XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GH2
GH3
COD4
GoW
Mass Effect
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
de :
xbox iso,de DATA kent szeretnem ki irni,arra meg jo lenne a nero..szoval ki irnam dvd re es ha kell a jatek elokapom es (mivel 2 dvd rom van a gepben) csak siman ki irnam dvd rol,de nemtom DATA kent,mert masodik layernel elrontja mindig.. ennek az okat keresem vegulis... ))
COD 4
GOW
Crackdown
PGR4
WWE smackdown and raw 2007 és most már a 08-as is!:)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
-Forza 2
-COD4
-Assassin's Creed
-Test Drive Unlimited
-Guitar Hero 3 (meg a 2 is :P)
PSN: berghold
Fifa 08
Colin Dirt
Bioshock
COD 4
Halo 3
Na és folytathatom Assa.Creed-et mert Verbatim-ra írtam ki és a többit is.Nincs is semmi hibaüzenet!!
★ 汤姆 李
http://www.logitech.com/lang/images/0/6776.jpg
Ez egy aláírás!
Persze nem szimulátor, de nagyon pofás szerintem. SZERINTEM!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
PGR 4,Guitar Hero III,Mass Effect,meg a jó "öreg" Test Drive Unlimited:)
Amúgy meg amiket itt leírtak,azokat nyugodtan beszerezheted:)
Egy biztos,ha csak a felét leszeded amiket leírtunk,egy ideig nem fogsz unatkozni.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Egyébként nálam az a bizonyos TOP 5: Gears of War, Call of Duty 4, The Darkness, R6: Vegas, Assassin's Creed
Amiben foci van az minden yo!
★ 汤姆 李
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
-Call of Duty 4
-Mass Effect
-Assassins Creed
-Rainbow Six Vegas
Arcade auto:NFS ProStreet
★ 汤姆 李
- Mass Effect
- Bioshock
- Assassins Creed
- PGR 4 vagy
- Foza 2
elsõre én is játszottam az elsõ pályán 30 percet, aztán csak a célpontokat vadásztam le és 10p alatt vége lett
Forza.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
2 jelen tudás szerint nincs biztosnágos játék, ugyhogy addig lájvozz, amig még megy, egyelõre rengeteg iXtremes juzert nyomtak ki, allitolag olyanokat is akik CSAK eredetivel tolták a flashelt meghajtoikkal ... evvan.
Forza.
Már ki vannak irva a játékok azután is meg lehet nézni? Ma belõttem Live-ot és játszanék is csak nem tudom melyik játékom biztonságos.
Ezekkel nyomnám: PGR4, Forza2, Cod4. Ugy döntöttem hogy ha bannol az ms ha nem játszani fogok mert ha nem akkor teljesen feleselgesen van live-om és olyan mintha már bannoltak volna pedig csak félek fellépni. Mindenesetre azért jó lenne tudni hogy ezek a gamek bztonságosak(stealth)-e? Elõre is köszi a segítséget
RGB tényleg sokkal szebb a kompozitnál
---
crysist max ott rontották el, h kiválasztható a VeryHigh/DX10-Vista. az a mód az MS nyomására került a játékba, cserébe semmin nem megy jol. A HIGH is jol néz ki (amig nem láttad a VH-t :D ) és a mai jó vgakon szépen elmegy! (pont mint anno a far cry)
EA csunyát bukott most, nameg mindenki elgondolkozik majd, mielõtt PCre állna neki fejleszteni ...
Forza.
gamertag: kenobita
Talán kezdenek az emberek ráébredni, hogy a hardware-gyártók sz*patják az egész pc-s játékipart, az újabb és újabb, egyre drágább kütyüikkel. Szép, gyors játékot akarsz? + 50-100.000 Ft-ot toljál gyorsan a gépedbe.
És az egyszeri felhasználó inkább vesz egy konzolt.
Nagyon érdekes cikk, szerintem végre mindenki beláthatná hogy pc játékok terén halott , minden másra pedig a legjobb választás.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezt , esetleg [url=http://www.konzolvilag.hu/index.php?data
Elõre is köszi a választ!
1ébként hol flashel-tetted? (milyen drive?)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
gondolom már nem lehet tenni ellene semmit ugye?