XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Vajon normális dolog ez? :D
Remélem annyira nagyon nem árt neki...néha már olyanokat "roppan", hogy mondhatni a frászt hozza rám.. :D
Bár gondolom használni biztos nem használ neki, hát de ez ellen nemsok mindent tudsz csinálni.. =/
Alwares
Jah nekem is feltûnt. Igen ez a hõtágulás miatt van XD
Egyébként letöltöttem a Ninety Nine Nights demóját és tökre rácsodálkoztam a játékra, fõként mivel fogalmam se volt milyen stílusú, de hogy ekkora hent-csaták legyenek benne arra nem számítottam. Egész bejövõs kis game, lehet kipróbálom a teljest is...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Bár az is lehet hogy csak simán nem vettem le a mondatban eldugott iróniát. Ha ez a helyzet akkor nagyon el van dugva...

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

"Achivement értelmetlen helyfoglaló mentések a winyon"

Ez azért vicces. Játékonként 30-50 "is.achievment.unlocked.xxx" logikai változó, true és false értékekkel. Játékonként 50 byte. Szerintem elfér...

Adi
RCR

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Én mostantól Verbatimot fogok vásárolni.Megint kiírtam 1 gagyira(fujifilm) a Pes'08-at és akadozik néha.
Tuti a lemez miatt van.Ismerõsöm Xb.-a le sem játsza.

★ 汤姆 李

saturnban csak elitere lehetett feliratkozni?vagy premiumra is?
én is a verbát meg a ricoh-ot ajánlanám,bár tegnap kiírtam philipsre is a Jerichot és simán megy,egyszer "gondolkodott" egyet a gép kb 2 másodpercig a gép játék közbe,de amúgy hibátlan,szal nem mindig lesz szar más lemezzel az írás. Amúgy sztem nem nagy szám a Jericho bár az elején vagyok. darkness jobb volt sztem ilyen stílusban, az vhogy nekem "humánabb" de persze ez egy objektív vélemény.
Waczkor
Nekem is csak az a 3 demó volt.Mondjuk nem izgatott annyira,mivel hogy adták a fifat meg a halot.Másnap rátettem a netre és elkezdtem lekapni a demókat.Halot meg tegnap cseréltem be PGR 4-re.

NBA Street Homecourt meg Fight Night szerintem a best:)
Hihetetlen mennyire jól el lehet velük szórakozni.Sajnos az NBA nincs használtban sehol,szal egyelõre marad a demó:S

Bár a Fight Night meg a PGR mellett nehéz mást játszani:D

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Ewergo

Richo vagy verbetim lemezt használj!!! (inkább Richo) azse mind1 miylen az irod, lekopogom nekem még 1 et se rontott el :)

Ha már az írást elrontja akkor nem box Fw a gond.
Vagy az íród nem teljesen ok, vagy a lemez szaksz (ez valószínûbb).
Használj Verbá-t azzal nekem még sosem volt gond.

Nem tudom milyen firmware van benne,passz...,múlthét pénteken lett flashelve...
Akkor ezekszerint samsung esélytelen?

Mostmár tényleg lépek,sziasztok.
Nem vagy egyedül, nálam is csak 3 demó, meg kb 10 live arcade trial volt rajta azt csók. Ennél még a prémiumba is sokkal többet raktak anno.

Bendy
Nem lehet, hogy a konzolodban IXtreme firmware van, és a játék amit kiírtál az nem IXtreme kompatibilis?
Meg ha jól olvasom neked SAMSUNG íród van? Nem ajánlott az xboxhoz

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Ez sem mûködik...Unplayable disc,és ez már el sem indul,azaz nincs a soknyelvû szöveg...
Az nem lehet hogy nem jó a flash?
Mert van egy pár játékom(kaptam,nem én írtam),másnál megy,nálam pedig vagy a 9 felirat,vagy az unplayable disc <#falbav>
ÁÁÁáááááááhhhhhhhhhh,hogy fogok így game-t írni?
Na mindegy,<#fogmosas><#puszi><#law>,aztán alvás <#papakacsint>
Bendy
Ez meg már ezerszer meg lett mondva, hogy az Achievements semmire sem jó, egyszerûen büszkeséget adhat és semmi többet. Nem kapsz érte semmit.
Microsoft pontokért lehet vásárolni a Marketplace-en, a Microsoft pontokat elõre meg kell venned, mint a feltöltõs telefonkártyát, pénzért!!

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Finalise Disc Failed!
Device<2:1:0>TSS blablablabllllaaaaa (F:)(ATA)
Reason:Session Fixation Error Writing Lead In

Ezt a hibaüzenetet kapom amikor a ImgBurn befejezte az írást...Azaz nem fejezi be,100%-on áll,kiírva hogy complete,lent hogy 100%-Finalising Disc
Most akkor mi a baj?
Az elõzõ Dvd-nél is ezt írta....Faxa,megint elbaxtam egy lemezt,FN3 meg sehol...Bár még nem néztem hogy viszi-e,de szerintem uaz lesz mint az elõbb.<#violent><#wow3><#gunyos1><#falbav><#help><#help><#help>
Bendy
RCA

mucsácsó
Hm nektek így szokott "pattogni", vagy nem is tudom...nem jut eszembe rá találó szó..néha olyan fura hangokat ad ki a box, bekapcsoláskor...meg néha kikapcsolás után is, bár gondolom az a lehûlés miatt lehet...elõfordult már veletek ilyen? :D
GS-nak igaza van abban,hogy a mozgásokon javítani kellene a játékokban.Utalnak persze erre a game-re is ezzel:(
De biztosan jó lesz,sztori miatt máris érdekel:)és egyidõben jön ki Assa.Creed-el!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Adi
oké köszönöm. Hol tudom a legolcsobban megkapni?!
Másik: kaptam a füleshez egy RCR kábelt is. Na azzal mit kezdjek?:O
Gondolom az RCR kábel akkor kell ha nem használod az optikait nem?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Köszi! Ez már tényleg érthetõ, mi is ezt gondoltuk...

De! Konkrétan hol lehet ezeket "levásárolni"? Gyûlnek ezek a pontocskák szépen, de még nem tudtunk rájönni, hogy hol is lehetne ezeket felhasználni!?

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Ewergo
Enézést! Achivement pontokér kapsz a lájvon kedvezményes akármit, vehetsz meghatározott akármit. De csak ha a játékokban elérsz bizonyos szintet. Ezt jóóóól láthatóan ki is jelzi némelyik program. Ugy hogy Hajrá! :)

DoNorBi
figyu nálam is szellemképes a dolog ha i vagy p felbontásba teszem hdmi-vel!1080pbe már nem nagyon de az alatt eléggé látható.de ha pc felbontásba rakom amit õ ajánl(optimalizál)ugy nincs szellemkép,csak olyan színtelen az egész.ha van tippje vkinek hogy mitõl lehet az engem is érdekelne:)

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
csáó mindenki!
vettem a napokban egy elite csomagot és azt olvastam neten hogy 17gb elõre feltöltött tartalom van rajta.nos ez nálam nem igy van...akkor most nálam van a gubanc avagy csak hülyeségeket irkálnak?

Haverok, Buli, Fight Club!

Okés érthetõ amit leírtál komponens-HDMI kapcsolatról!
Az a nagy helyzet,h a TV-m komponens összekötésnél nagy felbontásban csinálja a szellemképet!Csak 60Hz-nél!
De viszont nem tudom átrakni a Tv-t 50Hz-re,mert egybõl visszaugrik!
Addig igen amig feltesz egy kérdést(ekkor nincs szellemkép)
Erre nem tudsz vmi megoldást?
ugyanilyen tv-n az én boxommal kipróbáltam egy ismerõsömnél és nála 60Hz-en nem csinálta...
f. tudja mi van:)
MS VGA kábelen van optikai hangkimenet. (van olyan utángyártott is, amin van, de én maradnék az MS-nél)

PSN: berghold

PM ment...

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Premium+H3 egyértelmûen. Bár az elite-nek az alap hûtése halkabb, mikor felpörög a dvd-drive ugyanolyan hangos. A 120-as vinyó meg nem ér meg +35k-t (ha a halo-t is beleszámolod). Egyébként itt csücsül mindkettõ a TV alatt (egy flash Premium és egy flashfree Elite).

1ébként belülrõl csontugyanolyan az Elite és a HDMI-s premium.

Ja, ismét live-on vagyok (curtessy of Saturn), úgyh aki gondolja vegyen fel, gamertag-em az aláírásban. Jelenleg Halo3, DOA4 és PDZ van itthon, benne vagyok egy-egy meccsben.

Ehhhh,nem sikerült....Megint bejött az a sok nyelven íródott szar.....
Most akkor elrontottam az írást,vagy a lemez(philips)nem okés?
Vagy a dvd íróm(samsung)nem jó?Vagy az a baj hogy nem frissítettem a firmware-t(pedig a Technikai Segítség-ben javasolták)....?
Kicsit most unhappy vagyok <#rinya>
Van még egy DL lemezem(tdk),nem tudom bele merjek-e kezdeni megint?
Nah, nekem is megvan az Elite-om :) Yikes...

Powned by Phazon...

Hali!

Fogalmazd már meg lécci, mert csóró fejjel nem értem amit leírtál!
:-)

Adi
Van vkinek gyári vga kábelja? mert megnézzhetné nekem, h az a része ami bemegy a box-ba ott van -e optikai kimenet!!:O
Vettem egy sharkoon x-tatic 5.1-es fülest és én monitoron használom a boxot és nem tom, h össze kötni, mert van egy vga vége ami bemegy a monitorba és van két rca fehér és piros amibõl nekem lesz egy jack bemenet és abba belemegy egy jack és megszólal a hang. Na de a füles hez adtak egy optikai kábelt meg egy rca kábelt(sárga) és az optikait ügye nem tom, hova dugni mert nem gyári a vga kábelem és nincs az a csati mellett optikai bemenet mint gyári x-boxos tv csati mellett.
RCA-val meg nem tok mit kezdeni.
Szóval nem tom mit csinálak? van két rca-m ami a hang és a fülesnek van két bemenete az egyik optikai másik rca.

Johnny23
Srácok!

Sztetek melyik éri meg jobban?

-HDMIs X360 Premium+HALO3 verza: 88k
-X360 ELITE: 110k ??????

..aztmondják az ELITE-ekkel nincs sok gond,meghogy halkabbak(???)
mondjuk mindenképpen tetetnék bele hûtésmodot.
Meg az sem utolsó kérdés melyiket mikor gyártották, de mondjuk ez a HALO3 féle edition se lehet akkor régi gyártás, mivel a gamma most jött,ki.

...szal melyik ??<#fejvakaras><#nemtudom><#help>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

30% azért elég durva behalási arány...:-D

De ez így sokkal izgalmasabb <#crazya>
És ha minden összejön+a 360 se hal be,még olcsóbb is <#circling>
Waczkor
Persze van aki már régóta flashelt géppel játszik és semmi bant nem kapott...

Én tutira elsõre lebuknék:D

Waczkor
Nem azért de használtan 4000-ért lehet megvenni a Fight Nightot.
Ma vettem és frankó állapotban van.Lepolírozták és semmi gáz nincs vele.

Egyébként szerintem nem éri meg a flashelés,de mindenkinek szíve joga.

Pont az ilyenek miatt,ha elb*szódik.
Plusz nuku live:(
Legalábbis addig megy,amíg nem jön az új frissítés.

Alwares
Hmm Fight Night Round 3 lehet nekem is kéne, nemtom lehet beszerzem én is...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Kb 10 perc múlva elkezdem kiírni a Fight Night 3-at!
Most csomagolom ki Winrar-al,IMGBurn-al fogom írni...Elolvastam a Technikai Segítség-et,nem minden 1értelmû,dehát próba-cseresznye <#duma>

Életem elsõ DL írása,szorítsatok hogy sikerüljön <#integet2>
Késõbb jelentkezem az eredménnyel!
nightsucker
Egyártalán érdemes megprobálni?Ha ki küldenek csekket mekkora lehet a fizetendõ összeg??

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Mindig is ingyen volt a hivatalos Ms szervíz. Mikor kijött a box 2005 végén a gari eleinte 1 év, majd ezt meghosszabbították 2-re, majd most nyáron 3-ra (csak RRoD problémákra vonatkozik a 3. év).

Viszont onnantól kezdve hogy flashelt, egy szót sem szólhatsz, hülye is lenne az Ms megcsinálni ingyen a flashelt gépet.

Olyan sosem volt a 360 történetében, hogy az Ms pénzt kért volna egy elromlott módosítatlan gép szervizeléséért.

nightsucker
Tényleg? Olvasd el ezt:

"Egyébként a hivatalos eljárás az lenne, hogy ha látja az MS a szervízben, hogy módosított (firm, matrica, hûtésmod) akkor szó nélkül visszaküldi, és az utaztatás költségeit rád veri (asszem addig át sem veheted míg nem fizeted ki, másik fórumon mesélte valaki pár hónapja)."

Az enyém flash-elt. plusz 2x javították már a kereskedõnél ahol vettem mivel akkor még nem volt ez az ingyen MS F.S

Kandurex
...de hát ingyen csinálják meg,..még a postát is állják <#fejvakaras>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nightsucker
Ez azért undorító hogy az ember erre gyûjt, kifizeti azt a k...a 100e körüli összeget aztán így elromlik és nem hajlandóak ingyen megcsinálni. Sokan mondják hogy mért nem az MS-t kerestem elöször, azért mert akkor még nem volt ez a sz.r "ingyen megcsináljuk" akciója. És ha elõtte 2x csinálták akkor mi van? Akkor már ÉN nem is fizettem érte??? Ezt nekik alapból kötelességük lenne megcsinálni, fõleg hogy a bajt maguk "okozták". Most akkor ha kifizetem, akkor az kb 15e és utána jön a 5-6-7-8-... menet. Nem? az ember csak erre költsön?!!!

arty
az xboxod elõállitja a digitális képbõl az analog komponens jelet, amit te megint visszaalakitasz (digitalizálsz) HDMI-re - ez ilyen "gagyi" eszközökkel sztem csak erõs minõségveszteséggel lehetséges :) nézd meg mennyibe kerül egy olyan cucc, amivel pl komponens bemeneten tudsz digizni ... nem véletlen

az alapbol HDMI-s gép pedig az analogra és vissza digire alakitást küszöböli ki, igy nyilván az lesz a legjobb kéept adó ... én kipróbálás nélkül nem merném a helyedben megvenni az átalakitot, sztem egy rendes HDMI összeköttetés képét meg sem fogja közeliteni!

Forza.

gizzda
És nem lehet a gyári progit visszatölteni rá és úgy visszaküldeni ha sértetlen a matrica?

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

avengir
Az MS minden hozzá beérkezõ konzolt tesztel szervíz elõtt, szopták már meg emiatt páran, szval nem lehet mindent ráfogni az RROD.

https://hotshu.wordpress.com/