XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabin vagyok úgyhogy jólenne!
★ 汤姆 李
Hagyd az ellenõrzést(nemtudom lehet e egyáltalán).Csinálj új profilt azt ha tetszik fizess elõ rá.
Jah és igen,gépet ellenõrzi ilyenkor!
★ 汤姆 李
Azt, hogy az fel van-e teljes mértékben már használva, le tudom-e ellenõrizni? Egyáltalán mit regel ilyenkor az ember? A gépet, vagy valami külön regisztrációs kárya adatait (ami már nekem természetesen nincs)?
XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
★ 汤姆 李
akcióban:
Xbox360 Elite / Halo 3 / Forza Motorsport 2 bundle 79.990 Ft <#eljen>#eljen>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
★ 汤姆 李
2. Mivel nalunk nincs hivatalosan live, el kell dontened, hogy amerikai, vagy EU-s profilt akarsz-e letrehozni. Az amerikai fenntartasa mindenesetre olcsobb.
3. Eves gold EU-s 15 ezer korul Amerikai 12 alatt kicsivel.
4. Nem kell a demokat a netrol toltened, mert ha sikeresen regisztraltal a marketplace-rol megteheted silverrel is, ami anyiban kulonbozik a goldtol, hogy nem tudsz online jatszani.
5. Ha leveszed a gep elolapjat, akkor lathi fogsz egy hologrammos MS matricat, ami ha sertetlennek latszik, akkor meg nem volt javitva, barkacsolva.
6. A kibovitett garncia 3 ev a harom piros ledes meghibasodasra, de ehhez regisztralni kell a gepet a suporton.
7. Ha mindent jol csinaltal a regisztralaskor es router mogul casatlakozol, akkor automatikusan fel fog menni a geped a live-ra.
BAD Boys
PSN: s3ctorHU
Ma egy használt XBOX360 pack tulajdonosa lettem!
Ha jól nézem a DVD olvasó tálcáját, egy Toshiba/Samsung(?) drive lehet bene. A gép hátoldalán 2006.02.22 dátum szerepel.
Elvileg a gép gyári állapotú, a FW nincs feltörve így vélhetõen bannolva sincs.
A következõ DVD-ket vettük meg hozzá:
Használtak:
- Dead Rising
- Gears of War
- Project Gotham 3
Gyári újak:
- Perfekt Dark Zero
- Forza Motorsport 2
- Halo 3
Volna egy pár kérdésem:
1. Hogy lehet az elõzõ profilt legegyszerûbben törölni, és újat létrehozni?
2. Hogyan tudok a Live -ra reggelni? Ez vélhetõen már felhasználásra került, de azt nem tudom, hogy mind a 2x -i újrahosszabbítás megtörtént-e?
3. Mennyibe kerül egy Live Gold elõfizetés, hol lehet ilyenhez itthon hozzájutni?
4. Ha letöltök demokat a Netrõl, azokat tudja-e ebben az állapotában olvasni ez a gép, vagy FW hack nélkül esélytelen?
5. Ki lehet-e deríteni valahogy a gép "elõéletét"? Pl. volt-e már javítva?
6. E gépekre PONTOSAN hogyan is van garancia? Mire és meddig?
7. Ha feldugom a Netre, fog-e egybõl csatlakozni (router mögött van), vagy csak Regelés után?
Köszi!
XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Akkor ezt csekkold , le is szopod magad 😄 , mondjuk baromság , mert megprobaltam én is ,de boxon nem lehet ,mert az a 3 robot a föterembe , amit ez a csavo csinalt ott , hát engem azok secc pecc lenyirtak ha igy probaltam ahogy Õ
nem pc re talaltak ezeket a csellendzseket ki az már tuti , hagyom is mert még végén elkattan az agyam 😄DD
OMFGGGG , aki ezt boxon megcsinálja , fizetek neki basszus
Mekkora rántások vannak benne , egérrel lazán lenyomom az ilyeneket (tiszta pro quake 3 )lazán menne .
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
PSN: s3ctorHU
Miért villog (gyorsan) a box bekapcsoló gombjának a közepe (a led)?
Forza.
Én is nyomatnám, csak nekem meg el szállt az olvasó fejem a boxba, és ki kell cseréltetni.
Igy amikor olvassa, el kezd krákogni és megfagy <#gun>#gun><#buck>#buck>
Egyik LiVE-os barátom küldött nekem postán lemezeket , amik persze már megvoltak írva , COD3 és Halo3 , elõbbi Verbatimra , utobbi memorex-re , mind2 nagyon szépen megy , meglepöttem a memorexen is , egész jó , a cod3 as verbatimbrol meg már ne is beszéljünk , JOBBAN , CSENDESEBBEN olvasta , mint a Gears of War origimet 😊 ja és mind2 az emlitett pio-val volt megirva , mellette kaptam még 3 üres memorexet , persze azokat már megirtam , de nyilvan nem lett olyan jó ezzel a ratyi NEC-el (legalabb is ami a DL-t illeti)
u.i.: ez a Portal kikészit teljesen 😄D annyira rákattantam , játszatja magát ,NAGYON BRUTÁLISAK a challangek. Végignyomtam már egyszer simába , megcsináltam már az advanced mapokat és most nyomom Least Time -ba , ELKPSZETÕ NEHÉZ 😄 fõleg boxon , mert a pc seknek elönyük van a célzás miatt ...nézzétek meg youtubeon a videokat , ámulás bámulas lesz az tuti 😄 chapter 15 speedrun(looooool geci most nézem ,h ezt 29 mp alatt is megcsinálta egy birka😄 -pc-n) ezt a mappot 1,5 oraig csinaltam kb speedrunba😛 record: 50mp x360-on , ez sem volt piskota😄ez 18 mp alatt lett meg -1-2mp még talan összejönne ha nagyon akarnám de semmi értelme ezek a videok 99%-a pc-s . Mindesetre baromi jo a portal😄 least step , least portal az már rem kicsit könnyebb lesz 😛PP
BAD Boys
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
★ 汤姆 李
Segítsen valaki, mert már elszáll az agyam! Mi a neve annak a proginak amivel lehetõvé válik egy avi film lejátsása Xbox360-as konzolon? Ja és ugyan ez a kérdés arra is, hogy milyen progi kell ahoz, hogy a régi xbox lemezekkel is tudjak játszani. Help!!!