XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
írja benne 😊

konzolról megnyitod, preview appba registration menü alatt lehet kiválasztani 3 opciót. Maradsz régibe, átjelentkezel újba vagy lejelentkezel. Értelemszerűen ha akarod átrakod az újra.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Hajnalban jött nekem is az üzi. Mit kell majd tennem?

Adversus solem ne loquitor

Moby
Agyhalottak.
Haters gonna hate.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.17. 13:38:54

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Amúgy már valami jó rally-t várunk inkább sógorral.
Elég egyszer a gt versenyekből szerintem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
preview membereknek jött mail új dashről, appba lehet jelentkezni rá. Mondjuk elnéztem known issue listát. Elég meredek
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.17. 13:30:42

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Mondjuk kövezz meg, lehez ez vals szimulátor, nem mentem még autóval 160 felett, de érdekesek a mozgások külső nézetből.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

guardian hero
Csak irígykednek.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Macccy
<#falbav>

Forza 6 ... Vannak ezek a PC master race pride mókusok, meg az ő kommentjeik, nehéz kikerülni:

- "a grafika szépnek tűnik. az irányítás, fizika meg olyan amilyen (full arcade)"

- "kíváncsi lennék hogy a Forza mesterek mihez kezdenének mondjuk egy Richard Burns Rallyval vagy Race 07-tel"

- Csili-vili Igénytelenség irányába megy el minden manapság

És persze az Xbox (konzol) fikázás is felbukkan ...

Egyébként én komolyan kérdezem, most itt van ez a Forza 6, volt ez a Richard Burns Rally 2004-ben, az miben volt mondjuk ehhez képest más? Én nem játszottam vele asszem, kimaradt. Folyton erre mutogatnak vissza, mit tudott az? Komolyan érdekelne! Gondolom kormány vs. kormány érdemes őket összevetni, nem is billentyűzet vs. kontroller ... ... De nem lehet, hogy csak az emlékek szépítik azt meg? 11+ éve volt !!! Most már gumi-, talaj hőmérsékletet modelleznek, állítólag 148 különböző felületet, berugózást, ott vannak a víztócsák, stb.
Én is szép emlékeket őrzök például a RAC Rally iránt, a Colin McRae 2 és a Microsoft féle RalliSport Challenge nekem maga volt a nirvána, de azért ez fényévekkel van előbbre.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Kit--Kat
Nekem 90. Én azt hittem többet raktam bele, nagy élvezet benne cruise-olni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Snexi
77 órám benne van a horizon 2-ben,nem is gondoltam volna 😄 "Sajnos" jobban le tud kötni, mint a zártpályás nagy forza

Snexi
lehet

Tibi7
Sziasztok. Forza 6-ban lehet osztott képernyőn egymás ellen játszani?
Snexi
köszi szépen 😊

Totti5
Vidi még nem volt 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
oks akkor NBA mindegy demo. Nekem az is elég THX

Totti5
Teljesen mindegy, de nyilván a 16os hisz a 15 már megjelent, a 17 meg még nem.

darkSectorxxx
16-os?

Totti5
EA NBA ( demó fent van )

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.16. 20:19:41

orichalcos
Jóvan, én csak start menünek hívom. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Macccy
Menü gomb a neve 😉

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos
Xbox One-on? Persze. Rámész dashboardon a játék nevére, megnyomot a start gombot ( bocsi,one-on a három vonalas kis gombot. Van ennek neve amúgy?? 😄) Majd rámész arra hogy View game Hub. Utána ráböksz arra hogy view leaderboards, majd a bal felső sarokban kiírja hogy mennyit játszottál a játékkal.

Kit--Kat
Azt láttam, hogy az ultimate packban benne van, de külon packbe is meg lehet venni?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Snexi
valahol meg lehet nézni, hogy egy játékkal hány órát játszottam?

Totti5
FF pakk poén lett. Kívül, belül, teknóban mindegyik a filmnek megfelelő.

Totti5
Mikben van és mi? Halo is folyamatosan változik és fejlődik, de az alapokat nem fogják megpiszkálni, mert ami nagyon jó azon nem kell változtatni ( finomítani finomítottak folyamatosak ), aki játszik vele tudja.

Aki nem játszik, meg mindegy mit mond.

Erre először 8 évesen a fogorvos székében jöttem rá 😊 ... mind1, kibírom, de nekem a boxon pre-ordered a státusza, pedig az általad (orichalcos által) leírt módon vettem... amit ezúton is köszönök mindkettőtöknek 😊
Utoljára szerkesztette: eje75, 2015.09.15. 16:55:14
Macccy
Már 28 ?!?4? 😞 )
😉
Viccet félretéve nem tudom, akkor biztos nem szeret a fogtündér, szingapúrban 18.09 00:01 SGT volt a megjelenés, kb azóta veretem

Szia! Igen, ott vettem...Nekem tegnap este a box kiírta, hogy még egy kicsit várnom kell a megjelenésig, ellenőrizzem a store-ban, ott pedig a release date-et 28-ra írja....
Utoljára szerkesztette: eje75, 2015.09.15. 14:03:43
orichalcos
Singapure store-ban? Tegnap óta játszik vele minden ismerős aki onnan vette.

Szia!

Hol láttad ezt? Megvettem online és nekem 18-át ír <#pardon1> ...
darkSectorxxx
Figy de nem kell nagy dolgokat beleképzelni. Csak apróbb dolgokat. 😉

Macccy
Ajjajjj, Dark ... ne .... neki ... ne, jó?
😄

Meg ezt amúgyse. HALO és a fegyverei azért ilyenek mert ez nem a quake, ez hadsereg, ez páncél, sztori van. Így is a tiedhez hasonló vélemények miatt kicsit túl diverzifikált a Spartan páncélok megjelenése, sokaknak akik a könyveken nőttek fel nem jön ez be !

darkSectorxxx
Hát más játékban miért vannak változások?
Talán mert érdekesebb lesz tőle?

Végigvittél már HD felújítást (régit meg a felújítottat?)

orichalcos
És mégis miért?Adott karakterrel játszunk sztori módban, akinek ugyanolyan az armorja végig. Főleg most hogy nincs nagyon rá lehetősége hogy fejlesszen.

darkSectorxxx
Sajna. 😄

Totti5
Chief péncélja adott... azt nem lehet megváltoztatni.

darkSectorxxx
Na ez zsír, csak annyi hogy ne unlockolható extra legyen én alapon gondoltam a story modba.

Totti5
Ugyan annyi.

Kit--Kat
Jogosak az érvek. Egyébként a lemezes játékoknál kevesebbet telepít fel, vagy ugyanannyi helyet foglal, mintha live-on veszem meg és töltöm le az egészet?

Totti5
"Lehetne ez a fejleszthető fegyverek, páncélok"

darkSectorxxx
Félre ne értdsd.
Nem szarozom és nem erőlködök, énnekem az FPS-ek a lista végén vannak mint pénzért beszerzős játékok.
Csak mondom hogy miért van az hogy nem visznek bele más ötleteket, amiket más játékban láttunk már.

Lehetne ez a fejleszthető fegyverek, páncélok. Stb.
Ne miattam változzon a játék, nem vagyok sorozatnak a fanja, hogy most aztán idevele.

Csak ahogy végignéztem a gameplay-t, az első rész óta bennem vannak ezek a formák, hangok, lehet ezért nehéz szembesülnöm a generáció okozta változásokkal is.
Persze szép a játék, még a víz is, csak kicsit furcsa az összkép, kicsit retro maradt. 😄

Totti5
Ott a Halo kollekció, a Halo 4 HD full prevgen. Jól néz ki nyilván 1080p és 60 frémmel, de ennyi. Prevgen. Ez meg kurrgen. A látvány, effektek pazar, nem látok benne kivetni valót.

Az ellenfelek adottak, a Covenant adott. Prometheans meg ott van a 4. résztől kezdve mint új faj. Az ő storyuk egy trilógia része, tehát a Halo 6ban is ez lesz a felállás.

Minden részben változtak az eszközök, fegyverekek, képességek. Eleve nem csak Chief-el kellett menni, így a más karakterek mást is tudtak, máshogy, más eszközökkel, más képességekkel harcoltak.

Nem kell erőlködni. Ha nem tetszik le kell szarni és elmenni mellette. Ilyen egyszerű.

darkSectorxxx
Emlékezz mennyit nyavajogtam a TR-nél hogy változzon és most nem örülsz neki hogy ilyen lett amilyen? 😊
Visszasírnád még a régit?

mrmilan
3 hónapja még nem volt ONE-om 😉

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

darkSectorxxx
Ilyen drága még mindig a Legends? Hápedig milyen régi az már.

darkSectorxxx
Oksd Halo kell.
Nem azt mondom hogy mint a Final Fantasy úgy frissüljön epizódonként, de most annyival nem alázza a 4. részt látványban szerintem hogy azt a zöld páncélt, meg a megszokott ellenfeleket ne találjam ismétlésnek.

Jó lehet neked nem elég ebből, biztos lesznek apróbb eltérések, fejlesztések, de komolyan erőlködni kell néha hogy kitaláljam melyik Halo-t nézem éppen, nincs akkora egyértelmű változás.

Csak foligon számban? Ez oké, szép és jó. Csak furcsa érzés már 8 éve ugyanazokat a fegyvereket használni, ugyanazokkal az ellenfelekkel harcolni, a pályák sem változnak annyit.

Jó a 4.részben nagyon tetszett a behozott sok apró vagy éppen nem annyira apró dolog, a sok kiegészítő.
Azok az új ellenfelek, fegyverek....amik így összeépülnek a kezedben....

Totti5
"Rayman Legends-et. Behúztam Live-ról 3.990-ért"

3 hónapja volt GOLD játék.

Live árak elég jók. Folyamatosan mennek az akciók, minden héten érdemes nézni a GOLD címeknél, tele van leárazásokkal. Aki nem Day 1 játszik ( több esetben ők is ) lemezes árak alatt tudja venni a címeket.

mrmilan
Kezdem belátni, hogy ebben nagy igazság van. Főleg ha saját bőrén/pénztárcáján tapasztal az ember. Járta így én is most, tököm vette meg 12.990 ft-ért lemezesen pl. a Rayman Legends-et. Behúztam Live-ról 3.990-ért...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Totti5
"de nem örülnél te is kicsit vérfrissítésnek?"

Új vadállat rész, tele finomsággal. Nekem Halo kell nem más. Ez meg Halo és nem más.

darkSectorxxx
Hát, hogy azért semmi változás, a karaktereket nézve, fegyverek, vagy hangok nem? 😄
Nem egetverő problem, de furcsa mintha "első/előző" résszel nyomnék, új engine-el. 😄

Oks Chief külleme egy ruha van magyarázat hogy miért nem változik, (pedig változhatna), de pl ellenfelek?
Űrhajók? Bármi? 😊
Télleg nem kukacoskodásból, de nem örülnél te is kicsit vérfrissítésnek?

A stílus megmaradhat/na. Az nem para, csak mindig olyan érzésem van pl konkrétan az 5. rész gameplay-ek alapján/láttán, mintha egy mostgen Halo 4 lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.14. 20:06:11