XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem egetverő problem, de furcsa mintha "első/előző" résszel nyomnék, új engine-el. :D
Oks Chief külleme egy ruha van magyarázat hogy miért nem változik, (pedig változhatna), de pl ellenfelek?
Űrhajók? Bármi? :)
Télleg nem kukacoskodásból, de nem örülnél te is kicsit vérfrissítésnek?
A stílus megmaradhat/na. Az nem para, csak mindig olyan érzésem van pl konkrétan az 5. rész gameplay-ek alapján/láttán, mintha egy mostgen Halo 4 lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.14. 20:06:11
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hangokkal stb?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
My streams: https://beam.pro/oriic
Vááááá legyen már október elejeeeee!
My streams: https://beam.pro/oriic
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ma már csak úgy tudnám elképzelni a dobozos játék vételét, ha venném-eladnám, mint a kocsikat, de ezzel nem foglalkozok. <#shakehead>#shakehead> Ügyesen "megoldották" ezt az építsük le a fizikai lemezek és használt piac problémáját.
DE, ez ne vegye el a kedved!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mások kinevettek, de énnékem bejön a játékokban ez a fotómod
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.13. 22:36:27
Én néztem DC-ben pl az autókat, többekközt ezt is, és baromi érdekes részleteket meg tudnak már csinálni manapság.
Az első fényszórón pl rá van már téve a logo is meg ilyenek.
Pl ez a mercinek is.
Ezen a képen is ott van szerintem ha ráközelítesz a photo mod-ban szerintem te is fogod majd látni, erre gondolok....számomra ezek az apróságok az érdekesek manapság az autós játékban, mert a karosszériát szépre megalkotni a mai engine-ekkel már majdnem megy egy GTA-nak is, inkább a részletekben van a hangsúly.
pár kép hogy milyen logo_ra gondolok.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Release date: 15/9/2015
Kedd reggel legkésőbb szerintem mindenki rápattanhat.
valahol ez egy természetes dolog? Nem? :D
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
24 autó a pályán. Bevilágításon / fákon kicsit módosítottak száraz időben. Fák animálva lettek, ez esőben, szélben látszik jobban hogy mozognak. Ablaküveg is koszolódik már ( meg persze a kaszni is ). Eső grafikája az autók, szélvédőn fantasztikus lett. Éjszakai fények, dinamikus árnyéka a másik autónak a saját reflektorunkban stb... pályák még részletesebbek, füst, köd, pára, homok effektek. Útfelületek, kerékvetők szintén részletgazdagabbak. Nem lehet rá mondani hogy nem reszeltek rajta, mert látványosabb hatása van a pályáknak, környezetnek. Autók meg olyan amilyen:) Továbbra is bámulatos, hogy minden egyes vas autóvista is egyben.
Ehhez nem kell mit hozzáfűzni :)

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.13. 20:09:45
Utoljára szerkesztette: LMNO, 2015.09.13. 16:02:44
thumbs UP
FORZA MOTORSPORT 6 STANDARD EDITION megvéve 11.400.- Ft
tőőttikézi ... 14 %
Next PC upgrade: 2022
Az én képeim nem redereltek, csak free kamera, s semmi nincs rajta, max zársebesség hogy látszódjon hmozgásban van, ahol kell. Ennyi...
Nade szavak helyett ez jól mutassa:
Ingame.
Free kamera.
Render fotó.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.13. 09:46:57
A Te hibád, Totti!<#banplz>#banplz>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nagyon kár hogy nincs 900 fokos kicsit testreszabható belsőnézet, anélkül meg kormánnyal semmi értelme az egésznek:(
Pedig a pálya, és az AUTÓ felhozatal az olyan amit álmodni mertem. Minden benne van amit imádok.
A minőség meg lehengerlő. Kár hogy kontrollerrel tudom csak csapatni:((((((((
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.12. 22:07:58

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.12. 22:02:10
Amúgy az open wheel kocsiknál tényleg rongyosodik a gumiabroncs? A kavics meg fű gondolom nem kenődik fel rá, mint a Codieéknál ...?
Vinyl, kép teteje. A lotus felirat és az azt szegélyező két arany csík, az egyik vége látszik is picit. Sajnos pont szem előtt van cockpit vezetés közben. De ez legyen a legnagyobb gáz ....!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Rengeteg csudaság van.
PL.:
Lagunaseca homok. Egyrészt az aszfaltra is rá van hordva, másrészt látni egyes szakaszokon ahogy a szél átfújja a homokot. Megállsz és látod hogy kisebb nagyobb intenzitással megy. Kész....
Gumifalak is mozognak. Ahogy nekicsapódsz úgy rongálódik, leesnek a gumik stb...
Az összes hurka, vízelvezető árok és minden... fullextrás kidolgozás.
Csakúgy.
Csak most látom. Nincs ablaka a cuccnak, beesik az eső........
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.11. 19:25:06