XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztmondod Forza egy szimulátor féle?Csak megsugom,hogy belsõnézet nélkül nem állapíthatsz meg szimulátor jelzõt autós játékra!Abszolúte nem!
És nem keverem a kettõt,miért keverném??
★ 汤姆 李
Szerintetek az mitõl lehet. hogy tegnap és tegnap elõtt nem tudtam felmenni a Livera. A network testnél a Live-ra failed-et írt ki és a status code is olyan volt mint a banné. Most viszont az elõbb simán be tudtam jelentkezni a Livra. Érdekes nem?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
★ 汤姆 李
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sem Forza a maga nyugdíjas játékmenetével:D
Itt vannak az új lincenszelt vasak<#eljen>#eljen>
Szóval:milyen kormányt kell venni x360-hoz??
★ 汤姆 李
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
az nfs prostreet csak egy gyenge utánzat, bár a törés nagyon korrekt és imádom, h vigyázni kell a kocsira mert 1 rossz kanyar és vége
de sajnos semmi köze az egykoron szebb napokat látott nfs-hez, kár h nem maradnak a saját térfelükön, ehez ugyanis nem értenek, mert itt KORREKT fizikára lenne szükség, arra pedig az EA fejlesztõi képtelenek. sajnos.
csak reménykedek, hogy egyszer a régi játékstilus visszatér a lejáratott név mögé :)
Forza.
Nincs 1 beakadás sem<#wow2>#wow2>Hallelujah(ilyen is van:)érdekes:)
Mind1 kell 1 kormányt vegyek.Milyen kormányok kompatibilis-ek a box-al??
★ 汤姆 李
Miket írtatok itt Nfs ProStreet-rõl?Olyan mint Forza,nem tetszik stb...?
Hát el kell mondjam,hogy eszméletlenül +van csinálva ez a game<#eljen>#eljen>
Nincs törésmodell?lol:-)Úgy törnek benne az autók,hogy csak ámulok néha<#eljen>#eljen>
Igazán mondom,hogy a legnagyobb autós gamma amivel valaha is játszottam!Grafika,hangok szuper-szuper.Magyarul van van sztori is szal minden jó és tetszik benne!
Fizukor be is szerzek 1 eredetit ez 100!
★ 汤姆 李
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Az elsõ bannolt user konfigját sikerült kideríteni iXtreme 1.2c TS-MS28 Samsung drive a játék full stealth xdvdmulleter 10.2-vel ellenõrizve."
http://gearsofwar.blog.hu/
tartogat meg boven meglepit az MS szerintem.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Szegények ennyire rosszul menne a szekerük?! <#vigyor5>#vigyor5>
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Bono neked megvan már a boxod?
Igy megeri a Live, raadasul a harom honapos elofizetes pl szuper modszer arra, hogy csak akkor legyen gold-od, amikor valami olyasmi jon ki, amire rakattansz. Bar nekem mar 5 eve folyamatosan van elofizetesem, en is csak bizonyos periodusokban jatszom aktivan live-on. Utoljara a Shadowrun volt majd ket honapig megunhatatlan... :), most a Burnoutot varom nagyon.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!