XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért ne lehetne autós játékokat egymáshoz hasonlítani?
Aztmondod Forza egy szimulátor féle?Csak megsugom,hogy belsõnézet nélkül nem állapíthatsz meg szimulátor jelzõt autós játékra!Abszolúte nem!
És nem keverem a kettõt,miért keverném??

★ 汤姆 李

Örm
Hello!
Szerintetek az mitõl lehet. hogy tegnap és tegnap elõtt nem tudtam felmenni a Livera. A network testnél a Live-ra failed-et írt ki és a status code is olyan volt mint a banné. Most viszont az elõbb simán be tudtam jelentkezni a Livra. Érdekes nem?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Aha:Olcsó bazáráru ;-)

★ 汤姆 李

Istencsászár
Ne keverjük már a kettõt... Az NFS hajszára és a pofádba a sok effekt meg a sebességre hajaz, köze sincs egy Forzához... a Forza egy pályaautó szimulátor féle, ahol a vezetési élmény a lényeg és a nehézség illetve az aprólékos lehetõségek, az NFS pedig az ami neked való ahogy elõbb irtad, mert az h valaki elveszíti a fonalat és egy NFSt hasonlít egy Forzához elég kínos.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pedig biza nagyon jó lett ez a rész!Én csak ennyit tudok most itt mondani:-)Semmiféle régebbi rész nem jobb ennél.
Sem Forza a maga nyugdíjas játékmenetével:D
Itt vannak az új lincenszelt vasak<#eljen>

Szóval:milyen kormányt kell venni x360-hoz??

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Istencsászár
Én is COD4 fan vagyok, tegnap pl 5-6 órát multiztam ( Pcn ) vele, singlét még nem vittem végig, de rajta vagyok a témán, valami eszméletlen feelinges, de ebben a cod mindig az élen járt, a grafika nagyon jó összképet fest, jól igazodik a sok object és effeket a háborús feelinghez, de ahol már nincs eszeveszett attak ott már minden látszik hiszen az ember figyelme nem terelõdik el.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Törölt felhasználó
Szerintem az.A fotorealizmus szerintem döbbenetes.A hangulata eszméletlen.Pazar páratlan!!!!
Kaplan
Vigyázz! Megesznek itt a sok CoD4 fanok. :)

Apropó : 1000/1000 Gamerpoint :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Istencsászár
A legszebb szót kiejteni a cod4 láttán elég nagy vétség ám:), szépen felépített pályák vannak, jol desingeltek, de az objectek low polyk, szögletesek, silányak, árnyékok szó szeszerint rondák, technikailag nem nagy durranás

Törölt felhasználó
HI.Most vittem végig a CoD4-et.Hát a végén majdnem elsírtam magam.Minden idõk legjobb és a legszebb játéka.Persze ebben a stílusban!!!
arty
sztem a témában a forza etalon

az nfs prostreet csak egy gyenge utánzat, bár a törés nagyon korrekt és imádom, h vigyázni kell a kocsira mert 1 rossz kanyar és vége

de sajnos semmi köze az egykoron szebb napokat látott nfs-hez, kár h nem maradnak a saját térfelükön, ehez ugyanis nem értenek, mert itt KORREKT fizikára lenne szükség, arra pedig az EA fejlesztõi képtelenek. sajnos.

csak reménykedek, hogy egyszer a régi játékstilus visszatér a lejáratott név mögé :)

Forza.

BONO
Nem értem pedig tudom a tarifáit a multiformatnak nah mindegy!<#wilting>

Egyébként tényleg valaki segítsen már az assassin creed-be ott vagyok egy kútnál de fogalmam nincs hogy kell továbbmenni a navigáció szerint helyben vagyok és valamre focusálnom kell az arra alkalmas gombal legalább is ezt vettem ki abból amit kiírt nekem. ez egyébként még a játék elején van kb 1.5 órát játszottam
Ennyibe került cakom pakk 70 volt és kedden telefonáltam fél 6-kor délután és már kinn is volt a konzol kanizsán ma délután 3-kor de már itt lett volna 1-kor csak nem voltam itthon mert dolgoztam ezért hagytak számot és a srác mondta hogy 3 körül viszaér
én ajánlomk mindenkinek a konzolok szervize nevû boltot! bármikor bemész mindig van gép és a moddolás is hamar megvan és direkt kiveszik az originál gépet és csak utána moddolják ha kéred. szóval sztem nagyon jó heéy. én maximálisan megbízom bennük. ja és az árak is jók.
Röfikapitány
Egyetértek!Sztem is korrekt játék!!!

BONO
Az, hogy lehet multiformattnál 4.000 Ft-ért flashelnek Samsungot és Hitachit de BENQ-t 7.000 Ft-ért 3.000 Ft-ból moddoltattad a hûtést meg házhoz is rendelted? <#confused><#nemtudom>

Na persze XBOX360 platformról beszélek!
Nincs 1 beakadás sem<#wow2>Hallelujah(ilyen is van:)érdekes:)
Mind1 kell 1 kormányt vegyek.Milyen kormányok kompatibilis-ek a box-al??

nem multiformattol rendeltem és flashel hûtésmoddal meg házhozszállítással volt kerek 70e ft az alapgép amugy 60e volt!
Hali!
Miket írtatok itt Nfs ProStreet-rõl?Olyan mint Forza,nem tetszik stb...?
Hát el kell mondjam,hogy eszméletlenül +van csinálva ez a game<#eljen>
Nincs törésmodell?lol:-)Úgy törnek benne az autók,hogy csak ámulok néha<#eljen>
Igazán mondom,hogy a legnagyobb autós gamma amivel valaha is játszottam!Grafika,hangok szuper-szuper.Magyarul van van sztori is szal minden jó és tetszik benne!
Fizukor be is szerzek 1 eredetit ez 100!

EmThor
igen így van, ha tehetnémm ebbõl a pénzbõl már 2 boxot vehettem volna <#dumcsi>

Kaplan
Kész, igen, megvan az 1000/1000 G megyek fel is töltöm. :) Hogy lássa mindenki :) Ha még nem bannoltak.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

RAZOR27
tényleg "csak" ennyi.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

EmThor
igen, az xbox sokkal jobb, nekünk "csak" ps-re futotta :P

Bár bocs ,de el vagy tájolódva :) kicsit késtél a hírrel , csak egy kicsit :P

BONO
A témát már nagyrészt kidumáltuk de sebaj...<#idiota>

BONO
Nincs még meg mert amikor még 55.000 Ft-ért adta az Arcade packot a KonzolozZ akkor én a "második csoportba" kerültem, (hogy a srác szavaival éljek) akik most hétvégén kapják meg (de sok mindentõl függ az, hogy ki milyen idõben kapja meg mondjuk legfõképpen attól, hogy ki milyen pluszt kért az alapgéphez)! Te futárral kérted? És 60.000 Ft volt az alapgép igaz?

Lehet szokni a latvanyt:

ennyit a stealth (biztonsagosnak mondott) dolgokrol. :)
"Több külföldi forrás is megerõsítette azt a hírt hogy elkezdõdött egy újabb bannolási hullám az Xbox Live hálózatában. A hírek alapján ismét a dvd firmware moddereit bannolja a hálózat úgy mint az elõzõ ilyen májusi akció során melyrõl részletesen olvashatsz itt. A gépek ID szám alapján kerülnek letiltásra így a hálózatról letíltott gépek többet már nem használhatják az Xbox Live rendszerét.

Az elsõ bannolt user konfigját sikerült kideríteni iXtreme 1.2c TS-MS28 Samsung drive a játék full stealth xdvdmulleter 10.2-vel ellenõrizve."

http://gearsofwar.blog.hu/

tartogat meg boven meglepit az MS szerintem.
Alwares
http://bt.xbox-sky.com/index.php

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

james69holden
nem
töröld le azonnal

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Most szedtem le PGR 4-et valaki mondjon valamit érdemes kiírni?
Bono akkor adj egy fasza linket hozzá mert nekem csupa kocka az egész oldal valami nyelvi baromság miatt és amugymeg nagyon lassan jön be. Most sms warezrõl töltök egyébként vannak fenn király játékok assassins creed kurvajó csak elakadtam valami kutnál vagyok és nem tudom hogy mit kell csinálni az a navigációs pöcök se mutat semmi konkrétat valamit ír agnolul de nem nagyon értem és teljesn elakadtam valaki ha tudja akkor segítsen kööszi szépen. Tényleg Bono most akkor neked már megvan a box?
Lizardman
ha már nekik nem jutott a jóbol... :)

Ewergo
Szomszédék má reklámoznak minket ezzel: .....::: P l a y s t a t i o n 3 H A C K :::.....
Szegények ennyire rosszul menne a szekerük?! <#vigyor5>

Denes888
HY! Ez a bannolás csak arra vonatkozik ha flashelem az x-et vagy azt is valahogy észre veszik ha chippelve van?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

BONO
Jah amugy itt is 5 emberbõl 4 a SKY-t írta volna neked.

BONO
Nah ne oltsál XBOX-SKY Tracker nem jön be neked?

ja de nem jött be mindegyik valamelyik meg túl lassú volt
Bono neked megvan már a boxod?
BONO
A múltkor tudod!

BONO
Vazzeg ezért írtam neked prívátban mindjárt három oldalt?<#wilting><#lama><#taps>

Tudom hgoy nem ide tartozik de nem tudtok valami jo torrentet ahonnan gyorsan lehet szedni xbox360 játékokat. Meg mondja már meg valaki hogy ha az embernek moddolt hûtése van akkor az tényleg akkora hanggal jár mint nálam vagy csak nálam ilyen hangos? Egyébként kurvára tetszik a box elsõre sikerült dvd-t írnom ugyhogy full király minden csak akkora hangja van mint valami szobaiventillátornak de legalább bazi erõsen fujja a levegõt ki hátul és annyira nem is meleg a levegõ
A multi ugy altalaban csak a jatekok elenyeszo reszenel igazan hasznalhato. Mig egy CoD4-el hosszu honapokig el lehet jatszani, addig a Stranglehold vagy Darkness multijaval ket napig sem. De ez nem is baj, az ember azzal jatszon multiban, amit igazan arra is hegyeztek ki.

Igy megeri a Live, raadasul a harom honapos elofizetes pl szuper modszer arra, hogy csak akkor legyen gold-od, amikor valami olyasmi jon ki, amire rakattansz. Bar nekem mar 5 eve folyamatosan van elofizetesem, en is csak bizonyos periodusokban jatszom aktivan live-on. Utoljara a Shadowrun volt majd ket honapig megunhatatlan... :), most a Burnoutot varom nagyon.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Sland
pl forza 2

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Alwares
60-ra mert egyes játékok azt fogják igényleni...

gyerekek akkor csak egy kérdésem van Pal 60 vagy pal 50re állítsam a displayt?
Alwares
Bakker reggel jött le a DOA4 sky-ról mint az állat max sebességgel, erre én optimistán azt gondoltam, mire haza érek majd tolhatom is. Azt közben egy lófaszt. Lenn van 75% és most 20 kb/-s -el csorog le, kicsit felidegesített <#falbav> De nembaj engem legalább nem bannoltak sehonnan...