XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ewergo
Hát adott egy átlag TPS alap a "menni löni cuccot felszedni" játékmeneten belül, megszakitja idönként kötelezö beszélgetésekkel (több válszthato szövegek közzül kijelölése) Biztos fontos dolog de én csak azokat választom ami az elörehaladásra utal. Ugyhogy nem sok vizet zavar. Megmerem kockáztatni, mindegy mit válaszolunk elöbb-utobb ugyis oda lyukadunk ahova kell.

Ha még nem tetted meg , akkor aknázd fel a területet 😊 , kicsit segít ez is 😉 , az ellenek meg viszonylag mesziröl közelednek , azokat kapkodjad lefelé sniperrel , én regularba kifogytam sniperböl + elment az összes gránát is , szal..😊 ja meg ott a kispisztoly 😉 ha az sincs ,gyorsan kapd fel az ellenét 😄 Sztem nem nehéz rész , inkább élvezetes 😉

dardevil:köszi 😊

Röfikapitány
Hi!COD4-be az óriáskeréknél járok (3nehézségi szint) elösször jönnek szembõl utánna helikopret hozza az ellent szakadatlanul!!!A társam úgy sérült és a nyilt terepen 2 perc alatt leszednek!VAn itt valami túlélési taktika???

dardevil
Nagy igazság van abban amit Ragnar mond. Jó, én még csak most végeztem a 3. bossal, de egyáltalán nem unom. Alig várom, hogy hazaérjek a melóból és már nyomom is tovább.

1 , vannak értelmes mellékküldetések 2, talán lehet azért unalmas nektek mert mindig csak ugyanugy akartok vmit megcsinálni , nem olvastatok utanna eléggé v nemtom , de itt ezer módja van ,h végrehajtsd a küldetést egyáltalán nem unalmas mindenhol más és más csak tudni kell kiaknázni a lehetöségeket ...

Gideon Wieth: várjuk együtt ;D 😉

Sephi
Igy van. Mar a 6-7-8 bossnal untam hogy ugyanazt kell csinalni.

8 toronyra fel , 15 parasztot megmenteni de azt is ugy hogy mar meg se vagnak kardal akar ha 9-en is vannak! Tudod hol volt utoljra problemam? A 8-adiknal, Robinnal na ott meghaltam parszor mert vagy 15-en jottem ram egybol + a nyilasok. De azt is ugy csinaltam hogy hopp fel a legmagasabb toronyra es a lelokdoses/kesdobalos kitolassal vegul sikerult.

Remek jatek , CSODALATOS graf de a jatekmenett lehetett volna valtozobb. Mondom azt hogy legalabb a lettek volna ertelmes mellek kuldetesek.

Mind1. Csodalatos jatek. 9.0-at kapott a kis "hibak" miatt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
"valami kommunikációs TPS-nek "

na ezt magyarázd meg pls!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ewergo
Belekezdtem én is a Mass Effect-be. Lehet hogy RPG stilus a hivatalos megnevezés, de én inkább valami kommunikációs TPS-nek mondanám de nem szükséges hozzá még közép foku angol sem (lsd. engem) 😊
Szal egy nyugis kis next-gen jácsék.

Igazat szóltál, kösz a pontosítást!

Seth, ment privátban.

Hát Mass Effect-re sem tudok negatívumot mondani😊
Nagyon szuper lett!Amilyet vártam.
Assasins's Creed és Mass Effect páros lehengerlõ.
CoD4 még nincs is kipróbálva<#wow3>Persze már csak kb 1h kérdése.
Azért látszik már,hogy kezdik kihasználni az X360 képességeit!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Seth
Leírnád nekem ezt a scifis dolgot spoilerben vagy privátban? Marhára érdekel (gondolom nem véletlen hogy olyan modern a hud), viszont nem mostanában fogom játszani , köszi 😊

PSN ID.: Beegabor

LordAndrew
Egy kis félreértést tisztáznék: a legtöbb otthoni "szappantartó" routernek több switch-elt LAN portja van (általában 4), azaz nem kell külön switch hozzá, hiszen egybe van építve vele. (A switch és hub egyébiránt nem oszt meg netet, ugyanis nem routolnak és nem NATolnak)

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

LordAndrew
Én is játszottam a Creed-del tegnap megint egy órát... A grafikáról és a hangulatról ha lehet, most még jobb véleménnyel vagyok. A város gyönyörû, a fények tökéletesek. Olyan szép, hogy letettem a hajam... Ilyen utoljára a Far Cry-nál fordult elõ, amikor kiértem az alagútból. És az is vagy 3 éve volt. Azóta nem volt egy olyan játék sem, aminél a kinézetre azt mondtam volna, hogy "beszarás". Ez olyan.

Aztán kérdés, hogy a sokak által panaszolt repetitív játékmenet mennyire fogja esetleg unalmassá tenni számomra a gamét. Az IGN hetvenvalahány pontot adott neki az unalmas részek miatt... Meglátjuk...

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

A Call Of 3-ban(megvan a 4 is,de elõbb ezt tolom végig,nagyon szép+jó) már egy kicsit kiakaszt ez a qrwa csónakos lapátolós rész.....
Elérek kb. a folyó közepéig,de egy gránát állandóan berepül....Ehhhhh
A kastélyos rész után járok,ez kb.hány százaléka a játéknak?
Más játékkal nem merek játszani,félek hogy úgy járok mint a pc-s játékokkal.(mindig az újakkal játszottam,nagyon keveset vittem végig)
Bár ha jönne egy jó F1 játék Boxra...
Jó ég...Azt milyen szépen meg lehetne csinálni!!!
Gideon Wieth
én meg nyálcsorgatva várom a pénteki megjelenést <#beka2><#vigyor4><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Én a routert ajánlom, hardware-es tûzfal is van benne, garantál egy alap védelmet és elvileg hatékonyan kezeli az erõforrásokat.

A switch is megosztja a netet, de terheli a hálózatot felesleges adatforgalommal, mind1, pár gép esetén nem vészes. Meg tûzfal sem szokott lenni ilyenekben.

A hub nem osztja a netet asszem.

Na, kipróbáltam ezt az assassin's creedet, szerintem egész jó, de nem estem hanyatt.

Graf tényleg kiváló, hangulat is, nagyon egyben van, a látvány lehengerlõ.
A történetnek még az elején vagyok, szerintem jópofa ez a sci-fi vonal, egyáltalán nem zavaró, kis meglepi 😊 Meg nem csak hülyeségeket beszélnek, mintha értelmes gondolatok is elhangzanának.
Az angol érthetõ egyébként, tisztán és akcentus nélkül beszélnek, de kétségtelen, hogy legalább középfokú tudás kell hozzá.
Az irányítást szokni kell, de nem vészes, bár néha nem azt csinálja, amit akarok.

Kicsit talán túlságosan is pörgõs game a témaválasztáshoz képest, valahogy a gyilkosságok túl rövidek és egyszerûek, nem érzem, hogy becserkésztem az áldozatot (csak az elsõ kettõt csináltam meg, az egyiket úgy, h nem vett észre a figura). Viszont az õket bemutató jelenetek elég súlyosak 😊

Az egyedüli probléma maga a játékélmény. Valaki írta pár napja, talán Sephi, hogy önismétlés az egész. Minden helyszínen mássz meg 10-14 tornyot, ments meg 15 parasztot stb. (A zászlókat el se merem kezdeni gyûjteni, ezeken a hatalmas helyszíneken esélytelen.) Persze ez nem kötelezõ, de ezek nélkül kifejezetten rövid lenne a játék.

Összességében (pár óra játék után) úgy érzem, hogy kifejezetten szórakoztató játék, de egyszerre nem szabad vele sokat nyomni, mert akkor elalszom 😊

sziasztok! szeretném mégegyszer megkérdezni amit már ezelõtt is megkérdeztem! remélem sikerül választ kapnom!<#vigyor3>

nem tudom hogy ide tartozik ez a kérdés e, ha nem akkor elõre is bocsi miatta! most szeretném az live-ot összehozni a gépen, és egy olyan kérdésem lenne hogy feltétlen vásárolnom kellene egy routert vagy switchel is meg tudnám oldani hogy menjen a live? vagy esetleg lenne valami olcsóbb megoldás mint a router! elõre is köszi a választ!

valaki tud küldeni meghivot black cats gamesre? vagy xbox sky ra? email: [email protected] elõre is köszi!!!

Úristen....Te a pc-n,és a 360-on kívül csinálsz mást is?
Bocs,nem akarlak megsérteni,de én 3 óra játék+netezés után úgy megyek ki a lakásból,mint egy élõhalott....

Más:Miskolcon tud valaki olyan boltot,ahol nem csillagászati áron adják a verba-ricoh DL lemezeket?
Választ privátban várom,elõre is <#worship>
testerlnx
Amúgy ez mostanában divat, hogy a feliratokat nehéz elõbányászni, vagy nincs is a játékban? A Halo3-ban játék közben ON-ra vettem Default(Auto)-ról a subtitle-t és sehogy sem jelent meg 😞 Tök szar, hogy nem értem mit mondanak (esélyem sincs mert elég halkan halgatom a játékot, és közben a család is körülöttem futkározik) 😞
Azért oda figyelhetnének erre, ráadásul az se lenne baj, ha lokalizált feliratokat lehetne tölteni a játékhoz akárpontokért is, de gondolom csak álmodik a nyomor 😞 😞

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Tudnám, hogy a soft-os sex jelenetek miért kapnak felnõtt besorolást, míg gyilkolászni soft-osan az tök természetes egy játékban... Vhol náluk a kemény bélszaggató gyilkolászás van egy polcon az erotikus tartalommal. Azért ez elég érdekes 😞

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Alwares
A történet eleinte egy kicsit lineális egy pár óráig (mint anno a kotorban), de aztán már szabadon mászkálhatsz a városban, azán mikor kineveznek a Normandy kapitányának már teljesen szabadon mehetsz bárhova a galaxisban. Ilyenkor már rohadt nagy a szabadság. A dungeonok, mondjuk az elején lineálisak, de a harcban számos lehetõsége lesz az embernek, hiszen általában rengeteg a fedezék. Jól oldották meg ezt is szerintem...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

nemtudja valaki mikor jön a pro street? Pc-re már láttam fennt...

Ja , jó8 mindenkinek 😄DD még az alvóknak is 😉

Kaplan
Egyelõre most végeztem az égi áldást szorgalmazó küldetéssel, egészen jól sikerült játékot hoztak össze ebbõl a CoD4-bõl. Egy dolog nem tetszik, néha a társak olyan bután viselkednek, és nem gyengén furcsán futkorásznak. De ez már csak szõrszállhasogatás. Gn for everyone.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hoppá! Menjetek le a lap aljára lesz egy érdekes kép 😉 jó tudni , szal ,h is van akkor ez most ?😛

A képhez tartozó szöveg : "Yes, a typical DVD-9 maxes out at 8.5GB but the space allocated to game data on an Xbox 360 game disc is 6.8GB"

Assassin's-ben hadarnak???😄
Nagyon jól beszélnek benne, tényleg inkább az angol tudásoddal lesz a baj. :p

PSN: berghold

Laza
Mennyire linearis?
Es a terepek, dungeonok mennyire linearisak, egyiranyuak?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kaplan
Az estét lezárom egy kis CoD4 nyûzéssel. Meglátjuk mi jön még ki belõle.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Alwares
Jah én is látom:
BlackSite_Area_51_USA_XBOX360-PROTOCOL Region Free
Már xbox-sky-on is fenn van. Én majd ezt késõbb szedem le, jó lesz unalom ûzõnek a téli estéken 😊

Alwares
Mass Effect áhh... Egészen eddig toltam. Végre egy játék aminek nem lesz vége 8 óra alatt. Grandiózus, el se tudjátok képzelni mekkora a galaxis és hogy a nagy részét be is járhatom az említett Mass Effect-ben. Mindenhol küldik, rejtélyek és a többi. Már csak arra vagyok kíváncsi hogy vajon ebben is van ilyen pod race szerû minijáték mint a kotorban? Jó lenne 😊

Letöltöttem a gamtrailerses AC reviewot HD-be !!! Megérte ,eszméletlen , nem csalódtam ,tökéletes minden , annyira jo volt nézni és mégcsak monitoron is de legalabb képet kaptam ,h mégis h fest a grafika 😊 bátran versenyezhet a legnagyobbakkal az biztos ...töltsétek le ti is sztem 😛 katt a downloadra a videoablak alján 😉

mucsácsó
1200 MS Point-ért game-enként, igen 😄
Szóval akár ne is lenne.. 😄

Más:
Errõl a Beowulf-ról néztem az imént gameplay-eket..hát elég durva játék lehet, igencsak God of War-ra hajaz a gamma 😊 Nem lehet rossz, csak a filmadaptációk szinte mind szarra sikeredtek idáig (Riddick EFFB kivétel!!!), de lehetséges, hogy ez is egy kivétel lesz.. Aki játszott vele esetleg, vagy bármi tapasztala van róla, az írjon már legyen oly szíves pár sorocskát 😉 Egyébként maga a film is atomdurva lesz a trailer alapján 😊
Kaplan
Hopsz, bocs félreolvastam. De Mass Effecthez van felirat. 😊 S ez sokat nyom a latba.

Kaplan
Igazából inkább megveszem kézzel fogható állapotban valamivel olcsóbban, minthogy letöltsem a netrõl winyóra. De ez csak magán vélemény.

Adi
én most az AC-ra gondoltam!😄
MASS EFFECT-hez hozzá se nyúlok. Nem találom értelmét ilyen angol tudással ami nekem van!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kaplan
Angol felirat van a Mass Effect-hez, nemde?

arty
na, lehet lessz értelme a 120g-s winyonak ... x1 gamek letolthetoek lesznek a 360 merevlemezere a decemberi update után 😊 (xbox-scene.org)

Forza.

Adi
De legalább angol lenne. Hát vazzeg úgy hadarnak, én meg azzér nem igazán értem az angolt, de legalább feliratról a 40 % kiszoktam szedni úgy ahogy, de így vazzeg.. hát kész. Szart se értek a történetbõl. Persze erre csak egyet tudok magamnak mondani: PARASZT TANULJ MEG ANGOLUL!
Viszont arra kivi lennék, h aki tud angolul az milyen szinten tud és mennyit ért belöle?😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

rambuu
Hi all!!
Az érdekelne hogy az létezik, hogy amiota ki lett cserélve az olvasó feje a boxnak PC-sre, azóta nem tudja be olvasni a Demokat ha letöltöm és ki írom RW-kre??
Me nekem amikor be olvasná csak kerreg és kész, de a DL lemezeket ugy olvassa mint a sicc, most még a Philipset és olvassa gyönyörûen.

Kaplan
Nincs.

Adi
5 kapsz. Vagy ha nincs kedved kiírni akkor a gépet rákötöd a tv-re!😄

És képminõségben van valami különbség?
Kaplan
A PAL európai szabvány, az NTSC pedig amerikai.

Ewergo
Én má csak röhögök mennyi uj játék hullik a fejünkre! 😊) De én megmondtam elöre: "mikulá báti hotta...há"

Szevastok.
Mi a különbség xbox 360-on egy pal és ntsc játék között pl ha ugyanaz a játék mindkettõ.
Scotty99
Még 3 nap és játszhatok...

De az még olyan sok <#rinya>

PS3 ID: ghost_hun

Ráadásul úgy érvel, hogy õ még ki sem próbálta. Majd az lesz az igaz, amit a játék után ír. Igaz szerintem rosszat nem lehet mondani, de akkor is.<#smile>

Akkor mondok jobbat. Kint van a BlackSite Area 51 is, tölthetõ is (TL-rõl) csak ABGX.net le van maradva.<#eplus2>