XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

woodbear
http://prohardver.hu/apro/unod_mar_hogy_3_ledes_lesz_az_xbox360-ad_lehet_segithetek/hsz_1-50.html

Ez egy aláírás!

LACIIII
mennyibe kerül ez kb?

\"A Bayern az otthonom\" - Bastian Schweinsteiger FC Bayern forever no. 1

kill3r21
valaki please help...igaz az hogy már uj frissités után játsza a divxet a box???
mert mostmár felismeri az avit,de live ra akar menni....az meg ban után nehéz leesz :)
Kandurex
majd mesélj

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

woodbear
felszakadt a GPU az alaplapról, újra kell golyóztatni!

Ez egy aláírás!

Szerintem Te ezt keresed

LACIIII
újraélesztem :D
de komolyra fordítva: mi lehet a gondja??
és köszi az eddigi segítséget

woodbear
azth, hogy halálán van!!

Ez egy aláírás!

LACIIII
3 villogott ha jól láttam.....ez mit jelent?

joshua
Mért? Pedig én most januárban akarom elvinni wadarr-hoz egy hûtésmod+overcoolra. Ja és már nem garis a box.

Baszki Laci nincs a gépdednek semmi baja csak bénán dugod be a kábeleket. Na most ugye te hdtv-n játszol annak a hátulján van egy panel ahol a csatlakozok vannak ott van egy ilyen rész hogy componens, oda kell bedugni szín szerint masszivan a kábeleket (a sárga nem megy sehová mert azt akkor kell ha sima tv-d van) ja a kábel másik felén a kapcsolot helyezd HDTV állásba és után kapcsold be a tv-d kapcsolgasd a modok között és ki lesz írva hogy componens és ott lesz a menü is már a menüben észre fogod venni a különbséget élességben stb a sima tv-hez képest. egyik haveromnál is folyton villogott a gép pirosan és nála is csak azért mert ki volt csúszva félig a kábel a tv-bõl szóval ha villog 4 led pirosan akkor az csatlakozási hibát jelent. ha egyszerre 3 villog akkor kezdhetsz beszarni ennnyit tudtam segíteni, ha ezután nem megy soha az életben nem fog menni
LACIIII
be birom még kapcsolni

narumon
Hát garis a gép, felhivod mst õk meg jönnek érte és elviszik és hoznak majd egy másikat. De ha be birod még mindig kapcsolni akkor más baja lesz.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Új arcadehoz nem kell hütésmod. többet ártasz vele mint használsz szvsz.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"básszkii, mostmár nem is merek venni boxot:( mindenkinek behal vagy mi??"

Már annyiszor megbeszéltük. Minél újabb kiadást veszel annál kevesebb a gond vele. HA most veszel boxot, akkor nagy valószinûséggel az égvilágon semmi problémád nem lesz vele. HDMIset vegyél ami 175W-os. Ennyi, jelenleg ez a legújabb alaplap.

LACIIII
azt hogy?

Istencsászár
ingyen van

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

FLeT
THX!

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

csá
1.nincs
2. igen, szoftver módosítás, vagy hardver módosítás, flash vagy csipp kell neki.
LACIIII
vagy hogy ha esetleg az a lejebb említett gpu szakadt fel az adatlapról akkor mit lehet tenni, mennyi kb. a javítás ha csak az a megoldás?

FLeT
csá nép!
1. A gépek teljesítményében van külömbség (Core, Premium, Arcade) vagy csak a vinyó és a kábelek az eltérés?
2. A másolt játékot viszik a gépek vagy kell velük vmit csinálni?

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

LACIIII
Na akkor vki le tudná írni hogy mi lehet a hiba hogy ha pirosan villog és egy idõ után recseg tõle a tv és hangyafoltos lesz?:D:S

Szevasztok.
Hogyan lehetne egy xboxos játékot 360 kompatibilissá tenni, nem eredeti és nem tudom sehonnan megvenni eredetiben.
woodbear
Nem használnám ki a nagy vinyót
fehérben jobban tetszik
monitoron fogok játszani 22"-oson

szal sztem arcade lesz+hûtés modok

Ez egy aláírás!

Ja és a Scart-ot felejtsd el!

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Szerintem próbáld a következõt: A sárga kábelt ne dugd sehova csak a pirosat a kéket a zöldet (videó) és a fehéret és a pirosat (audió) (értelemszerûen a megfelelõ helyre) a kábelt kapcsold HDTV-re és úgy próbáld. Ha mind a 4 led piros akkor az csatlakozási problémát jelent.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

elitet vegyél, mert jobb a hûtése
+ van hozzá HDMI kábel
+ nagy HD
+ feketében sokkal jobban néz ki a box

nekem is az van, igaz, hogy hangosabb egy picit, minta premium, de 100%-ig meg vagyok vele elégedve.

PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!

http://xbox360.blogol.hu/
itt megtalálsz mindent a leírásoktól kezdve a progikig.

Amennyiben nem volt feltüntetve, hogy REFURBISHED, és mégis az, akkor szólj a fogyasztó védelemnek. Azok szeretik az ilyen dolgokat.

sziasztok, van vmi oldal, ahol le van irva egy tutorial féle, hogy házilag hogy kell megcsinálni az xbox flasht?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Na azéé:))
(Elite-t vegyél ha van rá keret!)

★ 汤姆 李

woodbear
jóhogy veszek csak hirtelen ijedtség volt:D

Ez egy aláírás!

Nem 1 vagyonba kerül sem a vétel sem a javíttatás!!
Vegyél nyugodtan!
Különben ez a gép ami van nekem 2006 11.i kiadás.Azóta semmi baja.Most jelentkezett ez a kis problematika:)

★ 汤姆 李

woodbear
básszkii, mostmár nem is merek venni boxot:( mindenkinek behal vagy mi??

Ez egy aláírás!

Kár:(
De még olvassa csak elsõre nem.Kikapcs majd vissza és müxik.
Jó ez még:)addig használom még ki nem fekszik teljesen.De sz.tem elsõre az alaplap adja + magát a sok ki-be kapcs.-tól.

★ 汤姆 李

gergou
Holnap felhivom oket, es felhaborodott leszek.

`Take a look to the sky just before you die`

Lizardman
Tönkrement az olvasófej...

Istencsászár
Ha hiába hívnád akkor semmi sem lesz, hívd csak és légy felháborodva.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BONO
Nem tudja vki, hogy Mac OSX oprendszer alá van-e IMGBURN? Vagy esetleg vmi hasonló progi ami van olyan alkalmas, hatásos x box gamma íráshoz mint a BURN?<#confused>

gergou
Hat igen. leven en nem pesti vagyok rendeltem, es itthon 1 het utan jott a feketeleves, amikor neten elkezdtek terjengeni ezek a hirek. egyebkent karcmentes a gep, es fullosan mukodik, de nem vagyok nyugodt. persze a platinumshopot hiaba hivnam, h csereljek ki, mert atvertek...

Istencsászár
Magyarul itthon a forgalmazók ha bár tudják h milyen gépek, ugy adják el h nem tájékoztatják a vásárlókat mint külföldön tehát, ez nem az MS hibája mivel a gépen rajta van h javított... ezért kell megnézni mindent mielõtt az ember vásáról mert ott basszák át az eladók ahol csak tudják.

gergou
'Kivancsi voltam idén mit tartogat még számunkra az MS karácsonyra a bannolások mellett. Nem csalódtam ezúttal sem. Örömmel jelenthetem be minden kedves kis pajtikámnak, hogy aki idén olyan 360-at vásárolt amihez a Forza 2 + viva Pinata játékokat is adják az nem járt túl jól. Ezek a gépek mindegyike 2005-ös vagy 2006-os évjáratu (refurbished) felújított gép. Jellegzetesen az elõlap alatt az újfajta garanciacimke található, belül az alaplapon pedig fel van cimkézve, hogy mi is volt a baja. A burkolat marad a régi, találkoztunk a napokban karcos piszkos példányokkal is ami szépen újként volt becsomagolva. Nem rossz... A dologban az az érdekes, hogy külfoldön is árulnak ugyan ilyen gépeket de azokonál szép nagy REFURBISHED matrica van ráragasztva a dobozra.'

Erdekes modon az enyem sima premium, es megis 2006 11. havi gyartasu, ujkent eladva uj gari matricaval. Olyan mocsok az MS, h szavakban kifejezni nem lehet...

gergou
Milyen a geped? nezdd meg a gyartasi evszamot a hatuljan, meg azt, h milyen garanciamatrica van az elolap alatt. lehetseges, h te is belefutottal abba, h javitott gepet vettel ujnak feltuntetve. sajnos en is igy jartam, de az enyem meg mukodik rendesen. Elobb utobb enis beszopom :(

LACIIII
akkor ebbõl service lesz <#wow2><#rolleyes><#vigyor>
am vmi zörög is benne :S
ez is lehet a nem megfelelõ mûködésnek az oka?:S

gergou
Igy van, sajnos a gpu felszakadt az alaplaprol :( En is ettol felek mindig...

LACIIII
na ez nem a túlmelegedés oka..a piros villogás..most már úgy kezdte bekapcsolás után egybõl h pirosan villog..
azthiszem itt komoly gondok vannak a géppel

LACIIII
hát ez hihetetlen..átdugtam Scart helyett a csatlakozókra...ment is a játék..ilyen sokáig még soha nem bírta, minõség is jobb volt..erre megint berecsegés és a többi "tünet"..
lehet hogy a cd a gond okozója?

Helyesbítek:nem mindig olvassa.Némelyik csak kb 3×-os újraindítás után válik eléhetõvé.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Mi a helyzet akkor ha nem olvassa a lemezeket a box?Eredetit sem.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

LACIIII
hát a TV mellett van ami eléggé nyomja a meleget egy idõ után..igy elõfordulhat.lehet annak is ez a túlmelegedés az oka h egy idõ után "megszakad" a játék?