XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt itt arról szó, hogy aki monitorhoz akarja kötni a boxot meg ilyen témákban, felmerült a dvi bemenet. Nos, megnéztem a monitorom, és nekem van olyanom? Valaki meg tudná mondani, hogy az mire is jó nekem? Nagyon nem értek az ilyenekhez...
Köszi elõre is, és bocs a <#lama>#lama> kérdésért.
PS3 ID: ghost_hun
Amugy ARENA PLAZA (keleti) nyitojan 50k lesz az ARCADE pakk, ha jol lattam a hirdetest ... 😊 Most nyitnak! (talan hetvegen?)
tommylee: igen, a PC felejthetö volt számomra is ... egészen a crysis demoig 😞 Ugyhogy nekem megint eppen gepfejlesztes megy, nem birom ki krizis nélkül 😄
Forza.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
A Blacksite Area milyen lett? Valaki tudna írni róla egy pár sort aki kipróbálta? Kösz!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Eddig nem sokat játszottam vele, még nagyon az elején vagyok...nekem nagyon bejön eddig. Nem vártam, hogy annyira akciódús legyen, mint a Prince of Persia, mert itt más a játékmenet, mások a céljaid. Az irányítás fantasztikus, a tetõkön való ugrálás elképesztõ. A story szintén nagyon tetszik, érdekes ez a sci-fi szál 😊
Holnap végre péntek, visszakapom a tápomat és a hardomat (remélem), és akkor majd nekieshetek a Mass Effectnek is, meg az AC-nek is komolyabban 😄
PSN: berghold
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Viszont a Mass Effect-el játszik valaki? Én rohadtul elégedett vagyok a játék hosszúságával (legalábbis amennyire meg tudom becsülni). Eddig gyakorlatilag két bolygón voltam és még van több száz. Áhhhááá mért kell ma suliba menjek...
Ugylátom ,h ti nagy konzolosoknak tartjátok magatokat , csak ezzel egy a bökkenö ,h nem nagy "gamerek" azok ...
Ti újoncnak tekintettetek elöször is , ez vmien szinten meg is értem ,hiszen LIVE-on nem rég óta vagyok , de ""a szakmában"" kétlem ,h több évet húztatok volna le . Megéltem jópár dolgot ,amibe beletartozik sok mindne, emlithetném a kommunikáciot ,ami megnyilvánul a liveon , elég nagy mértékben , de hamár itt tartunk akkor felmerem hozni azt ,h 1,5 éves world of warcraft játékosként jobban tisztába "vagyok" mi is az a beilleszkedés , mert ez ahoz képest semmi ... MMORPG továbbviszi mindazt amit a közéletben használ az ember a kommunikáció terén ,ugyhogy no comment ezzel kapcsolatban...
Aztán , jöttek olyan dolgok ,h hülye glitcher stb... kitérnék én a Bence95 userre aki enyhénszólva nem tudja szétválasztani "szinte" a glitchelést a játéktól ...hamár itt tartunk definiálnám mi is az a glitch/elés . Jelen esetben ugye a Gears of War-ról van szó , ebben játékban ezek a készitõk által (gondolom véletlenszeruen) benhagyott játékhibák , namost szerintem aki ezeket csinálja amikor nem ranked v éppen magyar szobába , az nem elitélendõ ugyanis ... feltehetöleg az glitchel , egy adott játékban amiben lehetöség van ere persze , aki szereti , "mélyebbre" kihivásként felfogván hajtja ezeket végre az adott gameben...erre most jöhet az a kérdés ,dehát mit élvez benne ? mit mit akkor miért játszunk ? a JUMPOLÁST lehet szeretni v sem , meglátás kérdése , de akik a gowban a glitcheket megtalálták , na azok elött meglehet emelni a ...higgyétek el nem olyan egyszerü felmenni oda a tetõre stb. sorolhatnánk még egy darabig , a másik pedig az ,h ennek nem feltétlen az elönyszerzés a célja , hiszen pl gridlockon felmész a baloldali torony 2. emeltére , simán leszednek , de amint mondtam és a normális ember sztem meg is érti ,h mi ennek a célja.Egy mondatban kb. annyi ,h jóérzés megcsinálni ,eljutni oda, ahova nem biztos ,h más is képes . Jó példa idekapcsolodoan a cod2 pc-n ahol szintén JUMP = GLITCH . Hozzáteszem se rankedbe(azon a kevés matchen😛) , se playerbe nem jumpoltam , általában vmi annex/gridlick etc. párosban gyakoroltam néhanapján . A seriouslys dolog meginnt más tészta , nem azért szettem ki mert ,h húú én leszek akkor a keménygyerek v vmi(az pedig ,h elöször probaltam "elhitetni" ,h valoban megcsináltam , azt hiszem bizalmatlansági kérdés miatt volt , nem láttam jonak akkor ,h dicsekedjek vele ,h "hé kicsaltam a seriouslyt" nyugottan reportoljatok v bármi ...szinte senkit nem ismertem akkor) , hanem mert nem láttam annak értelmét ,h hónapokat "beleöljek" , ennek akkor lett volna értelme mikor a gears megjelent és akkor már kezdtem volna , mivel akkor ugyvélem ,h nemcsak a playermatchek domináltak ...igy én külföldiekkel nem fogok nekiesni egymagam killódani ...a seriously gamerpicturet nem használom (nem viselem a cimet)
Cicoka Hun:azota nem is kaptam "lehetöséget" , mivel nem hivtatok , mellesleg meg , próbálta, rendezni a dolgokat, nem rajtam mulott , sõt azt se tudtam ,csak most ,h irtad , hogy én azt kijelentettem ,h alkalmazkodom.Több emberrel is beszéltem és nekik elmeséltem ezt , amit most mondom te is irtál , az ilettõ mondta is ,h majd szol a többieknek stb stb. arról én nem kaptam visszajelzést, sõt ahogy mondtam, nem is volt lehetöség , ugyanugy nem jöttek a game intivetok ahogy azelött.
Érdekes akárki olyannal beszélgettem privát chaten ezzel a témával kapcsolatb v esetleg más ügyben , meglepödtek ,h "õk nem is tudták ,h ilyen normális -.- is tudok lenni v akár teszem fel komolyan venni a dolgokat stb... pl. ha azt veszzük meg lehet nézni az elözö kommentjeimet itt (ezt megmondtam már sokszor ,h nem hagyom magam és igenis visszaszolok annak bár mégha én látom kárát akkor is , annak aki csesztet , VAGY HÜLYÉNEK NÉZ! remélem tudják az illetõk ,h ez kikre vonatkozik/ott) és ezt a mostanit amit épp irok , amit nagyon remélek ,h nem fölöslegesen , mert nem akarok én senkinek se jopofizni , csak ugyvélem ,h jopáran nem látták "tisztán" a dolgokat.
És még annyit ,h ha vkit megsértettem azzal ,h olyat mondtam , attól elnézést kérek , mert ha playerezunk megölnek ,akkor nem az adott illetöre ,haragudtam, v szoltam be , s sokan ezt másképp vették le ...v ha például "igazságtalanul" haltam meg az adott körben ...igen engem nagyon zavarnak a játék hibái, ennek ellenére mégis szeretem és játszani fogok vele, de ezzel szerintem nem csak én vagyok egyedül.
Üdv. xl Ragnar lx
2007.09.11.
😄 "
Ragnar a gears of war.blog.hu-n.
No comment.
BAD Boys
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
BAD Boys
★ 汤姆 李
De érthetõ okok miatt félek, nem szeretnék megint 3ledet kapni 😛
★ 汤姆 李
Ha mar ekkora CSODALATOS vilagot tudtak csinalni ennek a jateknak , akkor miert nem tudtak azt teletomni ertekesebb dolgokkal?
Lesz masodik resze az tuti de szivbol remelem hogy nem lesz ennyire ismetlodos...
A vegen amugy amikor mar 10 katona tamad ram eggyszerre , azxt ugy vittem at hogy egyszer sem szurtak meg 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
★ 汤姆 李
Olvasgatom éppen a nfsProStreet topic-ban,hogy milyen drága pc konfig.-oknál akad a game😊
Én mióta +vettem az x360-at azóta nem is gondolok arra,hogy fejlesszem a pc-met.Mitöbb,nem is nézem a megjelent pc-s játékokat.
Na mind1,legyen az õ bajuk mire költik a pénzüket😊)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Graf csodaltos. Jatekmenet STILUSOS de egyebkent replay az egesz.
Hat a sztori az nekem teccik. Erdekes 😄 Tuti lesz folytatasa. De ez a jatek ugy marad meg bennem hogy TOBBET SOHA NEM JACCOM. Egyszer eleg volt... mar neha szitem belealszom.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lefújod te is valamivel, és meg van oldva, ennyi. 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Na halljátok most olvastam egy 2 perce az egyik fórumon (egy srác írta aki már több éves tapasztalata van konzolokban) hogy az xbox-okat 25%-os arányla viszik vissza! 😞😞😞😞
Szerintetek érdemes venni ha igen akkor melyiket?
Elõrre is köcce!
További szép napot!
Üdv,lacy86
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
Kicsit visszakanyarodva: van olyan, aki monitoron használja a boxot? Csak mert, mint már említettem, nekem egy 22"os van, és azon a natív felbontás 1680x1050...tehát ez egy olyan felbontás, amit nem támogat a xbox...Kérdésem az lenne, hogy vki látta-e már hasnló monitoron, mozgásban a masinát? És pártatlanul összevetve PC-s látvánnyal, mi a vélemény?
*kissé õrlõdöm 😛
(tom,hogy TV-n lenne az igazi...csak arra vok kiváncsi, hogy mennyie homály (ha az ) a kép a fent említett monitoron...)
REGION FREE
Ha valakit érdekelnének a jófiúk.. 😄
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
hdmi-s, javított hûtés, wireless kontroller, 256MB-s memókari (de vinyóval bõvíthetõ), komponens kábel, arcade játékok, live elõfizu etc.
szvsz megéri