XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Checkerboy
Emberek! Lehet, h elõre iszok a medve bõrére, de ezt most muszáj bejelentenem! Nincs Xboxom (még), de tegnap letöltöttem az AC-t és megírtam úgy, ahogy olvastam a FAQban, meg máshol is. Pioneer DVD író, nem hiszem, h lesz baj. Ott vár a lemez a konzolra, ahogy meglesz rögtön ez lesz az elsõ játék amivel játszok ^^

Egyébként már annyi pénzzel támogattam a játékipart, h lassan elég is lesz. Régen sok játékot vettem meg, eredetiben, sok pénzért. Ezért nem érzem magam hibásnak, ha most töltök :/ Azok szégyeljék magukat, akiknek csak másolt játékuk van! 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

most játszottam a kane and lyncchel,nem rossz,csak elég béna az írányitás,a graf közepes.Ha jobbban belemélyültem,majd még írok!!

CSOCSO
tenyleg fika a grafika.. pl mikor az atomrobbanas volt.. vagy ott van a sniperes palya mikor a csernobili epuletben vagyunk es az egesz oldalfal uveg volt es ki lehetett latni a ter-re.. ah.. gagyi volt.. csak 10 perc mulva vettem eszre hogy a szam tatva maradt.........

Checkerboy
Egyetértek. Nézd meg a képeket, Ragnar! Típukus eset, amikor messzirõl minden szép, de ha megnézed közelebbrõl...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Kaplan
Egy 45 ezres Samsung Wide LCD monitoron te istenem, nincs rá mit mondanom.
Nem azt mondtam, hogy csúnya, de hogy fotórealisztikus lenne? Kizárt dolog, úgy játékban 30-40 méterrõl minden szép, de ha már picit közelebb mész full pixeles az egész. A másik meg az árnyékok, recések ugrálnak.

Nem tudom, hogy te milyen tévén játszol, de mostmár vélhetõ... kk thx bb^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Fo-to-re-a-lisz-ti-kus !
Nemtudom ,h te mien tv-n játszol , de mostmár vélhetõ ...sztem nézd meg pl az általad emlegetett 15 years ago pályát 😉 kk thx bb -.-

Kaplan
Tényleg nem mutat annyira újat, sok a pixeles homályosított shader, a scriptek viszik naggyá ezt a játékot. Nyílvánvaló, ha nem látsz túl a rózsaszín szemûvegen az már a te gondod. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

"graf sem egy über" ..khm ,biztos azzal a játékkal játszol ?😄

Ewergo
Nagyon jo példa a COD 4. semmi angol tudás, a graf sem egy über, döglött növényzet, sablonos FPS, de a karakterek mozgása ami (ismétlem önmagam) nagyon fontos, valami eszméletlen. És mindenki isteniti ami érthetö. Na ezt kapjátok ki...! 😊

ThugEdge
bár én most nem tudok belenézni a lynchbe,me kakálni van a gépem,de azt gondolom,hogy egy laza kis TPS lövöldének biztos bevállik és én nem is várok többet tõle
nem ezek a címek,amiktõ a megváltást kell várni
bár engem totál nem érdekel,de ahogy olvasgatom nem lett vmi nagy szám a mass effect,na ez már gáz,nyilván sokan csalódtak benne,mert akik heggesztették azért nem kistáskák és nyilván emiatt is nagy volt iránta a várakozás
én azt szoktam mondani a játék JÁTÉK legyen,nem kell túl variálni,legyen hangulat és ne vegye el a kedvem,hogy máskor is nekiüljek

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Unkle - Lonely souls
just for relax 😊

Holnap utazok fel Pestre az Assassin's Creed Collector's E. -ért <#wink>
(ha minden jólmegy és nem felejtem el akkor veszek elemet aztán lövök egy pár képet meg még a múltkoriakat is felrakom 😊 )

arty
az az xbox360 clone image megoldásbol adodik. vszeg semmi sincs az 5 gigás részben 😊

Forza.

Kaplan
Fogalmam sincs. 😊

Ewergo
Pc-n a SOF 2,5 giga. Konzolon meg ugy ahogy a többi 7,5 G ? Most az a plusz 5 G maga az átirat konzolra,(portolás) vagy több valamit tesznek bele?

Kaplan
A bejelentés után aránylag gyorsan kijött szóval meg sem lepõdöm.

Ewergo
Most olvastam a SOF topikot tényleg kb. rosszakat irnak rola. Vagy csak az elvárás lett nagyobb? A SOF2 pc-n nagyon jou vót!
Még a Kane&Lynch-röl kéne több info...

Laza
Mondjuk nekem ez kivalo lehetoseg, hogy az Elit melle legyen egy olyan masinam is, amin mehetnenek a backup cumok.
A masik gephez mindenem van, es igy lenne meg egy plusz joyom is, csak a kabeleket kell atdugdosnom, mikor melyikkel akarok kavirnyaszni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Alwares
Szerintem jók a küldik, nincs baj velük, lehet a Witcher után azért tûnik ilyen furának mert Geralt a Witcher-ben azért egy eléggé karakteres figura. Szóval olyan mint Gregory House-t összehasonlítani Jack Bauer-el. Két különbözõ figura, stílus, téma... A legtöbb szerepjáték egyébként tényleg ilyen, hogy hiba vagy te a nagy akárki minden szir szart neked kell csinálni. Mondjuk én csak egyes bolgyókon éreztem azt hogy csicskázatnak, máshol már nagyobb a tisztelet. És el kell fogadni, hiába vagy Specter, ezt van ahol le se szarják. Ilyen az élet ;-)
Johnny23: No Live? Na azt azért ne mondd, van live és csak azt tudod letölteni rá, ami ráfér a memó kártyára. Azért 50k-ért már next-gen konzolt lehet venni és azt leszarozni nem illik szerintem. Tényleg nagyon jó ajánlat... De a régi Core pakkra mit mondtál volna?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Valóban kint van NFOrce-on, de csak az ázsiai régiókódos változat. Természetesen nem indul el a mi gépeinken.

?
Tejföl bemásolta ide egy szövegedet, amit egy másik fórumon írtál. Comment nélkül.

Erre nekiesel? Szóval te is érzed, hogy kicsit gázos? 😉
Egyébként Tejföl nem akar lejáratni téged. Felesleges.

Kaplan
Apropó milyen szinten nem tudod te megcsinálni a VIP pályás részt?

Kaplan
Te járattad le magadat.

Más : Végignyomtam a CoD4-et. A vége (mint késõbb nekem kiderült, hogy ez a vége :/) Nagyon jóra sikeredett eskü meghatódtam a végén, a szinkronok a helyén voltak, amikor arra néztem és láttam, hogy újraélesztik a társam. Minden egyben volt. Azt kell, hogy mondjam, hogyha a játékot megtoldották volna még +2 óra SPvel nálam akkor a kötelezõ kategóriába tartozott volna. Így viszont egy jót szórakoztam a Single-vel de Multiplayerezni nem szokásom. Összeségében : 8.5/10

1 mond meg ,h mi benne a szánalmas, csak hibákat keresel , 2 áélöszoba is megmondom neked ezt , csak akkor lehet elkuldelek a tudod hova mert egy senki vagy nekem , ráadásul nem egy olyan gamer aki jobb nálam remélem a többiek ezt itt nem értik félre , másrészrõl ostoba emberkém nem azért voltam dashboardon mert nem hivott senki , hanem mert pc-nél voltam és a tv meg ki volt kapcsolva...vannak dolgaim itt is de ezeket ne várd ,h megvitassam veled...nem fenyegetés de jobban tennéd ha befejeznéd , mert ezzel nem járatsz le sehol az biztos , és még most finom voltam és nõies ahogy szoktak mondani 😛

Johnny23
igenigen, naon "hízelgõ" ajánlat ez az ARCADE PACK,de mi a fenét kezd az ember vinyó nélkül???<#fejvakaras>

(NO vinyo = NO Live, NO demo, stb.)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Laza
Barmelyk Saturnban megkapod 49.990Ft-ert az Arcade packot, amiben van vezetek nelkuli controller, 256Mb memo kartya, meg sima kopozit kabel, de van rajta HDMI csatlakozas. Jah, es a procija allitolag garantaltan a kisebb csikszelessegu.

Gondolkodom, hogy igy az Elite melle vegyek-e egy ilyen masinat ... persze csak akkor, ha lehet flashelni.
Errol van mar vmi info?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jó ez a Mass Effect, de kicsit furesz. TPS, RPG elemekkel, de vhogy egyik sem, nem tudja eldönteni. Szerintem nem gyúrták össze rendesen.

A küldetések sablonosak és unalmasak, egy olyan karakternek, mint akit alakítunk, nem kéne minden átlagpolgár apró-cseprõ ügyét megoldania. Fõleg nem pár pusziért, nevetséges. A Witcher c. PC-s RPG átgondolt küldetései után kicsit kevés. Ott a karakter pl semmit nem csinál ingyen, ez alap. Itt meg mi érezzük magunkat taplónak, ha nem békítünk ki egy hõsszerelmes figurát, amiért cserébe mondanak nekünk egy 2 soros "bölcsességet". Miközben a galaxist kéne megmentenünk.

A csaták túl gyorsak. Van pause?
Mintha a skillek és fegyverek nem is számítanának.
Célozz jól és osszad õket. Jó ez, de sima TPS, nem kell ehhez RPG körítés.

A látvány pedig nagyon vegyes.
A karakterek kifejezetten életszerûek, number 1, ilyet nem sûrûn látni.
Ebbõl adódóan a párbeszédek is szórakoztatóak, amibõl akad rendesen 😉
De a környezet, hááát. Kevés poligon, kevés és unalmas textúra.
A helyek nagyon és folyamatosan ismétlõdnek, ergo sokat kell szaladgálni a nem éppen szép vagy változatos helyszíneken.

Középfokú angol tudás minimum kell hozzá (van felirat), igazából a játék nagyrészt párbeszédekbõl áll. Ha ezeket nem érted, a maradék biztos nem fog tetszeni.
De mint az elõbb írtam, a Witcher szövegei és küldetései jobban ki vannak találva, szóval ez a fajta tartalom sem menti meg a játékot.

Összességében egyébként nem egy rossz játék:
Oblivion sci-fi köntösben, gyönyörû karakterekkel, randább környezettel.
Gondolom, az új Fallout is ilyesmi lesz... <#rinya>

B@ldrick
Jó lenne ha a következõ update-be beletennék az 1680-at. Én 1280-ban használom, kör km óránál látszik picit a függöleges képnyújtás, de amúgy gyönyörû, éles a kép, a feliratok; PC-vel összehasonlítva (maxon ebben a felbontásban) talán egálban vannak, szóval érdemes 😊

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Köszi szépen a válaszokat még gondolkodok rajta egy picit😄
Seth
SOF + Kane&Lynch egyértelmûen bukás mindegyik, Mass Effect-et ajánlom mindenképp, max szótárazol és a végére mehetsz középfokú angol nyelvvizsgára 😊

PSN ID.: Beegabor

Ewergo
Hát egy nagyon alap angol kell a ME-hez. Ja meg extazi tablettát se vegyél be elötte mert nem egy pörgös játék. De a graf az ott van...!

arty
pedig angol tudás nélkül vszeg ez utobbival járnál a legjobban ... (angoltudás nélkül ne RPG-zz és a SOF3 pedig egy 0 ... ld. pc-s topikját kritikákért. nincs pozitiv ... )

Forza.

Én egyértelmûen a rallys játékok közül a dirtit ajánlanám , szerintem nagyon jó lett , a sega rally pedig igazi játéktermi játék és szerintem nagyon szar😊 Én most bajban vagyok , mert angolul nem nagyon tudok de a Mass Effect nagyon érdekelne , szerintetek így van értelme? Mert ha nincs akkor hagyom inkább és lesz belõle az új SOF vagy Kane & Lynch de szerintem utóbbi nem valami nagy szám , a videók és képek alapján legalábbis. Vélemény?
Szijasztok

Ket kerdesem lenne:
-Van-e vkinek elado vezeteks kontrollere?
-Hasznal-e vki, es mennyire van megelegedve XFPS-el?

Segitseget elore koszi!
arty
jah, legjobb a BC szabályzata, itt aztán nincs lelépés seedbõl, viszont a gagyibb uploadoddal sem vagy annyira meglõve ...

Forza.

Ezt Olvasta már valaki!!!
Vagy már használta?????
http://www.gamekapocs.hu/hir/9221/Megoldas+bannolt+Xbox+360+gepekre!
azért én megnézném itt a sok veszekedõs nagyszájú emberkékbõl face to face ki tenné oda magát

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

james69holden
jut eszembe, ha rally játék akkor melyiket választanátok

dirt v. sega rally?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
jah pont olyanoknak mint te jó ez a szabály
én azt szoktam, h berakok néhanapján 1-2 torrentet szerverre seedelni, majd csinálok belõlük párszáz G feltöltést, majd ha jönnek ki újabb játékok csak letöltöm itthonra a seedre meg úgymond szarok rá :/
(megnyugtat h még úgy is jó az arányom az elõzõ játékok feltöltései miatt)

különben amiatt jó ötlet az oldaltól h jó sokáig aktívan tudnak tartani 1-1 játékot
nem úgy mint itthon... 2-3 hét max, azt máris inaktív a cucc

Szerintetek lesz karácsony elõtt leárazás kiegészítõkre? Konkrétan W.kontrollert szeretnék még egyet.

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

Seth
Én azért szeretem, mert nekem 50 giga havi forgalmam lehet max és ilyen esetekben tulajdonképp nem töltök fel semmit, de mégis megvan az 1-es arány

james69holden
ahh már értem
jól ki van ez találva...
nekem mint hagyományos torrent oldalakhoz szokott user nem valami jó szabályzat :/

Seth
A seed pontozáshoz teljesült minden feltétel, de még csak 6.5 seedpontod van az 58-ból, az a rányod is csak 0.245, úgyhogy még nem jó.Majd ha a seed pontod eléri az 58-at akkor ( hacsak addíg vissza nem töltöd)
Szóval ez a 3 feltétel amit írtam csak arra jó hogy egyeltalán elkezdj pontokat kapni, utána még benn kell hagyni,amíg megkapod az 58 pontot (kb újabb 2,5 - 3 nap. Sajna ez van ha kevés a leecher

james69holden
kezdem kapizsgálni 😊

5 dolgot seedelek épp, az AC-nél úgy nézem teljesült minden feltétel, legalábbis itt minden zöld...

ezt most akkor meg is állíthatom, vagy meddig kell bennthagynom seedbe?

Scotty99
Google a barátom, már meg is találtam a magyarázatot a DVI-vel kapcsoltaos kérdésemre. Már csak az a problémám, hogy nekem a videókártya mellé P&D-t adtak, a monitoromba meg DVI-d Dual Link megy. Szóval délután beszerzek egyet, és remélem megoldódnak az efféle gondjaim 😊

PS3 ID: ghost_hun

Probáltam... unalomüzönek talán jo!

Seth
Seed pontokat pont azért találták ki, hogy ha nincs akinek visszatöltsd,akkor is el tudd érni az 1-es arányt.
A letöltött fájl méretétõl függ hogy éppen 10 vagy 45 seed pont kell hogy felugorjon 1-re az arányod.
Seed pontot akkor kezdessz kapni,ha ezek teljesülnek:
3 napnál tovább seed-eled
még nem érted el az 1-es arányt
illetve 20:1 vagy nagyobb a seed-er leecher arány.
Úgy másfél óránként kapsz 1- 1,5 pontot

A felkiáltójel az a hit&run( letöltöd aztán szevasz, nem töltessz vissza), vagyis ha nem töltöd fel minimum 0,75-ig. Ezt szigorúan veszik, asszem 5-6 lehet,aztán az történik amit írtál, visszaminõsítenek, ekkor kevesebb tölthetsz

Ewergo
Ha ez is olyan lesz mint a SOF 2, kis késsel karajt lehet vágni a páciensböl, akko aranyélet. 😊

james69holden
off

van aki fennvan blackcatsen és tisztában van a seed point-os rendszerrel?
mire ill. miért kapok seed pointokat és az nekem mire jó?

meg egyszerûen nem értem h 4,51-es aránnyal (up: 422G, down: 93G) 2 szálon tölthetek csak le
sõt, múltkor elvették user rangomat és kitty litter lettem, azaz lefele abszolút nem tölthettem ilyen aránnyal (lol)
ezzel kapcsolatban azt vettem észre, h a torrent historymban az 1-es arányig vissza nem seedelt torrenteket felkiáltójellel megjelöli, majd ha bizonyos szám összegyûlik ezekbõl visszarangsorol és nem enged letölteni... pff
ergo nem értem h a régi játékokat van e értelme leszednem, mivel úgysincs annyi leecher hogy 1-es arányt tudjak csinálni belõlük
és a végén megint ott fogok tartani h nem enged majd letölteni

Örm
Elég szar kritikákat olvastam róla. Esetleg valaki próbálta már?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina