176898

-
Bármikor, szívesen :D -
Igen, ma arra keltem, hogy úgy hánynék egyet! Sajna nem jött össze, szal köszi a tippet, lehet, hogy holnap pont életmentő lesz!
-
Hja kipróbáltam, eléggé gyér. :(
-
Ha hányni akartok akkor mindenképpen nézzétek meg ezt az ARK-ot. Az ötlet nem rossz és biztosan szórakoztató is lehet, de technikailag egy akkora trágya, hogy ilyet én még nem láttam ezen a gépen. Persze nincs még kész blabla, de ez fényévekre van attól, hogy rá lehessen mondani, hogy jó. -
Mondtam már hogy imádok ide járni hozzátok? :D Mindig tök jó hsz-eket lehet itt olvasni.
Na de hogy ON legyek, már elérhető a Store-ban az ARK: Survival Evolved (preview). Van egy órás trial is aki esetleg kipróbálná. Amint lejön, tolok egy kis streamet majd. :) -
Még sehogy...De úgy fogom ahogy eddig csináltam.Sógornőm belép angliába az xbox.com on a profilomba és beírja a kódot így azonnal bekerül boxon a ready to instalba és ott már engedi leszedni!
Éljen a RÉGI sokak által istenített 360 as rendszer... -
Attyyaég, mi megy megint ..
Harli, te hogyan oldottad meg a Gears 3 kód gondot? Nem akarok zombizónázni meg semmi vpn szart -
dettó
-
Pedig nem vagyok még 18. :D -
Zozo76 #165070 benezek a topikba mondom ez a hirtelen sok hozzaszolas. latom megint harlekin vs darksector buli van. :) -
TomStorm #165069 Wow mit mond a végén:O
Én még nemj játszottam végig de kell majd a kieg!Kiváncsivá tett:) -
Alap. :D -
Megy faszán, de csak nyolcezer. MM-ban, máshol volt olcsóbban is, csak épp nem volt akkor. -
-
Ja ja ja és csak úgy éppen említésként vetted a 360 as kontrollert meg a ps 3 kontrollert meg az emulátort meg a meg a....!!!!
-
Nem, én kérdeztem valamit, meg is jött a válasz 9k már megjelent, ennyi, a többi maszlag utána gyütt. :D
Én azt szántam lezárásnak amiben a képet linkeltem ennyi. :D -
Igen ez a baj,hogy MÁST kérdeztél mint amit kellett volna és nem azt amiről információt szerettél volna hallani!
Érthetően így a választ is a MÁSRA kaptad!
-
Jó de én mást kérdeztem arra is van egyszerű válasz. :D -
Az 1 dolog hogy nem kell nem is ezen ment a beszélgetés!Hanem azon,hogy fogalmad nincs a dolgokról!!!
Ha tisztába lettél volna BÁRMI MINIMÁLISSAL akkor az első hszed ez lett volna!!!
Moby jól működik az x1 receiver pc-n?Mennyibe került?
válasz Mobytól igen fasza de mi ez a hülye kérdés miért ne működne jól és 9000!
Vagy
Ha van itt valaki aki használ x1 receivert pc-n az elmondaná a véleményét és hogy mennyibe került!
Moby válasza faszán megy és 9000!
Nah valahogy így zajlott volna a topik élete 5 percben!!!
De nem Te inkább kiharcoltad azt,hogy megvilágításba kerüljön a tudáshiányod!
-
De elfogadtam, csak írtam hogy thx nekem nem kell kábel, ezzel nincsen gond, meghallgattam a tanácsokat, nem voltam bunkó csak én mondtam a kütyü érdekel. :) -
Azé nemámúgyvanaz, ha megtehetem kényelmesen irányítom a szart is. :) -
Na látod ez a baj,mert nem tudsz semmit mástól meg nem fogadsz meg semmit így marad számodra a semmi tudás!
-
Akkor tök mindegy mit dugsz a gányra, az gányul fog menni mindig is, akár MS kontroller akár noname. -
Úgy hogy én nem csak steam-hez használtam/lehet használok kontrollert. -
Pont annyit tudok amennyi nekem elég, a többit meghagyom másnak. :) -
Emulátor hogy jön ide? DOS alatt sem megy a kontroller, win 3.1 alatt sem... nem arra vannak, egyik sem a gányra van. Arra van hogy 2005 óta megjelent össze játék perfekt megy vele. Mennek az azelőttiek, de az nem 100%, a gány, emulátor meg megint más világ. Ott sem kell mennie, hisz nem támogatott ott semmi. -
Nyugodj meg senki nem akar meggyőzni éppen elég volt az,hogy ismét napvilágot látott az,hogy ehhez se konyítasz semmit!
-
Ha van, de ha nincs? :D
Ja amúgy meg a 9k-s kérdésre válaszolva:
Ha hajlandó voltam kiadni 200k-t konzolokra hogy midndennel 20fps-el játszhassak? :D He? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.15. 18:24:50 -
A hát fordítva a mell!!! -
Jó hát fordítva se 100% :D
De bármilyen érdekes nem az a lényeg hogy meggyőzzetek hogy ti mit akartok, csak volt egy kérdésem, azt ennyi, én eldöntöm hogy hogyan használom. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.15. 18:21:55 -
Tudom a ps3 más nem arra gondolok, régen sokat baszakodtam kontrollerekkel, többekközt emulátoorokhoz is, próbáltam pc-st is egy ideig akkor volt ilyen, de nem gáz, én nem csak ezért akarom így, hanem csak mert ... :) -
Te nem vagy tisztába a dolgokkal,de ez nem meglepő!!!!
-
Most nincs igazad, mert vezeték nélküli.
akkor a x1-ed sem vezeték nélküli mert ott van a burkolat alatt egy kis lófasz ami kell hogy érzékelje a kontrollert, a vezeték nélküli a KONTROLLERRE VONATKOZIK. :D
Ezt tudtad? :D -
NEM volt ilyen régen. Az a PS3 kontroller volt. -
Miről beszélsz!?Régen meg valakik!?
Az egyetlen olyan kontroller a 360 as ami minden szarakodás nélkül KOMPATIBILIS PC-vel!!!ELSŐ PERCTŐLl!!
Jah és ugyan így most x1 is!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.12.15. 18:19:06 -
Mindegy régen írtak valamit a support részére, most lehet az volt hogy nem jelezte ki rendesen a gombokat vagy valami funkció nem úgy működött, vagy kellett plusz valami progi de volt valami amiért azt mondták hogy jobb rádiósba. -
őőőőőőő ismét hiba!!!!Na ezekből látszik hogy SOHA SEMMIT SEMMIRŐL NEM TUDSZ!!!!!Van valami lázálmos elképzelésed esetleg valamiről!!!!
360 as kontrollernél tökéletesen működöt a kábeles!És ott nem véletlenül volt kábeles kontroller és külön vezeték nélküli,mert ott a vezeték nélküli soha nem lett vezetékes csak receiverrel tudtad a pc-hez is csatlakoztatni érthetően!!!
Itt meg ezért van csak "vezeték nélküli"mert teljes értékű vezetékes lesz belőle,ha kábelt dugsz rá!
Ja azt nem mondtad hogy ennyire tele vagy lóvéval,hogy inkább 9000-ér veszel 1 receviert,mert nem bírsz elviselni 1 kábelt!!!Ja várj nem Te raktad be a szobádról azt a képet amin a konzol környéke úgy nézet ki mintha felrobbant volna 1 kábel gyár.
-
Butaság. Bedugod és megy. 1 féle kiosztás van amit a fejlesztők kitalálnak, és mivel minden játék támogatja az x360 / x1 kontrollert...
Az lehet hogy ha az USB helyett a HDMI-be próbálja valaki bedugni, akkor nem lesz 100%os az élmény.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.15. 18:12:37 -
Panaszkodtak sokan régebben hogy nem volt 100%-ig olyan kompatibillitás mint a recivel....ilyen supportos dolgok, asszem pl a gombkiosztás meg ilyenek.
Énnekem csakis rádiósan kell vagy sehogy.
Persze természetesen nem ez miatt csak hanem amúgy, nem köll lógóság a szobába. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.15. 18:10:46 -
" X360 kontroller kábelesen tudtommal nem működött annyira jól mint a recevier-e"
Oszt mi nem ment?!!!