már a tv-t meg a boxot , és dayshboardon dobja a képhibát :S WTFFFF , most vagy a tv csinálta v a box , sztem a tv , valszeg tul sokaig volt hagyva az "állókép" , vhol félórát olvastam , h max annyit lehet , mert könnyen sérülhet a kijelzõ :@@@@@@ , gyorsan kikapcsoltam , majd most helyrehoztam a netet ,közbe a tv helyreállt , legalabb is no pixelhiba a sarkokba stb. OMFG , sy pls help me to configure my router ...i wanna proxy server 😄DD

Köszi a linket körülnéztem és jó az oldal de a hiba azután jelentkezett hogy megcsináltam a frissitést és elvileg minden jó, de mégsem 😞.
OFF

Hátha tudna segiteni vki , mert eléggé fontos/sürgös lenne .
Szal utánnanéztem ennek a proxys dolognak , találtam elég sok free proxy servert ,minden stimmm , de a routerba(ugytudom ,h router az mindenképp kell,legalább is ha nem pc s célokhoz akarom felhasználni 😛) hova kell ezeket megadni ,v hogy kell ? nagyon nagyon fontos lenne 😊 Pls help.

szerk.: ip,port minden megvan

ja és a "kompatibilitási lista" menüpont ott leijra mi kell hozzá hogy vigyen sima xboxos játékokat
bocsi de ez ténleg Varga888-nak megy:
ittnézz körül.
én ismerem ezeket a progikat mint pl. ez a r@ti0ma5t3r de én sem vagyok olyan szemét hogy azzal maradok bent egy torrent oldalon inkább hagyom a gépemet bekapcsolva seedelni nem csalok <#zavart1>
Alwares
Igen az utóbbi napokban egymás szídása megy a warez miatt. Ez engem se érdekel. Igazán be lehetne már fejezni...

Ewergo
De minek is moderátor. Nem személyeskedünk, nem kritizáljuk egymást, a nagy arcunkat otthon hagyjuk csak a gép játék témát boncolgatjuk.
Ha ezt mindenki betartja, semmi gond!

Lizardman
attol, hogy te azt hiszed, hogy csak arrol szol, az a te bajod. Igaz, az se mondhato, hogy nem kerül szoba nap mint nap, de ez nem a rendszeresen idejáro emberek teszik (megjegyezném mostanában eléggé visszaszorult eme emberek száma). Sok embernek (köztük nekem is) tele van már a töke a sok hülye kérdéssel, amiket te az elöbb irtál, de ez egy forum, és nem tilthato meg ennek a megbeszélése (mondjuk ez se igaz, mertha lenne egy eléggé online moderátorunk, akkor ennek is utját lehetne venni, dehát nincs)... Ennyit erröl...

szerintetek érdemes mostanában kiflasheltetni a 360-am így az õszi dashboard frissítés köszübén?
eddigi pár hónapban eredeti játékokkal játszottam (elõzõleg is ki lettem bannolva)de reájöttem hogy nekem ez túl költséges mert simán bukok a cserékkel 4-5000ft-okat és ez sok.....fõleg így a nagy játékdömping elõtt
viszont a frissítés elõtt nem tudom hogy megcsináltassam-e
szerintetek?
tejföl
Majd ha ez a topik nem arrol fog szolni, hogy : honnan tudom letolteni, mivel tudom kirni, mire, stb, hanem a geprol meg a jatekokrol, akkor talan lesz nemi alap arra hogy ez hova tartozik. Amig viszont warez az egesz addig.....

BAD Boys