XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ami viszont büntet az a kipufogó láng éjszaka. Áll leejtős korom sötét Nürburgringen.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
/mellesleg hogy tudnak játék közben így felvenni (ilyen kameraállásból?)? vagy ez egy gamplay-ből kiollózott részlet?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.19. 15:01:41
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Beszartam. Őrület.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Külső nézetből –amikor szerintem legalább annyi a poligonszám – viszont működik a tükrözés.
Másik hiba amit találtam, hogy valamiért néhány Paint Design, úgy vettem észre csak a Turn10Selected-ek, eltűnnek örökre, ha felpróbálom őket a kocsira. Nem tudom a Car > Paint > My Designs -ból betölteni többé, ha lecserélem és a Recommended Designs -ban sem lesz ott többé a közösségi művek közt.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.19. 12:32:48
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.19. 01:13:03
Fifába viszont a csajok ááá nagyon jók😄 de ugye nem azok az elsődlegesek számomra,csak Fun..
A PGA Tour-t viszont valami amatőrök csinálták, még a videók is akadnak és nagyon low res gyanús, 10 percig bírtam nézni.
Cumi van 😊
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.18. 21:25:59
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Lenne egy tesztelésem vasárnap, és az én fülesem még mindig vidéken van. 😞
My streams: https://beam.pro/oriic
amikor elkezdek játszani onnantól számitott 10 óra,szóval amikor nem játszok is ketyeg,vagy csak akkor számol amikor éppen játszok vele?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Akkorákat meccselek az úton maradásért kikapcsolt mindennel, hogy egy esős verseny után én is el vagyok ázva 😄DDD
KURVÁRA meg kell tanulni vezetni. Óriási ez a végletekig finomítható nehézségi balansz. És a hangok....awwwwwww
MGSV, DaS2, F6
Elvesztem... 😞((
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.17. 23:32:32
Adversus solem ne loquitor
Várjá mer a PC Pride Master Race megmondja, hogy ez a generáció mekkora csalódás és ebből a screenshotból látszik, hogy a az anizotropikus sugártesszeláció meg a pöcsöm environmentál normal map csupán a PéCé Low beállításnak felel meg és szar az egész és Quad SLI Nv999 GTX OC Ultra ezt fel lehet húzni .ini fájlból !!!
Utoljára szerkesztette: Macccy, 2015.09.17. 22:16:40
Hát itt túl sok kivetnivalót nem látok. Mozgásban is gyönyör, bár az hogy a 2K féle animokban jobb lesz az biztos, de ez a Live is ott van.

EA Accesben szedhető a Fifa 16, NHL 16, NBA 16, PGA TOUR 16 és MADDEN 16 TRIAL verziók. Egészet le kell szedni, hisz az egész használható 10 órán át!!!
Na de komolyan, szervezzetek mondjuk hétvégén valamikorra versenyt, aztán csapassuk, itt össze lehet beszélni, megszavazzuk mikor legyen rajt aztán ... rajt <#vigyor>#vigyor>
Nem?
2 éve volt pár hét amikor nekiálltam, de kurvanehéz a rally. Én nem tudok itiner alapján menni. hiába vannak nyilak is ez pokoli nehéz. Előre gondolkodni, érezni, tudni előre felkészülni a következő kanyarokra. Egyszerűen nem megy. Egy hosszú 7 perces szakaszt normálisan letolni kegyetlen. Nekem csak úgy megy hogy betanulom, de ahhoz meg rengeteg idő és gyakorlás kell😊)
Itt van egy nézhető menetem, de ez is fejből ment csak, 50 restart után 😄DD
Forza nem árkéd. Az emberek nincsenek tisztában a fogalmakkal. Ha a Forza kapnak egy 900 fokos belső nézetet, és egy CARS szintű FFBt pokoli jó szim lenne kormánnyal is ( remélem a GT7 ilyen lesz ) és majd egyszer a Forza is megkapja ezeket.
RBR annak király aki most is tolja ligába pl, de aki ma Rallyt akar játszani annak ott a Dirt Rally...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.17. 18:28:22
Előre is köszi nektek szép napot!
nagykaraj
Hogy mikor jutok hozzá még nemtudom, de várom már 😊
Ha játszottam mindig várakozó állásba tette.
Köszi a választ!
gamertag: kenobita
Tudtommal játék közbeni letöltés ezen a generáción vált elérhetővé.
gamertag: kenobita