XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik jobb játék?:NHL 08 vagy NHL2k8?

Válaszokat elõre is köszi 😉
Johnny23
..."gond a TV képfeldolgozással"...nah az szép lenne, hétvégén vettem<#wilting>

..de mondjuk a HDMI van olyan kontrasztos ,mint a komponens?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Nagyon tévéfüggõ a dolog.
VGA-n kicsit fakóbb, kevésbé kontrasztos, pc-sebb a kép.
Komponensen szép kontrasztos, pici képzajjal (nagyon közelrõl látszik a grízesedés).
HDMI-vel kell hogy a legszebb legyen. Tök digitális 1:1 átvitel, nem lehet zajos a képe (az csak analógnál fordul elõ), ha csúnyább mint a kompi, akkor valami gond van a Tv képfeldolgozásával.

Szóval HDMI-nél jobb minõséget nem LEHET elérni (ugyanis minden más módszerben vagy egy Digit-analóg analóg-digit átalakítás, ami mindenképpen információvesztéssel jár).

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Johnny23
Hali!

A HDMI vs. komponens vs VGA -dologgal kapcsolatban.

Egy 32" Samsung LCDm van (LE-32R82 . Szóval tegnap este komponens kábel után kiprobáltam rajta a HDMI-t (ez csak egy mezei HDMI kábel,nem M$-os,bár azt mondták az mindegy).

Hááát, nem is tudom, lehet,hogy ez LCD típus, vagy LCD képernyõ méret függõ is, de pl. DVD film lejátszásánál határozottabban szebb,élesebb volt komponens kábellel a cucc.
A játékoknál,megint ez a "nemis tudom" feelingem van, bár lehet ez beállitás kérdése is, pl. komponens-nél semmit nem kellett állitani a megjelenitõn, HDMI-vel,meg valahogy alapbol olyan sötétebb volt a kép és mondom mintha néhol még picit "zajos" is!

...aztán meg mások azt mondják VGA-val a legtutibb (azt még nem probáltam, mondjuk az LCDmen van ilyen kimenet is,csaknemtom érdemes e beruházni(?)

...kinek mik evvel kapcsolatban a tapasztalatai ??<#help>

ó ó ó Ó Ó Ó lecsap a BANNHAMMER<#sir>!!!!!!!
gearsofwar.blog.hu

Lehet ,h ha mindjart bekapcsolom a gépet engem is ez vár 😄

Elkezdodott az ujabb banhullam... meg update sem kellett hozza, szal ovatosan azokkal a modositott sz@rokkal.

http://www.xboxscene.com/

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

LordAndrew
Én csak letöltöttem tegnap a Pro Streetet, de nem volt idõm kipróbálni. Pár mondatban írnál róla (azon kívül, hogy pályaversenyes és nem éjszakai gyorsulós-jaszkarizós)? Nekem eddig az összes NFS tetszett (és mindegyiket végig is toltam, kivétel a Motor City-t)

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Adi
képek! google a barátod😄 nekem is ezt mondják állandóan.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kiirja, hogy bannolt az MS.

Örm
Hello!
Bannolásnál milyen hibaüzenetet ír ki a kapcsolat tesztelésénél?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Asztittem már elfelejtettek minket "PAL" -osokat 😄

mucsácsó
Nah, Ace Combatosok... 😊

Ace_Combat_6_PAL_XBOX360-STRANGE

rambuu
Hát de ha igy áll az ember hozzá, akkor sok játékrol lemondhat...

Ewergo
Pedig valoban ha az ember egy über gém után játszik egy másikkal, "hirtelen" ugyan azt a szinvonalat várná. Én Pc-n a Far Cry után voltam igy. Kis idönek elkellett telnie hogy kimenjen belölem a "de fasa volt" érzés.
Timeshift-ben a lassitott bevitt találat tetszett mikor dobták el a fegyvert és készültek padlót fogni. Idö manipulálásban tényleg egyedülálló.

rambuu
De bazd én csak azt nem értem hogy msot végig vitted a CoD 4-et??
Akkor már mindent ahhoz fogsz hasonlítani?? Me ez hüjeség a CoD 4 ténleg egy K..VA jó játék!! Mindég is az votl a CoD sorozat, de hát nem lehet minden játék ugyan az, én még nem próbáltam ki az Area 51-et mivel még le vok maradva 1-2 játékkal az miatt hogy szervizbe volt a gépem, de akkor se értem meg az embereket hogy játszik egy jo játékkal és utánna már mindent hozzá hasonlít.

ui: A Timeshift valami remek játék volt, az igaz hogy amikor beleszáltál abba a sikló repülõbe azt nem mutatták ahogy lezuhantál, meg miért, de sztem ez a játék oldotta meg a legjobban az idõvel való babrálást, és grafika is gyönyörû, pláne amikor le lassítod az idõt és esik az essõ, az úgy néz ki mintha az égbõl fojna a víz, nem pedig esne. Meg még stb. jó megoldás van benne.

CarajoEsp
Noh, gyerekek megcsináltam a Boxot kis segítséggel😄 Csak vissza kellett ragasztani a mágnest a Dvd olvasóba, mert az sajna Hl-nél kijár😄 De most megint fasza, szóval RAAm urunk a madaraival együtt halott ember?😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Bizony-bizony.Ott is van a névjegy:UbiSoft-Montreál-Canada😊<#eljen>
Biztos nb1-es lesz!Várjuk...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

A HDMI kabelen jon hang de ha nincs HDMIs erisotod es 5.1 szeretnel ahoz kell a masik kabel, hogy a hangot az erlkodore tud vinni optikai kabelel.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

1 az oka.Nincsenek ötletek a fejlesztõgárdánál.
Lehet tehetségesek mert szép graf jó zene licenszelt autok-al teszik tele stb..de nagyon fantáziaszegények sz.tem.

arty
amugy van magyar nyelv a ProStreetben (spare), a füst szebb, mint PC-n volt, más extrát nem láttam 😊

igazábol ez nem is nfs, ez csak egy pályaversenyes autos játék ... de erre ott a forza az istenért! 10x jobb és szebb ... miért nem szol arrol az nfs, mint régesrégen? 😞 kár érte ... EA sux

Forza.

Ewergo
No meg jön a Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 !!

BONO
Ez tényleg gáz anno én is az ilyen dolgok miatt váltottam PS2-re de a mai napig áldom azt a napot!
<#hehe>

RAZOR27
Halo Wars <#guluszem1><#taps><#banplz>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Kis ízelítõ a MGStúdió háza tájáról 2008-ban kiadni készülõ játékairól x360-ra:
-Alan Wake,Banjo-Kazooie 3,Fable 2,Halo Wars,Kingdom Under Fire: Circle of Doom,Lost Odyssey,Marvel Universe Online,Ninja Gaiden 2,Too Human.

Lizardman
asszem 2012-ig nem lesz uj box (a mostanit csiszolgatják)

Röfikapitány
Sztme egy jó pár évig nem lesz új konzol!Ha azt vesszük meddig kihúzta a ps2 meg a többiek!Sztem érdemes beruháznod rá!Nekem már az is megfelelne ha ezentúl mindne játék úgy nézzne ki mint a call of duty 4!De sztem lesz még itt egy két jó húzás az évek folyamán!

Mennyi szufla lehet még az Xbox 360-ban? Kb. mikorra várható az "ujabb" konzol? Érdemes-e beruházni rá?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Igen,megvan már.thx😊

Alwares
Options/Graphic és ott a Film filtering vagy mi a franc.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Ez a probléma amit nagyon nem szeretek😞
Azért tettem félre pc-n a játékokat mert beleuntam ebbe a dologba azaz megtettem mindig mindent,hogy problémamentesen futtassam a szoftvereket.Ez soha nem jött össze bármennyit is költöttem számítógépekre.
Nagyon remélem,hogy ezt befejezték a konzoljáték fejlesztõk és példának vesznek pár grafikus motort amit normálisan tudnak optimalizálni pl.box-ra.
Nincs annál jobb mikor akadásmentesen fut 1 játék!
Különben + mi az,hogy például Mass Effect-nél vissza kell butítani a grafot,hogy jobban fusson a game?Ilyen ne legyen már!

arty:tudom,hogy szóltál volna ha vagy!sry.

CSOCSO
area 51 nagyon belassul nem keves helyen.. ott amikor a domb oldalrol jonnek le azok a nagy szornyek.. elegge a jatek elejen van.. hat az nagyon belassul.. pedig a gepem nem forro..
Johnny23
Sziasztok!

Itten lenne ez a gyönyörûséges "X360 HDMI kábel" KATT

Kérdés:
1. A HDMI kábelen megy hang is, nemde? Akkor mire való a másik (RCA/optical) hang kábel??? Ráadásul,ha jol tudom,ha be van dugva az egyik,akkor nem lehet bedugni a másikat!!!

2. Lehet használni bármilyen HDMI kábelt, vagy csak M$ -osat ??

...köszönöm elõre is a válaszokat

arty
ha épp jártam volna erre, tuti h beirom! torrentoldalakon nem gyõztem leallitani rola az embereket, de gondolod, h hallgatott bárki is rám? 😞

Forza.

CarajoEsp
Köszönöm😄

BONO
1st-n szedik ám a ProStreet-et rendesen!<#smile>

Lizardman
Telefon

Telefonos segítségnyújtás a hét minden napján:

06 80 018590

Ügyfélszolgálat:
Hétfõtõl péntekig: 09:00–17:00
Szombat: -
Vasárnap: -

CarajoEsp
Mindegy, most ha meglesz a telószám, akkor feladom póstán és várok.

Bendy
Eredeti gow gyilkolja a fejet...ahogy általában az összes gyári. Flashelés után már könnyebben mennek a lemezek, hála C4E olvasási rutinjainak és az Ms piszok kipucolásának a firmwareból.
A hekkerek mindig jobban járnak, mint aki az eredeti mellett kardoskodik.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

CarajoEsp
Értem-értem. Hmm..micsoda buli😊
Akkor gondolom gari. Gondolom van olyan itt, akinek nem kell sokáig keresgélnie a szervizes telószám után. Nem tudnátok megadni, amit hívni kell?😄

Lizardman
nemnem... Hitachi drivevok szeretik magukat megadni egyik pillanatröl a másikra... Egyébként ha koszos lenne akkor sem ugrálna fel-le az olvasofej, hanem egyhelyben szenvedne...

Az sem kizárt,hogy csupán csak koszos.Nézesd +!

CarajoEsp
Eredeti a Crackdown is, Gow is, és ezenkívül 4-5 cdvel és dvdvel próbálkoztam, de nagyjából Youtube alapján megvan, hogy a Hitachi drive dvd-bõl esett szét a fejegység😊 Szóval buli van a köbön és mindezt RAAM elõtt 5 perccel😄

Alwares:hol kell ezt kikapcsolni<#conf>

Alan Wake fórumon állítólag 1 interjú alapján tudják ezt az infót:
Alan Wake Release Date: (UK) 21 Mar 2008
(US) 31 Dec 2008
Na + persze elég sok game site reklámozza ezzel a megjelenési dátummal.
Bízzunk benne,hogy így legyen!

Lizardman
de mint irtam, ezzel kapcsolatban semmi sem biztos, folyton váltogatják az idöpontot (tolják késõbbre), szal én olvasni tudok, csak ezzel kapcs.-ban már elég pesszimista vagyok...

Lenne egy olyan kérdésem, hogy az Arcade a legujabb típus ugye? Ennek valamivel másabb-e hûtése mint a régieknek?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

2008 márciusi megjelenés lesz.Egyébként tele a net infóval ha jobban +nézed.
Te montad:olvasni tudni kell!😊)

RAZOR27
Igen ,ez kicsit röhejes ,még volt egy olyan bejelentés is ,hogy az alan wake-el fognak debütálni a core2duo-s procik (bocsi a pc-s elszólás miatt)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Lizardman
AZ Alan Wake-t nem irnám ide, az soha a ... életbe nem fog megjelenni! Egyszerüen nem birnak egy ksi infot irni, hogy mivan, pedig már vagy 3-4 éve "fejlesztik".