XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
30-40db vagy 300-400db így?😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
ami modszert tesztelnek az, ügye az, h majd ne kelljen forrasztgatni.
? legalábbis én így tudom. JAH!
Kérdeztem konzolboltba, h elite mennyi és már mondtak vmi árat amit úgy mondott a srác, h "chipelve"(tudod konzolboltokba egyre megy a chip meg a flash😊!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Amúgy jó ár érte😊))
khm: #27823 hozzászolás
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezeket hol és mivel tudom megnézni?
XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409
Azt szeretném megkérdezni tõletek, hogy minden elite pack-hoz automatikusan jár 1 év gold elõfizetés, vagy csak szoktak vele akciózni árukapcsolás gyanán? Azért kérdezem, mer most hozzá, tudok jutni egy ilyen csomaghoz 90e-t és nem tom hogy jár-e hozzá. Különben ez elég jó ár érte ugye?
Köszi elõre is a válaszokat.
:-)
XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
De az elõjelek bíztatóak, így egy "verekedést" mindenféleképpen megérnek.
Mi is most vettünk gépet (Samsung meghajtóval), de még megy a tipródás, hogy átflasheljük-e õkelmét!
:-)
A ma megjelent NFS PS demo mindenesetre nagyon király!
Kérdés: egy sima Pendrive bedugható-e a 360-asba?
Annak segítségével esetleg lementhetõek-e a HDD-rõl egyes tartalmak?
Virtua Fighter 5 XBOX360-ACE
A pakkról korábban már írtunk részletekbe menõen, de a rend kedvéért ismételjük át a lényeget.
Az Arcade kiszerelés 279 eurós áron kerül forgalomba, ezért pedig egy HDMI porttal felszerelt gépet kapunk egy vezeték nélküli kontrollerrel, egy 256 MB-os memóriakártyával, valamint öt darab Xbox Live Arcade játékkal - név szerint: Pac-Man Championship Edition, UNO, Luxor 2, Boom Boom Rocket és Feeding Frenzy.
by gamer365.hu
2, Gold minek Livehoz? az csak a netgémingre kell
3, ahogy érzed
üdv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Ami nem tetszett: maga a 2 körös versenypálya elég gagyi,feelingtelen v nemtom , a töréshez nem értenek a fejlesztõk az látszik😄DD = > BUGOS a kocsi eleje , mi az a koromfeketeség ott te :SS meg lol volt pl mikor nem vettem jo az ívet kicist és megborultam 320-nál 😄 , visszatuttam volna jönni ha nem fordul a fejére a kocsi , mert feldobott a levegöbe addig semmi TOTALED nem volt , de mihelyst fejére állt egy kicsit egyböl totaled -.- , persze utánna talpraállt és nem is volt olyan nagy törés , zavart még ,h nem lehet kinyomni a rajtnál való kocsibemutatásos kamerázást (v mit😄),szintén fura volt ,h kajak üres volt az összes kocsi semmilyen sofõr nincs benne(lol , még direkt mutatja is a kamera az üres ülést😄) , ja és elég könnyed a játék sztem:casualba kezdtem , nem olvastam elöször a szöveget ott , mondom biztos az a legkönnyebb ,hát nem , King -be elsõre(casulba is ált.) végigvittem és pl a 2 körös versenynél sokkaljobban lehagytam az ellenfeleket.Aztán nézem ,h ez a casual,racer és king , nem az ellenfelek nehézségi szintjét jelzi ,hanem a kocsi irányitásába segit be pl v vmi ilyesmi.
Amugy cool game várjuk a full-t 😛
Zúzzuk neki 😊 oh yeah!
Végre törik az autó. És elég realisztikusan. Egyre jobb!<#kacsint>#kacsint>
ez a kicsinál a csöcspont nál nagyon sebességet azzal elvoltam. Fõleg, h az elején total károsra törtem a kocsim az tetszet.
De ez a pálya verseny halál unalom és másik vicc, h a féket nem ismeri a játék... minek írják ki, h van fék ha soha se kell fékezni.
pgr4 zoralabb számomra méééég.
Bár a törés része az bejön.
Na meg az M3😊
Betöltöm , Speed verseny vagy mi a szösz(azt tudni kell ,h az autos jatekok nem éppen állnak közel hozzám , de általában a need4speedet minden évbe megnézem😄) . Mikor számolt a startnál visszafelé az óra 3 2 1 ... és a füst , grafika BRUTÁLISSS OMFGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG , meg a gyorsaságérzet , röhögõgörcsöt kaptam , síróröhögögörcs inkább 😄 , ESZMÉLETLEN. PGR4 elbújhat😄 , na léptem is vissza , majd re , cksa gyorsan ezt elakartam mondani😄
gabesyler : passz , sztem ugyanaz 500mb kröül van asszem
Csak szólok😊
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
★ 汤姆 李
Akkor gondold el Ps3-asozók, majdnem mindegyik gémükben ezt a stilust "élvezik" <#zavart2>#zavart2>
Ugy hogy szélesre a mosolyt, csavarokat meglazitva játszható igazán! 😊
Ugy néznek ki mintha 2 évig éheztették volna õket. Meg nyulnak mint a gumi az emberek.
PFF <#wilting>#wilting>
Azt mondják, hogy ma lesz a nagy nap, szóval ha ma este is lesz demonstráció akkor linkelek be videókat róla.
/ON
Én is azt használom, még soha nem volt gondom velük, mindegyik pöccre megy, teljesen jók
Bence , cool a blogot 😄DD pls rakd madj fel az ÖSSZES demonstracios , tuntetos videot , *urvajók 😄DD
ON
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"