XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma bannolt a gonosz MS.

Mondjuk túlságosan nem izgat. Játékokhoz update akkor bukós?

Kaplan
Te inkább picit fogd vissza magadat és legyél kicsit inteligensebb :) A butaság süt belõled, na én lezártam.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ismered a "fortis" dl lemezeket..na az a vicces h egy srac kb csak azon meg aritan arul jatekokat,es mind megy,erre vettem en is ,de nekem meg ez a viccelodes van...azt most hanyagolom,tesztelek mast...
de kb liteon dvd iro a xar,szoval ezert vok szomoru...
szeretlek....
Lizardman
A modorod hagy némi kivánnivalót maga után, de megprobálok érthetõ lenni:

- Szerintem ne átmásoldni akard, hanem elöüször tedd fel gépre a cumot (akármennyire aztmondod, hogy nincs hely), mivel szerintem sokkal egyszerübb, és jobban megy az ironak is, ráadásul lehet az is a gond, hogy az ironak rögtön át kell komboznia az iso-t... Nemtom... De szerintem probáld meg gépre másolni, és utána gépröl kipörkölni ImgBurn-el, ugy tuti jo lesz...
- Vegyél VERBATIM/RICOH-t! Ezerszer el lett mondva, hogy a többinél a második réteg elég gagyi, szoval azért nem jo a 2. réteg irásod... Az hogy idáig jo volt, szerencse... Ennyi...

Lizardman
Ez már tényleg nem ide tartozik, a többit PM-ben rendezzétek le...

de van... kb 1000 hsz korabban ott a video is rola..csak masik gep kell hozza meg stb meg vegulis tok hujeseg...devan
sztem testverek...
cat fight!!de izgi!!tepjetek egymas hajat meg minden!!!gyerunk lanyok!! ezaz hajra..!!

vagy inkabb valaszolna vki par kerdesekre inkabb?
Te egy senki vagy ...áhhh , kezdesz az agyamra menni , na húzzál innenkisköcsög,takarodj tanulni!

Breki33
Bent van a Tesco-s újságban, de énis írtam itt korábban róla, hogy megnéztem.

Leis ugattak...........:P
en a trombitara gondoltam..marmint h vki tolja fel a seggebe amiert beszolt..
Ilyen jó klipet azóta sem láttam. Már ami a csajokra van ráállítva természetesen.

Kaplan
Ha õt nem érdekli én elfogadom ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ezt neked....
Kaplan
Komolyan kezdesz az agyamra menni, kinek érzed itt te magad? Istennek vagy mi? Egész nap kockulsz az Xboxod elõtt egy virtuális gömbben élsz és néha betolod ide magad leoltani azokat akik még kezdõk és szeretnének egy-két dolgot megtudni. Eléggé nc kategória...

Más . (hisz tulajdonképp nem ezért akartam írni csak felbaszott.) : Eléggé szerencsésnek érzem magam és le is kopogom hisz a 2006 év eleji gyártású Xboxom azóta is tökéletesen fagyás mentesen üzemel. Jól választott a gazdája :) Megvettem magamnak karácsonyra az NFS Most Wantedot. El leszek vele egy ideig, úgy is alíg jut idõm a játékra.. Kiszedem belõle az ezer acsit és meg leszek magammal elégedve :P Apropó NFS a MW volt az utolsó értékelhetõ rész. A Carbon unalmas volt és egy fos, szaggatott mint atom, a Pro Street meg nc kategória. :(

....szoval...nincs tul nagy vincseszterem...40 gb...letoltok egy jatekot...ki tomoritem...ki irom ugy ahogy a faquban van...es mivel nem 1 jatek miatt vettem meg az xboxot,szeretnek masikakat is lehuzni,de nincs hejem... de fosi h esetleg beszarik a dvd es tolthetnem le megint..ezt elkerulendo ki szeretnem irni a iso filet mint egy DL lemezre,de szimpla adat kent,hogy kesobb ujra kituggyam irni ,es ne kelljen toltogetni,csak leveszem polcrol es berakom a egyik romba,masikkal meeg ki irom erted baszod!??!!? csak amikor igy irnaak a neroval akkor elbassza mikor layer 2 hoz er...es nemtom miert...

okoska...igy mar felfogtad amit irtam beugatogep?!
egyebkent meg azota elbaszta igb is amikor jatekot jachatora irtam volna,ugyancsak layer 2 nal...de aztan meg ua zal bealitasokkal jol megirja... ahogy klon cd is,eccer joneki eccer szar...

(lemez poblema)de akkor miafaxer pont layer 2 nel csinal ijet?!volt lemez amit else tudott kezdeni,de arrol a "markarol"mar lejottem,ez vmi uj,de eddig nem volt gond.. :(( )

koszonom..

Srácok igaz az,hogy a tescoban 69.000 az xbox premium?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Ha verprofin nem is kezdte, annyi esze lehet, hogy meg neki is van - talan ;) -, hogy fent azt a bazinagy betukkel odabiggyesztett kerest elovassa es aztan a FAQ-ban ket perc alatt megtalalja a valaszokat. Mert akkor nem kell immaron 234661. alkalommal leirnia ugyanazt valamelyik szerencsetlen Robinhudnak.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Akkor sem allom meg ezalkalommal sem, mert felhaboritonak tartom

>>> pont engem szúrtak ki a szemetek,havi 1x mentem a live-ra.

tegnap valamelyik felidiota itt mocskozott, most meg te szemetelsz. Warezolj, ha akarsz, indolkold magadnak ahogy akarod, de azert annyi tartas maradjon mar az arcodban, hogy ha elkapnak es megkapod erte, ami jar, akkor nem fröcskölödsz itt ilyen pimasz es primitiv modon.

carterx
ok

semmi gond,majd megoldom a bajom,segítségért járok ide nem vitázni,téma lezárva.

cenobite
Nem akarok belemenni a warez/anti-warez témába, de ez a "15 ezrekér vegyek egy játékot" duma már kicsit idejemúlt. Igen, talán a 0day AAA címek ennyibe kerülnek a hazai boltokban, de nem muszáj mindig mindent azonnal megvenni. 3-4ezerért is lehet játékokat venni - és nem a legalja ótvar szart, csak maximum kicsit régebbi a stuff. Én évente kb. 2-3 játékot veszek meg azonnal, vagy elõrendelek, a többit általában maximum 5-8 ezres áron veszem. Ezek legtöbbje fóliás vadonatúj cucc. Ja és nem vagyok burzsuj milliárdos természetesen. <#mf2>
Peace!

gamertag: kenobita

Shan
Merte vérprofin kezdted, mi? csá.
Sir Quno Jedi
Ne kezdjétek a warez/nem warez dolgot, mert van erre tápig itt! Melegen ajánlom figyelmetekbe, mert aztán majd megy a sírás-rívás...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

carterx
bazzeg.....
sajnos nem vagyunk miliomosok hogy 15 ezrekér vegyek egy játékot,majd ha ez a tetû ország odajut hogy normális fizetést ad a hozzám hasonlóknak akkor telni fog rá elhiheted.
szar hozzáállás <#mf2>

Te semmiképp se vegyél 360-at ! Köszi , csá :P

cenobite
"...nekik minden ok"

Még egy ideig. Mindenki azt hiszi, hogy "engem ugyan nem kapnak el, hiszen csak havi 1x megyek live-ra", aztán mégis jön a ban. És persze a rohattttt MS a hibás... Elég szar hozzáállás.

Érdemes lenne elolvasni a FAQ-ot, de tényleg, mellesleg nem chip kell, hanem a dvd olvasó firmwarejét kell lecserélni.

PSN: berghold

LACIIII
És ki kell hogy chippelve legyen a gép?

\"A Bayern az otthonom\" - Bastian Schweinsteiger FC Bayern forever no. 1

DVD-FAQ lemezre kell írni.

PSN: berghold

carterx
igen az.
körbekérdeztem a haverokat,de nekik minden ok.övék se tiszta pedig.
pont engem szúrtak ki a szemetek,havi 1x mentem a live-ra.

cenobite
Flash-elt géped van? Mert akkor ez banánszagú. Arra pedig a gyógyszer egy új gép és eredeti játékok.

Ha bannoltak, akkor arra nincsen megoldás(egyelõre).

LACIIII
Ha letöltök egy játékot Xbox360-ra akkor, hogy lehet úgy kiírni hogy mûködjön is Xbox360-on?

\"A Bayern az otthonom\" - Bastian Schweinsteiger FC Bayern forever no. 1

carterx
ha netán igazad lenne akkor mi a megoldás?
ujra regisztrálás?

carterx
a tesztnél minden fasza csak az XBOXLIVE Failed,de ha megnézném mi a baj ott nem ír semmit csak az üres ablak van.
1 éves a gépem pont mostanában,a live-ra sak 1-2szer mentem havonta demóért vagy videóért.
ezért kibannolnak? akkor dögöljön meg bgeci

Istencsászár
Édesek ezek az emberek... sose lájvozok, csak ép felnézek, hoppá nem megy, gyors fórumra mi lehet a baj:))

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

deep
Ban szagú a sztori.
Hali..én úgy hallottam,hogy már az újabb gépekre a legújabb firmware frissítést rakják fel,amivel elméletileg biztonságban van az ember..
carterx
Szevasztok.

Most estem haza 1 hónap meló után,és gondoltam felnézek már a marketplace-re de nem megy a net a boxon.Történt valami?
Tudtok róla valamit? vagy nálam történt valami a kábellel?

Thx

Totis
Köszönöm a választ!

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Azonnal megvenni... de tenyleg! Az bazijo ar.

VLB
top3:

forza2
pgr3
amped3

Lalikum

1000szer elmondták már.....Nem jó a Nero,de csak próbálkozz....

Ami nálam bejött:XDVDMulleter+ImgBurn+PioÍró+Verba,vagy,Ricoh,vagy RidataDL disc+2,4szeres írás....
+az Xbox360,de az nagyon<#vigyor3><#nyes><#nevetes1>

ui:Viva.Pinata.Party.Animals.PAL.XBOX360-SWAG-ban van magyar nyelv?
Mert az nfo-ban fel van sorolva egy csomó nyelv,és még oda írva a nyelvek után hogy +...........

Gondolom ez a +...... a stb. lenne,de ettõl nem lettem okosabb...
Valaki ha tud segítsen,ha nincs benne ungarn nem írom ki.
Elõre is köszi.
narumon
"XBOX360 kérdésem lenne: A most kapható Premium-ban már 65nm-es a GPU vagy csak a PCU esetleg egyik sem?
Elõre is köszi!"

A Hdmi-s premiumban a CPU igen, a GPU az régi, az 2008 õszig úgy is marad.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Bendy
Inkább fizessél valakinek aki írkálja a játékokat, mert nálad nagyon nagy gondok vannak

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

CSOCSO
top 8 :) :
forza2
pgr3 (pgr4 rohadtul nem tetszett a 3 utan...)
Cod4
Assassins cread
Gears of War
Crackdown
Lost Planet ( nah ez a game nagyon bejott)
Graw2
Mnemomic
Ez engem is érdekelne mert ha minden igaz, itt Tapolcán a tescoban gyanúsan olcsón van 1db xbox360. Mondjuk 1 van lehet meg akarnak szabadulni tõle :) Premium gép 56ezer Ft ha jól láttam. Lehet az még a régi széria?

Totis
Sziasztok!
XBOX360 kérdésem lenne: A most kapható Premium-ban már 65nm-es a GPU vagy csak a PCU esetleg egyik sem?
Elõre is köszi!

Üdv:
Totis

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Tudom még itthon nem jelent meg, de egyértelmûen nálam az elsõ helyet a Rock Band fogja elfoglalni.
Addig is GH 3.
Ha valaki elkezd vele játszani (természetesen gitárral) nem tudja letenni.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00