XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem a grafika xboxot meghazudtoloan szép + 60fps, viszont az 5:4 arányu tft-men helyes képaránnyal csak 640x480-ban ment :( tévén okés volt.
Forza.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyébként: Üdv.
Van egy Project Gotham Racing 4 eredeti játékom tökéletes állapotban, elcserélném Bioshockra, vagy Gears of War eredeti játékra. Akit érdekel, írjon. [email protected]
Annak a programnak a nevét megtudná valaki mondani, hogy mi a neve amivel meglehet nézni, hogy melyik játék iXtreme kompatibilis-e és milyen régiójú? Kösz!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Leütni ugyan már...
Xboxom és kajám nem adom:D
XBOX Live Gamertag:Waczkor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
de nem fogok oda menni 80 ezerért verekedni. Megki tudja milyen elvetemültek vannak, lehet, h miközbe sétálok a parkoloba leütnek 360ért!:O<#confused>#confused>
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
BP-i konzol boltok embereket bérelnek fel, h megvegyék és megVEREKEDEJENEK érte!
És jönnek a vidéki bolt tulajdonosai is. Úgy, h aki venni akar kést és viperát vigyen magával!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
(de lehet, hogy november 14, ha jól emlékszem akkor a demo ezt írta!)
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
A Jericho.-t én is várom, de szerintem felejtõs lesz, bár nem szeretném. A demo nem nagyon fogott meg.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Ugy hogy nem hinném hogy a sokkal komolyabb Jericho csak 3-at érne! Vagy pedig ovisok pontoztak és ugy már érthetö...! :)
Eddig átlagban 6/10-es reviewk, maximum 8/10...
és amin most ledöbbentem nagyon, az az 1UP féle 3(!)/10..
Ahogy vártam ezt a játékot, úgy kiábrándultam már belõle...demója még úgy ahogy bejövõs volt, de biztos hogy nem viccbõl húzták le ennyire a játékot..
Akit érdekel a review, az klattyanjon ide.
A Darkness-t vagy Gears of War-t mé nem csinálják má egysz 5 lemezre?!
<#ravasz1>#ravasz1>
★ 汤姆 李
nameg, h alig volt megtorve a kocsi... 320-nal karcolasok szoktak lenni, jah
szar ez az nfs, semmi realitas :(
;))))))
Forza.
- lehet flashelni: leszeded a gyari firmware-t meg visszarakod, akar forrasztas nelkul az uj dosflash-el
- hackelt FW nincs, azaz masolt jatekot nem tudsz elinditani BENQ drajvban. egyelore ez a resz keszulget ...
Forza.
arra lettem volna kíváncsi, h vannak e benne pl. idézhetõ lények,..bár megnézve pár review -ut, nem láttam ilyesmit :( egyébként ha picit dark -osabbra (komolyabb, sötétebb stílus), életszerûbbre (nem rajzos) veszik,...pár "GF" -fel :)), akkor sztem "must by" azonnal! :/ így meg nem is tudom...tényleg olyan szemet gyönyörködtetõ, meg hangulatos...csak nem az én világom, az enyém jóval sötétebb ennél :)
kár érte, remélem a Lost Odessy majd oda rakja magát dark role - play -ben :)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯