XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként már annyi pénzzel támogattam a játékipart, h lassan elég is lesz. Régen sok játékot vettem meg, eredetiben, sok pénzért. Ezért nem érzem magam hibásnak, ha most töltök :/ Azok szégyeljék magukat, akiknek csak másolt játékuk van! 😄
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Nem azt mondtam, hogy csúnya, de hogy fotórealisztikus lenne? Kizárt dolog, úgy játékban 30-40 méterrõl minden szép, de ha már picit közelebb mész full pixeles az egész. A másik meg az árnyékok, recések ugrálnak.
Nem tudom, hogy te milyen tévén játszol, de mostmár vélhetõ... kk thx bb^^
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nemtudom ,h te mien tv-n játszol , de mostmár vélhetõ ...sztem nézd meg pl az általad emlegetett 15 years ago pályát 😉 kk thx bb -.-
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nem ezek a címek,amiktõ a megváltást kell várni
bár engem totál nem érdekel,de ahogy olvasgatom nem lett vmi nagy szám a mass effect,na ez már gáz,nyilván sokan csalódtak benne,mert akik heggesztették azért nem kistáskák és nyilván emiatt is nagy volt iránta a várakozás
én azt szoktam mondani a játék JÁTÉK legyen,nem kell túl variálni,legyen hangulat és ne vegye el a kedvem,hogy máskor is nekiüljek
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
just for relax 😊
(ha minden jólmegy és nem felejtem el akkor veszek elemet aztán lövök egy pár képet meg még a múltkoriakat is felrakom 😊 )
Még a Kane&Lynch-röl kéne több info...
A masik gephez mindenem van, es igy lenne meg egy plusz joyom is, csak a kabeleket kell atdugdosnom, mikor melyikkel akarok kavirnyaszni 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Johnny23: No Live? Na azt azért ne mondd, van live és csak azt tudod letölteni rá, ami ráfér a memó kártyára. Azért 50k-ért már next-gen konzolt lehet venni és azt leszarozni nem illik szerintem. Tényleg nagyon jó ajánlat... De a régi Core pakkra mit mondtál volna?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Tejföl bemásolta ide egy szövegedet, amit egy másik fórumon írtál. Comment nélkül.
Erre nekiesel? Szóval te is érzed, hogy kicsit gázos? 😉
Egyébként Tejföl nem akar lejáratni téged. Felesleges.
Más : Végignyomtam a CoD4-et. A vége (mint késõbb nekem kiderült, hogy ez a vége :/) Nagyon jóra sikeredett eskü meghatódtam a végén, a szinkronok a helyén voltak, amikor arra néztem és láttam, hogy újraélesztik a társam. Minden egyben volt. Azt kell, hogy mondjam, hogyha a játékot megtoldották volna még +2 óra SPvel nálam akkor a kötelezõ kategóriába tartozott volna. Így viszont egy jót szórakoztam a Single-vel de Multiplayerezni nem szokásom. Összeségében : 8.5/10
(NO vinyo = NO Live, NO demo, stb.)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Gondolkodom, hogy igy az Elite melle vegyek-e egy ilyen masinat ... persze csak akkor, ha lehet flashelni.
Errol van mar vmi info?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A küldetések sablonosak és unalmasak, egy olyan karakternek, mint akit alakítunk, nem kéne minden átlagpolgár apró-cseprõ ügyét megoldania. Fõleg nem pár pusziért, nevetséges. A Witcher c. PC-s RPG átgondolt küldetései után kicsit kevés. Ott a karakter pl semmit nem csinál ingyen, ez alap. Itt meg mi érezzük magunkat taplónak, ha nem békítünk ki egy hõsszerelmes figurát, amiért cserébe mondanak nekünk egy 2 soros "bölcsességet". Miközben a galaxist kéne megmentenünk.
A csaták túl gyorsak. Van pause?
Mintha a skillek és fegyverek nem is számítanának.
Célozz jól és osszad õket. Jó ez, de sima TPS, nem kell ehhez RPG körítés.
A látvány pedig nagyon vegyes.
A karakterek kifejezetten életszerûek, number 1, ilyet nem sûrûn látni.
Ebbõl adódóan a párbeszédek is szórakoztatóak, amibõl akad rendesen 😉
De a környezet, hááát. Kevés poligon, kevés és unalmas textúra.
A helyek nagyon és folyamatosan ismétlõdnek, ergo sokat kell szaladgálni a nem éppen szép vagy változatos helyszíneken.
Középfokú angol tudás minimum kell hozzá (van felirat), igazából a játék nagyrészt párbeszédekbõl áll. Ha ezeket nem érted, a maradék biztos nem fog tetszeni.
De mint az elõbb írtam, a Witcher szövegei és küldetései jobban ki vannak találva, szóval ez a fajta tartalom sem menti meg a játékot.
Összességében egyébként nem egy rossz játék:
Oblivion sci-fi köntösben, gyönyörû karakterekkel, randább környezettel.
Gondolom, az új Fallout is ilyesmi lesz... <#rinya>#rinya>
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
PSN ID.: Beegabor
Forza.
Ket kerdesem lenne:
-Van-e vkinek elado vezeteks kontrollere?
-Hasznal-e vki, es mennyire van megelegedve XFPS-el?
Segitseget elore koszi!
Forza.
Vagy már használta?????
http://www.gamekapocs.hu/hir/9221/Megoldas+bannolt+Xbox+360+gepekre!
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
dirt v. sega rally?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
én azt szoktam, h berakok néhanapján 1-2 torrentet szerverre seedelni, majd csinálok belõlük párszáz G feltöltést, majd ha jönnek ki újabb játékok csak letöltöm itthonra a seedre meg úgymond szarok rá :/
(megnyugtat h még úgy is jó az arányom az elõzõ játékok feltöltései miatt)
különben amiatt jó ötlet az oldaltól h jó sokáig aktívan tudnak tartani 1-1 játékot
nem úgy mint itthon... 2-3 hét max, azt máris inaktív a cucc
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
jól ki van ez találva...
nekem mint hagyományos torrent oldalakhoz szokott user nem valami jó szabályzat :/
Szóval ez a 3 feltétel amit írtam csak arra jó hogy egyeltalán elkezdj pontokat kapni, utána még benn kell hagyni,amíg megkapod az 58 pontot (kb újabb 2,5 - 3 nap. Sajna ez van ha kevés a leecher
5 dolgot seedelek épp, az AC-nél úgy nézem teljesült minden feltétel, legalábbis itt minden zöld...
ezt most akkor meg is állíthatom, vagy meddig kell bennthagynom seedbe?
PS3 ID: ghost_hun
A letöltött fájl méretétõl függ hogy éppen 10 vagy 45 seed pont kell hogy felugorjon 1-re az arányod.
Seed pontot akkor kezdessz kapni,ha ezek teljesülnek:
3 napnál tovább seed-eled
még nem érted el az 1-es arányt
illetve 20:1 vagy nagyobb a seed-er leecher arány.
Úgy másfél óránként kapsz 1- 1,5 pontot
A felkiáltójel az a hit&run( letöltöd aztán szevasz, nem töltessz vissza), vagyis ha nem töltöd fel minimum 0,75-ig. Ezt szigorúan veszik, asszem 5-6 lehet,aztán az történik amit írtál, visszaminõsítenek, ekkor kevesebb tölthetsz
van aki fennvan blackcatsen és tisztában van a seed point-os rendszerrel?
mire ill. miért kapok seed pointokat és az nekem mire jó?
meg egyszerûen nem értem h 4,51-es aránnyal (up: 422G, down: 93G) 2 szálon tölthetek csak le
sõt, múltkor elvették user rangomat és kitty litter lettem, azaz lefele abszolút nem tölthettem ilyen aránnyal (lol)
ezzel kapcsolatban azt vettem észre, h a torrent historymban az 1-es arányig vissza nem seedelt torrenteket felkiáltójellel megjelöli, majd ha bizonyos szám összegyûlik ezekbõl visszarangsorol és nem enged letölteni... pff
ergo nem értem h a régi játékokat van e értelme leszednem, mivel úgysincs annyi leecher hogy 1-es arányt tudjak csinálni belõlük
és a végén megint ott fogok tartani h nem enged majd letölteni