XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Nah mivan, hogyhogy eladod? 😄
Irtam privit.
Hol a Pes'08 már<#gonosz3>
Szabin vagyok úgyhogy jólenne!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ha vkit érdekel X360 Premium(tartozékokkal,garanciával) az dobjon egy privit!

2× csinálsz új profilt tehát ez 2×1 új külön free hónap.Innentõl kezdve ha ez felhasználásra került akkor Live elõfizuval hosszabítható bármelyik live-ra regelt profilod bármikor.
Hagyd az ellenõrzést(nemtudom lehet e egyáltalán).Csinálj új profilt azt ha tetszik fizess elõ rá.
Jah és igen,gépet ellenõrzi ilyenkor!

Köszi, ezeket értem. Amit viszont nem kérdeztem meg, az az, hogy amit új gép vásárlásakor az ember kap ingyér Silvert (és ami ugye 2x meghosszabbítható), az hogy megy?

Azt, hogy az fel van-e teljes mértékben már használva, le tudom-e ellenõrizni? Egyáltalán mit regel ilyenkor az ember? A gépet, vagy valami külön regisztrációs kárya adatait (ami már nekem természetesen nincs)?

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Alwares
Ennyiért adni! Ez kész... Én 85-ért vettem majdnem két hónapja a prémiumomat, mindenféle szuper játék nélkül.... Durva...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Bendy
Ha nem találja a dvdolvasót a gép akkor villog gyorsan.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Ezért ugy menjetek hogy aki nyitásra nincs ott az szerintem felejtse is el.Valamikor március körül volt a PS2 akciójuk 19.990-ért.Odamentem nyitásra,és láttam amint aztán ilyen szervezett partizáncsapatok 8-10-esével viték a gépeket.Bár a pénztárosnak feltünt lassan hogy ez igy nem biztos hogy jó lesz,és probálták mondani hogy egy ember ne vigyen már 10-et,nem sok sikerrel,mert legfeljebb fordul az ember kettõt-hármat.Meg mivel jópáran voltak pillanatok alatt lerabolták a készletet.A kirakott dobozok több mint fele eltünt mire én az egy szál gépemet kifizettem a kasszánál...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Waczkor
Én meg most fogok😊
Vétek kihagyni ezt az akciót szerintem.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Haver most vett nemrég használtan 1-et szinte ennyiért:-)

james69holden
Duna Plázai Saturn, nyitás okt. 25-én

akcióban:

Xbox360 Elite / Halo 3 / Forza Motorsport 2 bundle 79.990 Ft <#eljen>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Én is megírtam neki a választ de visszavonásra került,megelõztél:-)

tejföl
1. Megkeresed az ominozus profilt mondjuk a settings memory fulnel es ket opciot ajanl fel : copy vagy delete.
2. Mivel nalunk nincs hivatalosan live, el kell dontened, hogy amerikai, vagy EU-s profilt akarsz-e letrehozni. Az amerikai fenntartasa mindenesetre olcsobb.
3. Eves gold EU-s 15 ezer korul Amerikai 12 alatt kicsivel.
4. Nem kell a demokat a netrol toltened, mert ha sikeresen regisztraltal a marketplace-rol megteheted silverrel is, ami anyiban kulonbozik a goldtol, hogy nem tudsz online jatszani.
5. Ha leveszed a gep elolapjat, akkor lathi fogsz egy hologrammos MS matricat, ami ha sertetlennek latszik, akkor meg nem volt javitva, barkacsolva.
6. A kibovitett garncia 3 ev a harom piros ledes meghibasodasra, de ehhez regisztralni kell a gepet a suporton.
7. Ha mindent jol csinaltal a regisztralaskor es router mogul casatlakozol, akkor automatikusan fel fog menni a geped a live-ra.

BAD Boys

sector512
Hehe képzeld én se úg születtem csak van egy jó barátom, úgy hívják hogy google 😊 Mire megírok egy post-ot kb meg is találtam a kérdésemre 10 helyen a választ... Egyébként ha visszaolvasol megnézheted hány láma kérdésre válaszoltam mikor még olvastam ezt a topikot rendszeresen. Szerintem kicsit többre mint te...

PSN: s3ctorHU

Urak (hölgyek)!

Ma egy használt XBOX360 pack tulajdonosa lettem!
Ha jól nézem a DVD olvasó tálcáját, egy Toshiba/Samsung(?) drive lehet bene. A gép hátoldalán 2006.02.22 dátum szerepel.

Elvileg a gép gyári állapotú, a FW nincs feltörve így vélhetõen bannolva sincs.

A következõ DVD-ket vettük meg hozzá:

Használtak:

- Dead Rising
- Gears of War
- Project Gotham 3

Gyári újak:

- Perfekt Dark Zero
- Forza Motorsport 2
- Halo 3

Volna egy pár kérdésem:

1. Hogy lehet az elõzõ profilt legegyszerûbben törölni, és újat létrehozni?
2. Hogyan tudok a Live -ra reggelni? Ez vélhetõen már felhasználásra került, de azt nem tudom, hogy mind a 2x -i újrahosszabbítás megtörtént-e?
3. Mennyibe kerül egy Live Gold elõfizetés, hol lehet ilyenhez itthon hozzájutni?
4. Ha letöltök demokat a Netrõl, azokat tudja-e ebben az állapotában olvasni ez a gép, vagy FW hack nélkül esélytelen?
5. Ki lehet-e deríteni valahogy a gép "elõéletét"? Pl. volt-e már javítva?
6. E gépekre PONTOSAN hogyan is van garancia? Mire és meddig?
7. Ha feldugom a Netre, fog-e egybõl csatlakozni (router mögött van), vagy csak Regelés után?

Köszi!

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Alwares
Jézus. Ez kegyetlen... Ilyet boxon tényleg nem lehet...

Alwares
Ajjjajj. Hát remélem rosszul van bedugva valamelyik kábel... Ha nem akkor bizony ajjjajjj...

Miért villog (gyorsan) a box bekapcsoló gombjának a közepe (a led)?
<#help><#help><#help><#help>

na mégse attam fel basszus , de HIBÁTLAN KÖRT MEGYEK és mégsincs annyi idõm ,ezt kurvara nem értem , már az ezüstöt is kiszettem az emlitett pályán , ja és nem 54 hanem 52 masodperc a gold XDDDDD , ráadásul ugy csinaltam ,h már szuper startolok ,h 1-2 mp-t azzzal is nyerjek , h bunny jump ahol csak tudok és mar ugy indulok mikor az ajto kinyilik , a robotot se szedem l az elsõt , szépen átsiklok mellette ,szinte már mesteri basszus
Akkor ezt csekkold , le is szopod magad 😄 , mondjuk baromság , mert megprobaltam én is ,de boxon nem lehet ,mert az a 3 robot a föterembe , amit ez a csavo csinalt ott , hát engem azok secc pecc lenyirtak ha igy probaltam ahogy Õ
nem pc re talaltak ezeket a csellendzseket ki az már tuti , hagyom is mert még végén elkattan az agyam 😄DD

OMFGGGG , aki ezt boxon megcsinálja , fizetek neki basszus
Mekkora rántások vannak benne , egérrel lazán lenyomom az ilyeneket (tiszta pro quake 3 )lazán menne .

Attila8805
Hát volt vagy két óra de legalább megtudtam mindent és nem mentem mások idegeire.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Alwares
Ez valami kegyetlen! Ilyen gyorsan hogy lehet bakker! Most én is tolom, marha jó game!

Ewergo
Akkor jo sok anyázást, kivagyok én ha nem mellény, kisebb üress regényt olvashattál közben a hsz-ben mire rátalálhattál a válaszra.

Attila8805
én pl amikor kezdõ voltam akkor olvastam és nem kérdeztem olyan dolgot amit már elõttem megkérdeztek 65432-ször.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Nem mindenki születik úgy hogy mindent tud vagy épp sikerül neki minden elsõre, de lehet hogy Sector kivétel volt nemtudom? Mindig lesznek kezdõk mint pl én és lesznek ilyen "hülye" kérdések is és szerencsére lesznek akik jóérzésbõl segítenek is mert egy forumban az okosabb, tapasztaltabb segít a ha tud.
Ewergo
Ezeket mindig az uj tulaj userek kérdezik. Ugy hogy még jo sokáig lesznek ilyen kérdések.

Na feladom , 14:13 óta ezt vittem , esélyt se látok a goldhoz 54 mp ig gold de még a bronz se igazan megy :SSS v gold v semmi , az a gáz , ha megnézitek a videot , kurvanehéz , hibázni nem lehet , ááááá , amikor a robot fölé a plafonra kell löni a portalt hát ott centiken számit a dolog , sõt a portal alá belövöm a kékek , sokszor átse megy , durvul a fizika itt azért rendesen , ha nem pont az X be lövöd a portalt már esélytelen , a dobozos részig könnyu volt elvinni , sztem v 200x betöltöttem , ráadásul nincs quickload:@@@@ mert konzolfaszom és mindig start és 2 -t jobbra és betolt oké , de az a baj ténleg , h egy pici hiba se lehet , pl mikor ahogy a videoba is láccik , az elsö robotot ott dobozzal siman likvidalja , az 10 bõl 6x siman megvolt nekem is(1000böl 1000x is meglehetett volna , de nincs idö tökölésre , ultrabrutál , 1 lövésnyi idö van a robot fölé a plafonra , és max 2 ,h a dobozok beessenek a portalba) aztán jön a 2.robot ott , felveszem kézbe , fedezéknek használom , de hamár 1 mm-tert is rosszul tartja az ember , akkor a masik szobaból átlõ a robot mert beérzékel, szal bukta meginnt ,deha mégis sikerult és átjutok a masik terembe ahol 2 robot van ismét , namost a folyosorol az se mind1 ,h hova lövöm a portalt , mert az emlitett uj terembe az 1ik robotot elkell dölteni, szal minnnél közelebb kell hozza kerulni alapbol , ja és ezekutan ha még mindig nem volt elég , következik a föterem , ahol 3 robot van betéve , video alapjan ez is marhakönnyünek tünik , pedig az egész baromi nehéz , mert ugye mikor fellövi a csavo is a videoba a portalt , a föterembe a robot mögé , majd a masik robot alé ,h azzal leüsse a 2 robot egymast , namarmost itt van a buktato , mert ááá kib.pontosan,gyorsan kell lõni , ja és ha a falon pici is mellé van lövé a portal , v éppen séggel rosszul lövi a robot alá a portalt az ember , akkor bukta ...még ha sikerult is frankón megcsinálni ,vmiért kifutottam mindig az idöböl ...egyszóval KEGYETLEN , boxon hagyom , pc-n meg nem érdekel , ott nincs acsi 😄

sector512
lol! vagy 7 hónapja nem olvastam a 360 fórumot mert eladtam a gépet, most gondoltam ránézek és mi látok? mintha semmi nem törént volna 😄 Milyen lemezre írjak? Milyen progival? Honnan lehet letöleni? Ez kééész 😄DD

PSN: s3ctorHU

<#help>
Miért villog (gyorsan) a box bekapcsoló gombjának a közepe (a led)?

arty
én pc-n nyomtam végig, zseniális játék! nem a logikai része, az relative könnyü (visszagondolva), de h logikai játéknak teljesen élvezhetõ sztorija legyen az nem semmi 😊 (a hülye ügyességi részek miatt nem akartma kontrollerrel nekiállni)

Forza.

rambuu
LoL de brutkok!!
Én is nyomatnám, csak nekem meg el szállt az olvasó fejem a boxba, és ki kell cseréltetni.
Igy amikor olvassa, el kezd krákogni és megfagy <#gun><#buck>

Amint lesz zsém én is veszek egy pajót , nagyon bejött , mondok egy példát!
Egyik LiVE-os barátom küldött nekem postán lemezeket , amik persze már megvoltak írva , COD3 és Halo3 , elõbbi Verbatimra , utobbi memorex-re , mind2 nagyon szépen megy , meglepöttem a memorexen is , egész jó , a cod3 as verbatimbrol meg már ne is beszéljünk , JOBBAN , CSENDESEBBEN olvasta , mint a Gears of War origimet 😊 ja és mind2 az emlitett pio-val volt megirva , mellette kaptam még 3 üres memorexet , persze azokat már megirtam , de nyilvan nem lett olyan jó ezzel a ratyi NEC-el (legalabb is ami a DL-t illeti)

u.i.: ez a Portal kikészit teljesen 😄D annyira rákattantam , játszatja magát ,NAGYON BRUTÁLISAK a challangek. Végignyomtam már egyszer simába , megcsináltam már az advanced mapokat és most nyomom Least Time -ba , ELKPSZETÕ NEHÉZ 😄 fõleg boxon , mert a pc seknek elönyük van a célzás miatt ...nézzétek meg youtubeon a videokat , ámulás bámulas lesz az tuti 😄 chapter 15 speedrun(looooool geci most nézem ,h ezt 29 mp alatt is megcsinálta egy birka😄 -pc-n) ezt a mappot 1,5 oraig csinaltam kb speedrunba😛 record: 50mp x360-on , ez sem volt piskota😄ez 18 mp alatt lett meg -1-2mp még talan összejönne ha nagyon akarnám de semmi értelme ezek a videok 99%-a pc-s . Mindesetre baromi jo a portal😄 least step , least portal az már rem kicsit könnyebb lesz 😛PP

Nekem NEC van, semmi gondom vele, megy minden.

Ok akkor Pioneert veszek, a IMGburn használatát elolvastam és azzal irtam az LG-vel is de az nem lett jó és a hetedik DVD után már fájt a pénztárcám. Köszi a segítsget.
tejföl
Vegyel Pioneert, az biztos jo. Hasznald az imageburn-t, asszem a FAQ-ban le van irva a beallitas, es hasznalj normalis lemezt (Verbatim Ricoh). Az irasi sebesseg ne legyen nagyobb 2.4x-nel.

BAD Boys

Sziasztok, abban kérném segítségetek hogy nemsikerült játékot irnom xbox 360-ra és azt monda egy ismerõsõm hogy a DVD írom miatt (LG GSA-H42L) a PS2 meg simán vitte a játékokat amit irtam vele, lehet az író a baja? Ha igen milyen írót vegyek, nektek milyen van amivel sikerült irni? Akinek van tapasztalata kérem írja meg, hogy ne vegyek feleslegesen egy olyan írót ami lehet hogy megint nem jó. Köszi.
Adi
Pedig egy kurva jó játék!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

arty
arty
látom sikerült kiragadnod a lényeget 😄

Forza.

transcoder360
Alwares
Igen tényleg akkor fog megjelenni. Sajan én is bekaptam a horgot a tegnapi megjelenéssel kapcsolatban, pedig tegnap csak japánban jött ki, azzal pedig mi nem nagyon tudunk mit kezdeni...

Örm
Nekem sem jön be tegnap óta.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

26odikán jelenik meg a pes(pénteken)nem tudom ki gondolta hogy már tegnap kijött!!

rambuu
Az xbox-sky-al csak nekem van problémám?? Nem akar bejönni az oldal!

Alwares
Jajj én várom oké? A véleményedre pedig hihetetlen magasról teszek... Szerintem ez a legjobb focis játék, olyan játék élményt kínál amit más sport játék nem nagyon... Ennyi. De nem szeretnék fifa vs pes vitát szítani, felejtsetek el wazz...

Össze kell fûzni pár filmet 1 DL-es lemeznyi mennyiséget,éjjelre otthagyni(konvertálni) majd X-en csekkolni😊

Én még sosem konvertáltam wmv-be de nem valami gyors folyamat az biztos.
Nemtudom idõben ez mennyi.Link

NeoPS http://xboxlive.uw.hu/ ezen az oldalon belül a Kompatibilitási lista menüpont alatt megtalálod mit kell tenned ahoz hogy menjenek az xbox-os játékok ezzel szenvedtem én is tegnap de kiderült hogy Hitachi meghajtós flashelt xbox360 nem tud egyrétegü lemezrõl játékot olvasni. Avi filmeket meg csak streamolni tudsz PC-rõl dvd-röl nem lehet lejátszani ezzel kapcsolatban nézz körül itt: http://www.xboxklub.hu/node (regisztrálni kell hogy láss mindent).

Üdv.
Segítsen valaki, mert már elszáll az agyam! Mi a neve annak a proginak amivel lehetõvé válik egy avi film lejátsása Xbox360-as konzolon? Ja és ugyan ez a kérdés arra is, hogy milyen progi kell ahoz, hogy a régi xbox lemezekkel is tudjak játszani. Help!!!