XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Irjál priviben.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Bendy
Nyugi, ezek régi (flashelhetõ) driveok. Nem HITA79esek, ez a drive abban az idõben még nem létezett :P

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Valaki a #33640 -re

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

crazyclone
egy kérdés ...
ha megflashelek egy coret vagy arcadet az vinné az origi xbox gammákat vagyis a sima xboxosakat??

Ewergo
Ne kötöszködj! :)
A DVD hátulján van két RCA bemenet. Lelki szemeimmel látom.

dienesoft
Akkor rendicsek :) Köszönöm a segítséget mindenkinek, meg is rendelem (ha meglehet)!

woodbear
rendes boxba dugós :)

Ez egy aláírás!

dienesoft
Ja értem! És a másik vége az rendes szabvány Xbox-os bemenet, vagy esetleg a gyári HD/AV kábelre kell valahogy rászerkeszteni?

woodbear
A színes izék viszik a hangot, a piros és a fehér rca, a sárga az egy sima s-video, ha netán mégis behalna a vga kimenet!

Ez egy aláírás!

Hali. Valaki tud olyan helyet ahonnan netrõl olcsón lehet rendelni játékokat? Mind xboxost és xbox360ast. Ja és valaki nem tud eredeti xboxos fifa street 2t?
dienesoft
Köszi! De ezt hogy csatlakoztatom az Xboxhoz? Az egyik vége megy a monitorba, de a másik három színes, ami a jeleket viszi az hova megy? Mert én a konzolon ilyet nem látok...vagy valamit én nem értek. :S

dienesoft
Ezt benéztem! :D (Mekkora égés...:D)

woodbear
Szeged, és környékén valaki vállal flashelést(benq)???

Ez egy aláírás!

mert elõbb regisztrálni kell.:)

Enosh Chan
Kellene egy kis segitseg... Kaptam meg anno ehhez a kartyahoz egy a leirasban is felsorolt hdtv kabelt, na en ezzel a monitorra tudom tenni valahogy az xboxot?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

crazyclone
erre azt kelletvolna válszold h samsung mert most szarok nehogy hitachi legyen ...

konzone-nál kb mennyi a szállíási idõ? Tudtok mondani vmi infót?
dienesoft
Bocsi de ez oldal nekem valahogy nekem nem akar megjelenni, azt írja, a kért oldal nem létezik (Firefox-szal).

Vga kabelhez valo stereo hangfalat hol talalok?köszi

Jimi Hendrix

james69holden
samsung vagy hitachi szvsz

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

crazyclone
ameikhez forza2 és viva pinata van abban vajon milyen drive lehet??

bubu13
kössz

EEE 1899

arty
értem. de honnan latni, h ezen van bemenet?

Forza.

arty
minden utofeldolgozast/'kepjavitast' kikapcsol, igy a reakcioid hamarabb megjelennek a kepernyon

Forza.

bubu13
#33657-re válasz?

EEE 1899

Lizardman
Itt meg 2500Ft (igaz nem original M$, de nekem is ilyen van, és nagyon meg vagyok vele elégedve!)

Én csak annyit tudok hogy nekem utángyártott volt,és szerintem teljessen jó volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Minstrel
Itt 4.900 a vga kábel http://xbox.maximax.hu/

http://topgearhungary.blogspot.com/

Lizardman
igy van...

bubu13
Mire jó a samsung lcd tv-ken a játék mód?

EEE 1899

Ewergo
Leforditom neked amit irt: Csak Xboxra neki jo a sztereo is de amugy film nézésre meg 5.1-ben akarja nézni hallgatni a filmeket amiket a DVD játszon néz. Ahoz meg ugye nem kell optikai csat. De sztereoban rálehet kötni erre a box-ot.

morgomedve
Én még angolul toltam a Call of Juarezt, honnan tudom hogy magyar, ha ujra le akarom tölteni?

dienesoft
Sziasztok!

Teljesen elbizonytalanodtam XBOX 360 VGA kábel ügyben. Valaki azt mondja, hogy, hogy semmi különbség nincs az olcsóbb, utángyártottak és az eredeti Microsoftos között, miközben átlag 5000 ft van a két típus között. Nekem fontos lenne, hogy olcsó legyen, mert 8000-et nem tudok kifizetni, de hármat meg adnék. Na szóval: mi a külüönbség a kettõ között, egyáltalán van-e? Köszönöm elõre is a segítséget! :)

arty
1.) ha optikaira nem telik, akkor minek az 5.1?
2.) a linkelt cuccon milyen bemenetrõl olvastál? én semilyenrõl ... szal erre rá sem tudod kötni!

Forza.

Röfikapitány
Hi én a guba nem volt a boltal Laser mûszaki udvarba vettem -12 éve egy pana házimozit semmi guba nem volt a boltal kapcsolatban pedig azóta olvastam hogy sokan szídták de, szerintem csak a konkurencia!
Telefonon rendeltem meg az árút és a megbeszélt idõbe ot is volt a boltjukba!olcsóbb volt a cucc náluk!Akkor azért választottam õket mert egy 20.000 assal olcsóbb volt a cucc náluk!

HAle :)

Már próbáltam, de akkor se találja meg, csak forog körbe a led a joy-on.

Istencsászár
Van egy gomb a mem kártyák alatt a boxon => push
Van egy gomb a a kontroller elején => push

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kenwood erosito optikai bemenettel:

http://www.argep.hu/product_314842.html

Nekem ilyen duborog otthon egy Magnat hangfalrendszerrel (60k) (melynyomo se kell hozza mert a ket oldal sugarzo ellatja ezt is :) )

43k, szerintem nem rossz....

Es akkor 100-bol van egy felprofi, boviteto! hazimozirendszered.
Adott 2db xbox 360 kontroller. A probléma: Csak az csatlakozik a boxhoz, amelyiket hozzá adták, a késõbb, külön beszerzett (eredeti!) xbox 360 wireless kontroller nem találja meg a gépet, ill. nincs "szinkronban" vele. Mi lehet a gond?

Lizardman
Megmondom õszintén több oka is van, hogy nem optikai bemenetest veszek:

1. Nincs elég pénzem rá
2. Használtra lenne pénz, de a franc vesz haszáltat
3. Csak a box mellé véleményem szerint kicsit luxus lenne
4. Jo a boxnak az a sztereo csatlakozás is , nem kell neki 5.1-ben szolnia :)

Ennyi...

Jah amugy egyébként - EZT - néztem ki, mert ár-tudás kategoriában ez volt a legjobb. Ráadásul 2 év garancia van rá, addig meg ugyis tönkremegy :)

arty
eleve csak olyan rendszer jöhet szoba a box mellé, aminek van optikai hangbemenete (esetleg HDMI, de az már árban huzos), hiszen 5.1 kimenet csak ilyen van a boxon (az analog 2.0 mellett)

ilyet 35-40ezerért esélytelen találni, amit mások linkeltek, az számodra kb. használhatatlan... ill ál-5.1 vagy sztereo modban hallgathatod, ami azért nem valodi 5.1!

sztem vegyél egy használt, 5.1 erõsitõt, amin van optikai bemenet, ezt 30alatt meglenne, aztán hangfalbol folyamatosan épitkezhetsz, ahogy épp van pénzed... elõször 2.0, majd 4.0, és ha lesz pénzed egy center ill. mélynyomo.

Forza.

woodbear
Hello, én is mostanában akarok rendelni,mert nálunk sincs semmilyen bolt sajna, ami van ott meg 75k egy arcade flashelve.....szóval a konzoliumról valakinek valami vélemény?? vagy a multiformat...ez a kettõ közül választanék....ti melyiket ajánljátok inkább?

Ez egy aláírás!

Lizardman
én is már kitoltam régebben, de akkor szerintem mégegszer nekiesek magyarul, ugy mégiscsak többet fogok érteni :)

Lizardman
Kivételes modon most az egyszer válaszolok erre, mivel most kaptam karácsonyra én is egy ilyen készüléket, de az enyém még annyiban tud töbet, hogy van beépitett merevlemeze, de egyébként ugyanez a kategoria...

Vélemény: Szerintem a nagyobb müszaki áruházakbol simán rendelhetsz, nem lesz vele gondod. Én általában mindent netröl rendelek, mert ebbe a szar városba semmi sincs, ahol lakom... Eddig semmivel se volt gond, ráadásul mondom ezek az áruházak azért adnak a minöségre...

dienesoft
Nekem tegnap szakadozott folyamatosan, bár ez lehet, hogy a helyi internetszolgáltató miatt volt.

Üdv!

Mostanában (ma, holnap) készülök LCD tévét venni. Az árgép.hu és társaik eredményei alapján találtam egy pár boltot, ahol viszonylag kedvezõ áron van az óhajtott készülék. (LG 32lc51). Van valakinek rossz tapasztalata az ilyen webes áruházakkal, mint a Laser Mûszaki Udvar, AVPlanet, ElectroStore? Ez a három jelöltem van, õk vannak hozzám a legközelebb, és lehet, hogy még ma meg is lesz a tévém.

Ui.: Tudom, hogy ez nem tévés topik, de itt feltehetõen sok ember vett tévét mostanában a box mellé, hátha valaki bir valami hasznos infóval. :)
Lenne 1-2 kérdésem ezzel a HD témával kapcsolatban. Hdmi-s a Boxom és a képen látható nyíllal megjelölt rész a HDMI port. A kérdésem az lenne, hogy miben különbözik a felette lévõ csatlakozótól, mert ott is át lehet kapcsolni HDTV-re a kábelt? Milyen csatlakozók vannak egy mostani uj LCD tv-n? Melyik adja a legjobb képminõséget az alap kábel amit adtak hozzá HDTV-re átkapcsolva vagy a HDMI kábel vagy a VGA kábel? Miben különböznek egymástól?

Más: Adtak a boxhoz egy Halo 3-as játékot amit én elcserélnék mondjuk a PGR 4-re. Egyszer volt a meghajtóban, hogy megnézzem milyen játék, de nekem nem jött be a stílusa. Ha valakit érdekel a csere írjon.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

szevasztok! kérdésem az, hogy a gyári venti helyett milyen ventillátort rakjak a boxba (whisper-t néztem, tapasztalat?) mert benne van az overcool plusz fel van húzva és hangos kicsit, a másik hogy az overcool miatt lehet cserélni a ventit, az nem befolyásolja csak forrasztani kell mindent ahogy volt(leegyszerûsítve)?...THX

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Adi
nem gond. addig is a call of juarez HUN verziot tolom:D
Kurva jó ez a játék!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kaplan
Nálam sem ment. Valószínûleg holnapra már csak kijavítják nem kell pánikolni nem szokott sokáig állni :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!