XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
8. templom õreket megölni.
Kb. ennyi a game!😄
Persze ha számításokat végzel, h hányszor lehet végig vinni a gamet, h hány helyrõl tudod megölni az ellent akkor lesz egy pár. 4 oldal + felülrõl ezekre rámegy a , h hallkan vagy simán kardal rárontasz!😄
Nagyon jó a game de én is így vagyok vele mint te. Ezek az állandó feladatok szinte ugyanazok.(gondolom itt a történet a lényeg a játékba de ezt ügye a hülye fejemel nem értem😊 Ami viszont über király lett volna, h ha live része lett volna a gamenek.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Checkerboy
Akkor már ketten vagyunk akik szeretnének egyet ^^

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

trogerzsiger
ez asszem olyan core pack, sokat gondolkodtam már egy egy xbox beszerzésén, úgytünik itt az ideje a tettek mezejére lépni.

Checkerboy
Ha igaz, akkor elég jó...Ebayen néztem az Xboxokat, amerikából volt egy 200 Dollarért, asszem egy Premium box volt...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Adi
Szerintem 4cm-t kénne!😄😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

trogerzsiger
Hello!

láttam egy képet amin a saturnban egy xbox 360 50 rugesz, ehhez mit szóltok? ott van a kép a pc játékoknak leádozott topikban.

Checkerboy
Email, telefon, tökmindegy ebben az esetben. Csak biztosra akartam menni 😊 Kösz.

Waczkor
Valaki írta,hogy megosztva használja a boxot meg a pc-t egy monitoron.
Ez hogy is néz ki?Mert gugliban nem sikerült találnom semmi épkézláb dolgot erre.

Nem tudom hogy mit,mire kéne keresnem.Ehhez kell még1 vmiféle megosztó,átalakító kábel?

Elõre is köszi a helpet.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Lizardman
miért számodra az email ismeretlen dolog? De akár fel is hivhatod öket, hs ugy jobb, és igen, flashelésnek hívják...

Checkerboy
Szal most hívjam fel õket, és kérdezzem meg, h mennyiért flashelnek fel egy X360-at? Csak mert nem akarok oltári baromságot mondani, ha véletlenül nem vagyok elég tájékozott >.>

lacy86
Sose értem! Eddig mindig konzolokra adták ki hamarabb! Nem? 😞
Most ez valahogy fordítva mostanába! 😊

További szép napot!!

Üdv,

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

én is arra várok 😄

lacy86
Hali!

A pro street-et már írták hogy kiadják! 😞😞
Még sehol se találom! Türelmetlen vagyok! 😊😊

További szép napot!!!

Üdv,

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

Na a hab a tortán pedig úgylátom a CoD4<#eljen>
Hát így a három game együtt(Assa.creed,mass effect,cod4)300%-os:-)
3 különbözõ style és mégis mindegyik hangulatos,szép,izgalmas!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Waczkor
[url=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2&data=32]PL www.uberkonzol.hu[/url]

XBOX Live 3 havi elõfizetés (EU) 5500.- Ft.
Nem tom van e valahol olcsóbban,én nem találtam.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

1. Megtanulhatnátok már, hogy nyilvános fórumra ne írjátok ki a mail címeteket.<#eplus2>
2. Ezekre sajnos nincs meghívóm, de ha x360-ra kellenek játékok akkor tudok ajánlani 1 jó torrentet. Tudom, ez most nem a reklám helye, csak rajtad szeretnék segíteni. Most érdemes tölteni, mert szabad regisztráció hétvégéig és a letöltést sem számolják, születésnap alkalmából. A játékok is gyorsan felkerülnek és gyorsan lehet tölteni. A címet itt találod.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://1sttorrent.no-ip.org

<#idiota><#idiota><#idiota><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Örm
Hello!
3 hónapos Live kártya milyen árban kapható és hol érdemes venni? Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

3 centivel húzd arrébb és jó lesz.

Kaplan
Na, meg kell, hogy mondjam eddig ez a tizenöt évvel ezelõtti visszaemlékezõs rész ütötte a leges legnagyobbat. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

konzolium.hu

Scotty99
Kellene egy kis segítség.

Pakolgattam egy kicsit a szobámban, és új helyre került a box. Az asztalom mellett helyezkedik most el, egy kis polcon. A gép mögött 18 cm távolságra van a PC, de akkor is csak úgy, hogy kb. a boxnak felét takarja...szóval szerintem nincs beszorítva a kiáramló levegõ...mellete balról 11 cm hely van a falig, jobbról pedig 8.

Szerintetek ez elegendõ hely a kiáramló levegõnek?

PS3 ID: ghost_hun

Checkerboy
Valami weblapcímet tudnál mondani? Hogy felvehessem MAJD a kapcsolatot velük 😊 Köszi!

Kaplan
Igazából nem csináltatnám a KonzolStúdióban a helyedben, terjengtek olyan hírek, h ott kivesézik a gépet, és használtabb alkatrészeket visszatéve trükközgetnek. De ez nem biztos, csak egy pletyka. Golemkonzol. Ha jól tudom az a legmegbízhatóbb ilyen téren.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Konzolium , ott még a matrica se sérül ugy oldják meg , szal a gari nem vész el

Checkerboy
Oké, megjött a tudás. <#circling>

Konzolstúdióban chippeltettem a playstationt, vállalnak flashelést ott is? Ti hol csináltattátok?

Alwares
Jah tud futattni és még neten is tudsz játszani. A kockázatokat megolvastad, olyan nincs is mondjuk (ha a banntól eltekintünk)...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Scotty99
Pontosan.

Checkerboy
Köszönöm az infót! Ez megnyugtatott. Ez a flashelés= Ps2es chippeléssel? Amivel másolt játékokat tud futtatni?

Lizardman
természetesen igen...

Alwares
Lehet úgy flash-elni hogy megmarad a garancia, csak a szétszedésnél vigyázni kell a matricára. Nekem is vagy megcsinálva a gépem és ha jól tudom Ragnar-é is...

Szia!

Hát az ,h minden 2. gép elromlik túlzás , nem is kicsit . Lekopogom, enylmnek semmi baja,pedig nincs benne semmiféle hütésmódositás , hamár régota nézegeted a topikot akkor tudod ,h elég sokat gépezek szal😉 én nem láttam szükségét a sok panasz ellenére sem ,h tetessek bele modositást , másrészröl flashelve van , de a garanciamatrica épp.A flasht szinte minden üzletben megcsinálják kb. olyan 5e Ft-ért.
Nekem , meg a legtöbbünknek is iXtreme flash van a "gépében" , ugynézki ,h ez megbizható 😉
Remélem tudtam segiteni <#wink>

Csacsi
tényleg az új hdmis premiumok is bes zoktak halni?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Checkerboy
És a felflasheléssel kapcsolatban tudtok vmit mondani? Amolyan csináld ezt, de soha ne csináld azt, stb. Félek attól, h ha "fel lesz flashelve" akkor elveszti a garanciát...Aztán ha elromlik....

ThugEdge
sajnos igaz,kár tagadni
itt inkább a drive-ot lehet felflashelni

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Checkerboy
Ízlések és pofonok. Szerintem mindenki dõljön szépen hátra, nyugodjon meg, és játszon azzal, amivel szeretne. Én néha eszméletlenül élvezek olyan játékokat amiket szídnak így, meg úgy.

Más:
Egy ideje már nézegetem a topikot, próbálok infókat gyûjteni, gondolkozok egy ilyen gép beszerzésében. (Az Assassin's Creed miatt is már megérné ^^)
Ps2es vagyok, ezért teljesen elájultam a nextgen konzolok grafikájától, stb.

Egyik ismerõsöm azt mondta, h átlagban minden 2. gép (Xbox 360) elromlik. Ez igaz?

Chippelést hogyan lehet megoldani? Vannak tapasztalatok?

Nekem DI-524 AirPlus G 😊
Wireless. Használható vezetékkel és van egy kis izé, ahova az antennát csavarod. De ha gyenge lenne a jel, odarakhatsz egy jelerõsítõt is és arra az antennát. Mind1. A vezetékes része egyébként jobb.

Scotty99
Nem tudjátok véletlenül, hogy pendrive-ra tudok-e menteni?

Kaplan
Sephi hagyd már, nem vetted még észre, hogy mennyire védi a kis szaros játékát? 😊

Más : CoD4 "15 évvel ezelõtt" rész. Úgy érzem picit elhamarkodottan ítéltem a játékkal kapcsolatba. Többet nyújt mint egy sima FPS mostmár nyílvánvaló.

Johnny23
...aham én

EZT vélemény?

néztem ki, neked milyen van vezeték nélküli v. vezetékes?

ugye a vezeték nélküli is használható vezetékkel?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Jó, de a toronyra felmászhatsz mondjuk a másik odalról is, aknázd ki a lehetõségeket!
És ne feletjs el utánaolvasni 😊

Külön van modem és router.

Én D-Link routert használok, megbízható, mûködik. A cég nagyon büszke arra, hogy közösen csináltak vmit az MS-sel és direkt kiélezték a routert az xbox live-ra, álltólag stabilan fut rajta a dolog, biztos. Nekem mûködni szokott 😊

Sephi
Ember. Irtam en valamit a boss fightokrol?

Milyen ertelmes mellekkuldetesekrol beszelsz mar?

1. Parasztokat megmenteni csak ugy lehet ha megolod az oroket.
2. Toronyra fel kell maszni.
3. Kihalgatni beszelgetest.
4. Elopni valamit valakitul mindig elsore sikerul.
5. Kiverni valakibol az igazat 10 or elott es bele sem szolnak.
6. Sok zaszlot osszegyujteni amibol nekem mar csak osszesen 12 hianyzik.
7. Amikor kint vagyunk a gepbol par email olvasas.

A bossokat meg rendesen oltem meg , minnel precizebben lehet , nem ugy hogy odamentem es lebaxtam siman.

Szoval ha ennel a jatek tobb akkor ird le mit hagytam ki.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Johnny23
Sziasztok!

X360-hoz milyen routert ajánlotok? (nem wireless) Olyan kéne,ami egyben ADSL modem is (de lehet most hülyeséget mondtam)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Alwares
Hát eleinte én is azt hittem hogy ez ilyen lineális "mozijáték" lesz, de jó pár óra után már van szabadság és olyan amilyennek lennie kell. Mondjuk az elejével se volt bajom, mert a párbeszédek nagyon jók és hidd el nem mindegy mit válaszolsz mert akkor mi értelme lenne? Ha ilyen elõfordulna egy BIOWARE játékban akkor hagynám el végleg az egész videó játék dologot és keresnék más hobbiban. Ilyet ne is mondj, már a Baldurs Gate I-ben is kihatott a cselekedeted a történetre... Átlag TPS játék... Lol nevetséges vagy, most újra elolvasva a hozzászólásodat. Gondolom nem nagyon tudsz angolul így nem is tudod beleélni magadat a történetben, persze hogy az jön át hogy össze vissza lövöldözni kell csak ráadásul azt se lehet rendesen...
Szerintem az egyik legjobb RPG amit valaha láttam, ha valaki pedig nem tudja beleélni magát a játékba/ nem érti, akkor azt sajnálom, hihetetlen kalandból marad ki... Nyelvtudás és beleélés nélkül nem is érdemes bele kezdeni. Sok mindent lehet mondani a Mass Effect-re mert vannak hibái is, igen elismerem (szerencsére csak egyszerû bugos és néha egy kicsi lagg, de a játékmenet az makulátlan) de azt semmiképp hogy átlagos lenne...

Kaplan
Na ez a közel keleti atombombás dolog nagyot ütött. Hangulatos kis gém 😊

Röfikapitány
milyen szinten nyomtad?

nekem ez elsõre ment ás qurva jó volt aknázni nem is aknáztam csak gyilkoltam ahogy csak tudtam😄

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Ewergo
Ja, még valami remélem semmi poent nem lövök le.: A ME-ben nem a lövöldözésen, harci jeleneteken van a hangsuly. Egyfajta Star Trek.

Röfikapitány
Már aláaknáztam az az elsõ adag ellent nagyjából el is intézi utánna jön 3-4 helikpter belölle ereszkedik több tucat ellen!!!Sniper hamar kifogy de itt méár közel vannak ahoz amúgy is!!!Nem tudom te milyne fokozaton nyomtad de igy 30-ad x-ra már messze nem élvezetes (mindamelett nem bánom hogy ezen a fokozaton kezdtem mert igy legaláb tovább kitart) no mindegy akkor megpróbálok nem meghallni!BÁr elég beteg vagyok , lehet lassultak a reflexeim😊 na megprószálom mindjárt még 1x