XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dardevil:köszi 😊
Gideon Wieth: várjuk együtt ;D 😉
8 toronyra fel , 15 parasztot megmenteni de azt is ugy hogy mar meg se vagnak kardal akar ha 9-en is vannak! Tudod hol volt utoljra problemam? A 8-adiknal, Robinnal na ott meghaltam parszor mert vagy 15-en jottem ram egybol + a nyilasok. De azt is ugy csinaltam hogy hopp fel a legmagasabb toronyra es a lelokdoses/kesdobalos kitolassal vegul sikerult.
Remek jatek , CSODALATOS graf de a jatekmenett lehetett volna valtozobb. Mondom azt hogy legalabb a lettek volna ertelmes mellek kuldetesek.
Mind1. Csodalatos jatek. 9.0-at kapott a kis "hibak" miatt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
na ezt magyarázd meg pls!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szal egy nyugis kis next-gen jácsék.
Seth, ment privátban.
Nagyon szuper lett!Amilyet vártam.
Assasins's Creed és Mass Effect páros lehengerlõ.
CoD4 még nincs is kipróbálva<#wow3>#wow3>Persze már csak kb 1h kérdése.
Azért látszik már,hogy kezdik kihasználni az X360 képességeit!
★ 汤姆 李
PSN ID.: Beegabor
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Aztán kérdés, hogy a sokak által panaszolt repetitív játékmenet mennyire fogja esetleg unalmassá tenni számomra a gamét. Az IGN hetvenvalahány pontot adott neki az unalmas részek miatt... Meglátjuk...
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Elérek kb. a folyó közepéig,de egy gránát állandóan berepül....Ehhhhh
A kastélyos rész után járok,ez kb.hány százaléka a játéknak?
Más játékkal nem merek játszani,félek hogy úgy járok mint a pc-s játékokkal.(mindig az újakkal játszottam,nagyon keveset vittem végig)
Bár ha jönne egy jó F1 játék Boxra...
Jó ég...Azt milyen szépen meg lehetne csinálni!!!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A switch is megosztja a netet, de terheli a hálózatot felesleges adatforgalommal, mind1, pár gép esetén nem vészes. Meg tûzfal sem szokott lenni ilyenekben.
A hub nem osztja a netet asszem.
Graf tényleg kiváló, hangulat is, nagyon egyben van, a látvány lehengerlõ.
A történetnek még az elején vagyok, szerintem jópofa ez a sci-fi vonal, egyáltalán nem zavaró, kis meglepi 😊 Meg nem csak hülyeségeket beszélnek, mintha értelmes gondolatok is elhangzanának.
Az angol érthetõ egyébként, tisztán és akcentus nélkül beszélnek, de kétségtelen, hogy legalább középfokú tudás kell hozzá.
Az irányítást szokni kell, de nem vészes, bár néha nem azt csinálja, amit akarok.
Kicsit talán túlságosan is pörgõs game a témaválasztáshoz képest, valahogy a gyilkosságok túl rövidek és egyszerûek, nem érzem, hogy becserkésztem az áldozatot (csak az elsõ kettõt csináltam meg, az egyiket úgy, h nem vett észre a figura). Viszont az õket bemutató jelenetek elég súlyosak 😊
Az egyedüli probléma maga a játékélmény. Valaki írta pár napja, talán Sephi, hogy önismétlés az egész. Minden helyszínen mássz meg 10-14 tornyot, ments meg 15 parasztot stb. (A zászlókat el se merem kezdeni gyûjteni, ezeken a hatalmas helyszíneken esélytelen.) Persze ez nem kötelezõ, de ezek nélkül kifejezetten rövid lenne a játék.
Összességében (pár óra játék után) úgy érzem, hogy kifejezetten szórakoztató játék, de egyszerre nem szabad vele sokat nyomni, mert akkor elalszom 😊
nem tudom hogy ide tartozik ez a kérdés e, ha nem akkor elõre is bocsi miatta! most szeretném az live-ot összehozni a gépen, és egy olyan kérdésem lenne hogy feltétlen vásárolnom kellene egy routert vagy switchel is meg tudnám oldani hogy menjen a live? vagy esetleg lenne valami olcsóbb megoldás mint a router! elõre is köszi a választ!
Bocs,nem akarlak megsérteni,de én 3 óra játék+netezés után úgy megyek ki a lakásból,mint egy élõhalott....
Más:Miskolcon tud valaki olyan boltot,ahol nem csillagászati áron adják a verba-ricoh DL lemezeket?
Választ privátban várom,elõre is <#worship>#worship>
Azért oda figyelhetnének erre, ráadásul az se lenne baj, ha lokalizált feliratokat lehetne tölteni a játékhoz akárpontokért is, de gondolom csak álmodik a nyomor 😞 😞
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A képhez tartozó szöveg : "Yes, a typical DVD-9 maxes out at 8.5GB but the space allocated to game data on an Xbox 360 game disc is 6.8GB"
Nagyon jól beszélnek benne, tényleg inkább az angol tudásoddal lesz a baj. :p
PSN: berghold
Es a terepek, dungeonok mennyire linearisak, egyiranyuak?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
BlackSite_Area_51_USA_XBOX360-PROTOCOL Region Free
Már xbox-sky-on is fenn van. Én majd ezt késõbb szedem le, jó lesz unalom ûzõnek a téli estéken 😊
Szóval akár ne is lenne.. 😄
Más:
Errõl a Beowulf-ról néztem az imént gameplay-eket..hát elég durva játék lehet, igencsak God of War-ra hajaz a gamma 😊 Nem lehet rossz, csak a filmadaptációk szinte mind szarra sikeredtek idáig (Riddick EFFB kivétel!!!), de lehetséges, hogy ez is egy kivétel lesz.. Aki játszott vele esetleg, vagy bármi tapasztala van róla, az írjon már legyen oly szíves pár sorocskát 😉 Egyébként maga a film is atomdurva lesz a trailer alapján 😊
MASS EFFECT-hez hozzá se nyúlok. Nem találom értelmét ilyen angol tudással ami nekem van!😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Forza.
Viszont arra kivi lennék, h aki tud angolul az milyen szinten tud és mennyit ért belöle?😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Az érdekelne hogy az létezik, hogy amiota ki lett cserélve az olvasó feje a boxnak PC-sre, azóta nem tudja be olvasni a Demokat ha letöltöm és ki írom RW-kre??
Me nekem amikor be olvasná csak kerreg és kész, de a DL lemezeket ugy olvassa mint a sicc, most még a Philipset és olvassa gyönyörûen.
Mi a különbség xbox 360-on egy pal és ntsc játék között pl ha ugyanaz a játék mindkettõ.