176877
banner
  • avengir
    Halo Wars: 90/100
    "Though it's not a first-person shooter, Halo Wars packs all the Halo fixings you've come to expect: an engaging campaign, co-op play, engrossing multiplayer, efficient party-friendly matchmaking, hidden skulls, Legendary difficulty, and impeccable controls. We can confidently say that it's the foremost example of a real-time strategy game done right on a console."
  • bexinho
    Vidd vissza! Biztos hibás, mert én ugyan így voltam a Bioshock-kal. Storyban már benne volt fél órám, mikor elkezdett fagyogatni. NTSC volt amúgy, bontatlan. De azóta már megszabadultam tőle.

ui.: nekem is volt a lemezen vmi elfolyásos csík. Akkor úgy gondoltam ez nem lehet gond. De sajnos felmásolásnál 45% körül írta nekem is h tisztítsam ......
  • talti
    Köszönöm a gyors választ. Ha kérdésem lesz szólok.
  • koryne
    Hali!
    Routeres verziót javaslom. Kábel egyik vége routerbe, másik vége a boxba. Nekem semmit nem kellett külön beállítani. Ha esetleg van valami konkrét probléma vele, megpróbálunk segíteni.
  • talti
    Vagy hogy hogy lehet géppel összekötni amin van net és úgy használni.
    Köszi mégegyszer!!!
  • talti
    Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy hogy tudom az xboxot rákötni a netre? Főleg ha Routerral szeretném. Köszi.
  • DanielT
    Te tényleg ENNYIRE hülye vagy? Félelmetes.
  • kifli
    4?
  • Alwares
    Bár minden évben ezt mondjuk :D
  • GP2100
    Akkor imádkozz, hogy jó a dvd drive a gépedben... :D
  • Minstrel
    értem,köszi

de mondjuk azt még mindig nem értem, hogy miért akadt el a játék felmásolás, most kivettem hdd-t meg betettem és jó. lehet nem jól volt benne, de nem szólt egy szóval se, ment a profil is meg hdd-re is kiírta gond nélkül, hogy mi hány GB rajta
  • DarkSector
    Ez a fránya 3led, mi?
  • GP2100
    Kicserélték az alaplapodat és látja, hogy nem azon az alaplapon(gépen) lett installálva. Installáld újra a játékokat!
  • DarkSector
    Milyen kormány ez?
    Valahogy úgy látom mintha ez nem késne annyit.
  • kifli
    mii a sok játéktol vízhólyagos lehet a kezed, és akár el is fertőződhet szal vigyázz!!!
  • Morphin
    detto...csak az igaziban meglehet halni^^ boxon meg nem nagyon...legalábbis 8napon tul gyógyulót nem nagyon szenvedhetsz tőle...
  • Minstrel
    ja lemaradt, hogy ezt írja ki:

'this game only be played on the console and hard drive it was originally installed on'

kicserélhették a meghajtómat is, vagy miért nyünnyögi ezt?
  • Minstrel
    és nem is enged hdd-ről játékot indítani, azokat amik már rajta voltak eddig is.
  • akyyy
    én inkább beülök az autóba:D
  • Minstrel
    mégsem biztos, hogy az orange box a rossz, mert még két játékot se lehet felmásolni amik ezelőtt mentek. most jött meg szervizből és elég furán indult, újra lejátszotta nxe kezdővideót meg két update jött még, tudom egyik az hdmi audio, aztán 10perc volt amíg alkalmazta őket
  • Ewergo
    Valami irtó látványos ujitás kell ahozz hogy felül mulja a mostani gépek tudását és inkább azt vegye a nép.
    Remélem az Xbox utódja nem lesz "Home Center" mint a PS3...hanem megmarad "csak" videojátéknak!
  • arty
    brutál drága, de jóóóó ... lenne :)

• arty
    cache ürités :) az törli az összs patchet. viszont akkor online nem tudsz játszani ... (mármint ha a gép online van, akkor szingle se indul el update nélkül)

GP2100: gta4 nem fog menni, mivel a liven levő fizetős DLCket digitális aláirás védi.

minstrel: másnak is volt hibás orange boxa, cseréltesd!
  • GP2100
    Feltettem a DLC csomagot is és működik a mentésemmel együtt, annak ellenére, hogy a readme-je szerint nem működne. Végre nyúzhatom a E30-ast és pofánröhöghetem a M$-ot is.

Remélem, hogy a GTA4 DLC is működni fog így! Nem, nem tudom megvenni, BANOLTAK...
  • Police88
    thx már rájöttem elég fasza karakter
  • GP2100
    Arty! Kösz szépen a helpet, újra működik a mentésem!
  • DanielT
    Van még minimum 4 éve a gépnek.
  • koryne
    Nem jelentették még be. Egyesek 2012-re tippelnek, de semmi hivatalos egyelőre.
  • devilzero
    Üdv engemet az érdekelne, hogy érdemes-e még XBOX-ot venni? Nem mondták-e még be hogy mi lesz a következő XBOX, vagy mikor lesz bejelentve, meddig lesz még vezető a 360?
  • raven87
    Én is MM-be vettem egyet, de nekem simán felmásolta és nem volt vele semmi gond, csak az Ep2 akadozot 1-2 mp-ig betöltések után, de ez gondolom a kevés hely miatt volt.
  • amdrula
    Nem nehéz megtalálni.
  • trogerzsiger
    Ohbazmeg egy játék nevén ne vesszetek már össze :D

Ki Midnight Clubbozik innen? Lehetne krúzolgatni :D
  • Police88
    Hogyan lehet unlockolni a sith tanítványt soul calibur IV-ben? Már küzdöttem egyszer ellene de nem nyílt meg.
  • Tujm
    gondolom ez a legdrágább :) egyébként az ms kormányt éri megvenni vagy a logitechet?
  • GP2100
    Nekiállok. Remélem, hogy minden ok lesz...
  • DanielT
    Próbáld meg... nekem szintén valami bibi van vele, mert lemezről töltve lefagyott, de gond nélkül fel tudtam másolni vinyóra, szóval én nem cseréltettem.
  • Minstrel
    vettem kb. két hete mm-ban orange box-ot és most próbáltam ki először és nem tudja felmásolni hdd-re, 15%-nál elakad azzal, hogy töröljem meg lemezt stb.
    karcolás nem látszik rajta, viszont a közepe körül mintha ilyen elfolyás lenne, kicsit sötétebb, mint a lemez többi része és nem egyenletes. de azt nem lehet letörölni persze, mert "belül" van

kicserélnék ezt még?
  • Adi
    Azt hittem szívatsz:)
  • Adi
    Lehet venni porsche kormányt is!! Az nagyon komoly...Menet közbe.. a szoba se piti:)
    Közelröl
  • Istencsászár
    Kérdésed van a Lájval kapcsolatban? Demo? DLC? Update? MAJOR NELSON válaszol!

Dashboard Update (aka the HDMI Audio fix)

Starting Tuesday morning at 0200 Pacific when you sign into Xbox Live you’ll be prompted for a mandatory dashboard update. The update addresses the issue that a few folks were having with audio and their HDMI connection.

This update will be rolled out to all Xbox LIVE members around the world over the space of a few hours, so you may not get prompted for the update immediately. Thanks for your patience.