XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Válaszokat elõre is köszi 😉
..de mondjuk a HDMI van olyan kontrasztos ,mint a komponens?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
VGA-n kicsit fakóbb, kevésbé kontrasztos, pc-sebb a kép.
Komponensen szép kontrasztos, pici képzajjal (nagyon közelrõl látszik a grízesedés).
HDMI-vel kell hogy a legszebb legyen. Tök digitális 1:1 átvitel, nem lehet zajos a képe (az csak analógnál fordul elõ), ha csúnyább mint a kompi, akkor valami gond van a Tv képfeldolgozásával.
Szóval HDMI-nél jobb minõséget nem LEHET elérni (ugyanis minden más módszerben vagy egy Digit-analóg analóg-digit átalakítás, ami mindenképpen információvesztéssel jár).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
A HDMI vs. komponens vs VGA -dologgal kapcsolatban.
Egy 32" Samsung LCDm van (LE-32R82 . Szóval tegnap este komponens kábel után kiprobáltam rajta a HDMI-t (ez csak egy mezei HDMI kábel,nem M$-os,bár azt mondták az mindegy).
Hááát, nem is tudom, lehet,hogy ez LCD típus, vagy LCD képernyõ méret függõ is, de pl. DVD film lejátszásánál határozottabban szebb,élesebb volt komponens kábellel a cucc.
A játékoknál,megint ez a "nemis tudom" feelingem van, bár lehet ez beállitás kérdése is, pl. komponens-nél semmit nem kellett állitani a megjelenitõn, HDMI-vel,meg valahogy alapbol olyan sötétebb volt a kép és mondom mintha néhol még picit "zajos" is!
...aztán meg mások azt mondják VGA-val a legtutibb (azt még nem probáltam, mondjuk az LCDmen van ilyen kimenet is,csaknemtom érdemes e beruházni(?)
...kinek mik evvel kapcsolatban a tapasztalatai ??<#help>#help>
gearsofwar.blog.hu
Lehet ,h ha mindjart bekapcsolom a gépet engem is ez vár 😄
http://www.xboxscene.com/
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Bannolásnál milyen hibaüzenetet ír ki a kapcsolat tesztelésénél?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Timeshift-ben a lassitott bevitt találat tetszett mikor dobták el a fegyvert és készültek padlót fogni. Idö manipulálásban tényleg egyedülálló.
Akkor már mindent ahhoz fogsz hasonlítani?? Me ez hüjeség a CoD 4 ténleg egy K..VA jó játék!! Mindég is az votl a CoD sorozat, de hát nem lehet minden játék ugyan az, én még nem próbáltam ki az Area 51-et mivel még le vok maradva 1-2 játékkal az miatt hogy szervizbe volt a gépem, de akkor se értem meg az embereket hogy játszik egy jo játékkal és utánna már mindent hozzá hasonlít.
ui: A Timeshift valami remek játék volt, az igaz hogy amikor beleszáltál abba a sikló repülõbe azt nem mutatták ahogy lezuhantál, meg miért, de sztem ez a játék oldotta meg a legjobban az idõvel való babrálást, és grafika is gyönyörû, pláne amikor le lassítod az idõt és esik az essõ, az úgy néz ki mintha az égbõl fojna a víz, nem pedig esne. Meg még stb. jó megoldás van benne.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Biztos nb1-es lesz!Várjuk...
★ 汤姆 李
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Lehet tehetségesek mert szép graf jó zene licenszelt autok-al teszik tele stb..de nagyon fantáziaszegények sz.tem.
★ 汤姆 李
igazábol ez nem is nfs, ez csak egy pályaversenyes autos játék ... de erre ott a forza az istenért! 10x jobb és szebb ... miért nem szol arrol az nfs, mint régesrégen? 😞 kár érte ... EA sux
Forza.
<#hehe>#hehe>
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
-Alan Wake,Banjo-Kazooie 3,Fable 2,Halo Wars,Kingdom Under Fire: Circle of Doom,Lost Odyssey,Marvel Universe Online,Ninja Gaiden 2,Too Human.
★ 汤姆 李
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
★ 汤姆 李
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Azért tettem félre pc-n a játékokat mert beleuntam ebbe a dologba azaz megtettem mindig mindent,hogy problémamentesen futtassam a szoftvereket.Ez soha nem jött össze bármennyit is költöttem számítógépekre.
Nagyon remélem,hogy ezt befejezték a konzoljáték fejlesztõk és példának vesznek pár grafikus motort amit normálisan tudnak optimalizálni pl.box-ra.
Nincs annál jobb mikor akadásmentesen fut 1 játék!
Különben + mi az,hogy például Mass Effect-nél vissza kell butítani a grafot,hogy jobban fusson a game?Ilyen ne legyen már!
arty:tudom,hogy szóltál volna ha vagy!sry.
★ 汤姆 李
Itten lenne ez a gyönyörûséges "X360 HDMI kábel" KATT
Kérdés:
1. A HDMI kábelen megy hang is, nemde? Akkor mire való a másik (RCA/optical) hang kábel??? Ráadásul,ha jol tudom,ha be van dugva az egyik,akkor nem lehet bedugni a másikat!!!
2. Lehet használni bármilyen HDMI kábelt, vagy csak M$ -osat ??
...köszönöm elõre is a válaszokat
Forza.
Telefonos segítségnyújtás a hét minden napján:
06 80 018590
Ügyfélszolgálat:
Hétfõtõl péntekig: 09:00–17:00
Szombat: -
Vasárnap: -
A hekkerek mindig jobban járnak, mint aki az eredeti mellett kardoskodik.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Akkor gondolom gari. Gondolom van olyan itt, akinek nem kell sokáig keresgélnie a szervizes telószám után. Nem tudnátok megadni, amit hívni kell?😄
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Alan Wake Release Date: (UK) 21 Mar 2008
(US) 31 Dec 2008
Na + persze elég sok game site reklámozza ezzel a megjelenési dátummal.
Bízzunk benne,hogy így legyen!
★ 汤姆 李
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Te montad:olvasni tudni kell!😊)
★ 汤姆 李
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"