XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Ha választani kéne szerintetek?
-Halo3
-Mass Effect
-Forza2
-Pgr4

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sok filmet nézek, csak angolul, tehát abban nincs igazad, hogy semmi értelme a divx lejátszásnak felirat támogatás nélkül. (az más dolog, hogy ugyanazaon a kijelzõn használom a boxot és PC-t, szóval elég nagy hülyeség lenne nekem a PC-rõl a boxra streamelnem a filmet és úgy néznem...)

PSN: berghold

Nem létezik olyan mértékegység, hogy Mha.
Ellenben 2500 mAh-s akkumlátorral természetesen mûködik a kontroller.

Ewergo
Könyörgöm ne csináljunk má Media, Home, KitchenCentert az Xbox-bol! Mi a ráknak Windows hogy többször lefaggyon?

Cell az Xbox-ba, hogy erre se legyenek gémek?! :( Bakter ez nem az én napom eskü hogy be megyek Polgár Jenöhöz!

rambuu
Na elkezdtem a Blacksite Area51-et.
Hát õszintén?! Egy nagy BUG halmaz a játék, de nekem még így is kurvára bejön, mivel megszállot FPS rajongo vagyok, meg a grafika is elég szép azé. Eddig megcsináltam az elsõ két Episode-ot, és még a storyse annyira rossz, bár van egy két értelmetlen történés.

De alapjába véve az én véleményem szerint ex egy 7.5/10-es pontot kapna.
Ha nem lenne benne ennyi BUG még sztem a 9/10et is megkaphatná.

hali mindenkinek az lenne a kérdésem hogy lehet e használni 2500 Mha-s elemet a kontorllerbe vagy másmilyen jelzésû kell fogalmam nincs a gyári elem kezd merülni és úgynézem az nem tölthetõ itthon meg van elem is meg töltõ is csak nem tudom hogy jó e bele a 2500 Mha-s elem?
Lizardman
ohhh akkor én a te szemedben biztos balfasz vagyok, és akkor térden csuszva könyörgök, hogy segíts nekem!

JohnnySmith
CELL az X360ban :D
Csak erõs idegzetüeknek!!!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
PS3 alá hogy fellehet tenni linuxot (amúgy akármit) azon mi a meglepõ?
PS2re is volt linux pack.
Alapból támogatja, benne is van a menüben az "other OS"-mint opció...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

TVelvet
Valahogy nem lehet xbox-ra fel operálni egy windows-t, linuxot v valamit?:) Csak azért mert pl.: PS3-ra simán van linux, ami meglepõ. :)
Abba nem lehet elakadni!

Lizardman
Nah naruto kijátszva! Nagyon ütõs játék volt, és az élényt is visszaadta rendesen! ;)

Ui.: a valaki esetleg végigvitte az assassin's creedet, pls kukkantson be a topikjába, mert elakadtam!

Ewergo
Ja bocsesz! elnéztem.
Valoban várd meg a hétföt addig ugysem jelennek meg uj gémek. :)
kis üzletekbe tuti segitenek.

Akkor vársz vele hétfõig , vagy talán ennyire függõ vagy?:)
szombaton? <#szomoru1>

Kandurex
ugorj be valami helyi konzol üzletbe, perc alatt kideríted

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

senki? :S csak annyi lenne h bedugom a tápját a gépembe és megnézem h elindul e ,ennyi az egész pls valaki!!!??? <#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Ewergo
Csak óvatosan. Lehet a tápod nem vesz le semmit....220 meg nem tesz jot az alaplapnak. Inkább elöbb ellenörizd a kimenö feszültséget a kellemetlen helyzetek elött.

jól van! köszi

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Van valaki itt pesti aki ma ráér 5 percre? Kéne az xbox 360 táp kb annyira h rádugom a konzolomra és megnézem h elindul e, elviekbe táphibám van és lekéne ellenörizni. Elmegyek akár lakásra is! MSN: [email protected]

Ewergo
Az uj gémekben benne lesz az ápdét. Nekem is igy frissült a menüm.

szevasztok! olyan kérdésem van, hogy van nekem egy moddolt gépem xtreme fw-el olyan 1 hete lett megcsinálva, jácottam vele azóta, és ha felmegyek most livera akkor az azonnali bann? csak az új update miatt érdekelne a dolog, hogy tudnám megoldani?, csak úgy hogy update után várok egy ujabb fw-t és azzal frissitek vagy hogy megy ez? köszi

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Csak az Elite csomaghoz. Abban van HDMI kábel, méghozzá aranyozott a drága. Örültem, mikor kibontottam :)

Powned by Phazon...

HUNMarcus
köszi

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Ewergo
HaloW-ban minden benne lesz ami az FPS-ben volt.
Ez után a video után nem szükséges demo....mindent bemutat ami fontos. Komoly darab lesz.

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
újakon van, régiken nincs
hdmi kábelt egyikhez sem mellékelnek

HUNMarcus
valaki tudna linkelni egy windows media center-t??

Kokesz02
a prémium csomagban van hdmi kimenet és kábel?

kokesz

mucsácsó
Burnout Paradiset hihetetlenül várom, kegyetlen durva game lesz! :) (perpill most is a Burnout: Revenge-et tolom :P)
Nomeg a Dark Sector is jó lesz ám.. :)
Alwares
Lesz még Lost Odessy is! A Halo Wars-ra pedig én is kíváncsi vagyok, no meg a Burnout!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Ewergo
Hát itt nálam irnak egy olyat dec., januárra hogy:
Halo Wars
The Club
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
Dark Sector
Burnout Paradise
Aztán majd meglátjuk...
Ez a KUF furcsa egy alkotás lesz.

james69holden
jóval megbízhatóbb

mucsácsó
Szerintetek érdemes lenne lecserélnem a Core packos boxomat majd egy Arcade packosra? Megbízhatóbb valamivel az Arcade, mint az elõdjei? Valamit errõl tudtok? :)
arty
tvelvet: ez igy tul nagy általánositás, h a ps3 hw-e erõsebb. állitolag az itanium is erõs processzor éshát ... :D szoval ez elég relativ.

filmre feliratot égetni lámaság. lassu, romlik a minõség, sok idõ. ennyi erõvel dvdre is konvertálhatnád és asztaliban nézhetted volna eddig is ... a cél az lenne, h a box az uj funkciokkal más gépeket váltson ki... erre ezután sem lesz képes :) (jade, mostantol a szinkronos divx-eket megnézheted rajta. fantasztikus funkcionalitás.)

amdrula: nemértelek :D nem nézel semilyen filmet, nem vagy angol anyanyelvû és nem is fogsz filmet nézni a boxon? ez hogyan függ össze pontosan, amibõl ráadásul következik, hogy nincs igazam?

Forza.

Gideon Wieth
sziasztok!
KÖzeljövõre van valakinek valami tippje mit érdemes várni ? :-)jah és nem tudja valaki, nem érkezett friss demo 360ra ? :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

TVelvet
akkor asszem hanyagolom:) ty
james69holden
media centerhez media centeres xp-t kell feltenni!
azt hiszem ez egyértelmû...

2CD-s amúgy és csak angolul van, de MUI Pack-kal magyarítható

HUNMarcus
nem látja és nem csatlakozik:(

Ewergo
Én nem tom kihogy de nekem van egy faja kis asztali dvd iro-olvasom ami mamár nem egy nagy cucc és az mindent lejátszik (hallkabban, "hidegfejjel", normál távirányitoval).
Egy játékgép meg igenis legyen csak játékgép de azt akkor flottul csinlja!

Még mindig nincs igazad, én pl. nem nézek se szinkronos, se feliratos filmet, és nem is vagyok angol anyanyelvû. Az viszont más kérdés, hogy attól még nem a boxot fogom filmnézésre használni...
De mindenesetre van értelme a dolognak.

TVelvet
windows xp-re nemlehet felrakni media centert?:S
TVelvet
gépen ráégeted a felratot a filmre, ennyi:)
TVelvet
ps 3-al az a baj, hogy nehéz rá programozni, rengeteg fejlesztõi interjuban olvastam, hogy nagyon nehéz rá, és inkább xbox-ra írnak, meg ha meg is csinálják (pl. AC) néha be szaggat pedig keményebb vas van benne mint a 360-ban, de mivel ez az elsõ konzolom, én inkább nem szolok bele ilyesmikbe:)
arty
ok, akkor ugy mondom: aki nem KIZÁROLAG szinkronos filmeket néz, annak ez az update nem ér semmit :) ahogy néznél egy feliratost, mással kell megoldani. de ha a feliratost mással oldod meg, akkor a szinkronost is megoldhatod 'azzal' ...

mondjuk engem totál nem érdekel a médiaképesség, mivel ugyis zajos is a gép és van a célra dedikált HTPC-m, amivel kényelmesebben mindent féle formátumot meg tudok nézni :) szal, csak elviekben idegelem magam a béna MS miatt ;)

Forza.

arty
dehogy amiatt ... sztem nem érdekli õket a mediacenter dolog, az ostoba marketingeseik képtelenek felismerni a gépben rejlõ potenciált.

anno az xboxomat egy srác mediacenternek vette meg, játszani nem is akart rajta... dehát a gép eladása önmagában nem biznisz, igenis minél többet játszál a gépen (mást se tudjon) és vedd a játékot, mert abból jön a pénz az MS-nek... avifájlbol meg nem :)

nembaj, remélem egyszer felnyomják vagy ezt vagy a PS3-at és lesz normális mediacenter rá, mert ami most van az vicc (playstationnál ugyan ez a helyzet)

Forza.

TVelvet
na én pont így csináltam, routerrel kötöttem össze, csak vmiért nemlátja :S
Lizardman
attol, hogy te nem szereted a szinkronos filmeket, attol még más szeretheti...

arty
1.) 4+ gigásnál nagyobb fájlokat cseszheted
2.) nincs felirat támogatás, ergo kb. nem ér semmit számunkra (angol anyanyelvüeknek talán...)

Forza.

Ewergo
Ez mind az acsivment miatt van. Nehogy valami játékmentés közeli fájlt brobálj rátenni a winyora mert az akkor csalás. Most szép lassan végig gondolják hogy mi az amik ártalmatlan fájlok és csak azokat engedik a winyora. Valaki ezért is felvette a talicska pénzt.