XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TOP 5
GH2
GH3
COD4
GoW
Mass Effect

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Alwares
Data-ként... Baszus. Ezt nem tudom hol olvastad. Minden esetre ezért kell ImgBurn-t használni mert az nem rontja el a layerbreak-et...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

((elolvastam a faqut...hasznaltam is sikeresen amit es ahogy kell..
de :
xbox iso,de DATA kent szeretnem ki irni,arra meg jo lenne a nero..szoval ki irnam dvd re es ha kell a jatek elokapom es (mivel 2 dvd rom van a gepben) csak siman ki irnam dvd rol,de nemtom DATA kent,mert masodik layernel elrontja mindig.. ennek az okat keresem vegulis... ))
Adi
TOP 5:D
COD 4
GOW
Crackdown
PGR4
WWE smackdown and raw 2007 és most már a 08-as is!:)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Én top 5öm:
-Forza 2
-COD4
-Assassin's Creed
-Test Drive Unlimited
-Guitar Hero 3 (meg a 2 is :P)

PSN: berghold

Igazi top 5..hmm annyi jó játék van a konzolra hogy igazán nem is lehet választani:) De talán:

Fifa 08
Colin Dirt
Bioshock
COD 4
Halo 3
TVelvet
Mass Effect
Assassins Creed
Halo 3
Gears of war
Ace combat 6
Amiket ma próbáltam elõször:BlackSite Area 51,Madden 08,The Outfit.Mindegyik tetszik(BlackSite zenéje prof).
Na és folytathatom Assa.Creed-et mert Verbatim-ra írtam ki és a többit is.Nincs is semmi hibaüzenet!!

★ 汤姆 李

woodbear
Hello! Szeretnék venni egy Játékkonzol-átalakítót amelyet általában logitech 5.1ekhez szokás adni, kérlek segítsetek, mert külön nem kapható ilyesmi:(( és így nincs hangja a boxomnak plzz!!

http://www.logitech.com/lang/images/0/6776.jpg

Ez egy aláírás!

Sland
Nekem nagyon bejön.
Persze nem szimulátor, de nagyon pofás szerintem. SZERINTEM!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Waczkor
Én belevenném a Fight Night 3-at is,meg az NBA Street Homecourtot is:)
PGR 4,Guitar Hero III,Mass Effect,meg a jó "öreg" Test Drive Unlimited:)

Amúgy meg amiket itt leírtak,azokat nyugodtan beszerezheted:)

Egy biztos,ha csak a felét leszeded amiket leírtunk,egy ideig nem fogsz unatkozni.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

mucsácsó
Ejjjnye, hát az isteni Colin DiRT hova tûnt? :) Azt mindenféleképpen érdemes tolni, ha már PC-n kimaradt.. :) Én most szabadultam pont elõle...lebilincselõ! Nem szeretem a verdás gammákat (eltekintve a Burnoutoktól és Flatoutoktól :P), fõleg nem a rallys játékokat, de ez a DiRT fenomenális, mindent visz! ;)
Egyébként nálam az a bizonyos TOP 5: Gears of War, Call of Duty 4, The Darkness, R6: Vegas, Assassin's Creed
CSOCSO
khm.. nah mindegy.......
Naxos
nekem csupán a menüvel van bajom. számomra áttekinthetetlen.

Az se rossz:)
Amiben foci van az minden yo!
20:45 S1:Angol Ligakupa,negyeddöntõ.

★ 汤姆 李

Alwares
Az is, akármit is fikázódnak egyesek...

Istencsászár
FIFA:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

dienesoft
Nem tudom, de videók alapján a Project Gotham Racing 4 valami eszméletlenül brutális lehet :)

Ewergo
COD 4
Gears of war
Darkness
Dead or Alive 4
Halo 3

-Pro Evolution Soccer 2008
-Call of Duty 4
-Mass Effect
-Assassins Creed
-Rainbow Six Vegas

Arcade auto:NFS ProStreet

★ 汤姆 李

dienesoft
Na ez jóó parasztos lett :] *rákölteni

joshua
Igen én is pont ezért kértem boxot. A gépemet tavaly kaptam öcsémmel együtt. Akkor sztem egy jó gép volt...mégha nem is nagyon jó. De pl most jönnek az Unreal Engine 3-as játékok, amik shader 3-at igényelnek...na nekem csak 2-es kártyám van. Elegem lett ebbõl. Remlélem nem fogom megbánni:)

dienesoft
Amúgy észrevettem, hogy nagyon sok eddigi PC-s gamer (köztük én is) átáll a konzolokra, fõleg boxra, mert egyszerûen nem tudja finanszírozni a gépét. Így az ünnepek adtán is sok ember veszi ezeket. Nekem sincs kedvem 80.000-100.000-et rákülteni gépre, hogy aztán 1-másfél év múlva dobhatom is a francba az egészet, mert semmit nem érek vele.

Alwares
Ha Live-ot nem akkor:
- Mass Effect
- Bioshock
- Assassins Creed
- PGR 4 vagy
- Foza 2

joshua
Megtennétek azt, hogy a ti top 5 játékotokat beírjátok ide?:) Csak mert karácsonyra lesz egy boxom és érdekel h mik azok a játékok amiket érdemes letölteni. Ja és a live-ot nem fogom használni. Elõre is köszi!

Alwares
Szerintem akkor értél el arra a részre, mikor ki kell repülni a légtérbõl, jelezve van merre kell menni...

köszi szépen akkor nyomom amig lehet ha valakinek van kedve játszani vegyen fel: Muki86
arty
radar bekapcs, piros pontokat kiirtod/ráküldöd a wingmaned, stb ... csak azokat kell szigoruan lõni! a többit felesleges :)

elsõre én is játszottam az elsõ pályán 30 percet, aztán csak a célpontokat vadásztam le és 10p alatt vége lett

Forza.

ThugEdge
én úgy tudom,hogy még nem volt rrod arcade packban,persze ez még elég új,szal jöhet még ott is,de jelentkezzen akinek van már tapasztalata:)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

rambuu
HÁt ezt nem értem, vagy én vagyok über béna az Ace Combatban, vagy csak nem értem mit kell csinálni, de most ott vagyok, hogy még az 1 pályán, amikor szolnak hogy jön egy nagy gép, és van 5 percem, de mire?? Hogy ki takaritsam a légteret?? De hát ott van vagy 20 ellenséges gép, mi meg ketten vagyunk ellenük...

arty
1 xdvdmulleter megmondja, akkor is, ha már ki van irva
2 jelen tudás szerint nincs biztosnágos játék, ugyhogy addig lájvozz, amig még megy, egyelõre rengeteg iXtremes juzert nyomtak ki, allitolag olyanokat is akik CSAK eredetivel tolták a flashelt meghajtoikkal ... evvan.

Forza.

Csá mindenkinek meg tudja valaki mondani hogy hogyan lehet megnézni hogy egy game stealth-es-e?
Már ki vannak irva a játékok azután is meg lehet nézni? Ma belõttem Live-ot és játszanék is csak nem tudom melyik játékom biztonságos.
Ezekkel nyomnám: PGR4, Forza2, Cod4. Ugy döntöttem hogy ha bannol az ms ha nem játszani fogok mert ha nem akkor teljesen feleselgesen van live-om és olyan mintha már bannoltak volna pedig csak félek fellépni. Mindenesetre azért jó lenne tudni hogy ezek a gamek bztonságosak(stealth)-e? Elõre is köszi a segítséget
arty
azt akartam javasolni énis ;)
RGB tényleg sokkal szebb a kompozitnál

---

crysist max ott rontották el, h kiválasztható a VeryHigh/DX10-Vista. az a mód az MS nyomására került a játékba, cserébe semmin nem megy jol. A HIGH is jol néz ki (amig nem láttad a VH-t :D ) és a mai jó vgakon szépen elmegy! (pont mint anno a far cry)

EA csunyát bukott most, nameg mindenki elgondolkozik majd, mielõtt PCre állna neki fejleszteni ...

Forza.

Alwares
Természetesen nem venném meg, de ez abszurdum, szerintem csak olyan nevezze magát PC-én játékosnak, aki évenként bele tud ölni a gépébe 100.000-150.000-ret, a többiek csak játszani szeretnének... De ha ez a trend folytatódik, az hosszútávon nagyon rossz lesz a PC-s játékiparnak... Régen vettél egy gépet az 3-4 évig simán jónak számított, ez most már egy év se...

cenobite
No igen, de Te megvennél egy olyan játékot (pl. Crysis), aminek a tökéletes szépségû futtatásához totál gyenge lenne a géped? Nem hiszem. (A játékélményt most hagyjuk, mert az szubjektív dolog.)

gamertag: kenobita

cenobite
Hát igen, röhejes eladási statisztikák vannak pc-n. Ha nem lenne WoW és Sims, akkor tényleg szinte üresek lennének az eladási statisztikák.
Talán kezdenek az emberek ráébredni, hogy a hardware-gyártók sz*patják az egész pc-s játékipart, az újabb és újabb, egyre drágább kütyüikkel. Szép, gyors játékot akarsz? + 50-100.000 Ft-ot toljál gyorsan a gépedbe.
És az egyszeri felhasználó inkább vesz egy konzolt.

Alwares
Vagy megveszik a játékokat, vagy csodálkozás lesz a vége, meg persze fikázódás a konzolosok felé...

http://index.hu/tech/uzlet/szrvr071218/

Nagyon érdekes cikk, szerintem végre mindenki beláthatná hogy pc játékok terén halott , minden másra pedig a legjobb választás.
cenobite
De. A ps2-höz is vettem rgb-t és szebb lett, valamint a régi 360-amhoz is és szintén szebb lett. Élesebbek a betûk, élénkebbek a színek, stb... Nem kell HD-hatást várni tõle <#vigyor3>, de látható a különbség.

Kit mocskozol te itt? Neked apro homoxem kerult az ertekiteledbe, ember... Merges lehetsz, hogy kivagtak, de mielott mocskozol, nezz melyen (jo melyen) magadba!

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Kandurex
egyiket se, mert SD TV -n nem kapsz szebb képet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

cenobite
Ehhh... mind1. Valsz az ebay-es lesz. :)

cenobite

cenobite
[url=http://www.konzolvilag.hu/index.php?data=gamepage&data=3&data=58]második link helyesen...[/url]

cenobite
SD TV-m van és még az eredeti X360-as kábellel van a géphez kötve. Ha szebb képet akarok, melyik kábelt vegyem meg?
Ezt , esetleg [url=http://www.konzolvilag.hu/index.php?data=gamepage&data=3&data=58]ezt?

Elõre is köszi a választ!

Johnny23
..ezt hogy érted?

1ébként hol flashel-tetted? (milyen drive?)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

arty
annyit, h ujat veszel ... ennek annyi.

Forza.

Alwares
Valamennyit, mindenképpen...

Üdv. Nem tudjátok véletlenül hogy ezeknek az új Arcade pakkos gépeknek javitottak már vmit a hûtésén? (falcon)
Hmm akkor ezt beszoptam :( pedig csak demokat akartam letölteni nem akartam én jáccani direkt a ban miatt de úgy látszik tudatlan voltam ehhez
gondolom már nem lehet tenni ellene semmit ugye?