XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: ghost_hun
Ezek a sima képü buzis fickó szereplök irritálnak. Tipikus japó holmi. Repülö szuper manusok, kék fényefekt, 8 méteres kard, ugrándozo "cserebogarak" madártávlatból, rángatozó ideggörcs a bal lábamban.
X360-on természetesen.
Igaz nekem foci szimulátor N1.
★ 汤姆 李
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Mit kell tudni errõl a flash-rõl? Mit jelent ez árban és mennyire bonyolult ez megcsinálni? Vagy esetleg csináltatni kell? 😊 Légyszi azt ne írjátok... hogy olvassak vissza. Köszi!
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Alwares állítása szerint igen.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ha lenne rá lóvém, csak a Ratchet-ért vennék egy PS3-at. De nincs. <#falbav>#falbav>
tegnap 15:36 | válasz erre | #27736
szerintetek érdemes mostanában kiflasheltetni a 360-am így az õszi dashboard frissítés köszübén?
eddigi pár hónapban eredeti játékokkal játszottam (elõzõleg is ki lettem bannolva)de reájöttem hogy nekem ez túl költséges mert simán bukok a cserékkel 4-5000ft-okat és ez sok.....fõleg így a nagy játékdömping elõtt
viszont a frissítés elõtt nem tudom hogy megcsináltassam-e
szerintetek?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
BAD Boys
Júj, meg van ez a Looney Tunes: Acme Arsenal, ami szintén katasztrofálisra sikeredett...persze nem volt hozzáfûzve semmiféle elvárás - viszont: 1UP review: 1/10
Nah azért ez már vérciki tényleg, közelébe se merészkedjetek a játéknak! 😊
Engem pl zavar és felháborít, hogy egy akárki sértegetheti a többieket, akik tényleg semmi okot nem adtak rá, nem személyeskedtek, pusztán csak más volt a véleményük, mint az övé.
Szerintem büntipontot is érdemelne.
morgomedve: nagyon béna az új crash, egy óvodás-alsõ tagozatos ellene vele, aranyos meg minden. De sajnos ennyi, semmi kihívás, hülye dolgokat kell gyûjtögetni, értelmetlen. 4-5 pályát csináltam meg, nem is értem, miért. Egy jó platform-játékra számítottam :S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
On,thx ;-)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Lost Planet pedig tényleg nem rossz, de nekem annyira nem is jön be, talán majd télen beszerezem, úgy feelingesebb játszani 😄
ON:
hasznaljatok newsbin azt a legjobb...
hahahahaa.. nah ez mostmar szanalom szal innentol ami warezos azt torolni fogom!!!
6-7/10... szóval van jobb game is tõle.. 😞
(de legalább annyi jó van a dologban, hogy nem kell kiírnom ;P 😄)
mivel tisztában vagyok annak a dolognak a morális oldalával amit én teszek, igy az annak szóló kritikát is magamra veszem, elfogadom. ha vki anyázná a warezolokat én biztos nem szolnék vissza. eleve nem is engedém itt a forumon sem a warez-t, de ez ellen max. az sg.hu tehetne ... 😞 vagy egy aktivabb moderátor.
Varga998: hitachik-ra nincs olyan flash, ami viszi az egyrétegü másolatokat (én legalábbis nemtok rola), szal ez lesz a gondod akkor
ragnar360: routerben nem tudsz proxy-t allitani, azt max a gépedre tucc telepiteni és esetleg a gépeden keresztül menni netre a boxoddal ... bizts van aki meg tudná oldani, én sajnos nem tudok ebben segiteni.
Forza.
Hátha tudna segiteni vki , mert eléggé fontos/sürgös lenne .
Szal utánnanéztem ennek a proxys dolognak , találtam elég sok free proxy servert ,minden stimmm , de a routerba(ugytudom ,h router az mindenképp kell,legalább is ha nem pc s célokhoz akarom felhasználni 😛) hova kell ezeket megadni ,v hogy kell ? nagyon nagyon fontos lenne 😊 Pls help.
szerk.: ip,port minden megvan
Ha ezt mindenki betartja, semmi gond!
eddigi pár hónapban eredeti játékokkal játszottam (elõzõleg is ki lettem bannolva)de reájöttem hogy nekem ez túl költséges mert simán bukok a cserékkel 4-5000ft-okat és ez sok.....fõleg így a nagy játékdömping elõtt
viszont a frissítés elõtt nem tudom hogy megcsináltassam-e
szerintetek?