XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
/ja meg kurvára nyomnám majd coopban, szal készülj 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.23. 15:08:39
Adversus solem ne loquitor
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
My streams: https://beam.pro/oriic
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.22. 22:02:25
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.22. 20:09:28
Motorozáshoz az is kellhet 😉
Mivel az acsik érdekelnek(322 napos streakem van) így igen azok jönnek,de ennyi...nyitok pár acsit és kész -végigtolok 1 pályát valami legóba,megölök 100 valamit valamibe,megdöntöm valamibe az időt stb pukkan az acsi és kapcsolom is ki...Játszani nincs kedvem...
Viccet félretéve azért durván tolod, hogy nem érdekelnek a játékok, de tegnap néztem és a friend listámról ebben a hónapban (is) magasan Te zsebelted be a legtöbb gamerscore-t 😄
Amúgy a Forza miatt kezdtem el megint aktívabban írkálni, olvasni, nem előled bújkáltam csak játék se érdekelt annyira, meg aztán a csajokkal is kellett foglalkozni ... Headsetet felhoztam már albiba, tudunk gémelni, de GTA-m most sincs, Forza 6 versenyeznünk kéne, SG GT Cup!!
Szeva mi van veled Te elveszett bárány?Most,hogy Én már csak nagyon ritkán járok ide meg írok kerülsz elő??<#nevetes1>#nevetes1>
Van már headsetted hívhatlak partyba ha látlak?Mert szerintem nem sokáig dumálhatunk liven,mivel kurvára rohadtul unom az egész játékosdit...csak a partyk miatt van a box mivel az nagyon hiányozna,de a játékok azok nagyon nem kötnek le meg csak idegesítenek...Plusz kilátásban van 1 sokkal sokkal jobb időtöltési eszköz
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.09.22. 06:54:32
Totti: amúgy nem jó a kormányos force feedback -je ennek? mit nemcsinál?
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Az biztos, hogy kegyetlen jó vezetési élmény van és amikor néha egy egy szorosabb helyzet után összeszedem és beviszem a kockás zászló alatt, az nagy!
Ugyanazok a körök hónapról-hónapra 😞
Fanatec mellett nem egy kategória hiába egy árban vannak ( 100+k ). Nem tudok elvonatkoztatni attól hogy itt van a Fana és hogy az mennyivel minőségibb, okosabb és profibban szerelt.
Mad Catz Pro Racing Force Feedback Wheel kormány lenne jó, ha lehetne kapni itthon... holnap venném is meg. De sajnos már csak amcsiból lehet.
Kéne egy kormány basszameg 😞
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Még annyit hogy nekem a kisebb furcsa bugok ellenére is a Homecomming is nagy kedvenc....egyszerűen nem tudodm nem szeretni.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Silent Hill: Downpour is ilyen volt. Hisz nem japók csinálták, hisz nem volt mögötte nagy név, hisz nem volt 100%osan polír meg csilli villi. És innentől kezdve csak a lejtő. Arról már senki nem beszél hogy alapokhoz visszatérő, puzzlés SH játékot csináltak, ami mint SH, mint horror, mint kalandjáték is erős volt.
Ilyen esetekben volt van a fanbase pénze? sehol. Megy a köpködés, a játék hibáinak a kiemelése és 200%ra felnagyítása, lehúzása. És most itt tartunk. Nem lesz SH játék.
Silent Hill Homecoming-ot még meg is lehet érteni, hisz az akciójáték lett. Silent Hill: Downpour viszont nem, pont azokhoz a gyökerekhez tértek vissza amit a nép akart, csak amikor oda lett tolva az orruk alá nem kellett és inkább azon pörögtek hogy milyen hibákat lehet benne találni. Ha meg nem kell akkor nem kell... hát most nem lesz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.20. 10:31:08
Erről van szó, ami sokkal jobb volt mint sokan értékelték.
Viszont hogy a mobilfospiac bevonzotta őket, nem feltétlen gondodlom hogy ezek miatt volt. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Konami's transition away from the console market towards mobile games."
Végülis MGSből biztosan lesz annyi della, hogy évekig lehet úszkálni a Ferrarikban. Közben 1-2 korcs mobilszart csináltatni a takarítónővel éjszakai műszakban.
Azért a japánok tudnak! Bár nem mondom hogy mi nem tettünk meg mindent, pl a legutolsó SH megbuktatása. Ha nem kell a népnek akkor nyilván nem tukmálják.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De biztos valósághű csak így vicces kicsit, meg ugye le van lassítva., nekem az tetszik mikor jobbra oldalt elkoccintja a végén. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.19. 17:17:52