XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
amugymeg tökmind1 hogy silver v gold ha használod akkor ms support szerint ban a jutalom
mondjuk én eggyelõre csak arra használtam hogy demokat töltsek le de ha emiatt bannolnak akkor pöppet morci leszek...
lényeg a beszélgetésbõl: ez már az X+1 -edik MM-es 3 ledes gép dögviel kapják a bejelentõket...
ja és felhíta a figyelmemet hogy ne regisztráljak kamu címmel live-re mert aki ezt teszi annak mind kilessz bannolva (!!!) a gépe livrõl végérvényesen... (ezzel mondjuk már elkéstem)
ugyhogy asszem marad a MS support felhívom õket hogy mégis mi a helyzet ilyenkor...
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
más:Erre még választ várok: #33697
★ 汤姆 李
Ez egy aláírás!
mondjuk félóra múlva visszakapcsoltam és jó volt de ki tudja meddig...
Nekem kéne 1 Play and Charge kit.
Lehet beszélek vele.Megmondom neki,hogy hamar lemerülnek az elemek amiket veszek így nem tudom használni a box-ot<#buck>#buck>
Remélem belemegy😊
★ 汤姆 李
Annyit mondtam neki, hogy assassins creed-ban ha elengedem az elõre gombot tovább megy még elõre.
Biztos-ami biztos, hogy totál extraNOOB-nak nézzen kétszer is megkérdeztem, hogy biztos nem a TV hibája-e?
Erre megkérdezte, hogy mikori gyártmányú a tv-m...giga-lol volt a csaj, majdnem elröhögtem magam...
Végén kérdeztem, hogy mi lessz majd ha jön a futár, erre mondta, hogy mivel elõször van ilyen problémám ezért nem kérik el a rossz joy-t de õrizzem meg mert ha megint felhivom õket ezzel a problémával akkor már el fogják kérni.
Azért nem olyan rossz ingyér egy 10,000-es kontroller...:-) Fõleg, hogy feketét kértem "
nemsemmi
Nekem már kellett 1 újdonság(új game).Hát most van.
★ 汤姆 李
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
★ 汤姆 李
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
★ 汤姆 李
Armour,fegyver upgrade-ek,item-ek,szintlépés(pontelosztással),fegyver-páncél és minden egyéb részletes leírása.Szal minden fontos benne van ami kell egy rpg mûfaju játékba.
Sz.tem ügyesen összehozták nekünk x360 felhasználóknak<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Az egyik:
Ha leszedek egy torrentrõl egy demót...(nincs vinyóm) ami pl 600Mb-os azt simán kiírhatom egy normál dvdre és az úgy is müködni fog?
A második:
LG 82es lcd tvm van... van sima RCA kábelem a géphez...de vettem hozzá pc csatissat is... A kettõ között ég és föld külöbség van! A pc-s csatival sokkal szebb a kép az lcd-tvn......bár tutommal az csak analóg jel... de így is sokkal szebb és ha így csatlakozok akkor már tudok felbontást is állítani a konzolon...
A kérdésem az lenne ha tudja valaki ,hogy van-e külömbség a HD-AV kábel és a pc csatlaközás között.... ha van akkor mi a külömbség...érdemes-e azért az HD-AV kábelért annyi pánzt kiadni!? Ha HD-AV kábelel kötöm össze akkor lehet-e felbontást választani a konzolon? Vagy az is olyan mint az RCA hogy csak bedugom azt annyi?
Egy kicsit tartok tõle hogy olyan lesz vele a kép mint a sima rca csatival...hisz ránézésre ugyan olyannak tûnik... Bár tudom nem a kinézet a lényeg 😄
Várom a hozzá értõ véleményeit...
Elõre is köszi...
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Szerintetek ma például biztonságos felmenni livera még január februárban flashelt géppel? Van olyan flash verzió ami ha live ra megyek akkor rögtön elkrja a 360at?
elõre is thx a válaszért és boldog karácsonyt!
(Bocs de elõbb véletlen ezt máshova irtam!)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Erre tényleg nincs megoldás? Több, mint 1 éve van boxom, de ledöbbentem rajta, hogy "ezt így ezt" nem lehet megcsinálni. Furcsa.<#wow3>#wow3>
Kingdom Under Fire Circle of Doom beszerez,játszik mert iszonyat jó game<#wow2>#wow2><#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Hogy kell 1 ilyen honosítást rávinni box-ra?
Engem egyébként RS Vegas érdekelne.
Köszi!
★ 汤姆 李
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Korrekt egy üzlet. Kibontja neked a srác, beüzemeli blaa.blaa
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Komolyan mondom, csak 3 napja van Xboxom, de úgy rácuppantam, hogy gyakorlatilag gépezni már csak a net, meg az msn miatt vagyok fent 😊
Sz.tetek milyen lett?Tényleg RPG?Vidi-k nem rosszak róla.
★ 汤姆 李
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]