XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
konzolról megnyitod, preview appba registration menü alatt lehet kiválasztani 3 opciót. Maradsz régibe, átjelentkezel újba vagy lejelentkezel. Értelemszerűen ha akarod átrakod az újra.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Haters gonna hate.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.17. 13:38:54
Adversus solem ne loquitor
Elég egyszer a gt versenyekből szerintem.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.17. 13:30:42
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Forza 6 ... Vannak ezek a PC master race pride mókusok, meg az ő kommentjeik, nehéz kikerülni:
- "a grafika szépnek tűnik. az irányítás, fizika meg olyan amilyen (full arcade)"
- "kíváncsi lennék hogy a Forza mesterek mihez kezdenének mondjuk egy Richard Burns Rallyval vagy Race 07-tel"
- Csili-vili Igénytelenség irányába megy el minden manapság
És persze az Xbox (konzol) fikázás is felbukkan ...
Egyébként én komolyan kérdezem, most itt van ez a Forza 6, volt ez a Richard Burns Rally 2004-ben, az miben volt mondjuk ehhez képest más? Én nem játszottam vele asszem, kimaradt. Folyton erre mutogatnak vissza, mit tudott az? Komolyan érdekelne! Gondolom kormány vs. kormány érdemes őket összevetni, nem is billentyűzet vs. kontroller ... ... De nem lehet, hogy csak az emlékek szépítik azt meg? 11+ éve volt !!! Most már gumi-, talaj hőmérsékletet modelleznek, állítólag 148 különböző felületet, berugózást, ott vannak a víztócsák, stb.
Én is szép emlékeket őrzök például a RAC Rally iránt, a Colin McRae 2 és a Microsoft féle RalliSport Challenge nekem maga volt a nirvána, de azért ez fényévekkel van előbbre.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.16. 20:19:41
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
My streams: https://beam.pro/oriic
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Aki nem játszik, meg mindegy mit mond.
Utoljára szerkesztette: eje75, 2015.09.15. 16:55:14
😉
Viccet félretéve nem tudom, akkor biztos nem szeret a fogtündér, szingapúrban 18.09 00:01 SGT volt a megjelenés, kb azóta veretem
Utoljára szerkesztette: eje75, 2015.09.15. 14:03:43
Hol láttad ezt? Megvettem online és nekem 18-át ír <#pardon1>#pardon1> ...
😄
Meg ezt amúgyse. HALO és a fegyverei azért ilyenek mert ez nem a quake, ez hadsereg, ez páncél, sztori van. Így is a tiedhez hasonló vélemények miatt kicsit túl diverzifikált a Spartan páncélok megjelenése, sokaknak akik a könyveken nőttek fel nem jön ez be !
Talán mert érdekesebb lesz tőle?
Végigvittél már HD felújítást (régit meg a felújítottat?)
Nem szarozom és nem erőlködök, énnekem az FPS-ek a lista végén vannak mint pénzért beszerzős játékok.
Csak mondom hogy miért van az hogy nem visznek bele más ötleteket, amiket más játékban láttunk már.
Lehetne ez a fejleszthető fegyverek, páncélok. Stb.
Ne miattam változzon a játék, nem vagyok sorozatnak a fanja, hogy most aztán idevele.
Csak ahogy végignéztem a gameplay-t, az első rész óta bennem vannak ezek a formák, hangok, lehet ezért nehéz szembesülnöm a generáció okozta változásokkal is.
Persze szép a játék, még a víz is, csak kicsit furcsa az összkép, kicsit retro maradt. 😄
Az ellenfelek adottak, a Covenant adott. Prometheans meg ott van a 4. résztől kezdve mint új faj. Az ő storyuk egy trilógia része, tehát a Halo 6ban is ez lesz a felállás.
Minden részben változtak az eszközök, fegyverekek, képességek. Eleve nem csak Chief-el kellett menni, így a más karakterek mást is tudtak, máshogy, más eszközökkel, más képességekkel harcoltak.
Nem kell erőlködni. Ha nem tetszik le kell szarni és elmenni mellette. Ilyen egyszerű.
Visszasírnád még a régit?
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Nem azt mondom hogy mint a Final Fantasy úgy frissüljön epizódonként, de most annyival nem alázza a 4. részt látványban szerintem hogy azt a zöld páncélt, meg a megszokott ellenfeleket ne találjam ismétlésnek.
Jó lehet neked nem elég ebből, biztos lesznek apróbb eltérések, fejlesztések, de komolyan erőlködni kell néha hogy kitaláljam melyik Halo-t nézem éppen, nincs akkora egyértelmű változás.
Csak foligon számban? Ez oké, szép és jó. Csak furcsa érzés már 8 éve ugyanazokat a fegyvereket használni, ugyanazokkal az ellenfelekkel harcolni, a pályák sem változnak annyit.
Jó a 4.részben nagyon tetszett a behozott sok apró vagy éppen nem annyira apró dolog, a sok kiegészítő.
Azok az új ellenfelek, fegyverek....amik így összeépülnek a kezedben....
3 hónapja volt GOLD játék.
Live árak elég jók. Folyamatosan mennek az akciók, minden héten érdemes nézni a GOLD címeknél, tele van leárazásokkal. Aki nem Day 1 játszik ( több esetben ők is ) lemezes árak alatt tudja venni a címeket.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Új vadállat rész, tele finomsággal. Nekem Halo kell nem más. Ez meg Halo és nem más.
Nem egetverő problem, de furcsa mintha "első/előző" résszel nyomnék, új engine-el. 😄
Oks Chief külleme egy ruha van magyarázat hogy miért nem változik, (pedig változhatna), de pl ellenfelek?
Űrhajók? Bármi? 😊
Télleg nem kukacoskodásból, de nem örülnél te is kicsit vérfrissítésnek?
A stílus megmaradhat/na. Az nem para, csak mindig olyan érzésem van pl konkrétan az 5. rész gameplay-ek alapján/láttán, mintha egy mostgen Halo 4 lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.14. 20:06:11