176877
banner
  • Freedy
    Akkor is hülyeség szerintem. Mindenki menyjen fel nyugodtan live-ra. Hülyeség, hogy ettől legyen 3led. Én is felraktam az update-ot, és az égvilágon semmi probléma nem jött elő.
  • Gideon Wieth
    Azt mondták GS-en hogy érdemes várni egy két napot. Szerintem annyit kibírsz LIVE nélkül... Ha nem akkor nem, én csak szóltam h fenn áll a hiba lehetősége.
  • Ragnar360
    ja, ez meg a masik :D GET RAPED xD
  • Gideon Wieth
    szerintem is lehet benne valami egyébként :) sokan írták h frissítés után ment nekik 3 LED-re itt ketten is ugye. abból egy embernek megy tovább ... egyenlőre :) am haverom azt mesélte/ez már más téma// hogy neki elvitte a futár a flashelt gépét és vissza is kapta jól. Ez lehetséges ? Úgy értem, hogy ha mondjuk Microsofték rájönnek és gondolom h kiszúrták h flashelt, akkor van joguk ahhoz hogy ott tartsák a gépet maguknál vagy ne adják vissza vagy valami ? :)
  • Ragnar360
    mivan ? -.-
  • DanielT
    OKÉ!!!! AKKOR MENJ FEL NETRE FRISSÍTÉS NÉLKÜL! KÖSZI!!!!!
  • Gideon Wieth
    jah látom már linkelték..akkor bocsánat
  • Gideon Wieth
    SENKI NE TEGYE FEL AZ ÚJ FRISSÍTÉST MERT HIBÁS!!!!
  • Istencsászár
    Ha 3 led volt akkor már hivnám is az MSt h szar a gép és cseréljék, mert az meg fog halni...
  • bexinho
    nm tudom h Off, de érdemes figyelnünk ilyenre.

http://techline.hu/hirek/20090206_xbox_hoax_fake_atveres_gamerscore_stealin.aspx
  • bexinho
    Hát nemtom. Én csak mondtam h valószínű ez is közrejátszik. Csak furcsa h mielőtt yes-szeltem volna az update-t nem volt ilyen jellegű probléma se. Tegnap úgy írtam ide, h lehet a frissités, mert más ismerősnek is volt problémája(nem tudom h ilyen,de vmi volt).Mikor megláttam ma ezt a hírt, azért a mérleg nyelve picit erre esett, mármint h val.szín a frissités is közrejátszhat valami.
    Bár hálistennek ma nem volt semmi amíg DS-eztem. (lekopog)
    Jah és attól h 2006os, nem jelenti azt h tönkre is fog menni. Jó, tönkre mehet mert gép, de nem mindegy h 1-2 év alatt ,vagy 10 év után :)
  • Istencsászár
    hülyeség, el ne hidd már... persze lehet h valakikinek ép akkor ment tökre a gépe, ami amúg is meghalt volna és van mire fogni meg van miket irkálni, gondolod h ha rossz lenne akkor csak pár gép menne tönkre? francokat...
  • adam46
    tenkjú veri a macskát :)
  • koryne
    Nyomd le. Mármint ne lefele irányba, hanem magát a kart nyomd be.
  • adam46
    sziasztok bocsi az offért de valaki megtudná mondani gta 4 be h lehet dudálni azt írja h ledt stck button az a analóg kar lenne de avval h?
  • kvanta
    öö nem :D De tényleg nem hiányzik egy plusz probléma. Meló után ha csajos épp nem ér rá jó leülni picit játszani.
    Szerintem senki nem örülne annak ha ez igaz lenne és mehet szervízbe a gép. Bár ha bedöglik akkor tolom a TDU-t pc-n :D
  • akyyy
    Nemár hogy ennyire kocka vagy, hogy nem bírod ki azt a 2 hetet????:DDDD
  • kvanta
    Elnézést hogy beleszólok, eddig szinte csak olvastam ezt a fórumot de azért lehet benne valami. Pl hibás szoftverrel szerintem igenis tönkre lehet tenni hardvert is. Elég ha PCnél nézzük a szoftveres túlhúzását a VGAnak.. ész nélkül túlhajszolva a cuccot azért képes megfőni.
    Tegnap letöltöttem a frissítést most meg parázok picit hogy mi lesz ha megdöglik...nem hiányzik a sok hercehurca... futár, elviszik nem lesz x hétig. Remélem tényleg bulvárhír de ha mégsem akkor szeretettel várom a javítás javított változatát :D Annyi nyugtat, hogy miután letöltöttem vagy 2 órácskát játszottam MotoGp-vel és nem volt hibaüzenet... Akiknek meg előjött a hiba szinte a frissítés után azonnal vagy rá pár 10 percre jött elő a probléma.
  • Freedy
    Nehogy elhidd... Rohadt nagy baromság. Egyszerűen nincs benne logika. A 3LED hardveres hibát jelez. Szoftveres hibákra ott vannak az "E"akárhányas hibakódok nagy része.
  • Istencsászár
    a szokásos bulshit
  • akyyy
    én leszedtem a frissitést, eddig nem volt semmi gond.

max nagy néha lefagy , de ez ritka. meg nekem még elég uj a box, ha baja van hát haljon meg, van rá garancia :D
  • DanielT
    Ha van 1366x768 opció, akkor arra, ha nincs akkor 720p.
  • red13
    A displaynél hogyan állítsam be 32Lg2000 tv-nél?
  • Morphin
    dejó hogy azóta még nem mentem fel a live-ra...akkor egy ideig még nemis fogok...úgyis csak silver van egyenlőre :S
  • bexinho
    Na mi a fene?!?! Ha magától nem, akkor a Microsoft vágja gajra a gépemet/ünket? :S :D

http://gamestar.hu/xbox/hibas-lehet-a-legujabb-xbox-360-frissites.html

asszem én is ilyen problémával küszködtem tegnap.hmmm...érdekes.
  • DöflingR
    Már a sokadik..
  • DanielT
    Igen, ezért. Ráadásul egy szar videóból, ami ha nincs minimum 60 frém, teljesen lehetetlenné teszi bármilyen csúszás megállapítását. Pláne, hogy a kormányoknál nincs is ilyen, ami észlelhető.

Egyszóval megint egy amatőr baromság beszólás volt.
  • tihibaby
    Csak jelen esetben oda van írva a video elejére írva hogy PINA!
    Én sem vagyok túl jó angolos,de felfogtam hogy egy Porsche kormányról van szó...
  • Olcsi2
    hat van mire... gratula! :) Az en kezeim nem birjak mar az idofutamokat, hehe.
  • Higany
    Köszi a választ!
  • mrmilan
    Már olvasom is, köszi szépen.
  • avengir
    new windows live id

ez nem új profil, hanem az offline profilodhoz csatol egy liveosat. A te szempontodból annyi változást látsz majd, hogy amilyen live id nicket választasz, arra változik véglegesen a profil neved. itt le van írva minden
  • mrmilan
    Jó reggelt minden kedves XBOX360 rajongónak!
    Még mindig nem vágok valamit a LIVE-al kapcsolatban. Tehát ha van egy Offline profilom (avatar, játékmentések, stb...), akkor az nem lesz jó nekem LIVE-ozásra ugye? Mert bármelyik játéknál kiegészítést akarok letölteni, állandóan "new windows live id-t", tehát új profilt kell csinálnom. MIÉRT? És ha csinálok is egy új ONLINE profilt, akkor az azzal letöltött cuccokat fogom tudni használni az OFFLINE accounttal is? Értsd ezalatt pl Burnout Paradise-hoz lekapom azt a motoros pakkot ONLINE profillal, majd ha lejött, átváltok oOFFLINE-ra, game betölt, akkor ott is látszanak játékon belül majd a motorok? Huh, ez elég hosszúra sikerült . Ergo két profil kell mindenképp, vagy töröljem a jó francba az offline, telementett accountot, és teljesen új ONLINE profillal toljam elejétől a játékokat, hiszen azokhoz lesznek csak jók a mentések???
    Szép napot mindenkinek!
  • DöflingR
    Hát kurvára nem olyan :D
  • PoisonChihuahua
    Battlefield rajongók figyelem! :-)
  • PoisonChihuahua
    Szerintem ezért mondta:
    "Valahogy úgy látom mintha ez nem késne annyit."

Egy kormány miért késne? Időzár van benne vagy mi? lol
  • PoisonChihuahua
    Magadtól is rájöhettél volna... -.-
  • PoisonChihuahua
    Ez számítástechnikai kérdés, nem konzolos. Szia!
  • Higany
    Hi! Mivel és hogyan kell kiírni egy iso fájlt, hogy a konzol is lejátsza, pl. egy játékot? Nero-val lehetséges? Köszi! Cső!
  • Istencsászár
    Ezer éve nem RTSeztem, de most ujra megjött a kedvem, a Halo világa + a profi zenei aláfestés a vihogó szörnyek:) ott vannak a szeren, beszerzős a cucc, nincs mit tenni... az irányítás is tökéletes.