XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Hát, hogy azért semmi változás, a karaktereket nézve, fegyverek, vagy hangok nem? :D
Nem egetverő problem, de furcsa mintha "első/előző" résszel nyomnék, új engine-el. :D

Oks Chief külleme egy ruha van magyarázat hogy miért nem változik, (pedig változhatna), de pl ellenfelek?
Űrhajók? Bármi? :)
Télleg nem kukacoskodásból, de nem örülnél te is kicsit vérfrissítésnek?

A stílus megmaradhat/na. Az nem para, csak mindig olyan érzésem van pl konkrétan az 5. rész gameplay-ek alapján/láttán, mintha egy mostgen Halo 4 lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.14. 20:06:11

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Mivan?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Nincs baj a játékkal, de hány részt adnak el még egyazon skinekkel?
Hangokkal stb?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Ez királyság, ha a valóságban működik is. Én úgy sem veszem észre mikor megy kicsit lejebb ( Wolfinál sem láttam sosem ).

orichalcos
"In much of the campaign you may be playing at 1080p, but when we want to get really crazy with vehicles, visual effects and combat we can trade some of the resolution in order to maintain the crucial 60fps"

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5
Letisztultság, desing, színek, fények. Csak legyen stabil 60 és hállelúja.

Totti5
Agyonbasz. Kell most.

orichalcos
//www.youtube.com/embed/Ot06dXm64yc

Vááááá legyen már október elejeeeee!

TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/57AD5inbKAs

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Macccy
Hhhhh ... Ja, ez így van, de mióta 19-20 ezer Ft egy lemezes játék 0day, azóta nálam beesett a user's manuálok meg kaparós DLC kódkártyák és "steelbook" kólásdoboz tokok értéke. Otthon porosodik a polcomon egy Forza 4 Limited, egy Alan Wake Limited, egy HALO 4 Limited, de minek? Eladni se tudom őket, már 4 ezer pénzekért se kell a migránsoknak se. Ráadásul ezeket akkor még "csak" 13 ropi körül vettem ... A Home Sharing felezés után egy ilyen 0Day játék így kb 5.500-6.000 Ft lesz.
Ma már csak úgy tudnám elképzelni a dobozos játék vételét, ha venném-eladnám, mint a kocsikat, de ezzel nem foglalkozok. <#shakehead> Ügyesen "megoldották" ezt az építsük le a fizikai lemezek és használt piac problémáját.

DE, ez ne vegye el a kedved!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Kit--Kat
Én régi vágású vagyok, szeretem a kezemben tartani azt amit megveszek, tudom a lemezes játékok lassan teljesen kimennek a divatból. De régen külön élmény volt 1-1 játéknál a lemezhez adott leírás, térkép stb. Ebben a Rocksktar élen járt.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

darkSectorxxx
Ja izé, nemszerkesztettem a képet, de csak lehet látni a logo-t a szivárványfoltnál, a lámmpa felső csücskiben

Mások kinevettek, de énnékem bejön a játékokban ez a fotómod
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.13. 22:36:27

darkSectorxxx
Amúgy félelmetesek ezek a játékok néha.
Én néztem DC-ben pl az autókat, többekközt ezt is, és baromi érdekes részleteket meg tudnak már csinálni manapság.
Az első fényszórón pl rá van már téve a logo is meg ilyenek.

Pl ez a mercinek is.
Ezen a képen is ott van szerintem ha ráközelítesz a photo mod-ban szerintem te is fogod majd látni, erre gondolok....számomra ezek az apróságok az érdekesek manapság az autós játékban, mert a karosszériát szépre megalkotni a mai engine-ekkel már majdnem megy egy GTA-nak is, inkább a részletekben van a hangsúly.

pár kép hogy milyen logo_ra gondolok.

Macccy
Ja ..... lemezes, oké ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Miért várja mindenki a PÉNTEKET? :) ....
Release date: 15/9/2015
Kedd reggel legkésőbb szerintem mindenki rápattanhat.

darkSectorxxx
Volt amúgy bizonyos helyeken összehasonlítás a PC-al eső ügyben, mondanom sem kell melyik volt jobb.

darkSectorxxx
Azé bebaszna ha nem előrefelé tartanának a változásokban nem?
valahol ez egy természetes dolog? Nem? :D

Kit--Kat
Jó ezt olvasni, a demó túl rövid volt sajnos. Már várom pénteket. Az autók hangjain is véltél felfedezni javulást? Nagy részük eddig is tökéletes volt, de akadt olyan aminél nem volt megfelelő.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
Pedig szebb, több és jobban fut mint az 5.

24 autó a pályán. Bevilágításon / fákon kicsit módosítottak száraz időben. Fák animálva lettek, ez esőben, szélben látszik jobban hogy mozognak. Ablaküveg is koszolódik már ( meg persze a kaszni is ). Eső grafikája az autók, szélvédőn fantasztikus lett. Éjszakai fények, dinamikus árnyéka a másik autónak a saját reflektorunkban stb... pályák még részletesebbek, füst, köd, pára, homok effektek. Útfelületek, kerékvetők szintén részletgazdagabbak. Nem lehet rá mondani hogy nem reszeltek rajta, mert látványosabb hatása van a pályáknak, környezetnek. Autók meg olyan amilyen:) Továbbra is bámulatos, hogy minden egyes vas autóvista is egyben.

Ehhez nem kell mit hozzáfűzni :)

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.13. 20:09:45

Kit--Kat
Impresszív. Én a demóban nem vettem észre a grafikát tekintve különösebb változást.

Snexi
na akkor tőlem is :)

Utoljára szerkesztette: Snexi, 2015.09.13. 18:30:20

orichalcos
Igazán nincs mit. :)

Mi a probléma a visszajátszással (azonkívül, hogy 30 fps-el megy)?
Utoljára szerkesztette: LMNO, 2015.09.13. 16:02:44
Köszi a leírást! Meg is vettem :)
Moby
Vkivel szívesen összeállnék egy forzára :)

Adversus solem ne loquitor

Moby
Thx :)

Macccy
STORE SHOPPING GUIDE - Singapore
Courtesy of orichalcos ©

:D

Moby
Valami guide-ot nincs kedved rittyenteni?:D

Macccy
ahha, Oric módszerével végre sikerült plusz azért ilyen olcsó mert a gift cardok ott -20% akciósak

thumbs UP

Moby
Az jó olcsó :) (szingapúr?)

Macccy
Nah!
FORZA MOTORSPORT 6 STANDARD EDITION megvéve 11.400.- Ft

tőőttikézi ... 14 %

grebber
Xbox 360-ra tudnátok mondani pár coop game-et ami nem nehéz és bonyolult? Ha lehet ne osztott képernyős legyen.

Next PC upgrade: 2022

Kit--Kat
Én még fogcsikorgatva, de kibírom péntekig, de már nagyon várom. Remélem végre jó motorhangot kap a Countach és a Chargerén is finomítanak.

Totti5
Annyira nem kell túlmisztifikálni a fotomodot. Ez már az a gen ahol nagyot csökkent az olló. Forza Horizon 2nél is elenyésző volt az eltérés.

Az én képeim nem redereltek, csak free kamera, s semmi nincs rajta, max zársebesség hogy látszódjon hmozgásban van, ahol kell. Ennyi...

Nade szavak helyett ez jól mutassa:

Ingame.

Free kamera.

Render fotó.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.13. 09:46:57

Totti5
<#puszis>

n000rbi
Kész, eddig bírtam, 4%-nál jár a Forza6 letöltés, holnap már tolom (igen, azt a kiadást vettem meg)
A Te hibád, Totti!<#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Macccy
<#wow1>

Totti5

Totti5
Teslával Rió elég fun. Hallani minden környezeti zajt, effektek, különféle útfelületeket. Van ott minden, amit alig vagy nem is hallani égőmotoros autóknál. Alagútban a rácsos lefolyókon vagy min átmegy az autó. OMG.

Nagyon kár hogy nincs 900 fokos kicsit testreszabható belsőnézet, anélkül meg kormánnyal semmi értelme az egésznek:(

Pedig a pálya, és az AUTÓ felhozatal az olyan amit álmodni mertem. Minden benne van amit imádok.

A minőség meg lehengerlő. Kár hogy kontrollerrel tudom csak csapatni:((((((((
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.12. 22:07:58

Totti5
Passz, nem mentem velük olyan pályán ahol ilyen van.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.12. 22:02:10

Macccy
Amúgy ez a kép ... baszki eszméletlen. Tudom ez csak a fotómód és olyankor felhúzza a LoD-ot megmindent csutkára, de ooMMGG !!! <#wow2> Csak azt a vinyl-t javítsák ki nekem! <#rolleyes>

Amúgy az open wheel kocsiknál tényleg rongyosodik a gumiabroncs? A kavics meg fű gondolom nem kenődik fel rá, mint a Codieéknál ...?

Macccy
Oké?
Vinyl, kép teteje. A lotus felirat és az azt szegélyező két arany csík, az egyik vége látszik is picit. Sajnos pont szem előtt van cockpit vezetés közben. De ez legyen a legnagyobb gáz ....!

Totti5
Az is, mozgás sem teljesen 100as.

Kit--Kat
A béna kamera beállításokra gondolsz?

Totti5
Azért persze nem hibátlan, vannak gány dolgok. Ilyen a visszajátszás ami egyre távolabb van a minőségtől. Képtelenek jól megcsinálni 1ről a kettőre lépni. Codemasters is balfasz volt ebben egészen az F1 2015ig. Érdekes mód vették a fáradtságot és megtudták csinálni normálisan mindenféle gagyi hülyeség nélkül. Élvezet azokat nézni. Forzát meg fájdalom a legtöbb pályán:(((

Totti5
Oké!

Macccy
Ezek mind mind gyönyörűek tényleg, de nézd meg a Lotus F1 gépet belülről

gduck
Gyönyörű, aki ebben hibát keres, az max. az esernyőket hiányolhatja :)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Snexi
na elcsábultam és én is megvettem :(

Totti5
Passz, eddig nem láttam lowres dolgot benne.

Rengeteg csudaság van.

PL.:

Lagunaseca homok. Egyrészt az aszfaltra is rá van hordva, másrészt látni egyes szakaszokon ahogy a szél átfújja a homokot. Megállsz és látod hogy kisebb nagyobb intenzitással megy. Kész....

Gumifalak is mozognak. Ahogy nekicsapódsz úgy rongálódik, leesnek a gumik stb...

Az összes hurka, vízelvezető árok és minden... fullextrás kidolgozás.

Csakúgy.

Csak most látom. Nincs ablaka a cuccnak, beesik az eső........

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.11. 19:25:06