XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
1 hónap elvileg mindenhezjár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Köszönöm a válaszokat. Tehát akkor nem jó ez az ár még sem. És azt nem tudjátok, hogy ehhez a saturnos akcióhoz jár gold elõfizetés?
Kandurex
Ez az eternel sonata tök aranyos játék 😊) tolta itt valaki? kíváncsi lennék a véleményére!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

és feltéve aki ott vásárol egyet az megtudja a heggesztõs módszerrel flashelni vmi konzolkiskereskedésben nem?
Adi
szerintettek milyen mennyisigû elite lesz ott??
30-40db vagy 300-400db így?😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
per pillanat már van rá flash, csak ügye forrasztgatással.
ami modszert tesztelnek az, ügye az, h majd ne kelljen forrasztgatni.
? legalábbis én így tudom. JAH!
Kérdeztem konzolboltba, h elite mennyi és már mondtak vmi árat amit úgy mondott a srác, h "chipelve"(tudod konzolboltokba egyre megy a chip meg a flash😊!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

james69holden
saturnba holnapután 80-ért megkapod 2 játékkal ha sietsz

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Adi
használt vagy nem?
Amúgy jó ár érte😊))
khm: #27823 hozzászolás

Istencsászár
Félelem és rettegés a fórumon😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A Halo3 theatre menüjébõl elindított "felvételbõl" lehet screenshot -okat készíteni.

Ezeket hol és mivel tudom megnézni?

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Szevasztok!
Azt szeretném megkérdezni tõletek, hogy minden elite pack-hoz automatikusan jár 1 év gold elõfizetés, vagy csak szoktak vele akciózni árukapcsolás gyanán? Azért kérdezem, mer most hozzá, tudok jutni egy ilyen csomaghoz 90e-t és nem tom hogy jár-e hozzá. Különben ez elég jó ár érte ugye?
Köszi elõre is a válaszokat.
Azaz "olcsó", gyári memóriakártyára lehet "menteni"?
:-)

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Alwares
Igen be lehet dugni a pendrive-okat, sõt az mp3akat is (vagy ahogy mostanában nevezik õket Mp4-eket) én arról szoktam zenét hallgatni. Viszont lementeni nem lehet semmi. Különben szerinted ki lenne az a hülye aki memória kártyát venne? <#circling>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Amennyiben BENQ drive van bennük (márpedig az), akkor per pillanat NEM, mert még csak most tesztelik a hackelt firmware-t...

De az elõjelek bíztatóak, így egy "verekedést" mindenféleképpen megérnek.

Mi is most vettünk gépet (Samsung meghajtóval), de még megy a tipródás, hogy átflasheljük-e õkelmét!
:-)

A ma megjelent NFS PS demo mindenesetre nagyon király!

Kérdés: egy sima Pendrive bedugható-e a 360-asba?

Annak segítségével esetleg lementhetõek-e a HDD-rõl egyes tartalmak?

jó ez a kis akció,de ezek a gépek simán flashelhetõk?
Istencsászár , most már én meguntam ,h itt beszólsz mindenkinek! Fogd már be a pofád na , ha igy beszélsz!Idegesitö.

HoPP:
Virtua Fighter 5 XBOX360-ACE

james69holden
nem olvasott még róla valaki neten, hogy milyen meghajtóval vannak ezek az Arcade-ok szerelve?

james69holden
Pénteken jön az Xbox 360 Arcade

A mai napon a Microsoft bejelentette, hogy péntektõl lesz elérhetõ az európai boltokban a Core kiszerelést váltó új Xbox 360 modell, amely az Arcade nevet viseli.

A pakkról korábban már írtunk részletekbe menõen, de a rend kedvéért ismételjük át a lényeget.

Az Arcade kiszerelés 279 eurós áron kerül forgalomba, ezért pedig egy HDMI porttal felszerelt gépet kapunk egy vezeték nélküli kontrollerrel, egy 256 MB-os memóriakártyával, valamint öt darab Xbox Live Arcade játékkal - név szerint: Pac-Man Championship Edition, UNO, Luxor 2, Boom Boom Rocket és Feeding Frenzy.

by gamer365.hu

Nem tudom volt e mar: A Dunaplazai Saturnban 79.9k lesz csutortoktol a fekete Elite HDMI kimenettel+ 120GB vinyoval ajandek Halo3+Forza 2 jatekkal.
Istencsászár
1, Mit akarsz a Magyar támogatással? nekem minden megy
2, Gold minek Livehoz? az csak a netgémingre kell
3, ahogy érzed

TothLaci
1. Várom a magyar Live támogatást.
2. Goldot késõbb szeretnék kapni.
3. majd eldöntöm én.
Istencsászár
Akkor regisztrálj! Hopp? netán félsz h bannolnak mert warezolsz? ( röhög ).

TothLaci
Nem vagyok regisztrálva a Live-ra.
Alternatíva nincs a NFS: PS demójához?
Istencsászár
Igen be, sõt 3 óra alatt, tehát ne vagyél!

kakaoskalacs
(attention) lehet hulye kérdés de : ha most majd valamikor vennék egy xbox360 Arcade packot akkor az mennyi ideig birná vagy pár honapon belul behalna?

üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Istencsászár
Magyarul olyan szar mint az elõzõ részek, mert semmi rívás ( ami akkor lenne ha lenne benne komolyabb változás )... semmi sem változott, újabb játék ami nem NFS csak a tunning a lényeg.

Jaja , ez a speed challange baromi jó 😄DD zúzni kell benne rendesen , meg jó nagyokat lehet szállni 😄 multiba királyság lesz 😛 Ezen a pályán jóhogy nem kell a fék vagyis aki akarja néhol benyomhatja , viszont a másik pályán baromi jó kanyaodni , drift is baromi jó .
Ami nem tetszett: maga a 2 körös versenypálya elég gagyi,feelingtelen v nemtom , a töréshez nem értenek a fejlesztõk az látszik😄DD = > BUGOS a kocsi eleje , mi az a koromfeketeség ott te :SS meg lol volt pl mikor nem vettem jo az ívet kicist és megborultam 320-nál 😄 , visszatuttam volna jönni ha nem fordul a fejére a kocsi , mert feldobott a levegöbe addig semmi TOTALED nem volt , de mihelyst fejére állt egy kicsit egyböl totaled -.- , persze utánna talpraállt és nem is volt olyan nagy törés , zavart még ,h nem lehet kinyomni a rajtnál való kocsibemutatásos kamerázást (v mit😄),szintén fura volt ,h kajak üres volt az összes kocsi semmilyen sofõr nincs benne(lol , még direkt mutatja is a kamera az üres ülést😄) , ja és elég könnyed a játék sztem:casualba kezdtem , nem olvastam elöször a szöveget ott , mondom biztos az a legkönnyebb ,hát nem , King -be elsõre(casulba is ált.) végigvittem és pl a 2 körös versenynél sokkaljobban lehagytam az ellenfeleket.Aztán nézem ,h ez a casual,racer és king , nem az ellenfelek nehézségi szintjét jelzi ,hanem a kocsi irányitásába segit be pl v vmi ilyesmi.

Amugy cool game várjuk a full-t 😛
Zúzzuk neki 😊 oh yeah!

NFS-ben mekkorát lehet borulni 300-nál. Te jó ég!<#idiota>

Végre törik az autó. És elég realisztikusan. Egyre jobb!<#kacsint>

Adi
Ez a Pro Street nem igazán fogot meg..
ez a kicsinál a csöcspont nál nagyon sebességet azzal elvoltam. Fõleg, h az elején total károsra törtem a kocsim az tetszet.
De ez a pálya verseny halál unalom és másik vicc, h a féket nem ismeri a játék... minek írják ki, h van fék ha soha se kell fékezni.
pgr4 zoralabb számomra méééég.
Bár a törés része az bejön.
Na meg az M3😊

Alwares
A PGR4-et nem is lehet egy demó alapján megítélni! Az elsõ pár órában még én is húztam egy kicsit a számat, de aztán most már, ha elkezdek vele játszani, alig bírom letenni. 5 perc alatt különben se lehet kitapasztalni mindent, lolmár, a Forza 2 se volt ilyen szerintem mégse rótták fel neki ezt...

Istencsászár
Nehogy kilegyér már akadva hogy a PGR4 inkább komolyabb lett mint egy butított szar núboknak😊, jézusom...

Hát nem olyan keveset játszottam a pgr4 demoval és hát ez nekem sokkalta jobban bejön , mind grafika , mind kocsi irányitás , olyan aprólékosan megvan csinálva a drift is , egyszerüen TE IRÁNYITOD a kocsit , ténlyeg nagyon jó lett

Alwares
Na nemsokára leszedem a Prostreet-et én is... Nagyon nem várom hogy jobb lesz mint a PGR4. Minden bizonnyal nem is lesz az, de okozzon pozitív csalódást 😊

na zuzom a ProStreetet, 15 perc alatt lent volt 😄
Betöltöm , Speed verseny vagy mi a szösz(azt tudni kell ,h az autos jatekok nem éppen állnak közel hozzám , de általában a need4speedet minden évbe megnézem😄) . Mikor számolt a startnál visszafelé az óra 3 2 1 ... és a füst , grafika BRUTÁLISSS OMFGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG , meg a gyorsaságérzet , röhögõgörcsöt kaptam , síróröhögögörcs inkább 😄 , ESZMÉLETLEN. PGR4 elbújhat😄 , na léptem is vissza , majd re , cksa gyorsan ezt elakartam mondani😄

YEEEEEEEEE köszi ,h szoltal , én nem rég néztem akkor még nem volt fennt 😄 most kajáltam , na mek zúzom is lefele 😄

gabesyler : passz , sztem ugyanaz 500mb kröül van asszem

Adi
szedem😄

Fent van a Pro Street demo a marketplace-en!

Csak szólok😊

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Játszik már valaki az új Pes-el??

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ez a demó ugyanaz, amit legálisan le lehet tölteni és cd-n lejátszatni a 360-nal? Ezt hétvégén próbáltam, baszott jó volt, másnap feltörtem a malacperselyt és megvettem a GH 2-t... Nem semmi, beszarás jó ez a játék, gitárral tényleg fenomenális.

Ewergo
"....japán animeból jöttek volna..."
Akkor gondold el Ps3-asozók, majdnem mindegyik gémükben ezt a stilust "élvezik" <#zavart2>

Nagyon klafa ez a Guitar Hero III 😄DD , nem könnyu , de baromi élvezetes , gitárral meg gondolom még jobban fenomenális , meg lehet könnyebb is 😄 , még tán vmi extra mozdulatokat is lehet avval 😊

Ewergo
Ezt szerintem nem egy komoly darabnak szánták mert ilyen körülmények közt utcai foci nincs hivatalosan.
Ugy hogy szélesre a mosolyt, csavarokat meglazitva játszható igazán! 😊

Alwares
Hát lesz egy pár kinti pálya is ami nappali, de a rohad erõs fény-árnyék effektek miatt olyan mintha mindig éjszaka lenne...

rambuu
Hát nem azé, de ez ultra ronda!!!
Ugy néznek ki mintha 2 évig éheztették volna õket. Meg nyulnak mint a gumi az emberek.
PFF <#wilting>

/OFF
Azt mondják, hogy ma lesz a nagy nap, szóval ha ma este is lesz demonstráció akkor linkelek be videókat róla.
/ON

Szerintem Maxell DL-t nyugodtan vehetsz
Én is azt használom, még soha nem volt gondom velük, mindegyik pöccre megy, teljesen jók

OFF
Bence , cool a blogot 😄DD pls rakd madj fel az ÖSSZES demonstracios , tuntetos videot , *urvajók 😄DD
ON

Attila8805
De így fog kinézni és már trailer is van.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Off:
Ki járt már eddigúgy hogy nem vették át az utánvétes csomagját?
Ha nem veszik át mikor kapom vissza?
Vagy meddig várnak hogy átvegye a vevõ?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"