XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lizardman
ott a pont! És mellesleg be kéne fejezni, már ez már baromira nem ide tartozik!

LordAndrew
A torrentet alapvetõen Linux disztribúciók gyors elterjesztésére, az FTP szerverek leterhelésének csökkentésére találták ki. Ez pedig legális.

A lényege RT hosszászólásának szerintem egy szóban kifejezhetõ: "betyárbecsület". Ha már egyszer letölt (akár legális, akár illegális tartalmat, a kérdés szempontjából ez mellékes), igénybe veszi mások gépét (sávszélességét, áramát, processzoridejét), akkor illene ezt viszonoznia a közösség felé: seedeléssel. Másoktól segítséget kapni, azt elfogadni, de semmivel sem viszonozni az pondró dolog.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Szerencsere a hozzad hasonlo cipoben jarok tobbsege tudja a helyet, amikor szoba jon a tema es ahelyett hogy ossze-vissza okadna a hamis erveit, letolt, kussol es jatszik. Leferegezni valakit a te poziciodbol eleg vakmero dolog, vastag arcbor kell hozza. Gabe velemenyevel ellentetben en aztan nem kivanom akasztofara azt, aki warezol, de ha valaki egy torrent mogul probalja osztani a moralis jotanacsokat es desszertnek feregezik hozza az meger egy noalljunkmegegypillanatra-t.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

RT kérdéseire, Hitachi meghajtó van benne sajnos nemtudom hogy milyen flash de valószínü hogy nem valami ujj mert már lassan két éves a gép bár nemtudom hogy mikor flash-elték (megtudom valahogy nézni anélkül hogy szétszedném?), a játékot egy haver adta akinek xboxa van, egy másolt játék PAL-os (The Simpsons Hit and Run),régiokodja: Europe és Australia (xdvdmulleter irta) a havernak müködik. Egyrétegü DVD-n van, olvastam valami angol forumon (bár az angol tudásom nem perfect) hogy valamilyen flash nem tud játékot olvasni csak duplarétegü lemezrõl, lehet ez a baja? És köszi hogy foglalkozol a bajommal.
Jó akkor mondok mást.
Tételezzük fel,hogy te mint nagy original vevõ,úgy döntesz hogy elcserélsz egy játékot egy másik emberel.Póstán,a nagy emberbaráti bizalom jegyében.Te is elküldöd neki amit õ szeretne (feltöltöd),õ is elküldi neked amit te szeretnél (letöltöd).Te szépen fel is adod neki amit kér,oda is ér,van nagy boldogság.Õ viszont egy üres dobozt küld neked játék helyett. Ez akkor igy rendben van?Gondolom nem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tejföl
"Tételezzük már fel egy pillanatig hogy legális dolgot tölt." Na ezen oszinten jot nevettem. A nagyi kepeit toltogeti mindenki aki torrentezik. Hahaha....

BAD Boys

dolgo=dolog

Nem értem hogy a torrent letöltésben csaló embereket már megint hogy sikerült a warez-al ilyen mértékben összehozni.
Tételezzük már fel egy pillanatig hogy legális dolgot tölt.Filmelõzetes,játékdemót,nem jogdíjas házikészltésû filmet,vagy mit tudom én mi van még ami nem free... Mert ugye alapból erre lenne kitalálva.
És csak arra koncentráljunk hogy letölteni akar,feltölteni nem.Mert itt ez a lényeges dolgo,nem pedig a warez,hiába akarják sokan bemagyarázni.

tejföl
A megosztasrol beszeltem. A gerinctelen feregezest meg hagyjuk mar. A letoltessel is okozol kart, mert ha mindenki ugy gondolkodna, mint te( es a folotted szereplo emberek, akik meg buszkek is ra, hogy warezolnak, kvazi hulyenek nezik azokat akik nem) akkor egyszeruen nem volna mit letolteni, mivel senki nem venne meg, senki nem fejlesztene ra. Igy aztan konzol sem lenne koszonhetoen az ilyen hozzaallasnak.

BAD Boys

Ewergo
Na ez becsületes dolog!

Ö...már hogy igy nyiltan bevallod. :)

Sephi
Nekem maniam letolteni jatekokat ha kesik a posta. Egyetlen egy warez jatekom van , az is a Zelda PH mert majig nem jott meg az eredeti :D

De amugy en a jatekok 80% masolt DVD-rol jaccom mert az eredetit nem fogom letolteni :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

arty
- szoftvert letölteni nem legális, felejtsük már ezt el
- szoktam venni eredeti játékot, de csak PC-re, x-re nem, és nem vagyok rá büszke, de eccerüen nem telik rá, mivel "addikt" vagyok és nem elég 2-3 játék :( Soha nem háborodtam fel azon, ha valaki a játék megvételére buzditott, nemtom ezt honnan veszed
- azzal h én letöltök egy játékot x-re, nem okozok senkinek kárt, mivel ha nem lenne rá lehetõség, nem lenne konzolom sem. azzal, hogy ezek a gerinctelen féreg emberek csalnak a torrentoldalakon, kárt okoznak nekem és ugy az egész közösségnek, vili?

syscohun: moralizálás és a flémelés nem ua.

bendy: h fizetsz a koleszos emberek lakbérébe érdekes érv. tod'mit? ha beszálsz minden torrentezõ albijába/rezsijébe, azt mondom rendben van. mivel egyelõre nem ez a helyzet, maradsz a meztelencsiga kategoria :(

Varga998: milyen drive van a gépedben, melyik flash? melyik game/milyen release/netán eredeti? 1 vagy 2 rétegû lemezen van a játék? milyen régiokodu? (xdvdmulleter megmondja rola!) Ha ezekre válaszolsz, megmondom mi a gond, ugyanis ezeken mulik :)

Forza.

Vissza kene mar terni az erdeti topikcimhez,nemkene itt szetflame-elni a forumot.

tejföl
Maradjal, mar ember! Milyen alapon minositgetsz te itt mindenkit??? A letoltes legalis, a megosztas mindenkepp buncselekmeny. Azon baromira fel tudsz haborodni ugye, ha javasolja valaki, hogy vedd meg a boltban?! De te kvazi tolvaj letedre jatszod itt az erkolcscsoszt. Elobb sajat portad korul sepregess! Meg aztan akinek vaj van a fejen ne menjen a napra.

BAD Boys

sacano1
Szerintem hita drivos vagy az nem fogja vinni a másoltt gémet.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

60ezer környékén keresek használt xbox360at aki tud esetleg vmit irjon privibe
üdv
Sziasztok, probáltam játszani egy xbox játékkal xbox 360-on ami rajta van a támogatott xbox játékok listáján. Elöször azt irta ki hogy valami update kell hogy menjenek az xbox játékok, utánna néztem és meg is csináltam, letöltöttem az xbox honlapjárol az update-t 13Mb kiirtam feltette a box és most már meg ezt irta ki:
This original Xbox game has encountered a problem and can't continue. X:5818.0 B:1884.0
Milyen hiba ez? Lehet valamit tenni ellene? Esetleg kell mégvalamilyen update? Ha valaki tud segítsen. Köszi.
Érdekes,én nem látom a "koleszos szervert" itt a szobában magam körül.De az ~50k-s feltöltésemel már vagy egy hete töltöm vissza a HL2-t.Sõt igazából csak 35-el hogy mellette normálisan tudjak netezni.Tudom,én vagyok a hülye...
De én azt mondom,mindenki azt csinál amit akar.Nem tõled fog a torrent rendszer összeomlani az is biztos.Csak majd amikor kizárnak,akkor ne csodálkozz.

Alwares
Öljjjéééé és ne halljáá!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

akkor tul béna vagy azt jelenti :DDD

Örm
Hello!
A Halo 3-ban, hogy lehet a skill pontokat növelni? Mert az elõmenetelhez szükséges EXP pontom mindig nõ, de a skill-em nem megy 8 fölé.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

redraven8
Sztem osszunk ki késeket és négyeljük fel egymást a külömbféle torrentfelhasználás miatt <#idiota> Felénk már akkor megkéselnek ha rosszúl áll a szemed...akkor ez se maradjon már ki a sorból <#gonosz3>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Bendy
Mivel koleszos szerverekrõl seedelnek (amit ugyebár adóban én fizetek meg és a kis zsiványok saját céljukra használják fel, plusz leoltanak torrent kommentekben ha olyanokat kérdezel, mint itt "hogyan kell kiírni a jáékot") akkor a magam részét anyagilag beleraktam....
De a lopóktól lopni nem bûn, de nem mondtam hogy kövessél. Csak töltögessél felfelé amíg én liveozok

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

arty
bendy: mekkora egy féreg vagy ... büszke lehetsz az arányodra, patkány.

rambuu: azt kaptad amit megérdemelsz, mondjuk én kasztráltatnám inkább az ilyeneket...

szeszmester: gerinctelen egy ember lehetsz, ha szted az ilyen programok rendben vannak

olcsi: itt most szoftver letöltésrõl volt szo, az illegális, ne terelj, nincs hova

A jó arány nem netsebesség kérdése, amugy sem hiszem h modemezne a társaság 99%-a, egyszerû hozzáállásé: adok-kapok

tudom felesleges papolni, ugy sem jut el az ilyen pondró mentalitásu emberekhez :(

Forza.

Alwares
Huhúúú, pénteken PES 2008! Nagyon remélem kint lesz mindenhol gyorsan...

Megy.

Nagyon szép zene!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Timeshift-re elég soknak érezném a 9-10 pontokat.Demó alapján egy erõs 8-as.Max akkor kilenc ha nagyon jó és ötletes dolgokal rakják tele az egész játékot,ezzel az idõ manipulálós dologal kapcsolatban.De félek 1-2 pálya után ez a része ki fog fulladni.Na de majd kiderül.

Istencsászár
Xbox 360 Preview... TimeShift is amazing

Ha lett volna körülötte nagy hype akkor mindenki ismerné ezt a kiváló játékot, de nincs, de valszeg erõs 9es pontokat fog kapni a médiában, sõt megkockáztatom a 10-et is ( bár ez attól függ milyen a története, mert a gémpléj 10es )

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alwares
Szerintem se rossz a Timeshift, le is tölteném, majd, csak felesleges rápazarolni egy DVD-t mert úgyse lenne idõm játszani vele, lesz sok minden más is. De majd ha ott leszek eldöntöm szerintem...

deep
Na te se láttál még HDTV-n 360-at:D
Alwares
Hát nemtom. Nekem SD TV-m van standard 800*600 / 640*480-as felbontással és szerintem egyáltalán nem csúnyák a játékok. Szóval azt aki kitalálta hogy nem HD-n úgy néznek ki a játékok mint ha sima Xbox lenne, na azt jól tökön rugdosnám, nagy egy fasz lehetett. Mondjuk ha éppen az MS volt akkor is... Alaptalan agyament baromság az egész...

Lizardman
végre még egy ember, akinek bejön a játék! ;) Szvsz nagyon jo lesz, szal várjuk!

Törölt felhasználó
TimeShift.Letöltöttem a LIVE-rol.Elképesztõen jól néz ki és a játék is szenzációs.Alig várom,hogy megjelenjen.
morgomedve
Teljes mértékben eggyetértek Veled!
Soha nem csaltam torrentoldalakon mégis mindenhol jó az arányom.
Ha mindenki csalna kitõl töltenék le mondjuk egy játékot
<#pardon1>

Van valakinek híre, hogy mi történt a http://xbox-paradise.hu oldallal?

Igazság szerint csak úgy megkapnánk családtagoktól, de inkább akkor rábeszélem õket, hogy adják el, és felezzük az árát. :)
Ha kifejezetten a 360-hoz vennéd, akkor én lebeszélnélek róla, ekkora méretben, SD felbontásban, nem lesz valami szívderítõ látvány...
Jó,hát a te szemléletedben mindenkinek akasztófán kéne lógni aki nem 18 ezerért veszi a játékokat,ugyhogy elhiszem hogy te örülsz neki hogy a sok kis "warezos paraszt" egymást veri át.Még gondolom jót is röhögsz rajta.Vagy "megmosolygod".

Van az a bizonyos zsiványbecsület,hogy ha már egyformán rosszak vagyunk,akkor legalább egymást ne b....uk át,de hát ugytünik már ez is a multé.

Namost, visszatérve a 27687-es hozzászólásomra, esetleg megoldás lehet a VGA-kábel, és a 848*480-as felbontás használata?
google a baratod, "xbox 360 supported resolution" pl egy egesz jo tipp, tobbek kozott ezt dobja ki:

http://www.ctoforaday.com/articles/000055.html

"te megirod/kiadod/forgalamzod a progit, en megveszem" vagy "te megirod/kiadod/forgalmazod, en meg jol atb...lak" ;) Nehogy mar moralis problemat veljel latni abban, ha valaki atb@ssza az ab@szokat. Megmosolyogtato... :)

Kulonben meg esetleg megfordulhat a fejedben, hogy mig sajat hasznalatra letolteni legalis (ha szoftvert nem is), addig tartalmat megosztani illegalis. Szal esetleg meg talan olyasvalami is jarhat az uriember fejeben, hogy netan megprobalja tisztelni kis hazank torvenyeit, megha kiskapukon at is. Mar-mar felhaborito, hova tunnek a "jo" magyar erkolcsok?

Hol lehet találni valami leirást a 360 támogatott felbontásairól?
Nem az a baj hogy nem tölt fel illegális tartalmat,mert hát ha nem akar ne töltsön.De nem azért nem tölt,mert õ olyan nagy original törvénytisztelõ ember,hanem mert arra is lusta hogy a gépét otthagyja visszatölteni amikor épp nem csinál semmit,vagy amig épp mást csinál amit nem zavar a feltöltés.
Viszont a többi embertõl elvárja hogy azok viszont neki töltsenek.Sõt lehetõleg minél gyorsabban töltsenek.
Ugyhogy ebbe az illegális-nem illegálist nem kell belekeverni,ez csak szimplán annyi hogy "te segitesz nekem,én segitek neked",vagy te segitesz nekem,én meg jól átb....lak".

Nem tudom, mi a bajotok ezzel a programmal, sír a szátok, hogy Bendy nem tölt fel illegális tartalmat Nektek? Hát ez tényleg gusztustalan.

deep
Hehe, hát erre nagyon nem. Hagyományos TV felbontást(720x576) tud 16:9-en, ami enyhén szólva kevés. Nem jönne ki a 360 tudása...
Üdv! Szeretném kikérni a nagy 360 tudorok véleményét. Úgy néz ki, hogy sikerül nagyon jutányos áron beszerezni egy Samsung PS42D5S tipusú plazmatévét. Ez egy 42 inches tévé, de a felbontása 852×480, legalábbis a gyári adatok szerint. Mivel tervbe vettem egy xbox360 vásárlását, az a kérdésem, hogy érdemes erre a tévére kötni, vagy ne erõltessem?
Ewergo
Megszerezhetö a "Crash of the Titans" és "Thrillville: Off the Rails". Akit érdekel.

rambuu
Ja csak ez egy nagy majomság, me legtöbb oldalon fel kell tüntetned a feltöltésed és letöltésed, és ha attol jobban töltesz fel akkor észre veszik és ki bannolnak.
Saját tapasztalat.