XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
ha megflashelek egy coret vagy arcadet az vinné az origi xbox gammákat vagyis a sima xboxosakat??
Ez egy aláírás!
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Jimi Hendrix
Forza.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Teljesen elbizonytalanodtam XBOX 360 VGA kábel ügyben. Valaki azt mondja, hogy, hogy semmi különbség nincs az olcsóbb, utángyártottak és az eredeti Microsoftos között, miközben átlag 5000 ft van a két típus között. Nekem fontos lenne, hogy olcsó legyen, mert 8000-et nem tudok kifizetni, de hármat meg adnék. Na szóval: mi a külüönbség a kettõ között, egyáltalán van-e? Köszönöm elõre is a segítséget! :)
2.) a linkelt cuccon milyen bemenetrõl olvastál? én semilyenrõl ... szal erre rá sem tudod kötni!
Forza.
Telefonon rendeltem meg az árút és a megbeszélt idõbe ot is volt a boltjukba!olcsóbb volt a cucc náluk!Akkor azért választottam õket mert egy 20.000 assal olcsóbb volt a cucc náluk!
HAle :)
Van egy gomb a a kontroller elején => push
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://www.argep.hu/product_314842.html
Nekem ilyen duborog otthon egy Magnat hangfalrendszerrel (60k) (melynyomo se kell hozza mert a ket oldal sugarzo ellatja ezt is :) )
43k, szerintem nem rossz....
Es akkor 100-bol van egy felprofi, boviteto! hazimozirendszered.
1. Nincs elég pénzem rá
2. Használtra lenne pénz, de a franc vesz haszáltat
3. Csak a box mellé véleményem szerint kicsit luxus lenne
4. Jo a boxnak az a sztereo csatlakozás is , nem kell neki 5.1-ben szolnia :)
Ennyi...
Jah amugy egyébként - EZT - néztem ki, mert ár-tudás kategoriában ez volt a legjobb. Ráadásul 2 év garancia van rá, addig meg ugyis tönkremegy :)
ilyet 35-40ezerért esélytelen találni, amit mások linkeltek, az számodra kb. használhatatlan... ill ál-5.1 vagy sztereo modban hallgathatod, ami azért nem valodi 5.1!
sztem vegyél egy használt, 5.1 erõsitõt, amin van optikai bemenet, ezt 30alatt meglenne, aztán hangfalbol folyamatosan épitkezhetsz, ahogy épp van pénzed... elõször 2.0, majd 4.0, és ha lesz pénzed egy center ill. mélynyomo.
Forza.
Ez egy aláírás!
Vélemény: Szerintem a nagyobb müszaki áruházakbol simán rendelhetsz, nem lesz vele gondod. Én általában mindent netröl rendelek, mert ebbe a szar városba semmi sincs, ahol lakom... Eddig semmivel se volt gond, ráadásul mondom ezek az áruházak azért adnak a minöségre...
Mostanában (ma, holnap) készülök LCD tévét venni. Az árgép.hu és társaik eredményei alapján találtam egy pár boltot, ahol viszonylag kedvezõ áron van az óhajtott készülék. (LG 32lc51). Van valakinek rossz tapasztalata az ilyen webes áruházakkal, mint a Laser Mûszaki Udvar, AVPlanet, ElectroStore? Ez a három jelöltem van, õk vannak hozzám a legközelebb, és lehet, hogy még ma meg is lesz a tévém.
Ui.: Tudom, hogy ez nem tévés topik, de itt feltehetõen sok ember vett tévét mostanában a box mellé, hátha valaki bir valami hasznos infóval. :)
Más: Adtak a boxhoz egy Halo 3-as játékot amit én elcserélnék mondjuk a PGR 4-re. Egyszer volt a meghajtóban, hogy megnézzem milyen játék, de nekem nem jött be a stílusa. Ha valakit érdekel a csere írjon.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Kurva jó ez a játék!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!