176876
banner
  • Rage47
    én még nem toltam végig, de tuti örökre folytatják, soha nem hal ki ez a franchise :D
  • TDC Geronimo
    Jövő titka? Lesz 3. rész, de ezt már tudni ezer éve :)
  • TomStorm
    Érdekes ami Tomb Raider Credit után volt még.
    Na mindegy ez a jövő titka.A lényeg,hogy sztori kész és indulhat az Explore+Endurance mod!

De az is lehet elkezdem új mentésállásként a Survivort:)
  • Totti5
  • Harlekin
    Igen ez tényleg baszott jó lenne :-D
  • Zozo76
    vehetnel egy olyan nagy dront amire fel tudnal ulni. elrepulhetnel erre godollo fele, en meg egy hazilag barkacsolt "raketavedelmirendszerrel" mondjuk lelonelek az egrol! ez csuda jo lenne! :)
  • Harlekin
    OFF!
    DRONE

DRONE Leírás
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Karácsony óta ezzel szórakozok nem nagyon kamerázok ,mert nem annyira jó és pluszba merül miatta rendesen az aksi.
    Remélem hamar megjönnek a plusz aksik.Viszont 1 dolgot biztosan tudok,hogy tavasszal beruházok 1 komoly dronera.És itt jön az hogy milyenre???Mert nem csak az árak amik a csillagos égig mennek,hanem kezdődik az hogy mire is akarom majd.Vannak az alap droneok amik 4 k s videókat készítenek gimbalal meg minden extra dologgal felszerelve (ezek olyan 300k körül elérhetőek) és vannak az iszonyat gyors mozgékonyak amik meg eszméletlen nagy mókát adnak!

• Zozo76
    Harlekin: valami videot nyomathattal volna mar a quadkopterrol vagy valami... :)
  • Harlekin
    igen
  • tesó07
    Egy kérdés srácok. 60 dolláros gift carddal akarok venni játékot. Azt a home társam is letudja szedni majd magyar régióba? Köszi a választ.
  • abel0317
    http://41.media.tumblr.com/932f2b87ad25e13572c6b28149823e18/tumblr_nnu8emNnLS1r5pvj3o1_500.jpg

Eddig ez az egy Ciri cosplay olyan, ami tényleg hasonlít is kicsit
  • DonPedro22
    Mi a fene az a lehomeolás? hogy tudja megcsinálni?
  • TomStorm
    Elkápráztat Tomb Raider minden tekintetben!

A Survivor módot akkor meghagyom következő végigjátszásra..
  • Moby
    >A profilom le lehet választani a Microsoft fiókról?

A Microsoft fiókod a profilod. Mit szeretnél miről leválasztani? :)

>másik profilt csinált az enyém onnan törölte

Visszajeletkezik vele, lehomeolja, te megváltoztatod a jelszavad, és akár törölheti is.
  • DonPedro22
    A profilom le lehet választani a Microsoft fiókról? ugyan azt az outlook-os e-mailt használja mint amivel belépek a win 10-be és eladtam az Xboxot de a srác nem tud játszani semmivel és elszállt az 1 éves gold előfizetés mert másik profilt csinált az enyém onnan törölte de weben még be tudok jelentkezni... hogy lehetne megoldani? odaadom a profilom ha kell neki csak másik mail címről kellene beléptetni de nem tudom hogy lehetne elválasztani a Microsoft fiókot az Xbox-tól
  • abel0317
    Én meg csak Tomb Raider fokozaton megyek de még úgyis nehéz, pláne a ratyi fegyverek miatt, nincs súlya egyiknek se. A legjobb móka egyesével leszedni őket és ez a bokorba húzós dolog is jó, hogy belekerült
  • TomStorm
    Van aki Survivor játszik Lara-val?
    Én Seasoned Raider megyek csak érdekelne milyen a Survivor:)
  • TomStorm
    BUÉK!!
  • gduck
    Bububububujéééék
  • darkSectorxxx #165359
    Mindenkinek:

Sül a malac, zsírja fröcsög, boldog új évet te kis köcsög! :D
  • darkSectorxxx #165358
    Mindenkinek:

Sül a malac, zsírja fröcsög, boldog új évet te kis köcsög! :D
  • orichalcos
    BUÉK srácok.
  • Harlekin

Skacok,csajok(ha van)B.U.É.K. mindenkinek,mert Én hamarosan nem vagyok gép közelben és lassan a teleportba ülök ahogy fogy a pia itthon és mi lesz még a bulin.Mindenkinek sok (s)exet jövőre is őőőő,ha már gamer topik.Pont ennyi veszekedést és csak össze kellene hozni 1 xbox vs ps bulit valamikor...Na tehát aki megy bulizni annak jókedvet és mértékkel a piával,mert holnap is van nap.Aki a box előtt tölti az estét meg jó játékot sok élményt!

• orichalcos
    ZPM hajtja biztosan. :D

szerk:

BUÉK to all: :)
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2015.12.31. 18:01:19
  • darkSectorxxx #165354
    BUÉK!!!
  • Macccy
    hasadóanyag van a dokkban, a bölcső körül körben és amikor belelógatod a kontrolleren az akksit akkor besugározza minden oldalról ... talán kriptonit ... de ha a láncreakció elindul
  • Moby
    Az fincsike lehet. Mekkora áram folyhat ott? 10A? Valami nem adja ki véletlenül, lukat éget a bolygóba :D
    Szép mérete lehet a tápjának is.
  • orichalcos
    Közben megtaláltam én is, köszi. Még mindig eléggé hihetetlen. Ha meg úgy néz ki tényleg, mint a képen, még ronda is. :D
  • QuippeR
    tudom, talán 5-7 munkanap volt kiírva az oldalra, ami még jogos is lett volna, nem is vártam, hogy két nap múlva megérkezik, de több mint három hét az akkor is durva.
  • Harlekin
    másfél éve használok 1 noname 3.5 2t hdd-t fullon van játékkal talán 8 giga szabad hely van rajta,de ilyet soha nem tapasztaltam.Pedig minden nap megy és van hogy naponta 4x,5x van ki be kapcsolva...
    Egy biztos ez nem a box hibája hanem a hdd hibája hiszen most,hogy format volt ismét látja tehát valami a hdd-n történt ami miatt nem látta...
  • k1stehen
    Hello,

valaki talalkozott olyan problemaval, hogy kulso HDD-t hasznalt rendesen ment azt egyszer csak eldobta es csak azutan volt az XO megint felismerni ha PC-n leformaztam. Ami tok jo, hogy ujra le kell toltenem mindent. Masodszorra csinalta meg 1 honap alatt. 2TB Samsung (Seaget belsovel) 3.5".
  • TDC Geronimo
    Tessék
  • orichalcos
    1 perc után 10-12 óra játékidő? Kizártnak tartom. Linket tudnál adni pls?
  • TDC Geronimo
    Accessory maker Performance Designed Products (PDP) is coming out with a quick charger, called Super Charger, for the Xbox One controller. The Super Charger will be able to fully charge your Xbox One controller in under 60 seconds, which is a first for the video game industry, claims PDP. One full charge will provide 10-12 hours of gameplay.

Hát ezt hiszem ha látom
  • orichalcos
    Kudos az MS-nek. Megjött a gariba elküldött kontroller pótlása. Zsír új cucc, nem használt, nem nyikorog, nem recseg, nem ropog. Pont két héttel ezelőtt este vitte el a futár, ma jött meg.
  • Totti5
    Fel is volt tüntetve h a BF alatt rendelt termékek kiszállítása időt vehet igénybe.

• TBTPumpa
  • QuippeR
    black friday-kor rendelt kontrollert több mint három hét után kaptam meg tőlük. elég nevetséges tempóban tolják.
  • Rage47
    az én csere-headsetem hetek óta nincs sehol a konzolvilágnál. egyszerűen nem töltik fel a raktárokat már
  • Zozo76
    na, neked jol kezdodik az uj-ev... :)