XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Megvettem pécére, kb 1 órát bírtam. Szörnyen néz ki, alibi viddide-viddoda-szimulátor, az atmoszférából sem jött át semmi. Olyan nagyon nem segített ebben a múltszázadi, nem is art, csak szimplánszar graf.
Instant skip.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.01. 08:58:28

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
OFF:

<#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Macccy
HOPP !!! Na a lényeget majdnem elfelejtettem! Szabad már gratulálni ?? <#wink>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Egyre jobb és jobb lesz ez a BOX és ennek csak örülhetünk, szerintem. Még kicsit több nagy multi cím meg exkluzív és nirvána!

OFF
APROPÓ! atttyaaééég Hölgyek Urak! Ha még nem ismeritek a S.O.M.A című sci-fi horror játékot, akkor pécén (vagy a sony-éknál) vagy ahogyan én is tettem - mert az élményből szerintem tényleg nem sokat von el - Youtube-on nézzétek végig a teljes Walkthrough-t!!! Én esküszöm régen nem találkoztam ennyire mélyen megcsinált történettel videojátékban, ez valami elképesztő atmoszféra és mondanivaló! Úgy hogy közben maga az engine, a látvány nagyon nem a technóról szól, hihetetlen !! <#wow2>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

2 percre dolgozok innen. Minden nap elmegyek mellette bankba menet.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Macccy
Azt szeretném kérni, hogy a Fehérvári út 130-nál is valaki fújjon mer föl egy ilyet az Interspar-os plakát fölé, kurvára feldobná a reggeleimet erre a hátrelévő ~4 hétre, köösziii <#vigyor>

darkSectorxxx
Még vletlenül sem tükrözve festették fel hogy nehogy látszódjön chief teljesen a sisakjával. <#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Azt látom hogy kisebb az idő, nem arra mondtam 😊
De mindegy valszeg nem írta érthetően.

Moby
Semmit nem kell magyarázni. A box az új szoftverrel agyonverte a ps4-et MIN. DEN. BEN.
Ezen már semmi magyaráznivaló nem maradt <#nevetes1>

darkSectorxxx
Le hát, lefed mindent.... 😄

Totti5
Van egy mondat felül, lefed minden infót amit beleképzeltél.

darkSectorxxx
Most komolyan azt mondod hogy ezt magyarázni kell?
Én ennyit még azért értek, tudom mi van a táblázatban és?

2 platform más más szoftver mint játék....

Max az Xbox 2 adatával tudok mit kezdeni.

Moby
Jó vóna érteni a táblázatot igaze? Miről is szól.
Lefordítom neked: osztja az élet a fanbojokat. Ez van kifejezve rajta számokkal.

darkSectorxxx
Szép és jó, azért itt mellé tenném hogy ilyenkor a gépek vajon mit töltenek és hová? Mert szerintem a 2 verzió a játékból sem egyforma. 😄

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kit--Kat
Na ezt nem tudtam, de csekkoltam és elég hasznos, köszi az infót!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

TDC Geronimo
Alakul ez, sokkal gyorsabbnak tűnik. Tegnap updatelték és a héten lesz még invite, de ha minden jól megy jövő héttől rengeteg embert hívnak majd be previewból.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Macccy
Azt vágod, hogy D-PAD fel vagy le megnyomod előjön a telemetria?! Jobbra-jobbra-jobbra-jobbra ott láthatod a gumiabroncsok hőmérsékletét abroncsonként asszem 3 zónában (!), látod a kopásukat is, tudod követni az utolsó lapon az üzemanyag, a gumik és a főalkatrészek állapotát, a váltóét is!

A gumiabroncsok kopása eddig is szimulálva volt csak nem ennyire "életszerűen", most elégjól kopnak, plusz az üzemanyag is durván fogy végre, ami reális, tekintve hogy egy utcai autó 7-8 literes fogyasztása is felmegy simán 30-40 literre a versenypályán!

Kit--Kat
Hát ez nagyon nagy. Kicsit mérges voltam, de ugyanakkor tetszett, hogy ilyen befolyással bírhat az, hogy kezelem az autót. Elvileg a gumikopást is szimulálja a játék, de ezt még nem tapasztaltam.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Macccy
én automata váltózok de arra tippelek, hogy simán !

Kit--Kat
Tegnap toltam Forzában 1 showcase eventet. Mount Panoraman 26 körös verseny volt endurance néven a V8-as ausztrál bajnokság autóival. Egész jól ment a 16. körig, amikor is Palikot idézve megkotlott az autó. Létezik, hogy a pontatlan váltások ill. a motor túlpörgetése miatt volt? Durva, ha ezt is szimulálja a játék.

Totti5
<#finom><#finom><#finom><#finom><#finom><#finom>

Anubys
Nagyon ritkán előfordul. 2-3 alkalom volt eddig, 4 hónapja van gépem...
Nekem a Mortal X csinálta, de valszeg játékfüggetlen a dolog.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Macccy
Mi az a "ki szokott"? Egy év alatt talán 5-6x crashelt ki a dashboardra, Witcher, Forza, nemtudom, pár game. Ezt nem nevezném szokásának, pécé ennyi idő alatt idegbe baszott volna ...

balee4
Hmm de várom már... 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Másnál sem? Akkor ilyenkor mi van?

TBTPumpa
Tartalom:
- 1 TB-os Xbox One
- Rise of the Tomb Raider letöltőkód
- Exkluzív „Tactical Survival Kit” DLC kód, benne egy új öltözék és fegyver skin
- Tomb Raider Definitive Edition letöltőkód

"A sírrablós gépcsomag november 3-án jelenik meg (133 990 Ft), vagyis egy héttel Lara új kalandja előtt, így a vásárlók már előre letölthetik a játékot, hogy ne kelljen rá várni a megjelenés napján."

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Botond
Akciós forza6 csomag. 137k-ért ajándék, mediamarktban meg 140k.
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Nem volt rá még példa.

Totti5
Szokásos minőség és kiszolgálás! <#eljen>

Sziasztok! Titeket is ki szokott dobni néha a játék a one-on?

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

orichalcos
Két hét kb. 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

Botond
Micsoda szerencse, hogy van ez a vasárnapi boltzár! 😄 így hazafele nem tudok bemenni sehova forza6 csomagért, ma is spóroltam 140et. 😄 Bitang jól néz ki.
darkSectorxxx
<#eljen>

Totti5
Dárga, vagy nem drága. Ez nagyon jó cucc. Kell.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.27. 12:58:50

Totti5
Próbáltam valami pozitívat keresni benne, de nem ment. Fények, színek borzalom, frém szar, graf ótvar. Nagyon nem us tudtam másba belemenni, mert irritáló az egész épphogy nem esik atomokra az egész programkód.

Destiny béta után, az ilyet nem tudtom komolyan venni. Értékelhetetlen.

Player 360
Sziasztok!új one tulalajdonos lettem végre,kaptam hozzá 1 hónap live ot meg a fifa16 ot...Szívesen vennék pár jó tanácsot a veteránoktól...honnan tudok a legolcsóbban játékokat beszerezni stb ? 😊 Minden hasznos infót előre is köszönök!😊
Már nem x1-en tolom, de úgy, hogy a PC-s FIFA egy az egyben a konzolos, míg a PES 16 kicsit butított, még így is messze a PES az élvezetesebb. Persze a PEs 16-nak is megvannak a maga gameplay érdekességei. (Kikapcsolt segítségekkel rengeteg kapufát lövök, illetve pl az ellen alig szabálytalankodik velem szemben...

Örülök, hogy a PES gy néz ki egyre jobb és jobb lesz, két erős játéknak sokkal több haszna van, mintha csak a FIFA maradna a piacon... (Bár még erre is megvan az esély, a Konaminál ki tudja mit akarnak, mit tartanak elfogadhatónak..)
Totti5
Frank O’Connor

"Elég jól tudjuk már, hogy mi fog történni a következő játékban. Nagyon komoly előre tervezést végzünk, sőt, már az írási munkálatok is megkezdődtek, ami luxus - korábban sosem voltunk még ilyen helyzetben. Szóval igen jól tudjuk, hogy nagy vonalakban mi fog történni mondjuk tíz év múlva. Ugyanakkor már azt is egyre jobban látjuk, hogy mi fog történni a következő játékban, és ez egy nagyon jó érzés számomra."

darkSectorxxx
Van TR meg minden, engem mégis ez érdekel most a legjobban. 😄

Macccy
Kibírom mostmár egy hónapot ...

...

...

Na Ori, megkaptad már a kódokat? <#nevetes1> <#falbav>

darkSectorxxx
R6S server ON

darkSectorxxx
Mert pause van ujrainditják a szervereket.

Totti5
Jó cucc.

Waczkor
Lehetne rendesen passzolni es játszani,passzolnek😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

darkSectorxxx
"Rainbow Six: Siege - tovább tart a béta

Nem kell félnetek, ha a napokban nem jut időtök kipróbálni a Rainbow Six: Siege bétáját.
Tegnapelőtt startolt el a Rainbow Six: Siege béta, de valamilyen oknál fogva néhányan csak jóval az indulás után kapták meg kulcsukat, és így legalább egy teljes nappal kevesebbet játszhatnak másoknál.
A Ubisoft részben emiatt döntött a béta meghosszabbítása mellett, így jelen állás szerint október 1-ig játszhatunk vele. Az első napok visszajelzései pozitívak voltak, és máris rengeteget javult a matchmaking és a szerverek stabilitása. A kiadó azt is elmondta, kipróbálnak néhány más eszközt, amikkel gyorsabban eljuthatnak a kódok a játékosokhoz, és azt javasolja, mindenki nézzen be a spam mappájába is, hátha ott landolt az e-mail.
A Rainbow Six: Siege december 1-jén jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, hacsak nem csúsztatják még tovább."

Ez nem lesz jó, kockulni fogok. 😄