176898
banner
  • n000rbi
    Bármikor, szívesen :D
  • Moby
    Igen, ma arra keltem, hogy úgy hánynék egyet! Sajna nem jött össze, szal köszi a tippet, lehet, hogy holnap pont életmentő lesz!
  • orichalcos
    Hja kipróbáltam, eléggé gyér. :(
  • n000rbi
    Ha hányni akartok akkor mindenképpen nézzétek meg ezt az ARK-ot. Az ötlet nem rossz és biztosan szórakoztató is lehet, de technikailag egy akkora trágya, hogy ilyet én még nem láttam ezen a gépen. Persze nincs még kész blabla, de ez fényévekre van attól, hogy rá lehessen mondani, hogy jó.
  • orichalcos
    Mondtam már hogy imádok ide járni hozzátok? :D Mindig tök jó hsz-eket lehet itt olvasni.

Na de hogy ON legyek, már elérhető a Store-ban az ARK: Survival Evolved (preview). Van egy órás trial is aki esetleg kipróbálná. Amint lejön, tolok egy kis streamet majd. :)
  • Harlekin
    Még sehogy...De úgy fogom ahogy eddig csináltam.Sógornőm belép angliába az xbox.com on a profilomba és beírja a kódot így azonnal bekerül boxon a ready to instalba és ott már engedi leszedni!
    Éljen a RÉGI sokak által istenített 360 as rendszer...
  • Macccy
    Attyyaég, mi megy megint ..

Harli, te hogyan oldottad meg a Gears 3 kód gondot? Nem akarok zombizónázni meg semmi vpn szart
  • Rage47
    dettó
  • darkSectorxxx #165071
    Pedig nem vagyok még 18. :D
  • Zozo76
    benezek a topikba mondom ez a hirtelen sok hozzaszolas. latom megint harlekin vs darksector buli van. :)
  • TomStorm
    Wow mit mond a végén:O
    Én még nemj játszottam végig de kell majd a kieg!Kiváncsivá tett:)
  • darkSectorxxx #165068
    Alap. :D
  • Moby
    Megy faszán, de csak nyolcezer. MM-ban, máshol volt olcsóbban is, csak épp nem volt akkor.
  • Totti5
  • Harlekin
    Ja ja ja és csak úgy éppen említésként vetted a 360 as kontrollert meg a ps 3 kontrollert meg az emulátort meg a meg a....!!!!
  • darkSectorxxx #165064
    Nem, én kérdeztem valamit, meg is jött a válasz 9k már megjelent, ennyi, a többi maszlag utána gyütt. :D
    Én azt szántam lezárásnak amiben a képet linkeltem ennyi. :D
  • Harlekin
    Igen ez a baj,hogy MÁST kérdeztél mint amit kellett volna és nem azt amiről információt szerettél volna hallani!
    Érthetően így a választ is a MÁSRA kaptad!
  • darkSectorxxx #165062
    Jó de én mást kérdeztem arra is van egyszerű válasz. :D
  • Harlekin
    Az 1 dolog hogy nem kell nem is ezen ment a beszélgetés!Hanem azon,hogy fogalmad nincs a dolgokról!!!
    Ha tisztába lettél volna BÁRMI MINIMÁLISSAL akkor az első hszed ez lett volna!!!

Moby jól működik az x1 receiver pc-n?Mennyibe került?

válasz Mobytól igen fasza de mi ez a hülye kérdés miért ne működne jól és 9000!

Vagy

Ha van itt valaki aki használ x1 receivert pc-n az elmondaná a véleményét és hogy mennyibe került!

Moby válasza faszán megy és 9000!

Nah valahogy így zajlott volna a topik élete 5 percben!!!

De nem Te inkább kiharcoltad azt,hogy megvilágításba kerüljön a tudáshiányod!
  • darkSectorxxx #165060
    De elfogadtam, csak írtam hogy thx nekem nem kell kábel, ezzel nincsen gond, meghallgattam a tanácsokat, nem voltam bunkó csak én mondtam a kütyü érdekel. :)
  • darkSectorxxx #165059
    Azé nemámúgyvanaz, ha megtehetem kényelmesen irányítom a szart is. :)
  • Harlekin
    Na látod ez a baj,mert nem tudsz semmit mástól meg nem fogadsz meg semmit így marad számodra a semmi tudás!
  • Totti5
    Akkor tök mindegy mit dugsz a gányra, az gányul fog menni mindig is, akár MS kontroller akár noname.
  • darkSectorxxx #165056
    Úgy hogy én nem csak steam-hez használtam/lehet használok kontrollert.
  • darkSectorxxx #165055
    Pont annyit tudok amennyi nekem elég, a többit meghagyom másnak. :)
  • Totti5
    Emulátor hogy jön ide? DOS alatt sem megy a kontroller, win 3.1 alatt sem... nem arra vannak, egyik sem a gányra van. Arra van hogy 2005 óta megjelent össze játék perfekt megy vele. Mennek az azelőttiek, de az nem 100%, a gány, emulátor meg megint más világ. Ott sem kell mennie, hisz nem támogatott ott semmi.
  • Harlekin
    Nyugodj meg senki nem akar meggyőzni éppen elég volt az,hogy ismét napvilágot látott az,hogy ehhez se konyítasz semmit!
  • darkSectorxxx #165052
    Ha van, de ha nincs? :D

Ja amúgy meg a 9k-s kérdésre válaszolva:

Ha hajlandó voltam kiadni 200k-t konzolokra hogy midndennel 20fps-el játszhassak? :D He? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.15. 18:24:50
  • Harlekin
    A hát fordítva a mell!!!
  • darkSectorxxx #165050
    Jó hát fordítva se 100% :D

De bármilyen érdekes nem az a lényeg hogy meggyőzzetek hogy ti mit akartok, csak volt egy kérdésem, azt ennyi, én eldöntöm hogy hogyan használom. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.15. 18:21:55
  • darkSectorxxx #165049
    Tudom a ps3 más nem arra gondolok, régen sokat baszakodtam kontrollerekkel, többekközt emulátoorokhoz is, próbáltam pc-st is egy ideig akkor volt ilyen, de nem gáz, én nem csak ezért akarom így, hanem csak mert ... :)
  • Harlekin
    Te nem vagy tisztába a dolgokkal,de ez nem meglepő!!!!
  • darkSectorxxx #165047
    Most nincs igazad, mert vezeték nélküli.
    akkor a x1-ed sem vezeték nélküli mert ott van a burkolat alatt egy kis lófasz ami kell hogy érzékelje a kontrollert, a vezeték nélküli a KONTROLLERRE VONATKOZIK. :D
    Ezt tudtad? :D
  • Totti5
    NEM volt ilyen régen. Az a PS3 kontroller volt.
  • Harlekin
    Miről beszélsz!?Régen meg valakik!?
    Az egyetlen olyan kontroller a 360 as ami minden szarakodás nélkül KOMPATIBILIS PC-vel!!!ELSŐ PERCTŐLl!!

Jah és ugyan így most x1 is!!!!!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.12.15. 18:19:06
  • darkSectorxxx #165044
    Mindegy régen írtak valamit a support részére, most lehet az volt hogy nem jelezte ki rendesen a gombokat vagy valami funkció nem úgy működött, vagy kellett plusz valami progi de volt valami amiért azt mondták hogy jobb rádiósba.
  • Harlekin
    őőőőőőő ismét hiba!!!!Na ezekből látszik hogy SOHA SEMMIT SEMMIRŐL NEM TUDSZ!!!!!Van valami lázálmos elképzelésed esetleg valamiről!!!!

360 as kontrollernél tökéletesen működöt a kábeles!És ott nem véletlenül volt kábeles kontroller és külön vezeték nélküli,mert ott a vezeték nélküli soha nem lett vezetékes csak receiverrel tudtad a pc-hez is csatlakoztatni érthetően!!!

Itt meg ezért van csak "vezeték nélküli"mert teljes értékű vezetékes lesz belőle,ha kábelt dugsz rá!

Ja azt nem mondtad hogy ennyire tele vagy lóvéval,hogy inkább 9000-ér veszel 1 receviert,mert nem bírsz elviselni 1 kábelt!!!Ja várj nem Te raktad be a szobádról azt a képet amin a konzol környéke úgy nézet ki mintha felrobbant volna 1 kábel gyár.
  • Totti5
    Butaság. Bedugod és megy. 1 féle kiosztás van amit a fejlesztők kitalálnak, és mivel minden játék támogatja az x360 / x1 kontrollert...

Az lehet hogy ha az USB helyett a HDMI-be próbálja valaki bedugni, akkor nem lesz 100%os az élmény.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.15. 18:12:37
  • darkSectorxxx #165041
    Panaszkodtak sokan régebben hogy nem volt 100%-ig olyan kompatibillitás mint a recivel....ilyen supportos dolgok, asszem pl a gombkiosztás meg ilyenek.
    Énnekem csakis rádiósan kell vagy sehogy.

Persze természetesen nem ez miatt csak hanem amúgy, nem köll lógóság a szobába. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.15. 18:10:46
  • Totti5
    " X360 kontroller kábelesen tudtommal nem működött annyira jól mint a recevier-e"

Oszt mi nem ment?!!!