XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk túlságosan nem izgat. Játékokhoz update akkor bukós?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
de kb liteon dvd iro a xar,szoval ezert vok szomoru...
- Szerintem ne átmásoldni akard, hanem elöüször tedd fel gépre a cumot (akármennyire aztmondod, hogy nincs hely), mivel szerintem sokkal egyszerübb, és jobban megy az ironak is, ráadásul lehet az is a gond, hogy az ironak rögtön át kell komboznia az iso-t... Nemtom... De szerintem probáld meg gépre másolni, és utána gépröl kipörkölni ImgBurn-el, ugy tuti jo lesz...
- Vegyél VERBATIM/RICOH-t! Ezerszer el lett mondva, hogy a többinél a második réteg elég gagyi, szoval azért nem jo a 2. réteg irásod... Az hogy idáig jo volt, szerencse... Ennyi...
vagy inkabb valaszolna vki par kerdesekre inkabb?
Leis ugattak...........:P
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ezt neked....
Más . (hisz tulajdonképp nem ezért akartam írni csak felbaszott.) : Eléggé szerencsésnek érzem magam és le is kopogom hisz a 2006 év eleji gyártású Xboxom azóta is tökéletesen fagyás mentesen üzemel. Jól választott a gazdája :) Megvettem magamnak karácsonyra az NFS Most Wantedot. El leszek vele egy ideig, úgy is alíg jut idõm a játékra.. Kiszedem belõle az ezer acsit és meg leszek magammal elégedve :P Apropó NFS a MW volt az utolsó értékelhetõ rész. A Carbon unalmas volt és egy fos, szaggatott mint atom, a Pro Street meg nc kategória. :(
okoska...igy mar felfogtad amit irtam beugatogep?!
egyebkent meg azota elbaszta igb is amikor jatekot jachatora irtam volna,ugyancsak layer 2 nal...de aztan meg ua zal bealitasokkal jol megirja... ahogy klon cd is,eccer joneki eccer szar...
(lemez poblema)de akkor miafaxer pont layer 2 nel csinal ijet?!volt lemez amit else tudott kezdeni,de arrol a "markarol"mar lejottem,ez vmi uj,de eddig nem volt gond.. :(( )
koszonom..
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
>>> pont engem szúrtak ki a szemetek,havi 1x mentem a live-ra.
tegnap valamelyik felidiota itt mocskozott, most meg te szemetelsz. Warezolj, ha akarsz, indolkold magadnak ahogy akarod, de azert annyi tartas maradjon mar az arcodban, hogy ha elkapnak es megkapod erte, ami jar, akkor nem fröcskölödsz itt ilyen pimasz es primitiv modon.
Peace!
gamertag: kenobita
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
sajnos nem vagyunk miliomosok hogy 15 ezrekér vegyek egy játékot,majd ha ez a tetû ország odajut hogy normális fizetést ad a hozzám hasonlóknak akkor telni fog rá elhiheted.
szar hozzáállás <#mf2>#mf2>
Még egy ideig. Mindenki azt hiszi, hogy "engem ugyan nem kapnak el, hiszen csak havi 1x megyek live-ra", aztán mégis jön a ban. És persze a rohattttt MS a hibás... Elég szar hozzáállás.
PSN: berghold
\"A Bayern az otthonom\" - Bastian Schweinsteiger FC Bayern forever no. 1
PSN: berghold
körbekérdeztem a haverokat,de nekik minden ok.övék se tiszta pedig.
pont engem szúrtak ki a szemetek,havi 1x mentem a live-ra.
\"A Bayern az otthonom\" - Bastian Schweinsteiger FC Bayern forever no. 1
1 éves a gépem pont mostanában,a live-ra sak 1-2szer mentem havonta demóért vagy videóért.
ezért kibannolnak? akkor dögöljön meg bgeci
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Most estem haza 1 hónap meló után,és gondoltam felnézek már a marketplace-re de nem megy a net a boxon.Történt valami?
Tudtok róla valamit? vagy nálam történt valami a kábellel?
Thx
Ami nálam bejött:XDVDMulleter+ImgBurn+PioÍró+Verba,vagy,Ricoh,vagy RidataDL disc+2,4szeres írás....
+az Xbox360,de az nagyon<#vigyor3>#vigyor3><#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
ui:Viva.Pinata.Party.Animals.PAL.XBOX360-SWAG-ban van magyar nyelv?
Mert az nfo-ban fel van sorolva egy csomó nyelv,és még oda írva a nyelvek után hogy +...........
Gondolom ez a +...... a stb. lenne,de ettõl nem lettem okosabb...
Valaki ha tud segítsen,ha nincs benne ungarn nem írom ki.
Elõre is köszi.
Elõre is köszi!"
A Hdmi-s premiumban a CPU igen, a GPU az régi, az 2008 õszig úgy is marad.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
forza2
pgr3 (pgr4 rohadtul nem tetszett a 3 utan...)
Cod4
Assassins cread
Gears of War
Crackdown
Lost Planet ( nah ez a game nagyon bejott)
Graw2
XBOX360 kérdésem lenne: A most kapható Premium-ban már 65nm-es a GPU vagy csak a PCU esetleg egyik sem?
Elõre is köszi!
Üdv:
Totis
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Addig is GH 3.
Ha valaki elkezd vele játszani (természetesen gitárral) nem tudja letenni.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00