XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clive Barkers Jericho kijött! Ez kell! Ki vagyok éhezve a rettegésre :)

arty
én anno csináltam magamnak egy mûködõ verziot, mivel xboxon eléggé bejött ... csak aztán 360on tovább kezdtem jutni és a trágya kamerakezelés miatt olyan nehéz lett a játék, h elvesztettem az érdeklõdésemet ... (level5 körül), szal nem a harc a gond, hanem h nem látod kit ütsz és még a kamera beforgatásával is cseszekedni meg nem volt kedvem. részemrõl a 'szánalmas japán sz*r' kategoria, közvetlen az MGS2 mellett ülnek a cserepadon és sosem kerül már rájuk a sor ... :D

sztem a grafika xboxot meghazudtoloan szép + 60fps, viszont az 5:4 arányu tft-men helyes képaránnyal csak 640x480-ban ment :( tévén okés volt.

Forza.

narumon
neops te mirõl beszélsz?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Nemtom, wmvket viszi azt tom. Azokat HD felbontásban is akár. Szal nagyfelbontású playernek is jó.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Istencsászár
Most már ne tartsd vissza:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jah itt tartunk! Akkor bocs.
deep
Aha mester, taníts! Hogy lehet bármit is felmásolni a vinyóra, áruld el, és tied a nobel:D
Lemezrõl, viszont a winyójára áttöltve lejátsza a sima avi-t is. Csak egy progi kell hozzá, de nem tom a címét.
james69holden
csak wmv-t játszik le

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Segítsen már valaki légyszives! Hogy tudok avi filmet lejátszani xbox 360-as géppel? Milyen progi kell hozzá?
Waczkor
Vidd be vmeik boltba és betudod cserélni.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Ewergo
Na majd a mikulást nézd meg! Tele lesz a puttony...!

Ewergo
Nem! Ez Xbox 1-s gém 360-ra.

Hát ekkora pangást még nem láttam a neten Xbox 360-as ügyben. Semmi sincs hozzá, se progik, egyéb értelmes leírás. Senki nem tud ilyenekrõl a neten?

Egyébként: Üdv.
Van egy Project Gotham Racing 4 eredeti játékom tökéletes állapotban, elcserélném Bioshockra, vagy Gears of War eredeti játékra. Akit érdekel, írjon. [email protected]
Lizardman
XDVDMulleter

Örm
Hello!
Annak a programnak a nevét megtudná valaki mondani, hogy mi a neve amivel meglehet nézni, hogy melyik játék iXtreme kompatibilis-e és milyen régiójú? Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Waczkor
Azért ez nem víz,vagy valami élethez nélkülözhetetlen dolog.És még nincs veszélyben a vízkészlete a Földnek:)
Leütni ugyan már...
Xboxom és kajám nem adom:D

hát jah tuti vmi elvetemultek lesznek ott,de ezt honnan vetted hogy bérelt emberek?:D
Kandurex
Azért nincsen ekkora értéke a dolognak :D ez nem aranyláz, ne parázz már :))

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
:DD

Adi
én is menni akartam. :(
de nem fogok oda menni 80 ezerért verekedni. Megki tudja milyen elvetemültek vannak, lehet, h miközbe sétálok a parkoloba leütnek 360ért!:O<#confused>

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Hogyhogy "már"? Az nem a Ninja Gaiden 2...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ewergo
Már torrin a Ninja Gaiden Black (pal) ?!
Tapasztalatokat ne tartsa senki magában...! :)

Waczkor
Ja én is.

az igen,kivancsi vok milesz ott.
Adi
El lehet azt felejteni!!
BP-i konzol boltok embereket bérelnek fel, h megvegyék és megVEREKEDEJENEK érte!
És jönnek a vidéki bolt tulajdonosai is. Úgy, h aki venni akar kést és viperát vigyen magával!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

tejföl
Arra arra elneztem a datumot, valoban holnaptol lesz.

BAD Boys

james69holden
ha a saturnos-ra gondolsz, akkor az csak holnap lesz aktuális

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

tejföl
Az ocsso elitbol vett mar valaki?

BAD Boys

ok köszi..

Alwares
Jah vagy nov 13, de usa megjelenés elvileg 9-e lesz....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

2007. október 31. után

(de lehet, hogy november 14, ha jól emlékszem akkor a demo ezt írta!)

teddymac
Need for Speed ProStreet
Release Date: Nov 13, 2007
NFS, PRO STREET

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Játsszál a játékokkal, és utána ítélkezz
A Jericho.-t én is várom, de szerintem felejtõs lesz, bár nem szeretném. A demo nem nagyon fogott meg.

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Ewergo
Á...ezeknek totál hiányzik egy kerekük! Arra a rajzfikás moszat Ratchet-re meg 9 pontot adtak.
Ugy hogy nem hinném hogy a sokkal komolyabb Jericho csak 3-at érne! Vagy pedig ovisok pontoztak és ugy már érthetö...! :)

Tudja valaki mikor jön a pro street? Nekem amugy tetszik a demo alaplyán igy arcade kategoriába...

mucsácsó
Hümmm, ennyire szar lenne a Jericho?
Eddig átlagban 6/10-es reviewk, maximum 8/10...
és amin most ledöbbentem nagyon, az az 1UP féle 3(!)/10..
Ahogy vártam ezt a játékot, úgy kiábrándultam már belõle...demója még úgy ahogy bejövõs volt, de biztos hogy nem viccbõl húzták le ennyire a játékot..
Akit érdekel a review, az klattyanjon ide.
Ewergo
Na a Lost Odessy 4 lemezes? Az a "számháborus" Kék sárkány is 3 lemezes. Én nem tom hogy ezeket a japós döcögõs klikkelös csikos vonalas kék kardsuhintásos gémeket hogy tugyák ennyi lemezre teleirni!
A Darkness-t vagy Gears of War-t mé nem csinálják má egysz 5 lemezre?!
<#ravasz1>

Alwares
Persze, megy rendesen. Elösször nem akarta kiírni az ImgBurn de egy újraindítás és lemez csere jót tett neki... Megy tökéletesen!

Alwares!+van már neked a Pes'08?Müxik a Relish változat neked?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

baggins
Üdv. Nem nagyon szoktam idetolni a képem, de most lenne egy kérésem. A barátnõm nagy játékos, és a suliban a szakdolgozatát a videójátékokról és azok hatásairól szeretné írni. Készített egy kérdõívet, ha valakinek van ideje és kedve, megköszönném, ha belenézne, esetleg kitöltené. LINK

Alwares
Fújj vazzeg, kipróbáltam ezt a ProStreet-et... Ez valami irritáló valami... Nem jön be, annyira se mint a Carbon. Az irányítás, a játékmenet, mind rossz irányba ment el. A hangok valami rohad irritállók. Az egész körítés annyira nem jó, nem érezini az autók fikikáját, olyan mintha valami teherautókkal mennél az úton, nevetséges. Ez eddig nagyon nagy csalódás. Grafikailag ugyan szép, de már rég kinõttem én abból a korból hogy meg lehessen venni engem a grafikával... Annyira személytelen, idegen az egész körítés, hogy az valami szánalom.

arty
jah, realis lett volna, ha a 320km/h -s borulas utan tovabb tudsz menni

nameg, h alig volt megtorve a kocsi... 320-nal karcolasok szoktak lenni, jah

szar ez az nfs, semmi realitas :(

;))))))

Forza.

arty
nem

- lehet flashelni: leszeded a gyari firmware-t meg visszarakod, akar forrasztas nelkul az uj dosflash-el
- hackelt FW nincs, azaz masolt jatekot nem tudsz elinditani BENQ drajvban. egyelore ez a resz keszulget ...

Forza.

Alwares
Én nem szeretem ezt a JRPG vonalat de a Lost Odessy szerintem nagyon jó lesz. Csak sajnálom rá a 4 DVD-t... No de nem baj, szerintem majd keresek valami palimadarat akivel cserélgetek...

Kandurex
jah, hát, azt már próbáltam :)

arra lettem volna kíváncsi, h vannak e benne pl. idézhetõ lények,..bár megnézve pár review -ut, nem láttam ilyesmit :( egyébként ha picit dark -osabbra (komolyabb, sötétebb stílus), életszerûbbre (nem rajzos) veszik,...pár "GF" -fel :)), akkor sztem "must by" azonnal! :/ így meg nem is tudom...tényleg olyan szemet gyönyörködtetõ, meg hangulatos...csak nem az én világom, az enyém jóval sötétebb ennél :)

kár érte, remélem a Lost Odessy majd oda rakja magát dark role - play -ben :)

az milyen?
Alwares
Én majd holnap vagy ma leszedem a demót, kiváncsi vagyok rá..

fishBNS
Valakinek van mar 65nm-es chippel szerelt gepe???