XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Halo3
-Mass Effect
-Forza2
-Pgr4
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
PSN: berghold
Ellenben 2500 mAh-s akkumlátorral természetesen mûködik a kontroller.
Cell az Xbox-ba, hogy erre se legyenek gémek?! :( Bakter ez nem az én napom eskü hogy be megyek Polgár Jenöhöz!
Hát õszintén?! Egy nagy BUG halmaz a játék, de nekem még így is kurvára bejön, mivel megszállot FPS rajongo vagyok, meg a grafika is elég szép azé. Eddig megcsináltam az elsõ két Episode-ot, és még a storyse annyira rossz, bár van egy két értelmetlen történés.
De alapjába véve az én véleményem szerint ex egy 7.5/10-es pontot kapna.
Ha nem lenne benne ennyi BUG még sztem a 9/10et is megkaphatná.
Csak erõs idegzetüeknek!!!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
PS2re is volt linux pack.
Alapból támogatja, benne is van a menüben az "other OS"-mint opció...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ui.: a valaki esetleg végigvitte az assassin's creedet, pls kukkantson be a topikjába, mert elakadtam!
Valoban várd meg a hétföt addig ugysem jelennek meg uj gémek. :)
kis üzletekbe tuti segitenek.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Powned by Phazon...
Ez után a video után nem szükséges demo....mindent bemutat ami fontos. Komoly darab lesz.
hdmi kábelt egyikhez sem mellékelnek
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Nomeg a Dark Sector is jó lesz ám.. :)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Halo Wars
The Club
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
Dark Sector
Burnout Paradise
Aztán majd meglátjuk...
Ez a KUF furcsa egy alkotás lesz.
filmre feliratot égetni lámaság. lassu, romlik a minõség, sok idõ. ennyi erõvel dvdre is konvertálhatnád és asztaliban nézhetted volna eddig is ... a cél az lenne, h a box az uj funkciokkal más gépeket váltson ki... erre ezután sem lesz képes :) (jade, mostantol a szinkronos divx-eket megnézheted rajta. fantasztikus funkcionalitás.)
amdrula: nemértelek :D nem nézel semilyen filmet, nem vagy angol anyanyelvû és nem is fogsz filmet nézni a boxon? ez hogyan függ össze pontosan, amibõl ráadásul következik, hogy nincs igazam?
Forza.
KÖzeljövõre van valakinek valami tippje mit érdemes várni ? :-)jah és nem tudja valaki, nem érkezett friss demo 360ra ? :)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
azt hiszem ez egyértelmû...
2CD-s amúgy és csak angolul van, de MUI Pack-kal magyarítható
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Egy játékgép meg igenis legyen csak játékgép de azt akkor flottul csinlja!
De mindenesetre van értelme a dolognak.
mondjuk engem totál nem érdekel a médiaképesség, mivel ugyis zajos is a gép és van a célra dedikált HTPC-m, amivel kényelmesebben mindent féle formátumot meg tudok nézni :) szal, csak elviekben idegelem magam a béna MS miatt ;)
Forza.
anno az xboxomat egy srác mediacenternek vette meg, játszani nem is akart rajta... dehát a gép eladása önmagában nem biznisz, igenis minél többet játszál a gépen (mást se tudjon) és vedd a játékot, mert abból jön a pénz az MS-nek... avifájlbol meg nem :)
nembaj, remélem egyszer felnyomják vagy ezt vagy a PS3-at és lesz normális mediacenter rá, mert ami most van az vicc (playstationnál ugyan ez a helyzet)
Forza.
2.) nincs felirat támogatás, ergo kb. nem ér semmit számunkra (angol anyanyelvüeknek talán...)
Forza.