176877

-
EasyLife #62495 LOL még kiírja h egy év teljes körű ms garancia... nagyon kész 
-
WAREZ -> instant BANgenerator ACTIVATED.
Mi a tökömért nem lehet elolvasni a fejlécet? Meg ez a "HOGYTOK". Hova jártál iskolába baszki? Ezért korcsosul el a nép...
Ez most megint felbaszott. -
-
flash = bukod a garanciát
továbbiakban warezről itt ne! -
atyaúristen...
itt kezdj aztán kérdezz újra.. -
Lenne pár Kérdésem:
ha Msot bemek vmeik árúházba és veszek egy XBox360 Premium ot
Akkor Hogytok rá másolni?(pl Kábellel..)
Ha Kiflesh eltetem akkor az Softverileg van vagy SZétkell szedni ?(és akkor elvesz a Garancia?)
Megéri e rá rakni +Hűtést Hogy Ezek az "újak"(2008)menyire melegednek??
Ez megéri e??megbízható ilyen helyről venni?? -
köszi! -
Semmi hátránya. Csúnya fehér a lemez, rajta hogy bundle. A játék ugyanaz. -
Üdv!
A leáldozott topicban annyi szó volt a Forzáról, hogy kedvet kaptam rá:) Nézegettem az árakat, Viva Pinataval együtt többnyire olcsóbb mint magában. Gondolom mert bundle, de egyéb hiány van benne? Gyér kézikönyv, ilyesmi. -
Egyetértek. -
Én úgy érzem már nem csak ezen van a hangsúly. A sztori, a tricell színrelépése, már nem ugyanaz ami a Resident Evil-t jelentette. A fedezékbe bújós, gépfegyveres niggereknél pedig végleg kirázott a hideg. Remélem visszavesznek a tempóból a srácok a Capcomnál mert ez nagyon bizarr és elég nehezen veszi be a gyomrom ettől függetlenül : "Ebben a csodálatos, renderszintű grafikát és animációkat, fény-árnyék hatásokat lehet értékelni." Teljes mértékben egyetértek. -
Igen, sokan a régi tárgykeresős, feladványmegoldós részeket szerették amit már a 4-ből is hiányoltak. Akinek nem tetszik az keresse elő a Resi 3 nemesis-t:) -
Más szelek fújnak sajnos, mint eddig Resident Evil fronton. Ez egy másik megközelítés. Nem mondom hogy jobb, csak más. Ebben a csodálatos, renderszintű grafikát és animációkat, fény-árnyék hatásokat lehet értékelni. Akciójáték ez már, nem túlélő horror kaland. De nincs ezzel baj, a régieket is elő lehet újra venni, van belőlük épp elég. -
Barátom ha tudnád miről szólt a Resident Evil eddig, akkor te is így éreznél. Most az egyszer hallgass másra aki hazaibb pályán van ilyen téren mint Te. :)
Valamelyik nap felröppent a hír, hogy a hatodik résszel újraformálják a sorozatot. Remélem is. Amúgy félreértés ne essék, a játék nagyon pöpec, rettentően élvezem. Csak a felénél járok, és a történések még nem indultak be igazán, és csak öldököltem, és öldököltem eddig. Mégpedig úgy, hogy roham, lelövök mindenkit, nyugi, újra roham lelövök mindenkit, nyugi. Ilyen tekintetben a negyedik rész új volt és élvezetes. Itt viszont átültették egy generációval későbbre a játékot. Remélem mutat újat még. Ha végigjátszottad szívesen cserélek véleményt veled PMben, hogy ne spoilerezzünk. ;) -
Ragnar360 #62481 lol, ennyierővel mindenfajta helyszínbe belelehetne kötni - sztem jók lettek a helyszínek RE5-be, videók alapján nagyon bejövős (sőt ez is erősítette, h megkell venni) - bár majd csak holnap lesz meg a gém. -
miért hogyan kell? -
Ha tudnám miért kellett konkrétan Tomb Raidert csinálni a Resiből.. templomok, bennszülöttek.
-
Privi ment! -
amdrula #62477 MAC címet regeld be/írd át. -
Laci08 #62476 HALi!
Internetszolgáltatót váltottam invitelről upc re. És azóta nem lép fel a lájvra sehogy sem.Átirtam a hálózati beállításoknál a felhasználónévre és jelszóra de nem kapcsolódik sehogy sem. A modem típusa Voip cable modem Scientific atlanta. Gyanítom hogy a modemet nem ismeri fel vagy nem tudom már hogy mit kezdjek vele. HA valaki képben van ezügyben az kérem mielőbb segítsen szegény live mentes életemen .köszi -
Köszönöm. -
Jobb is, hogy nem a mesterséges (un)intelligencia a társad. :D Néha nagyon fel tud húzni a hülyeségével/tehetetlenségével... -
Infó itt és itt. -
garantált lesz... Bár singlebe nem próbáltam testvéreimmel játszuk coop-ba :P -
Egyébként nekem abból a fajtából kettő kell, ami nem melegszik, és pl. 20 óra intenzív game után is tundra van a gép belsejében :). -
Minden ami árammal működik, melegszik. Legjobb tudomásom szerint (de majd az okosabbak ebben a témában kijavítanak)a Falcon lappal szerelt masinákkal sem lehet különösebb probléma. -
okés :-) -
Sziasztok!
Szeretnék venni egy XBox360 Premium pack-ot. Olyanról hallottam hogy van valami jasperes ami állítólag nem megelszik. Ez tényleg így van, és ha igen honnan tudom hogy jasperes-e amit veszek?
+ ugye bármelyik xbox-ot rá lehet kötni LCD TV-re HD-s kábellel?
Bocsi ha hülyeségeket kérdeztem, nem vagyok otthon a konzol világában. -
Három hónapja nem volt bekapcsolva a gépem... Kijár nékem egy kis szórakozás. ;) -
Büszke lehetsz magadra :D -
Ebben a pillanatban installáltam fel a Resi ötöt HDD-re. Orbitális nagy kockulás kezdődik.
-
jaja :D -
Próbáljátok be a Race Pro-t.Nagyon szép grafika,valós pályák,nagyon jó irányítás,belső nézet.De csak olyannak ajánlom aki szereti a szimulátorokat,bár ha bekapcsolsz minden segítséget akkor bárkinek bejöhet. -
Nekem alapvető élelmiszer ebben a témában, hamár valamiféle szimulátorról beszélünk, hogy mozognak a műszerek, kvázi pálcikák az élethű műszerfalon. -
Ez a bajom nekem is "császár" barátom. Kurva nagy autó őrült vagyok, és egyszerűen nem tudom megemészteni a műszerfal hiányát, fizika ide vagy oda. Nagyon komolyan mondom, hogy faszkivan ettől. Tegnap is inkább visszatettem az optikaiba a PGR4-et, és inkább gagyibb fizikával, de legalább műszerfallal szimuláltam némi szupersportautós érzést. Remélem a következő részben nem basszá így el. Azt meg nem tudom megemészteni, hogy azért nincs műszerfal, mert a való életben is a periférikus látómezőbe kerül, ha vezetek. NEM! Trehány programozók, ennyi. Azt hiszem kontrollerrel, külső nézetbe fogom végigtolni, legalább látom a II-es Golf szép seggét. Kormány meg megmarad Flatout-ra, PGR-re... -
én is azon játszottam, de rájöttem hogy az szar mert sebességérzet alig van, igy leültem teljesen az aszfalt fölé a rendszámtábla nézetbe, ugy legalább van érzete a dolgoknak, de még így sem tökéletes, egyszerűen nem érzem a féktávokat emiatt, bármit csinálok vagy korán fékezek vagy későn és ezért nem tudok határon autúzni sem... rossz -
Motorháztető nézet használható, én is onnan tolom. -
Troger, te nem toltad online valamikor a PC-s TDU-t? Ha igen, akkor te is megtértél látom mint én. -
Nagyon zavar, hogy nincs kibaszott műszerfal a Forza2-ben, de kénytelen leszek megszokni. Nem biztos, hogy sikerül, pedig kurva jó autós gamma. -
De ezt pontosan hol?!?! Már mint a menübe hol találom?