176900

-
Nyugodtan menj bele, ha tudsz valamit amit mi nem azt kérlek írd le, én ezekben a boltkban vásárolok, mindig korrektek, jó fejek, segítőészek, és a termékekkel sosem volt semmi bajom... -
akkor hova tartozik? leáldozott pc topikba? esetleg humorosba?:D -
Pecsa :D -
Hat nem. Tudnek meselni. Itt is voltak rajuk panaszok. De ne haragudj, nem megyek bele a temaba, mivel ez nem ide tartozik.
A lenyeg: A legmegbizhatobbak a CC. Naluk soha nem volt baj. -
Érdemes, szép lesz. Csak kell egy VGA kábelt is venned hozzá. -
Üdv :) érdemes ugy xbox360-at vennem hogy a monitorom csak vga csatlakozo van? (nativ felbontas 1920x1080) , vagy nagyon rondan nezne ki ha rákötném? -
rudymester #63115 A HDMI hiánya nem is fájó anyira, hiszen ott a DVI, de a kizárólagos PAL támogatottság kicsit furcsa. Sok játék 60hz-en dolgozik csak és nem hiszem, hogy egy sima PAL-os tv tudja fogadni.
Egyébként a legtöbb tv tunerja PALos, de a bemeneteken fogadja az NTSC jelet. Érdemes lenne kipróbálni, az én több éves 20"-os CRT-m is fogadja az NTSC jelet scart csatin. -
chicco24 #63114 Xbox360hoz szeretnék venni HD ready LCD tévét. Lenne is egy Acer 82cmes 2005ös LCD nagyon olcsón,de nincs neki HDMI csatlakozója csak DVI. Az nagy baj? És csak PAL-os. Az is gáz? -
Eddigi tapasztalatok alapján Platinum és gamestore.hu maximálisan korrektek! -
Nana... KonzolStudio még ha a softwerek drágák is, a hardwerekkel korrektek és az ügyintézés is az. Platinumshop, Überkonzol megbízható és jó áron adják. -
Console Corner. A legmegbízhatóbbak Budapesten. Többit nem ajánlom. -
Lehet igazad van, de végülis ez megvolt 5900ft-ból. -
Az is egy megoldás... csak vhol felesleg.. jobban jártál volna 7-8 ezer környékén egy fasza töltővel. -
Végre megoldódott az elem/akksi problémám. Play and charge kit, "oszt" csókolom. -
Hát attól én még bőven messze vagyok, és ahogy elnézegettem olyan irreális kérések vannak hogy nagy valószínűséggel ez is kimarad nálam (mármint az achivement gyűjtögetés.) 1000 GS-em még sose volt semmilyen játéknál, jelenleg az Oblivion és a GTA 4 esélyes erre (bár mindkettőhöz kéne a kiegészítő is hogy a teljes 1250 meglegyen, szóval nagyszerű hogy ezt így találták ki..) -
Nekem még a sorozatszámot se lehetett bediktálni, amíg el nem mondtam a telszámot, anyám leánykori nevét, apám nevét meg a lakcímemet. És nem volt jó az h a nevem mondta, hanem azt kellett ahogy vettük. Apámét kellett. Pedig már nem először hívtam őket. -
ocsi3 #63105 Köszönöm:
-
Ilyet. -
ocsi3 #63103 Sziasztok.Milyen tartozékot kell vennem,hogy a vezeték nélküli vezérlőmet tudjam PC-s játékokhoz is használni?
-
gamestore.hu -
Szevasztok!
A közeljövőben tervezek venni egy X360-at,a kérdésem csupán annyi, hogy melyik webshopba érdemes ezt megtennem? (konkrétan a megbízhtóságra, precízségére irányul a kérdés)
Köszi. -
Azt nekem is mondták, hogy jönni fognak érte, de ha ezek után még van pofájuk idejönni és elkérni a régit az biztos hogy felgyújtom a futárt!:D -
xbox360 vs. karcos lemezek
a teszt tanulsága szerint a régi meghajtós xboxok sokkal érzékenyebbek a vibráciora, mondhatni túl érzékenyek. könyvet dobsz az asztalra a box mellett és máris karcol ... (az ujak nem!) -
csoola #63098 ujabb géppel már remélem nekem nem lesz vele baj... 2008. 08.25. a gyártás dátuma asszem, remélem ok lesz -
csoola #63097 a joystickos dologgal kapcsolatban volt, hogy küldtek csere joyt, de a "rosszat" elfelejtették elvinni, sokan ezt ki is használták az ingyen joy reményében, lehet ezért van most már huzavona vele
mondjuk ez csak a kis agyamban fordult meg most, de lehetségesnek tartom
-
sajnos igen :D reménykedj h Te meguszod! -
Talán azért nem érkezett válasz, mert a kérdésedben (#63027) válaszoltál magadnak. Ahol olcsobban láttad a játékot, ott vedd meg. Meg ezt a bazi nagy braner...izé banert is nézd meg. -
sajnos eddig semmi válasz nem jött e kérdésemre, valószínüleg itt sok a warezpista
, így nem is tudtok üzletet ajánlani...
de most akadtam rá egy érdekes tesztre, ez ügyben, talán érdemes elolvasni...
itt.... -
Jól átb***tak, legközelebb néz körül előtte a neten... -
szerintem is a multi hiánya a legnagyobb hiányossága... és ahoz is sok játékmód kellett volna... co-op, ctf, legjobb idő/táv, free...stb...stb...
sajnos én eddig csak a demot probáltam, de nagyon bejött így is... -
"Én meg ott fogok állni joystick nélkül és vehetem meg magamnak."
Én a helyedben vásárlás előtt megpróbálnám megcsinálni. Ha csak 1 gomb rossz, akkor lehet, hogy csak egy egyszerű kontakthiba, próbáld meg a gomb alatti gumi érintkezős részének és a panel érintkezőinek megtisztítását(nekem pl. psp-vel volt ilyen bajom és ilyen "bonyolult" volt megjavítani...). Ettől a gép garanciája sem veszik el, szóval no para. Ha komolyabb a baj, akkor jöhet a vásárlás. -
Az ismerősnek az egyedi Pepsi-s gépe tűnt el.
Kapott helyette nagy huzavona után egy fehéret!
Reklamált, de nem foglalkoztak vele.
No:) -
Nekem multkor elromlott a joystick(nem működött az Y gomb), felhívtam a supportot. MOndták, hogy küldenek eggyet kb 15 nap múlva megjön. Örültem mint majom a farkának, de 15 napon belül nem érkezett meg. Mondták elő szokott fordulni, küldenek még eggyet, mondom ok várom. Nahát mondanom se kell, hogy nemjött meg. A joystick jabuár elején romlott el és akkor hívtam őket, azóta is küldik! Utána felhívtam őket, mondja a csaj hogy küldjem be a rosszat és akkor küldenek eggyet. Két dolgot hoztam fel neki:
1.HA eddig nem hozta meg a futár, akkor ezek után miért hozná meg?(A teljes bizalom elvesztése)
2. Mi a faxal fogok játszani?? És ha nem küldik megint mit mondanak? Jah előfordul! Én meg ott fogok állni joystick nélkül és vehetem meg magamnak. Dugják fel maguknak a garanciájukat.
Én nemtom mit fogok csinálni ha elromlik maga box, de ha aztis lennyúlja valaki az idevezető úton, akkor nemfogok örülni!:D -
ne aggódj :) nekem 1,5 hét alatt megfordult vele a futár. csak az RROD-t írtam fel nekik h csinálják meg, de kicserélték a dvd rom-ot és az előlapot is(kicsit fityegett az usb fedő) :) -
Valaki nem tud olcsó Guitar Hero gitárt? (jatekaim.hun nem írnak vissza:( ) -
Veled előfordult már?:D -
Ha eredeti lemezed van minek akarod lewarezolni? A gépet ahhoz egyébként is flash-elni kell amivel bukod a garit meg a LIVE-ot szal nem éri meg. Políroztasd meg a lemezt (1000-1500Ft) vagy vidd vissza oda ahonnan vetted, esetleg hívd fel az MS ügyfélszolgálatot hátha tudnak segíteni. -
Ha jól sejtem azt akarod tudni, hogy ha játszottál eredeti GTA 4-el, utána vinni fogja-e a backup lemezeket? Nem fogja (miért is vinné???) csak ha flashelt a box, de ebben a topikban ilyen témájú kérdésekre nem fogsz választ kapni.
Máskor meg próbálj meg pontosabban fogalmazni!
-
BigDTR #63083 jó, akkor, a lemez összekarcolódott az xboxban és nem indul el. utána ha letöltöm akkor is jó lesz? -
Igazából nem értem mi a gond! Próbáld értelmesebben leírni.