176867
banner
  • Rage47
    hát én is csa akkor fogom, ha már ténylegesen nézem :D
    bármit elkaszálhatnak itthon
  • TDC Geronimo
    WOT? Na végre el se hiszem
  • Rage47
    ja én is most láttam, nagyon várom!
  • orichalcos
    Este fél 6kor bejelentik, hogy jön idehaza is a Netflix. VÉGRE. Legalább már One-on is tudok mókolás nélkül filmezni meg sorozatozni majd. Ha lesz hunsub is, akkor meg oda leszek meg vissza. :)
  • TomStorm
    Geralt (Witcher3) hogy tudja gyorsan váltani a jeleket?
    Ez így nem jó,hogy be kell lépnem és kiválasztani
  • Harlekin
    Itt meg lenne 1 eladó xbox 360 receiver!!!Nem az enyém ismerősé csak megkért,hogy ha tudom adjam el.Vadi új!!!
  • Moby
    Nem kell valakinek terepmintás one headset adapter nélkül olcsóér? Új kontrollerhez úgyse kő :)
  • abel0317
    Jó lesz az külön is. A season passbe benne van még az endurance mode ami hidegen hagy, pár skin meg azok kártyák amikből most is van nekem de sz@rok azokra is szóval csak a baba yaga miatt mgvenni felesleges lenne a pass
  • TBTPumpa
    Nyem. Külön is kapható lesz, mint minden eddigi DLC. Csak Season Pass keretében kedvezőbb konstrukció lenne.
  • abel0317
    Valaki nemtudja, hogy a Tomb Raiderhez megjelenő Baba Yagát azt majd külön is meg lehet venni majd vagy csak a season pass játszik ilyenkor?
  • darkSectorxxx #165399
    :)
  • TBTPumpa
    Dat Ass:

Kell!
  • darkSectorxxx #165397
    Asszem a Recore-ra is keresztet vethetek majd.
  • Harlekin
    Igen Harlekinné volt!

Tőle kaptam karácsonyra!
    Amúgy a rabja lettem a dronenak...Naponta többször reptetem és most már kikapcsolom róla a lassú tanuló módot.Sötétedés után nagyon jó vele menni van csodálkozás a szomszédság körében...Meg most már merek vele messzebb menni meg szélben is igaz ott néha még mindig van húúú bazzeg,hogy hozom vissza dolog!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.01.04. 19:47:43
  • Totti5
    Az ősszel megjelent Xbox exkluzívok (Halo 5, Gears of War UE, Forza Motorsport 6 és Rise of the Tomb Raider) mindegyike túl van már az egymilliós eladáson.

Gears of War 4 (Xbox One) - Multiplayer Beta in spring 2016/Launch in autumn 2016
    Quantum Break (Xbox One) - 5th April 2016
    Halo Wars 2 (Xbox One & Windows 10) - autumn 2016
    Crackdown 3 (Xbox One) - Multiplayer in summer 2016
    Fable Legends Open Beta (Xbox One & Windows 10) - spring 2016
    ReCore (Xbox One & Windows 10) - 2016
    Sea of Thieves (Xbox One & Windows 10) - 2016
    Gigantic (Xbox One & Windows 10) - 2016
    Killer Instinct: Season 3 (Xbox One & Windows 10) - March 2016
    Gears of War: Ultimate Edition (Windows 10) - spring 2016
    Ori and the Blind Forest: Definitive Edition (Xbox One & Windows 10) - spring 2016
    Cobalt (Xbox One, Xbox 360 & Steam) - 2nd February 2016
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.04. 18:52:50
  • Totti5
    Nem. Hogy sikerült?
  • gizmo83
    Sziasztok!

Tudnátok segíteni? A napokban lenyúltak tőlem két Xbox one játék letöltő kódot,le tudom valahogy tiltatni? Ha igen akkor hol és hogyan? A kódok még nálam megvannak.

Köszi!!!
  • Totti5
    Dehogy volt, az Harlekin hangja!
  • Zozo76
    Most lattam csak a videokat amit a drone-rol felraktal! :( A leirast azt akkor olvastam, de a videok NEM JELENNEK MEG a mobil felulet alol, es en alltalaban ugy nezem az SG-t... :(
    Nem is rossz a kamera, es egesz magasra fel tudtad vinni, nagyon baba. Azt hittem sokkal benabb a kamera benne, de tenyleg jo, legalabbis nappal. A 2. videobol nekem ugy hangzott mintha mas is lett volna ott, valaki a noi nem kozul. Talan Harlekinne? :)
  • orichalcos
    Szomorú valóban, de azért van még egy két jó cím, ami idén kell nekem. Quantum Break, Cuphead, The Division, Doom, Recore (bár tippre ez is késik majd. :()
  • Totti5
    Idén sem lesz semmi játék.

"Platinum Games Xbox One-exkluzív hack and slash játéka, a Scalebound került át 2017-re"

Kár, mert várós, de pofozzák csak 2017 márc-áprilisig.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.04. 16:40:25
  • Harlekin
    Az hogy mi van benne az valóban hidegen hagy...De az ahogy kinéz már nem...Max megvenném és nem bontanám ki a dobozból...Vágnék rá szellőző rést meg a kábeleknek még párat,mert ezt a szart nem nézegetném a tv alatt...A csomagoló dobozt már csak nem ilyen fosra csinálnák
  • Totti5
    Zseniális a semmiről írni cikket!
  • Muttley
    óó, dehogy nem :)
    ahogy kiadják, te leszel az 1. aki megveszi
    bármi is legyen benne
  • Harlekin
    Nem nagyon tudok dönteni,hogy melyik a szarabb kinézet,de hogy ezek közül egyik se kellene az biztos..
  • vg
    Sokkal jobb név lenne, hogy Xbox 11, főleg, hogy Windows 11 lenne rajta... ja, várj...
  • Seth
    Ez egy semmi
  • Muttley
    Küszöbön az X-Box-2 és a PS5 háború

• Kit--Kat
    Nekem nagyon tetszett ez a kicsit mosottas néhol elnagyolt grafika, ez is alapvetően hozzájárul a játék ütős hangulatához a zenével együtt. De sok helyen valóban lenne hely a javulásra. Sajnos valami vámpíros játéknak álltak neki a fejlesztői és így, hogy lezárták a sztorit én nem látom értelmét egy folytatásnak új szereplővel egy új helyen. Lehet, hogy még ennél is jobbat tudnának csinálni, de számomra Maxine és Arcadia Bay nélkül elképzelhetetlen a folytatás.
  • TDC Geronimo
    Az nem is volt kérdés, hogy a franchise kihal-e. A rebootról van szó ami trilógia lesz
  • TomStorm
    Az szép.Én nem tudtam
  • Rage47
    én még nem toltam végig, de tuti örökre folytatják, soha nem hal ki ez a franchise :D
  • TDC Geronimo
    Jövő titka? Lesz 3. rész, de ezt már tudni ezer éve :)
  • TomStorm
    Érdekes ami Tomb Raider Credit után volt még.
    Na mindegy ez a jövő titka.A lényeg,hogy sztori kész és indulhat az Explore+Endurance mod!

De az is lehet elkezdem új mentésállásként a Survivort:)
  • Totti5
  • Harlekin
    Igen ez tényleg baszott jó lenne :-D
  • Zozo76
    vehetnel egy olyan nagy dront amire fel tudnal ulni. elrepulhetnel erre godollo fele, en meg egy hazilag barkacsolt "raketavedelmirendszerrel" mondjuk lelonelek az egrol! ez csuda jo lenne! :)
  • Harlekin
    OFF!
    DRONE

DRONE Leírás
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Karácsony óta ezzel szórakozok nem nagyon kamerázok ,mert nem annyira jó és pluszba merül miatta rendesen az aksi.
    Remélem hamar megjönnek a plusz aksik.Viszont 1 dolgot biztosan tudok,hogy tavasszal beruházok 1 komoly dronera.És itt jön az hogy milyenre???Mert nem csak az árak amik a csillagos égig mennek,hanem kezdődik az hogy mire is akarom majd.Vannak az alap droneok amik 4 k s videókat készítenek gimbalal meg minden extra dologgal felszerelve (ezek olyan 300k körül elérhetőek) és vannak az iszonyat gyors mozgékonyak amik meg eszméletlen nagy mókát adnak!

• Zozo76
    Harlekin: valami videot nyomathattal volna mar a quadkopterrol vagy valami... :)
  • Harlekin
    igen