176895
banner
  • sylars
    hello
    AZ eredeti halo 3-hoz winyo vagy elmegy a memória kártyán is ?
  • Alwares
    Rég játszottam vele, elő kéne már venni. Tényleg ezt még nem is láttam 1080p-ben!
  • Istencsászár
    a játék kiváló szóval élvezd, az kár h PGR5 nincs a láthatáron, és ezektől a srácoktól biztosan nem is lesz:(
  • Alwares
    És nem is lett sikeres, mert szar piárt kapott. Mindegy...
  • arty
    pedig BRUTÁLISAN gyorsabban tölt a winyorol :((((((

ekkora elkirt supportot, amit a pgr4 kapott (a dinamikus árnyék minusszal, installálhatatlansággal) ... :((((

igazi MS termék :(((((
  • Alwares
    Értem én, fantáziáltam én valami ilyenről :D
  • mrmilan
    Akkor baszom is le vinyóról, és ez lesz az egyetlen gamma, aminél szétpörgi a búráját az optikai meghajtó. Nagyon szépen köszönöm, már gondolkodtam, hogy füstölgő gumikkal elhajtok az 576-ba, és fejbedobok valakit a lemezzel :)
  • Istencsászár
    Bug, lemezeről tökéletes, vinyóról futtatásnál ez jelen van, sajna a csapat utnak lett eresztve igy a játék support nélkül maradt és nem is javították ezt és nem is fogják:(, szóval az install miatt van, futtasd lemezről... :I
  • mrmilan
    Emberek! Kinek van meg itt a PGR4? Ma vettem meg. Felrakom vinyóra, fasza, szép, de...! És itt a gond. Az a kibaszott hang. Ha olyan versenymódban vagyok, ahol több autó van, akkor a hang pattog, néha serceg, mint egy régi bakelit lejátszón. Time módban nem csinálja, menüben nem csinálja. Más játékoknál nem csinálja. Akkor mi a büdös lókuki lehet a gond? Beállítás alapból stereo játékon belül is, dashboardon is. Szoftver? Mindjárt sírok bazmeg.
  • Sephi
    Jap, egy LA-s kialitason problatam ki. Mintha egy iPhone lenne csak nagyba. Viszont azutan felejtheted el az asztali monitort... mert kb asztali bill-monitor lesz. Nem tudom, hogy magyarazza el, majd linkelek be kepet.
  • Alwares
    Nyugi, hamarosan jönnek az érintés érzékeny monitorok (Win7 már erre gyú), aztán utána szép lassan jönnek a 3D-s monitorok különféle változatai. Ki vannak ezek találva szépen...
    Mindegy is. Ritkán veszek ilyen dolgokat. De ez egy nagy globális szemét termelés. Nem sok értelme van. Régen megvettél egy TV-ét, jó volt 20 évig :D De most...
  • arty
    mindig kell valami "új" ... 16:9 után ki venne 5:4 vagy 16:10 arányut?

nade, előtte! :(
  • Alwares
    Egyébként nagy disznóság, hogy először elkezdték a normális 4:3-as TFT-ék gyártását, aztán szép lassan beszivárogtak a 16:10-es szélesvásznúak... Most meg jönnek a 16:9-esek.. Áh mondjuk én megmondtam előre, hogy ez lesz :D
  • akyyy
    nem,csak itt nincs munka.
    papirjaimat várom, elvileg jövöhéten lesz.
  • arty
    Igen, mivel a játékok is 16:9-re készültek eredendően.

Engem nagyon zavar a nyújtottság, de nyilván nem mindenki érzékeny rá annyira.

darksector: ha 16:10es képarány van beallitva dashboardon, akkor érthető, ha nem tapasztaltál eltérést ...
  • Alwares
    Hát én 16:9-es monitoron tolom, szerintem az az igazi :) (1920*1080)
  • Ragnar360
    tesztelSZ - az sz lemeradt nem ?:D ja én jó teszter lennék, de most komolyan - halo warst nyilván nem vállalnám be, de azért nyomnék egy olyat, h Ragnar beleszól xd Martin powa
  • Adi
    Büntetésből a GTA 4 DLC-t is 15 percig tesztelheted!
  • Kaplan
    Így bizony ;) Miért nem tesztel már az 576-nál?
  • DarkSector
    nekis 16:10 és egddig semmi eltérést nem tapasztaltam. pláne azért nem mert az új dashboard 16:10-et is támogatja... játékbanmeg naná hogy nem látod azt a kis eltérést.

sőtt szerintem szebb mint hdtv-n.
  • mrmilan
    Te arty, de játékok alatt is ott van az a két fekete csík? Egyébként nem érzékeltem az ún. elnyújtást.
  • DarkSector
    single is faxa szerintem a halo név fogja eladni.
    ha snassz ürlényes katonás lenne, és nem lennének benne a jól ismert lila -zöld meg sárga kis bogarak, akkor szerintem bukás lenne.
    háát erre is jo egy fps.
  • arty
    a függőlegesen nyujtott képtől nem hányod el magad? ;) (16:9 arányu kép a 16:10 arányu monitorodon)
  • Ragnar360
    tegnap leszedtem halo wars demót - látom jóak meg minden biztos sokan megveszik én tutorialt lenyomtam aztán mentem volna multiba egyet dehát nincs benne demoba, szal delete lett - igy kell 10-15 perc alatt letesztelni vmit :)
  • DarkSector
    téged is elküldtek
    engem most vettek fel tacskóba!!!
    lesz lové :P
  • Adi
    milyen modemed van? DSL-360R?
  • akyyy
    ah, jó lenne már valami munka, vennék már új játékot
  • mrmilan
    Szóval nem tudom, hogy rosszul csináltam e valamit, de valahogy nem lett jobb. Játék alatt persze nem próbáltam, csak menüben. :(
  • mrmilan
    Monitoron használom, 19"-es asus-on. Én átállítottam az új dashival 1280x720-ról 1440x900-ra, de a két feka csíktól, és a szar képtől majdnem elhánytam magam. Úgyhogy továbbra is 1280x720-ban tolom, tökéletes így.
  • akyyy
    :DDD
  • lowdog
    tudjuk
  • DarkSector
    Érdekes nekem semmi bajmom nincs vele. tökéletessen kiszolgál
  • arty
    az árakat a piac szabja :) romlott a forint = drágább az import = használtak is drágábbak/lassabban mennek lefele.

(nekem gowot 1 nap alatt elvitték pár hete, szerencse kérdése is)
  • sapkafej
    próbáld ki
  • lecsovirsli
    Tudom, hogy már unalomig űzött téma, de csak elétek vetem..
    Tehát, most lettem csak figyelmes arra, hogy az új dashboard támogat már újabb felbontásokat. Kérdésem az lenne, hogy 1680x1050-es felbontásban valóban megjelnnek alul-felül fekete csíkok, hogy megmaradjon a képarány? Használja valaki monitoron a dobozt, szebb az új dash-el a kép?
    hála
  • sapkafej
    van egy srác jatekaimhun, aki pont most akarja cserélni starwars fu-t assassins creed-re
    gondoltam érdekel
  • Olcsi2
    7ert barmikor viheted a TR Underworld-om... :)
  • tihibaby

Eladó X360-hoz:

1db Samsung Ms28-as meghajtó:5000ft
    1db BenQ meghajtó:5000ft
    1db 203W-os táp:4000ft
    2db előlap:1000ft/db

Érdeklődni:PÜ!
  • Alwares
    Jó hát T egy nagy ratyi. Mióta átváltottam rá, össze-vissza ledobál az internetem, a pingek is szarok, a sávszélesség is. Tegnap este engem le-le dobált, meg össze-vissza akadt minden multis játék, gányság...
  • PoisonChihuahua
    Bizonyára.