176898

-
a szokásos bulshit -
én leszedtem a frissitést, eddig nem volt semmi gond.
max nagy néha lefagy , de ez ritka. meg nekem még elég uj a box, ha baja van hát haljon meg, van rá garancia :D -
Ha van 1366x768 opció, akkor arra, ha nincs akkor 720p. -
red13 #60833 A displaynél hogyan állítsam be 32Lg2000 tv-nél? -
dejó hogy azóta még nem mentem fel a live-ra...akkor egy ideig még nemis fogok...úgyis csak silver van egyenlőre :S -
Na mi a fene?!?! Ha magától nem, akkor a Microsoft vágja gajra a gépemet/ünket? :S :D
http://gamestar.hu/xbox/hibas-lehet-a-legujabb-xbox-360-frissites.html
asszem én is ilyen problémával küszködtem tegnap.hmmm...érdekes. -
Már a sokadik.. -
Igen, ezért. Ráadásul egy szar videóból, ami ha nincs minimum 60 frém, teljesen lehetetlenné teszi bármilyen csúszás megállapítását. Pláne, hogy a kormányoknál nincs is ilyen, ami észlelhető.
Egyszóval megint egy amatőr baromság beszólás volt. -
tihibaby #60828 Csak jelen esetben oda van írva a video elejére írva hogy PINA!
Én sem vagyok túl jó angolos,de felfogtam hogy egy Porsche kormányról van szó...
-
Olcsi2 #60827 hat van mire... gratula! :) Az en kezeim nem birjak mar az idofutamokat, hehe. -
Köszi a választ!
-
Már olvasom is, köszi szépen. -
new windows live id
ez nem új profil, hanem az offline profilodhoz csatol egy liveosat. A te szempontodból annyi változást látsz majd, hogy amilyen live id nicket választasz, arra változik véglegesen a profil neved. itt le van írva minden -
Jó reggelt minden kedves XBOX360 rajongónak!
Még mindig nem vágok valamit a LIVE-al kapcsolatban. Tehát ha van egy Offline profilom (avatar, játékmentések, stb...), akkor az nem lesz jó nekem LIVE-ozásra ugye? Mert bármelyik játéknál kiegészítést akarok letölteni, állandóan "new windows live id-t", tehát új profilt kell csinálnom. MIÉRT? És ha csinálok is egy új ONLINE profilt, akkor az azzal letöltött cuccokat fogom tudni használni az OFFLINE accounttal is? Értsd ezalatt pl Burnout Paradise-hoz lekapom azt a motoros pakkot ONLINE profillal, majd ha lejött, átváltok oOFFLINE-ra, game betölt, akkor ott is látszanak játékon belül majd a motorok? Huh, ez elég hosszúra sikerült
. Ergo két profil kell mindenképp, vagy töröljem a jó francba az offline, telementett accountot, és teljesen új ONLINE profillal toljam elejétől a játékokat, hiszen azokhoz lesznek csak jók a mentések???
Szép napot mindenkinek! -
Hát kurvára nem olyan :D -
Battlefield rajongók figyelem! :-) -
Szerintem ezért mondta:
"Valahogy úgy látom mintha ez nem késne annyit."

Egy kormány miért késne? Időzár van benne vagy mi? lol -
Magadtól is rájöhettél volna... -.- -
Ez számítástechnikai kérdés, nem konzolos. Szia!
-
Hi! Mivel és hogyan kell kiírni egy iso fájlt, hogy a konzol is lejátsza, pl. egy játékot? Nero-val lehetséges? Köszi! Cső! -
Ezer éve nem RTSeztem, de most ujra megjött a kedvem, a Halo világa + a profi zenei aláfestés a vihogó szörnyek:) ott vannak a szeren, beszerzős a cucc, nincs mit tenni... az irányítás is tökéletes. -
Miért mert nem ismerek fel képről egy kormányt.
Jah.
Tuod ez olyan mintha neked egy pinát mutatnának képről. -
a te problémád az, h régebbi core(?) pakkos géped van(gondolom) és az uj NXE alá 256 megás memoriakártya kell minimum ...
hivd fel az ügyfélszolgálatot, h ilyenkor mi van ... mert gondolom nem akarsz költeni a gépre. (winyo vagy nagyobb memkártya) -
chrisborbas #60813 bexinho, én már többször vettem náluk dolgokat, megbízhatóak
az én hdmi-s dolgomra nem tud senki megoldást? :S -
coop > single (geow1-et haverral nyomtuk végig, imádtuk! szingliben egyáltalán nem tetszett, első pályán otthagytam)
geow2-t pont ma láttam saturnban, kurvaszép :) és jóval jobb a frémráta is, mint az elsőben. játékmenet gondolom ugyan az ...
kz2-t nem láttam még 'élőben' -
erről az oldalról érdemes rendelni? ---> www.konzolvilag.hu
nagyon jó ajánlatok vannak rajta, és gondoltam berendelek róla egy játékot.
Valaki vmi véleményt? -
TeggLAsh #60810 hello!
lehet, h nem jo helyre irok, meg az is lehet hogy mar kerdeztek, de nem tudok vegignezni 61ezer hozzaszolast :S
olyan problemam van a tomb raider underworld-ben a midgard serpent nevu palyan, hogy az elso rampa (aminek elvileg folfele kene allnia) az lefele all es igy nem tudok atugratni rajta. ilyen modon nem tudom folytatni a jatekot :(
ha valaki talalkozott mar hasonlo problemaval kerem segitsen, nagyon fontos lenne.
koszonom szepen -
falcon alaplap van hdmi nélküli -
két teljesen más műfajú játékról van szó
nem is értem ezt az összehasonlítást...
kérdem én játszottál már egyáltalán a Killzone 2-vel vagy zsigerből fanboykodsz?
-
Egyébként most van ez a nagy KZ2 őrület, hát én nem tudom nekem még egy GOW2 coopban is 10x nagyobb élményt ad mint egy hiper szuper grafikás sima lövöldözős játék.
Meg mondjuk nekem a gow2 világa sokkal jobban tetszik mint a kz2-é és grafikájára se lehet panasz :) -
Nekem is régi szériás a boxom de egy éve folyamatosan nyüstölöm és elég jó bírja még nem kellett beütöm azt a bizonyos ingyenes számot a telefonomba, de ha mégis meghal akkor már a Jasper alaplapot teszik a gépembe HDMI nélkül vagy hogy megy ez? -
Haveromnak meg azután lett 3 ledes, hogy frissített a Box, vagy véletlen, vagy vmi nagy gebasz :D -
Hali ! :P
Konzolon nem szerettem eddig az rts-t,de ez a Halo Wars valami isten király ! :) -
Köszönöm a válaszokat!
Na most az a helyzet, h mióta írtam azóta folyamatosan megy fifa, most gta. Pörgetem. A 3led az 3led. Tudom sajnos. De úgy vagyok vele, hogy még megvárom a következőt, kitudja mikor lesz. Akkor már biztosan és nyugodtan hívom fel őket h tényleg szar. Amúgy régi szériás (2006.03.27.), bár 2007. október közepén végén vettem MM-ben.
Amúgy ezt megelőzőleg 4-5 napig nem is ment, előtte azért volt nyüstölve jó 5-6 órákat. Amúgy 3 éves garancia nem fenyeget, mert még messze van, flashelve nincsen, így Gates-ék nyugodtan csinálhatják meg ingyen. Remélem következő vizsgaidőszakig kibírja... Kitudja :)
Majd azért megírom h mikor lett teljesen gallyon. Remélem minél később
ui.: bár köze nincs hozzá, de véletlenek azért vannak. Pont abban a pillanatban kezdte ezt csinálni, mióta rámentem h yes, update. Pár nappal ezelőtt egy haverom meg kapott egy sms-t (egy xboxos haverjától), h miután feltette az update-t csak a régi dash van nála jelen. Ez most nem tudom h pillanatnyi zavar volt a gépében, vagy még most is fennáll, de érdekes dolog. -
Grizzly4x4 #60794 Hát Bexinho az a szomorú hirem van hogy a 3 led az 3 led és mindenképp muszály neki a szervíz. Nekem most szart be másfél hete és tegnap kaptam vissza a Ccorenrből, most faszán megy és végre halkabb is lett.
Az semmit nem jelent ha utána még be tudod néhányszor kapcsolni mert ez előfordulhat. Egyik haverom két hétig még játszogatott vele mire végleg beszart neki, gondolom valamikor volt érintkezés valamikormeg nem. Nekem egyébként amikor beszart akkor ott annyi is volt mert utána még probáltam kapcsolgatni de semmi. Amúgy részvétem. -
chrisborbas #60793 egy kis kiegészítés az előbbi írásomhoz: a live-os frissítés nem teljesen ment, rányomok a frissítésre, tölt valamit, majd újra indul, és azt mondja a további fájlok letöltéséhez legalább 128as unit kell (nekem csak 64-es van).. mondta egy barátom, hogy most kiadtak egy frissítést hdmi audio problémára, de sztem nálam az lesz a gond, hogy az egész hdtv részleg eltűnt a dashboard alól :( -
Nyírd ki a gépet, annak úgyis vége. Régi szériás? -
Haveromnak is volt már olyan hogy egyhuzamba vagy 8 órát gta4-ezet aztán kifagyott a box bekapcsolta és 3 piros led világított, felment aludni másnap bekapcsolta és azóta semmi baja ez volt már egy pár hónapja pedig most is órákat nyomjuk aa gow2-őt multiba meg coop-ban. -
chrisborbas #60790 sziasztok, segíííítsetek légyszi mert megőrülök:
olvastam itt régebben, hogy lehet olyat, hogy hdmi csati, és mellette a másik csati rákötve, hogy legyen optikai audio out-m is. minden rendben is volt, a kép a hdmi-n ment át, a hang meg a másikon. viszont most történt egy kis módosítás egyéb hardverek terén, és most használnám újra csak a hdmit mind képre mind hangra, és a hdmi most nem visz át hangot (csak az van persze rákötve), sőőt, a display settingsből eltűnt a hdtv rész aminek hdminél lennie kéne, és a vga-s screen resolution van már csak.. ez hogy lehet? hogy tudnám újra rávenni, hogy megjelenjen a hdtv-s rész, ahol a 720p és az 1080p között választhattam? nincs valami factory reset szerűség valahol? próbáltam kivenni a memória egységet is, meg próbáltam frissíteni live-on, de semmi nem segített! áááááá -
ESKÜSZÖM ez hülyét csinál belőlem. Bekapcolom, mondom megmutatom faternak. Erre megy minden. Joyt beismeri. 3 Piros led villogott intenzíven. Ez egyértelmű. Ha most megy, hívjam őket még így? Egyáltalán így megtalálják azt a problémát ami ez okozza? Mert ha 3 led-es akkor valószínű else indulna még1x... nemértem:S
help...